Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pike1
csendes tag
-
errrtu
aktív tag
válasz
Peti N95 #28066 üzenetére
igazad van
a baj az, hogy ez a szám egy flottás csomagban van és nem lehet rá mobilnet csomagot kérni mert a TV nem járul hozzá. Ezért is figyeltem oda különösen a netezésre. Melóhelyen van wifi itthon szintén és mivel számomra csak ez a kettő létezik (munka és család) nem is volt rá igény.
Jól megszívtam -
AizawaKouta
tag
válasz
Peti N95 #25310 üzenetére
Kösz, legközelebb kipróbálom. Most egyenlőre mentem az adatokat, és utánna telóval formázom a kártyát. Szerintem ez is elmaradt CM7 alatt. Plusz megnézem van-e hibás szektor a memóriakártyán.
pengemetal: nem biztos, lehet neked használ... ha sikerül akkor én rontottam el valamit...
-
AtomCity
tag
válasz
Peti N95 #19561 üzenetére
Többeknek is volt már az a hiba, hogy egy pillanatra jön fel csak a kép, majd utána az ikon rajzolata.... A megoldás az, ha Market-ről letöltöd az Sdrescanprogramot, az majd megoldja. A baj annyi, hogy vmiért nem frissíti a médiát rendesen a memóriakártyáról/ra.
Nekem ez megoldotta a problémámat! -
premete
veterán
válasz
Peti N95 #19238 üzenetére
De, a Motoker megszűnt, a hivatalos gyári, 2 év garisokat a Gordon kft szervizeli, az enyémben a hangszórót másfél nap alatt kicserélték, sőt a romot is frissítették volna..de azt már megoldottam előtte, és rootolva adtam be, hogy azzal ne legyen gondjuk.
Szerk: Semmilyen cserekészüléket sem adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Normál állapotú,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1Év garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Pro - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ / 5G / 256GB / Számla+Garancia /
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest