- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
Új hozzászólás Aktív témák
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
hj.jani95 #19296 üzenetére
Elvileg a legutolsó listaár szerint választhatsz másik telefont/ráfizethetsz, ha úgy gondolod.
Én is pont ma vittem szervízbe az enyémet, kiégett a HOME-gomb világítása. Először a Telenorba vittem be, ott azt mondták, hogy 2-3 hét, mondom akkor inkább beviszem Én magam a szervízbe. Srác megadta a címet, Újpesten van, a Széchenyi tér 9.-szám alatt, Cordon Electronics a cég neve. Elkérték a jótállási jegyet (ha így hívják, fogalmam sincs, a dobozban volt valami kisméretű füzet-féleség), szóval számla meg semmi más nem kellett, megadtam a nevemet, meg a telefonszámomat. Azt mondták, hogy majd küldenek sms-t ha kész, úgyhogy most várok.
Jééé, fanatikus tag lettem. Yeah
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest