- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pike1
csendes tag
-
errrtu
aktív tag
válasz
Peti N95 #28066 üzenetére
igazad van
a baj az, hogy ez a szám egy flottás csomagban van és nem lehet rá mobilnet csomagot kérni mert a TV nem járul hozzá. Ezért is figyeltem oda különösen a netezésre. Melóhelyen van wifi itthon szintén és mivel számomra csak ez a kettő létezik (munka és család) nem is volt rá igény.
Jól megszívtam -
AizawaKouta
tag
válasz
Peti N95 #25310 üzenetére
Kösz, legközelebb kipróbálom. Most egyenlőre mentem az adatokat, és utánna telóval formázom a kártyát. Szerintem ez is elmaradt CM7 alatt. Plusz megnézem van-e hibás szektor a memóriakártyán.
pengemetal: nem biztos, lehet neked használ... ha sikerül akkor én rontottam el valamit...
-
AtomCity
tag
válasz
Peti N95 #19561 üzenetére
Többeknek is volt már az a hiba, hogy egy pillanatra jön fel csak a kép, majd utána az ikon rajzolata.... A megoldás az, ha Market-ről letöltöd az Sdrescanprogramot, az majd megoldja. A baj annyi, hogy vmiért nem frissíti a médiát rendesen a memóriakártyáról/ra.
Nekem ez megoldotta a problémámat! -
premete
veterán
válasz
Peti N95 #19238 üzenetére
De, a Motoker megszűnt, a hivatalos gyári, 2 év garisokat a Gordon kft szervizeli, az enyémben a hangszórót másfél nap alatt kicserélték, sőt a romot is frissítették volna..de azt már megoldottam előtte, és rootolva adtam be, hogy azzal ne legyen gondjuk.
Szerk: Semmilyen cserekészüléket sem adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged