Hirdetés
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Feltettem a FEB 1.3-at de sokszor belassul és néha több mp-re is megáll. Azt hiszem, hogy én is leszedem.
-
laleeee
őstag
linkelnétek gyári 2.3.6 rootolásához egy jó kis szájbarágós linket ? lehet megkockáztatnám
-
DoItYourself
addikt
válasz
Real_Necro #13197 üzenetére
Próbáld ki a Sony Pc Companion PC-s programot, abban van ilyen lehetőség.
Jah, és kezdj el barátkozni a gmail címtárával. -
bepken
veterán
válasz
Real_Necro #13192 üzenetére
nem nagy tudomány, majd rájössz
körülbelül 1-2 hét és már nem lesznek kérdéseid! ráadásul a nagyjára magadtól fogsz rájönni, mivel szerintem abszolute felhasználóbarát a felület (még a gyári is)
a felhőt egyébként jelen esetben úgy értsd, hogy ugyebár a telefont hozzárendeled egy google fiókhoz (xy @gmail.com) és a névjegyeket a SIM-ről ezután akár ezzel a fiókkal is tudod majd szinkronizálni. tehát onnantól mindig meglesznek, romcserétől, készülékcserétől függetlenül. csak belépsz a fiókodba és voala, a kontaktok betöltődnek a telefonkönyvbe.és még sok ilyen okosság van, ajánlom olvasgatni visszamenőlegesen ezt a topicot, de az 1. hsz mindenképpen kötelező. és persze tele az internet mindenféle, az ilyen-olyan funkciókat kiveséző cikkel, érdekességekkel. persze, ha valamit nem értessz, itt is szívesen segítünk majd
addigis jó bogarászást!
-
duda1978
tag
Nekem ha gondom van a tellóval mert mittudomén belassult,akkor egyszerüen full backup fel..1 perc töltés és semmi baja....
-
Real_Necro
veterán
válasz
bepken #13179 üzenetére
Szia,
köszönöm szépen a kimerítő választ. Igazából most megint olyan dolgokat soroltál fel, ami nekem kínai. Utolsó 3 telefonom SE K750, K800, C905 voltak eddig, szóval nekem most ez elég nagy előre lépés. Még azt sem tudom hogyan fogom adatokat átmenteni. Elkezdtem ma SIM-re másolni, de 293 szám nem megy fel... Szóval a szinkronizációról meg felhőről szívesen olvasnék többet, mert abszolút kínai.
A telefont most töltöm, meg van benne egy sim tesztnek. Szépen lassan szeretnék rá átállni. Annyit már tudok, hogy 1.3.6-os szoftver van rajta, meg ugye angol a menüje, ami annyira nem nagy gond, bár még teljesen nem sikerült felfedezni mi hogyan működik.
Teljesen analfabéta azért nem vagyok, páromnak volt anno egy Omnia-ja, meg most SE xperia mini pro, azokkal is elboldogultunk.
-
lordyka
aktív tag
noss felment a cm10. kicsit csalódás. epsy cm9-e még mindig gyorsabb :/ megy is vissza..
-
halas111
csendes tag
a segítségeteket szeretném kérni.
Nem cserélek túl gyakran romot, csak ha elkezd hülyéskedni. kb 3 hónapot bírt a FEB 1.2, de egyre gyakrabban fagy, ezért gondoltam csimálok megint 1 tiszta telepítést, de nem tudok választani a német, és a FEB 1.3 között. A stabilabbat választanám, de nem tudom hogy meik az. -
I3ence
tag
Úgy döntöttem felrakom az új CM10et, most van bőven rá időm, meg leírás alapján elég stabilnak tűnik.
Melyik Gapps kell mellé? Euroskankes jó, vagy inkább a Quarx féle? -
bepken
veterán
válasz
I3ence #13180 üzenetére
felül van egy olyan, hogy "android alkalmazásaim".
egyébként együttérzek a problémáddal, hiszen még véletlenül sem tökéletes ez a rendszer. pedig pár egyszerű plusz funkcióval tökéletesen lehetne menedzselni az egészet. pl törölni a listából a felesleges alkalmazásokat, azok amik égetően fontosak, meg lehetne jelölni és szűz rendszernél automatikusan letöltődnének. ilyen apróságokat szerintem belepakolhatna a google...
-
lordyka
aktív tag
új cm10! és végre benne van a Themes
meg button backlights, gondolom sokan várták bár nekem személy szerint az az első h kikapcsoljam
-
105kacsa
őstag
konigjanos fórumtárs segítségével sikerült megoldanom a primo defyn való müködését.Cseréltem 4 roomot vagy 10 féle helyről leszedtem a igo primót ,egy csomószór felraktam leszedtem ,sd karit formáztam,4 napig szívtam vele ,már mérgemben ki akartam dobni a telót(az igo miatt vettem androidos telót ment is szépen az igo 8,de a primo azért 100 jobb, pna ezt használom csak az nem mindig van kéznél)A megoldás banálisan egyszerű volt nem szerette a 4 gb kingston sd karit,most a gyári 2 gb simán fut.Hihetetlen!!!
Ezer hála és köszönet konigjanos fórumtársnak!Erre jó a fórum
-
I3ence
tag
válasz
bepken #13179 üzenetére
A webes felületen hol vannak az alkalmazások?
Pár hónapja rákérdeztem ,de senki nem tudta
.Azért használok Titaniumot, hogy ne egyesével kelljen keresgélni őket, de a telepítéshez így is hozzá kell nyúlni. Automata meg olyanokat szed le, amiket januárban használtam utoljára és CM alá teljesen feleslegesek.
-
bepken
veterán
válasz
Real_Necro #13173 üzenetére
első kérdésedre válaszolva: nem tudom, mennyi ideje ismerkedsz a gyári rendszerrel, én egy olyan 1-2 hetes ismerkedést mindenképpen ajánlok, mielőtt bármilyen mókolásba belevágsz, mivel csakis így lesz viszonyítási alapod.
az adataid részben fognak elveszni, de szerintem ez nem vészes... ha be van kapcsolva a szinkronizáció, a telefonszámokat kapásból tudod szinkronizálni a felhővel (google account), így mindig ott lesznek, bármikor, bármilyen új rendszeren, új készüléken 2 lépésben elő tudod majd varázsolni őket. a telepített alkalmazásokra (ha ez a funkció a menüben be van kapcsolva) az új rendszer elvileg rákérdez majd, szeretnéd e visszatölteni őket. de körülbelül 5 perc volt legutóbb, míg PC-n a webes felületen végig pötyögtem az eddig telepített alkalmazásaim listájából, amire szükségem van. szóval szerintem ez sem téma.
képeket ugyanúgy fel tudod tölteni a felhőbe, erre több verzió is van, külön alkalmazásokat is telepíthetsz. én a Google+ fiókomba szoktam feltölteni, van egy publikus mappám, ezt pedig megosztottam a barátaimmal. persze nem mindenkinek van az ilyesmiben bizalma, nyílván nem minden kép tölthető fel csak úgy a netre, nem minden kép vállalhatóezeket érdemesebb inkább lementeni valamilyen adattárolóra.
a lényeg, hogy szerintem nem befolyásolja, mennyire vagy belakva, mert legrosszabb esetben fél óra munka, hogy mindent újra visszapakolj
ha meg rootolva lesz a telefonod, akkor valamilyen backup programmal (pl MyBackup) ez a folyamat még kényelmesebb lesz, mivel az alkalmazás adatokat is el tudod menteni.
a második kérdésed: igazából egy nagy kérdés van. milyen rendszer van jelenleg a telefonodon? ha 2.3.5, akkor nagy valószínűséggel BL6-os a telefonod, azaz 6-os BootLoader van rajta (build number alapján kideríthető biztosra), hogyha pedig 2.3.6 van rajta, egész biztosan BL7-es, azaz 7-es BootLoader-rel rendelkezik a telefon. ez annyiból "lényeges", hogy a BL6 oldaláról nagyobb a mozgástér, kis mókolás után tudsz próbálgatni sima Defy-ra szánt romokat is (Froyo downgrade szükséges asszem), ja illetve még annyi, hogy állítólag könnyebb rootolni. de szerintem ha figyelmesen olvas az ember és van egy minimális érzéke a dologhoz, a BL7 rootolása se sokkal nehezebb. és BL7-nél alap szabály, hogy csak Defy+ -ra szánt romokat telepítünk! máskülönben lehet újra kezdeni az egészet, teljesen az elejéről. (gyári rom, majd azt rootolni, stb...)
remélem nem beszéltem nagyon mellé, és nagyjából választ kaptál a kérdéseidre
-
lordyka
aktív tag
válasz
Real_Necro #13177 üzenetére
hát nincs is de ez nem abból adódik h mások a készülékek hanem mert mások az emberek, van aki olyan dolgokat használ ami miatt vmi gubanc lesz de pl más meg olyanokat használ ami nem okoz gondot, és a különböző romok máshogy viselkednek ezért kell mindenkinek megtalálni a neki megfelelőt.
sokan mondják pl h a gyári rendszer mekkora jó, stabil tök jól használható. az én véleményem szerint meg teljesen szar, arra jó h az ember lecserélje.. ennyire mások az emberek.. -
mate0314
aktív tag
Olyan igényem merült fel, hogy szeretném modemként használni a döfit. FEB 1.3 van fent, megolható a dolog? (esetleg ha nem, akkor mig vagy +++ tudja? vagy ez csak gyári kiváltság?)
-
mate0314
aktív tag
válasz
Real_Necro #13173 üzenetére
?
Nem tudom hogy erre gondolsz-e:
Elvileg minden defy+-ra ugyanúgy hat minden rom / ugyanúgy viselkedik vele, nincs olyan meghatározva hogy xy-kor gyártották akkor az még jó utána nem és társai. -
Real_Necro
veterán
Köszönöm a hasznos infókat. Ezek szerint még most lenne érdemes ráraknom, mielőtt belekerülnek számok, képek, stb...
Mitől függ, hogy egy adott szériához melyik CM a jó? Vna olyan verzió, hogy az enyém ez a kiadás, akkor ezzel a CM-el valószínüleg nem lesz gond? -
mlala56
csendes tag
Jól müködö CM10 és gapps-jb tud e valaki ajállani Defy +-ra
-
lordyka
aktív tag
válasz
Real_Necro #13166 üzenetére
ha olyan hiba történik h nem tudod visszarakni a gyári rendszert az valószínűleg alaplap hiba, ha meg az előfordul a szervizben sem tudják kideríteni h mi a gond, mert automatikusan alaplapot cserélnek akkor viszont már lesz rajta egy gyári rendszer, szóval viszonylag biztonságos a dolog
-
pete_21
addikt
válasz
konigjanos #13164 üzenetére
És így most jó, nem rosszalkodik?
És Te is telefonon belül, a Beállítások\Teljesítmény résznél állítottad át, és kész? -
mate0314
aktív tag
válasz
Legjobb tudomásom szerint: Nem tudod véglegesen elrontani, mindíg lesz visszaút! Tehát bármikor fel tudod rakni a gyári romot (ha sikerül a cm7, cm9, cm10 telepítés ha nem!) és újra érvényes a garancia!
-
HPAA
őstag
válasz
ha ez előfordul akkor igen , viszont kicsi az esélye hogy elrontod ha mindent a leírtak alapján csinálsz, és visszatelepíthető a gyári rom is
-
Real_Necro
veterán
Mi történik olyankor, ha felkerül egy CM7 vagy 9, megadja magát a telefon és mondjuk nem lehet visszarakni a gyárit? Ugrik a gari?
-
bepken
veterán
válasz
laleeee #13162 üzenetére
amit lordyka linkelt, nem más mint egy mappa tele "Defy+" végződésű fájlnevekkel... szerintem sanszos, hogy Defy+ -ra való
hokins! aláírom, ez valóban így van. bár még nem volt balszerencsém elejteni a telefont (remélem nem is fog megtörténni), de valahogy én is úgy érzem, nagyobb eséllyel indul a GG egy ilyen megpróbáltatásban, mint egy átlag plexi...
és tényleg nagyon bízom benne, ez ez nem csak amolyan placebo, hogy nem csak magamat nyugtatom vele, hanem így is van. -
lordyka
aktív tag
válasz
peter077 #13159 üzenetére
mert nincs, még nem implentálta teljesen a cyanogen mod team. azt azért tudni kell erről h nemrég jött ki az android forrás kód és a cyanogen mod sem a fán terem, nekik is kell idő h az összes tweaket ami van cm9ben átírják cm10be. quarx meg az ő forráskódjukból dolgozik..
-
peter077
aktív tag
Valaki help!
Nem találom CM10 (Quarx) alatt a Témaválasztót. -
Real_Necro
veterán
Köszönöm a segítséget meg az irodalmat. Nekiállok magamba gyűjteni.
-
lordyka
aktív tag
válasz
laleeee #13145 üzenetére
http://quarx2k.ru/cm7-nightly-defy+/
innen a május hatodikai tökéletes, nekem nagyon sokáig ez volt fent
amúgy nekem folyton csak nyűg volt a gyári, 2.3.6ra nem frissítem mert az egy kib@szás volt a motorola részéről. 2.3.5 meg szerintem siralmas, nekem folyton dobálta a wifit, lassú volt áhh... és sokkal kevesebb a beállítási lehetőség. az a rom alapból ette a ramot, plus még vagy 6 progit kellett feltennem h ott legyek ahol a cm7-9 van alapból -
laleeee
őstag
válasz
Real_Necro #13152 üzenetére
próbáld ki ezt,kezdésnek jó
https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=hu -
DoItYourself
addikt
válasz
Kacifántosabb, mivel hivatalos nincs. Megoldható gyári root-olt rom telepítésével + magyarítás, vagy főzött romok használatával.
ui: sorry senior hokins, egyszerre írtuk
-
törölt tag
válasz
hivatalosan nincs hozzá magyar nyelv. Itt találsz leírást magyarositásrol [link]
Motorola Defy+: CyanogenMod-7 (CM7) telepítése kezdőknek
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok,
beléptem én is a Defy+ tulajok közé. Mivel első tapicskolós készülékem, így elkezdem tüzetesen bújni a topicot. Annyit hadd kérdezzek, hogy ha magyarítást szeretnék a készüléken, azt meg lehet tenni hivatalos úton neten keresztül, vagy kacifántosabb?
-
pete_21
addikt
Sajnos a FEB 1.3 is lefagy időnként nálam.
Nagyon gyakran nyúzom a telefont, sokat használom, sokat wifizek rajta, és ki-be kapcsolgatom a wifit. Tegnap akkor indult újra, amikor a Facebook app után az Operát akartam indítani. Most a Facebook után a ram-ot akartam megnézni, ez nem tetszett neki.
Smartass v2-n van a governor. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy a fogyasztás miatt alacsonyabbra van téve a feszültség, és pont olyan telefont fogtam ki, ami itt már nem stabil...
Szerintetek lehet ettől?
Mit kéne csinálnom? Kipróbálni másik governort? Most áttettem BOOSTEDass v2-re. A beállításokon belül a teljesítményben állítottam át. Ez így jó, vagy bootmenüben kell babrálni vele?
Köszi a választ!konigjanos: Úgy látom, hasonló a problémánk.
Szerintem az alulfeszelést nem bírja a telefonunk, ezért fagy. Te hogyan próbálkozol megoldani? BOOSTEDass v2 szerinted jó lehet? Vagy a boosted profil? Esetleg más?
-
arzén2
csendes tag
szép napot mindenkinek
cpu beállításoknál a lenti értékeket szükséges állítani?
elég sok hozzászólásban csak Clk és Vsel értékeket említenek meg
min_cpu_load:
_max_cpu_load:
_awake_min_freq:
_sleep_max_freq:
_up_min_freq:
_wakeup_freq:
_ramp_up_step:világbéke
-
peter077
aktív tag
Ezt a gapps-ot kipróbálom 1 órán belül CM10-hez (gapps-jb-20120726):
[link] -
konigjanos
senior tag
válasz
trickymoon #13132 üzenetére
korrekt leírás!
Nekem a német rom nagyon érzékeny a procira, tegnap este feltettem a droidx governort, beállítottam a smartass v2-t, de reggel le volt fagyva a telefon, csak akksi ki-be segített... -
lordyka
aktív tag
válasz
laleeee #13121 üzenetére
játékra annyira nem alkalmas a gyári rom (mondjuk szerintem semmi másra sem)
ha játszani akarsz akkor cm kell neked. gyárin próbáltam az asphalt6ot. úgy lagolt h az hihetetlen, feltettem egy cm7-et, nem állítottam a procin és gyönyörűen ment, semmi lag. szóval ennyit a gyáriról. ja és a cm7 van már olyan stabil mint a gyári, és már a cm9 is ott tart. -
szpali
addikt
válasz
trickymoon #13132 üzenetére
ezt elmentettem kedvencek közé
-
trickymoon
aktív tag
Kicsit hozzájárulok a közös okossághoz én is.
Sokat foglalkozok az akksi idő növelésével. Igaz adatkapcsolatot csak akkor indítok, ha kell valami, nagyon keveset játszok, keveset zenélek, de rohadt sokat telefonálok (van h napi több órát), emiatt fontos, hogy bőven bírja szuflával a defy+.
Gyári 2.3.5-nél átlagban piszkálás nélkül nap végére maradt 30-40%om
CM7 05.06 quarx (ami full jó cm7) volt hogy 60-70% maradt.
Feb1.2 már kevésbé finom, marad estére 50-60%
Feb 1.3 most még kalibrálok, de van még 60%.
Én éjfélkor feltolom töltőre, és reggel 7kor leveszem.A governorok közt sztem a legokosabb a boosted,
(hangsúlyoznám, hogy az egész szösszenet az én saját tapasztalatom, nem okoskodni akaroklehet másnak másként megy)
azért a boosted, mert a smartass csinál egy tüskét max procisebességre kb 20secenként, a boosted meg törekszik egy ideális frekire és nem megy a max frekire ha nem szükséges.nekem a beállítás kb így néz ki:300/600/900/1100 20/30/40/58 gyárilag a feb az 200Mhzen alszik(sleep ideal), 300-al ébred (sleep wakeup) 500-al van ébren (awake ideal), 1100-on pörög ha sok dolga van, ez nekem tökéletesen megfelel.
A frekvencia kihasználtság értékeit a system tuner Times opcióval nézem (nekem átlag 50-70%deepsleep és 30-50%300Mhz 1-2% a t 600-900-1100Mhz).
(jó ez a progi, mert tud fagyasztani, backupolni, elvégzi a v6 supercharger értékeinek beolvasását is (system tweaks autokill), van task managere, startup szűrője, logkettye, szóval svájci bicska, ahogy valaki már megjegyezte korábban. és free és a gyári appokat is leszedi ingyen, nem úgy mint a titanium backup..pro)másik szuperzsír program a betterbatterystats
fő haszna a partial wakelocks nevezetű szörnyhalmaz azonosítása, ezek azok a folyamatok, amik eszik az akksit amikor a képernyő ki van kapcsolva, és a teló nem tud deepsleepbe menni, ezért magasabb frekvencián fut mint szükséges. itt ezeket nagyjából be lehet lőni, és apránként kiszűrni. van egy jó helpje, érdemes elolvasni.
A harmadik kedvencem a badass battery monitor, ami konkrétan megmondja, hogy mi, milyen arányban fogyasztott akkukapacitást %-os arányban, elég sokat kerestem, de nem leltem jobbat még (halkan megjegyzem, hogy a szarráhypolt battery widget monitor, amit én is egy évig használtam (volt defyom is) max arra jó, hogy átlagfogyasztást mondjon, de azt egy egyszerű osztással Te is meg tudod tenni akku%/óra)
Minden romon azt a célt szerettem volna elérni, hogy ha elmegyek otthonról reggel melózni, és széttelefonálom az agyam, megy a rIGÓ egy órát, netezek egy félórát, beírok 10-20 időpontot a naptárba, fotózok-videózok párat, vagyis dolgozok a telefonommal akkor estére még maradjon 30-40% amit a szórakozásra szánok, és ne merüljön le akkor se.
Elnézést ha sokat írtam feleslegesen, de ha valakinek ez segítség az akkufogyasztók azonosításában, már megérte.
ezek az én elképzeléseim, tapasztalataim, lehet, hogy nem minden így van, örömmel fogadom ha valaki kijavít
világbéke
-
M3oH
addikt
válasz
trickymoon #13126 üzenetére
Ez nem igy mukodik, sajnos
-
mate0314
aktív tag
válasz
trickymoon #13126 üzenetére
szvsz ha ilyen egyszerű lenne akkor már mindenki megcsinálta volna.
-
trickymoon
aktív tag
Hali, azt szeretném kérdezni, hogyha a gyári 2.3.5 nandroid mentésemből átmásolom a blurcamera.apk és blurcamera.odex fileokat a system/app mappába akkor menni fog a gyári kamera? Most feb1.3-at használok, és a gyári kamera app minősége klasszisokkal jobb mint a cm7/feb1.2/feb1.3-ban lévőké.
előre is köszönöm a választ!
-
105kacsa
őstag
válasz
konigjanos #13120 üzenetére
no
-
-
mate0314
aktív tag
válasz
konigjanos #13120 üzenetére
pü
-
laleeee
őstag
megint lefagyott,mikor elindítottam a gt racer nevű játékot.ki kellett venni az elemet. Motorola Defreeze
-
konigjanos
senior tag
van új, hibátlan felbontású és működésű primo, priviben szívesen...Az értesítési sávot is eltünteti...
-
eventus
veterán
http://www.androlib.com/android.screenshot.app.Bjxz-DDmC.u.aspx
ezzel találkozott már valaki letöltésre? valami hasonló widget volt egy korábbi kínai defy+ romban is. szerintem ezek szebbek, mint ami van...
Köszi
(wifi még mindig működik
)
-
csampei
senior tag
válasz
maaniac #13115 üzenetére
Annyira nem vagyok megszállott,hogy az alulfeszelés ennyire megfogjon,sőt egyesek szerint(akik nemzetközileg is konyítanak hozzá) az alulfeszelés lehet olyan káros,mint egy procitúlhúzás!Az ugyebár köztudott hogy a gyári értékek extrém mértékben,vagyis alaposan túl vannak feszelve,ezért próbáltam,próbálom az arany középértékeket beállítani,így nem gey a stabilitás,és a visszafordíthatatlan károsodás rovására!Ez a szememben kicsit olyan dolog,hogy ha Te rendszeres étkezésekkel el tudsz cipelni egy zsák cementet a válladon mondjuk 50métert egy hét kajaelvonás után fel se fogod tudni emelni,csak erölködsz,még végül megszakadsz!
Ennyit az alulfeszelésről!(legalább is ez az én álláspontom)
-
konigjanos
senior tag
Azt hiszem, a német Defy+++ rom marad egy ideig...az első, ami (ugyan ma csak kevés használattal de) 78 %-on van. Reggel vettem le a töltőről...
-
maaniac
aktív tag
válasz
konigjanos #13105 üzenetére
ez egy jó kérdés...nem tudom + én nem is vagyok akksi kímélő
...a folyamatos mobilnet lehúzza 1-2...nevéből adódóan a powersave lehet a legspórolósabb
csampei: ilyenkor meglehet próbálni egy wipe cache & dalvik cache -et...nekem volt, hogy segített
-
törölt tag
válasz
laleeee #13112 üzenetére
Szervizelés előtti teendők
ebben minden benne van. Ennél részletesebben nem lehet elmondani. Jah és ez a legjobb modszer is hogy ne vegye észre a szervíz a sunyogást -
sziasztok elég rég jártam erre megmondaná vki hogy melyik a legjobb rom a defy+-ra?
a gyári 2.3.6 nál van jobb? vagyis stabilabb gyorsabb és nem aksi evös?
most mertem csak rootolni magyarositani mert áprilisba 1szer már tégláztam -
mazsi
senior tag
válasz
konigjanos #13063 üzenetére
300/18 nálam szilikon tokban is hónapokig stabil volt.
-
M3oH
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest