Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz
killzone1987 #19251 üzenetére
Nem nem, még a quarx v4 alatt irtottam az appokat és raktam újra vissza őket kivéve az lg kamerát két napig ment így hibátlanul. Infernoénál már fent sem volt az lg és az is hibátlanul teljesít.Lehet hogy csak egy alkalmazás de hogy nálam meghülyítette a rendszert az biztos.A többi appal nincs gondom.Az lg-t is csak a 720p miatt tettem fel mert ugye az még nincs quarx romra,nekem meg nagyon jól jönne.
Lehet újraraknám az lg-t működne rendesen,de nem kísérletezgetek,marad így.19252-re
Most már nálam is jó a wifi user error lehetett.Töröltem,újra konfiguráltam azóta tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest