- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
Cyberpunk #393 üzenetére
Meg még odébb is van a megjelenése, telefon nélkül már 3 hete vagyok, és nem igazán működik így az élet. Ebben az lg-ben ugyanaz a proci van, tehát szinte 1 mm-errel ha gyorsabb lesz a thc, effektíve engem most nem érdekel a márka, bejön az lg. Legalább 170-180 lesz a htc 7pro, ez meg amit írok rövidesen kapható lesz a gsmline-nál, én 125-ös kezdőárat lőnék be neki.
Jut eszembe: Lg meeting
Jön valaki Mile2 tulaj? Szívesen megnézném a mobilját, így akkor másnap könnyebben tudok majd vásárolni.
-
D@niel
addikt
válasz
Cyberpunk #387 üzenetére
Szerintem nagyon is a Google áll a frissítések mögött, saját op rendszere van, ő diktál. Egyértelmű, hogy a saját mobiljára engedi elsőnek, hogy legyen update, az is érdekes, hogy egy nexus one-on mért jobb a 2.2, mint egy hasonló tudású htc-n? ...
A G1-nek messze a legjobb billentyűje volt, ahhoz képes minden csak rosszabb.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Cyberpunk #275 üzenetére
Ha hinni lehet a pletykaknak a kovetkezo androidban sok mindent javulni fog. Google is tervezi a frissitesek kozpontositasat (szolgaltatoktol fuggetlenul), illetve az uj hw gyorsitott kezelofelulet is fasza lesz. Ennek az eloszele a most kiszivargott uj zenelejatszo illetve a gallery 3D app.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Cyberpunk #240 üzenetére
Na ezért akartam én is S Pro-t, Samsung szerint nem tudják, mikor lesz egyáltalán az EU-ban bemutatva.. nem is értem, miért kell ezt az USA meg EU dolgot így játszani... idióta gyártó mindegyik. Az S az megy GSM meg UTS-en is, akkor a Pro miért csak UTS??
Amúgy arra jutottam, hogy szerintem a Moto is azért csinalja ezt a FW-kkel, mert ha nem ad ki újabbat sw-t, akkor az új android funkcióit már egy új telefonnal tudja eladni, nem pedig egy platformot fejlesztget, és akár sose cserélné le az ember... persze lehet így is, meg úgy, ahogy a Samu legalább ezt csinálja, hogy a 2.2.1 forrás kódját nyilvánossá tették, és lehet nekiesni hekkelni...
Közben vettem egy Galaxy S-t, nem tudtam várni a Prora... ja ez meg pixelhibás úgyhogy ment is vissza gariba
(((
-
Dottore
addikt
válasz
Cyberpunk #157 üzenetére
Világos.
Két telefon jöhetett szóba. Nexus One vagy a Milestone 2. A Nexus mint design (a többi HTC, stb. még kevésbé) nem tetszik, hiába rendelkezik azokkal a szoftveres előnyökkel amikkel a Milestone nem. Egészen biztos, hogy idegesített volna ha olyan telefont veszek ami nem felel meg az ízlésemnek. Ellenben az nem biztos, hogy nyomasztani fog amit a korlátozással művel a Motorola. Két rossz közül a kisebbiket választottam, így volt logikus. Plusz a billentyűzet.
-
youngboy
senior tag
-
wolruf
őstag
válasz
Cyberpunk #128 üzenetére
Nemnem, Legendre még nincs. Tudom, mert kollégám ugyanúgy nézegeti nap mint nap, mint én, hogy van-e már (nekem ugye Milestone 1). Másik kollégám a GalaxyS-éhez várja a hivatalost
A cégnél most mindenki azt nézegeti, van-e frissítése. De nincs. Be lettek harangozva, aztán vagy le lettek állítva, vagy csak bizonyos régióban érhető el.
-
Konflikt
addikt
válasz
Cyberpunk #50 üzenetére
2011 Q1-et igergetnek mostanaban.. de majd meglatjuk.
kicsit tobb mint 1 honapja probaltam a G.O.T-os froyo-t milestone-on, de nekem tobbek kozott eleg gyorsan kinyirta az akksit, hasznalhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest