Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtomCity
tag
válasz
Steven #17596 üzenetére
Igen, nálam is előfordul.... sőőőt már akartam én is kérdezni, mert tőled függetlenül én is pont erre a megállapításra jutottam (na jó, nem volt nehéz, mert gmaps közben fagyott le....)
Egyébként sajnos jópárszor fagyott már le a kis Defykém, de ezt a még lehetséges rom hibáknak és magamnak tudom be (sok dolgot tettem fel, emiatt lehet, hogy kissé megbolondul néha). Viszont ezeken kívül, rendben van a telefon, most már a M¤t¤N@v-om is király
A legnagyobb problémám a hangszóróval van (a fülnél levőnél...), mivel sokszor nagyon-nagyon recseg! De tényleg eszméletlenül. Másnak is csinálja? Eddig össz-vissz 2-szer érte víz, de azóta már réges-régen jól kiszáradt. Az hagyján volt, amikor úgy telefonáltam, hogy nem fogtam, azaz a fülemmel a vállamhoz szorítottam, akkor recsegett, de úgy nekem ne merjen recsegni/torzítani, hogy össze sem nyomom a telót a fülemmel (amúgy az is elég gáz)....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest