- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ice9
tag
- a gyári headset milyen minőségű?
én erős közepest adnék rá. nincs benne olyan basszus ami leviszi a fejed de szerintem élvezhető vele a zene.
- jól működik rajta a felvevő gomb?
elég érdekes (először meg se találtam) kis dobozkába va rejtve a mikrofonnal együtt. nekem kicsit kicsi ill szerintem nem teljesen egyértelmű h most megnyomtad vagy nem.
- hangerő van kihangosítva?
a szolgáltató ingyenes info vonalát hívva szerintem halk.
- kihangosítva mennyire hangos, milyen minőségben szól?
mivel a hátlapon van a hangszóró, ha puha tárgyra rakod (pl ágy) akkor szinte semmit se lehet hallani. minőséggel nincs gond.
- alapállapotban van rajta EQ?
nem találtam a gyáriban, de szerintem ez lejátszó kérdése.
- egyénit létre lehet hozni?
programfüggő
- ha zene közben csak simán kihúzom a fülhallgatót, automatikusan leáll a zene, vagy folytatja kihangosítva?
gyári appot használva a zene leáll. erre utaló beállítást nem találtam. (mortplayerrel ugyanez.)
- airplane módba kapcsolva egy este alatt hány %-ot merül?
0:18-kor vettem le a töltőröl majd raktam airplane módba. 8:38kor váltotam vissza és akkor is 100%on volt. mondjuk amint elkezdtem használni leesett 90%re. kb 10%al lehet számolni.remélem segítettem.
U/3G/E/G jelzés megoldva. magától visszaállt normál működésre. nem tudom mi volt vele.
-
Cyberpunk
félisten
Nexus S ami ajánlható frissitések véget. Mivel az lesz a következő fejlesztői telefon. Ezért egy darabig biztositva lesznek rá a legújabb rendszerek. Ráadásul mivel arra optimalizálják ezért azon fognak a legjobban futni.
iOS-nél viszont még mindig támogatott a 3GS szóval ha iPhone-t veszel legalább 2 évig biztosítva van a support.
Desire-re van már jó ideje Froyo. 2.3 ami nem valószínű hogy jönni fog rá hivatalosan.
Nem az XT720 miatt ezt tisztán lehet látni. A Droidra ami gyakorlatilag a Milestone amerikai megfelelője már 2-3 hónapja van hivatalosan Froyo. Ezzel szemben a Milestone-val eddig úgy bántak mint a mostoha gyerekkel.
Egyesek szerint a Droid is csak azért kapta meg előbb mert az amerikai tulajok perrel fenyegetőztek. -
Cyberpunk
félisten
Nem a Google hanem a gyártó. Persze jó lenne ha a Google lépne az ügyben.
A fizikai qwerty a gáz.
Volt nekem nem olyan rég egy T-Mobile G1 annak tényleg használható voltak a billentyűzetei.
Persze elvagyok én az M1-esem billentyűzetével is, csak azért van jobb is. És nem baj az ha az ember jobbra vágyik. -
-
szige
tag
-
youngboy
senior tag
Én is ezeket a boltokat nézegetem. A gsmhome-nál a nem akcióshoz viszont már adnak úgy tudom. Vagy nem? Egyébként a nemrég történtek miatt (kijelző) én mindenhol keményen végigolvasom a garanciális és egyéb feltételeket, továbbá az elállási jogról szóló dolgokat. Ahol ez zavaros, ellentmondásos, ott valószínűleg nem vásárolok.
-
szige
tag
Gyári headset nekem is még zacskóban.
Kihangosított hangerő szerintem teljesen jó, használtam telefonnal és skype-pal is.
Én olyan akku widgetet használok, ami 10%-os pontossággal mér, ez alapján nem lehet megmondani, pontosan mennyit esik.100%-ról lemegy 90%-ra, az tuti. De én mostanában reggelig szoktam tölteni és akkor nincs ilyen probléma.
@ice9: a H/3G/G stb feliratnak el kéne tűnnie kikapcsolt netnél.
@youngboy: itt Németországban szó nélkül cserélik a pixelhibás készülékeket.
-
youngboy
senior tag
Az előző (subpixel hibás) Speedshop-s volt. Garanciában nem javították ugye. Karácsony óta pedig nincs nekik.
Motoker-nél pedig még mindig 160e.
De engem az bosszant a leginkább, hogy a kijelzőre való garancia kérdésében a Motorola lassan 1 hónapja képtelen válaszolni. Pedig csak annyit kéne, hogy milyen hiba tartozik garanciális körbe és melyik nem.
Nem gondolom, hogy ezt most találják ki.De ez van. Majd meglátom.
-
ice9
tag
visszaállítottam, azóta minden működik. Most az van, hogy az apndroid widgettel "kapcsolgatom" a netet, de mikor kikapcsolom nem tűnik el a "U,3G,E,G" jelzések a térerő mellett. így ha felébresztem nem tudom eldönteni, hogy most akkor ki van kapcsolva a net vagy nincs. fel kell hozzá oldanom.
-
ice9
tag
Ha egy előadótól/válogatásból szeded össze a zenéket akkor szépen lehet az album nézetet választani. Én saját magam szoktam válogatás "cd-ket" gyártani, a program meg az mp3 id3-jából olvassa ki az album nevét (ha meg van adva, de ez random) szóval így elég ocsmányul nézett ki.
-
Nordic
Közösségépítő
-
Nordic
Közösségépítő
Akkor ezek szerint mindenki a hivatalos forgalmazásra, meg az árcsökkenésre vár. engem csak az zavar, hogy aki mégis vett, az is hallgat. Jó lenne egy velős beszámoló a telefonról, vannak e bugok, fagyások, meg ilyesmi. De hát akkor várok...
Jó lenne élőben megnyomkodni ezt meg a dézi Z-t is de vidéken ezt lehetetlen megoldani...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- FOTÓS beárazás
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest