Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szige
tag
Kiegészítés:
- bekerült a hálózati menübe a tethering, amit a 2.2 is tudott már, de a "kapcsolót" a motorola valamiért kiszedte a korábbi verzióból, ezért eddig csak külön szoftverrel lehetett elindítani
- nekem azóta kétszer előfordult, hogy a beállított hátteret egyszer csak a default hátérre cserélte
- az említett home screen-es dolog nem csak többi lap gyors elérésére, de profil váltásra is jó, ugyanakkor már kétszer force close-olt a HS, ami eddig sosem fordult elő
- bekerült egy tasks nevű app, egyszerű to do list, emlékeztetőkkel, többféle nézettel, nekem tetszik
- lapozás sztem is gyorsabb lett, meg nálam a widgetek is mintha jobban viselkednének
- akkuidőt nem tudom, nálam jelentős változás biztos nincsÖsszességében nekem tetszik, örülök, hogy feltettem és maradok a gyári romnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest