Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trickymoon
aktív tag
Kicsit hozzájárulok a közös okossághoz én is.
Sokat foglalkozok az akksi idő növelésével. Igaz adatkapcsolatot csak akkor indítok, ha kell valami, nagyon keveset játszok, keveset zenélek, de rohadt sokat telefonálok (van h napi több órát), emiatt fontos, hogy bőven bírja szuflával a defy+.
Gyári 2.3.5-nél átlagban piszkálás nélkül nap végére maradt 30-40%om
CM7 05.06 quarx (ami full jó cm7) volt hogy 60-70% maradt.
Feb1.2 már kevésbé finom, marad estére 50-60%
Feb 1.3 most még kalibrálok, de van még 60%.
Én éjfélkor feltolom töltőre, és reggel 7kor leveszem.A governorok közt sztem a legokosabb a boosted,
(hangsúlyoznám, hogy az egész szösszenet az én saját tapasztalatom, nem okoskodni akaroklehet másnak másként megy)
azért a boosted, mert a smartass csinál egy tüskét max procisebességre kb 20secenként, a boosted meg törekszik egy ideális frekire és nem megy a max frekire ha nem szükséges.nekem a beállítás kb így néz ki:300/600/900/1100 20/30/40/58 gyárilag a feb az 200Mhzen alszik(sleep ideal), 300-al ébred (sleep wakeup) 500-al van ébren (awake ideal), 1100-on pörög ha sok dolga van, ez nekem tökéletesen megfelel.
A frekvencia kihasználtság értékeit a system tuner Times opcióval nézem (nekem átlag 50-70%deepsleep és 30-50%300Mhz 1-2% a t 600-900-1100Mhz).
(jó ez a progi, mert tud fagyasztani, backupolni, elvégzi a v6 supercharger értékeinek beolvasását is (system tweaks autokill), van task managere, startup szűrője, logkettye, szóval svájci bicska, ahogy valaki már megjegyezte korábban. és free és a gyári appokat is leszedi ingyen, nem úgy mint a titanium backup..pro)másik szuperzsír program a betterbatterystats
fő haszna a partial wakelocks nevezetű szörnyhalmaz azonosítása, ezek azok a folyamatok, amik eszik az akksit amikor a képernyő ki van kapcsolva, és a teló nem tud deepsleepbe menni, ezért magasabb frekvencián fut mint szükséges. itt ezeket nagyjából be lehet lőni, és apránként kiszűrni. van egy jó helpje, érdemes elolvasni.
A harmadik kedvencem a badass battery monitor, ami konkrétan megmondja, hogy mi, milyen arányban fogyasztott akkukapacitást %-os arányban, elég sokat kerestem, de nem leltem jobbat még (halkan megjegyzem, hogy a szarráhypolt battery widget monitor, amit én is egy évig használtam (volt defyom is) max arra jó, hogy átlagfogyasztást mondjon, de azt egy egyszerű osztással Te is meg tudod tenni akku%/óra)
Minden romon azt a célt szerettem volna elérni, hogy ha elmegyek otthonról reggel melózni, és széttelefonálom az agyam, megy a rIGÓ egy órát, netezek egy félórát, beírok 10-20 időpontot a naptárba, fotózok-videózok párat, vagyis dolgozok a telefonommal akkor estére még maradjon 30-40% amit a szórakozásra szánok, és ne merüljön le akkor se.
Elnézést ha sokat írtam feleslegesen, de ha valakinek ez segítség az akkufogyasztók azonosításában, már megérte.
ezek az én elképzeléseim, tapasztalataim, lehet, hogy nem minden így van, örömmel fogadom ha valaki kijavít
világbéke
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest