Hirdetés
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
konigjanos
senior tag
válasz
Real_Necro #13483 üzenetére
írtam privátot neked.
-
-
szabof1
őstag
válasz
killzone1987 #13493 üzenetére
Szájbarágós leírásokat a LOGOUT blogomban találsz. Gyakorlatilag (az MS2Ginger kivételével) bármelyik főzött romot ugyanúgy kell telepíteni.
Szerintem rakj fel egy CM7.2-t Quarxtól vagy a White Rabbit 1.6-ost (az is CM7 alapú).
De majd a többiek kijavtanak, ha tévednék. -
killzone1987
senior tag
válasz
bepken #13480 üzenetére
Köszi a részletes leírást!
Sajnos telefon kiismerésben volt már részem,itt az x10 mini próra gondolok.
Gyári rommal egy használhatatlan,lassú,fagyogatós,sok hülyeséggel teli készülék volt.
De aztán nekiálltam a Romozgatásnak,és végül is a MiniCM7-nél ragadtam le,mert a miniCM9 az még teli volt hibával.
De viszont sokkal gyorsabb volt,pl: a bootolási idő, és mint a használat során,de nem volt az igazi...
Nem akarok már tesztelgetni!
Eleget szívtam a mini prómmal,nemhiába szabadulok meg tőle...
Egyik kollégámnak van Defyje,nézegettem,és nagyon meg voltam vele elégedve,pedig az csak a sima Defy volt!
Nekem arra van szükségem,hogy egy jól használható,nagyon testre szabható,egyedi,gyors,szinte kifogásolhatatlan telóm legyen,amiben a lehető legtöbb minden jól működik.
Tisztában vagyok azzal,hogy ilyen még nem létezik,hogy hibátlan,de viszont senki sem egyforma, mindenkinek más az,amire azt mondja, ez az én tökéletes romom...
Megmondom őszintén, hogy ha megtaláltam nem akarok váltani,ha lessz újabb és jobb,ha nem.
Egy olyan romot akarok a defy plusra,ami pillanatnyilag a lehető legjobb,leggyorsabb,legstabilabb,leg bugmentesebb...
Ha lehet,akkor kérnék magyar szájbarágós leírást,és címet,ahonnan leszedhetem a romot.
Nagyon megköszönöm!
Üdv -
bepken
veterán
válasz
Real_Necro #13483 üzenetére
ha a kezedben az új kártya, először lemented gépre a kártya aktuális tartalmát, majd mindenestül felmásolod az új kártyára. ezzel meg is vagy, bedobod az új kártyát a telefonba és használod. (egyébként ugyanez az eljárás alkalmazható kártyaformázás alkalmával is)
-
törölt tag
válasz
Daffit #13486 üzenetére
Pedig más nem dönthet helyetted
ezeket a pontokat én soha nem értettem, konkrétan pl azt sem tudom miről beszélsz
nekem az a lényeg, hogy ha használom a telefont akkor normálisan működjön. Én pl biztos nem cserélnék nagyobb telefonra (nem defy -m van, de 3,5" a kijelző), mert nekem az a 3,5-3,7" a maximum amit kényelmes kezelni.
-
Daffit
tag
Van lehetőségem S2-re cserélni és nagyon elgondolkoztam. Nagyon szép a készülék, Anututu-ban ~5500 pontot dobott, ami a duplája a Defy+ hez. Sajnos viszont már nem "zsebbarát" a mérete és egyelőre vacilálok, de nagyon baráti áron lenne csere. Megszerettem a Defy-t és egy nagyon baráti készülék, dönteni nem tudok
-
szabof1
őstag
válasz
laleeee #13442 üzenetére
Lehet, hogy már késő, de még csak itt tartok a fórum olvasásánál.
Biztonsági mentés készítése az aktuális ROM-ról Motorola Defy és Defy+ telefonon V2 -
mate0314
aktív tag
Ilyen ideges még nem voltam mióta androidom van!
Ha nem gorilla galass lenne ezen a szemeten akkor már rég kinyomtam volna a kijelzőt!
Istenem de felhúzott!
Megosztom veletek a nyomorúságomat hátha van ötlet!Kaptram privátot, megfogalmaztam mepötyögtem a választ, láttam egy hibát (kihagytam egy szót) odabökök ahova írni akarok erre a mellette lévő szót akarj a szótárba berakni! Sehogy nem bírtam egy mocsokos szót berakni nyomkodtam mindent erre a törlése msd-ot írt be, nem tölrölt beírt, 3 betűt. akáerhányszor nyomtam csak spamolta. ÉS NINCS KUROR AMI JELENZÉ HOGY HOL VAGYOK!!!! ilyet még nem láttam!!! nem villog az a nyomorult: l
Opera Mobile, Gyári billentyűzet, Swift Key 3-al
Jó mondom nem baszol ki velem, átmegyek krómra, erre az olyan tetű lassú volt 2szer kellett várakozni fagyott kijelzőt kinyomta semmi hogy leszívesebben kib*sznám az ablakon most ezt a hulldaékot!
Azt a mocskos szótár dolgot hogyan lehet törlni hogy ha rákattintok egy szóra akkor ne azt ajánlja fel hogy elmentsem a szótárba vagy töröljem stb hanem a kurzon jöjjön helyette?
-
Real_Necro
veterán
Minél többet foglalkozom a beállításokkal, annál jobban örülök, hogy a leírás alapján váltottam CM-ra és nem az angol gyárit folytattam tapogatni. Persze még rengeteg dolog előttem áll, de köszönöm a hasznos infókat. A fő cél most, hogy igényeimre csiszoljam ezt a rendszert, menjen a telefonálás meg az sms, valamint fusson a navigáció. (utóbbi telepítésében ha valaki privátba tudna segíteni, hálás lennék)
Még egy kérdésem akadt. Szándékozom vásárolni egy 16GB-os memkarit. Ha most a gyári 2GB-oson vannak a mentett dolgok, akkor elég egy másolás a másik karira és használnom, vagy újra kell valamit telepítenem?Ja, még egy észrevétel. Az érintésre működő fókusz fényképező módban elég lusta, nem mindig hajlandó végrehajtani. Valamint a digitális fókusz nem csinál semmit. Persze nem is használnám.
-
bepken
veterán
válasz
konigjanos #13469 üzenetére
ha nagyon profi "zsebnyomkodó" vagy, akkor lehet
pl nem fogadott hívás notifikációt "véletlenül" megnyomod, aztán "véletlenül" kiválasztassz egy random kontaktot és felhívod... és mindezt a zsebedben!!
ez kérem boszorkányság! a nagy Houdini tudásával vetekszik!!
-
bepken
veterán
válasz
killzone1987 #13443 üzenetére
a gyári rom lesz az, amit használni fogsz...szerintem
legalábbis az első 1-2 hétben mindenképpen ezt ajánlanám.
nincs hibátlan CM7 sem pedig hibátlan CM9. annyira nem vészes a helyzet, mint amennyire gondolod, de koránt sem nevezhető hibátlannak. de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a gyári rendszer sem hibátlan! sőt vannak idegesítő részei. (egyébként az általad felsoroltakat egyaránt tudja teljesíteni a CM7 és a CM9 is) az ok, amiért én mégis ezt ajánlom számodra kezdésnek, az a viszonyítási alap megszerzése. ha megvan a kellő tapasztalat, ha már minden a kisujjadban van, az összes mókolásnak utána olvastál és érted is, mit miért kell csinálni és mit fog eredményezni, akkor érdemes csak elgondolkozni: "CM7 vagy CM9?"
addig én azt mondom, felesleges ilyesmiről beszélni...tudnék mondani ebből a topicból 1-2 embert, akinek fogalma sincs mit csinál szerencsétlen telefonnal... szerintem ne ess majd ebbe a csapdába. kellemetlen tud lenni (nekünk is, mert utólag nehezebb segíteni)
sok sikert a telefonhoz!
-
gacsoi
senior tag
válasz
laleeee #13478 üzenetére
Sorry, de szerintem kaptál linket, amire azt reagáltad, hogy nem érted.
Ha alapvető fogalmakkal nem vagy tisztába, nagy a valószínűsége, hogy téglázod a telefont.
A srácok csak ettől próbálnak megóvni, erre te így reagálsz.
Egyébként valóban az lenne a normális, hogy először olvass, és keress, és csak utána kérdezz. -
konigjanos
senior tag
válasz
laleeee #13473 üzenetére
Ember, itt nem valakit kérdezel, ez egy FÓRUM, itt mindenki válaszol, még nem tünt fel?!Ha zavar, hogy valaki hozzászól, beszélgess privátban...
"nem világít a kék led,vagy csak felvillan egy pillanatra" mindenhol le van írva, hogy csak felvillan...de ah a 2init-et letörlöd, már felvillanni se fog... -
laleeee
őstag
válasz
konigjanos #13471 üzenetére
téged nem kérdeztelek egyébként,de tényleg nem villant fel.le kellett törölnöm a 2nd-init és csak utánna jött össze ,meg is ijedtem..
mate0314 : köszi sikerült,a videó 720 lett
de a panoráma módot nem nagyon találom a fényképezőn
-
mate0314
aktív tag
válasz
konigjanos #13471 üzenetére
Ezen én már túlvagyok, majd ha téglát csinál és RSD Lite-al kell visszaállítani + bikakábelt kell hozzá gyártani, na akkor fogja komolyan kezelni a dolgot.
-
konigjanos
senior tag
válasz
laleeee #13468 üzenetére
Tényleg ne haragudj, de ha ez a leírás túl bonyolult neked, akkor ne kezd bele, mert csak a gondod lesz...
-
-
mate0314
aktív tag
válasz
killzone1987 #13460 üzenetére
-Mert testreszabhatóbb, nincs benne egy csomó olyan app amit soha nem használsz, de a gyáriban benne van és megy a háttérben.
-Ugye minden frissítés tartalmaz valami +-t, hibajavítást, stb. legyen az főzőtt vagy sem, de ugye megrekedt 2.3.6-on a defy+ a főzött medig 4.1.x-nél tart.
-Továbbá alapból magyar a főzött rom.
-Ne felejetsük el azt az érzést, hogy ha leteszed az asztalra, akkor ha kérdezik elmondhatod hogy azt te csináltadHirtelen ennyi ugrott be, majd a többiek úgyis kiegészik
-
killzone1987
senior tag
Miért érdemes főzött romra váltani a gyári 2. akárhanyas gingerbread helyett?
-
hj.jani95
aktív tag
válasz
killzone1987 #13453 üzenetére
Nekem is 4class-os van de amúgy ha felrakod a Cm9 akkor az irásisebesség fog változni azt hiszem, nem akarok hülyeséget mondani. Olvastam régebben hogy azért akadozik a GTA 3 mert hogy Class4-es van benne, de kitudja.
-
Phoenixy
senior tag
válasz
killzone1987 #13453 üzenetére
Ezt jól kezeli, mivel haveromnak ilyen van a DEFY+-ába. Szóval gondolom azt is jól fogja.
-
hj.jani95
aktív tag
válasz
killzone1987 #13452 üzenetére
Hát nekem eléggé tetszetös, a wifi is megy de egyszer ledobott róla amikor a router mellet voltam de azt még az elején, azóta nincs ilyen. A naptárban találtam ilyen hibát hogy mindig kiirta hogy jelentkezzezk be a Google accuntomba (pedig be voltam), de azt ugy oldottam meg hogy letöröltem aztán újra bejelentkeztem és azóta megy. De találtam olyat hogy (megint a naptárban) hogy pl rámegyek egy napra (pl.:23-ára) egyfolytába csak tölt és nem csinál semmit. Eddig ezeket észleltem a 4 nap alatt
Nekem eléggé gyors,nekem az, nem szokott "gondolkozni"(#13451) belavagyokbp : Jó okés csak kérdeztem hátha
-
killzone1987
senior tag
válasz
killzone1987 #13452 üzenetére
Jut eszembe, vettem egy Kingston SDHC 8 GB -os Class 4 -es memória karit a leendő telómba. Szerintetek jól fogja kezelni a Defy Plus?
Tapasztalatok,akinek ilyen van benne? -
killzone1987
senior tag
válasz
hj.jani95 #13447 üzenetére
Gondolom majdnem mindegyik főzött romban van magyar nyelv is.
Már csak az x10 mini pro főzött romjaiból kiindulva gondolom,mert azokban volt...
Szóval akkor a CM9 2012.07.16.-nightly ROM jónak bizonyul...
Wifi,és a netezés sebessége jó a telón?
Gyors a rom?
Minden működik benne? -
hj.jani95
aktív tag
válasz
killzone1987 #13443 üzenetére
Helló
Valószinüleg te is angolul fogod kapni mert alapból nincs rajta magyar nyelv, de tudod magyaritani. A legjobb romról nem tudok nyilatkozni de jelenleg most a Cm 9-et használom (120716-nightly) 4 napja de eddig nem volt semmi baj. Illetve nekem a browser nem annyira tetszik de ezt is meglehet oldani a marketröl--->Chrome
-
hj.jani95
aktív tag
Ezt lehet használni Cm9-alatt?
-
killzone1987
senior tag
Hellósztok!
Hétfőn megérkezik a T-mobiltól a Motorola Defy Plus telóm...
Az android nem ismeretlen számomra, de maga a telefon az még igen...
Ahogyan olvasgattam a fórumokat, a telcsi nyelve angol lesz...
Kíváncsi leszek, hogy én is így kapom-e.
Azért írok,mert szeretném moddolni a telefont!
Tippeket, tapasztalatokat szeretnék, hogy melyik most a leges legjobb főzött ROM.
Nagyon fontos lenne, hogy "HIBÁTLAN" rom legyen, már amennyire ez lehetséges...
PL: Gyors ROM legyen, kamera, videó felvétel jól működjön, ne felejtsen el a 4 érintőpad világítani, (pl újraindítás után,) lehetőleg a lehető legkevesebbet fagyjon, illetve induljon újra magától, ne szívja gőzerővel az akkut, (persze erre ott az akku optimizer progi) magyar nyelvű legyen, lehessen alapértelmezett billentyűzetet használni, ( tehát qwerty helyett lehessen a jó öreg ( ABC ) -t is használni ) stb stb...
Remélem nem túl nagy az elvárásom...
CM7, vagy CM9 érdekelne.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Várom a válaszokat!
Üdv mindenkinek! -
laleeee
őstag
válasz
Real_Necro #13434 üzenetére
mesélj lécci ,milyen a cm7 a gyárihoz képest
-
laleeee
őstag
igaz hogy a cm9 romok lerontják a fényképezés minőségét ?
-
mate0314
aktív tag
válasz
Real_Necro #13431 üzenetére
Abból indultam ki hogyha már cm van a mobilon akkor nem kezdő az ember
Playről érdemes leszedni mindent/ felrakni és ha extra igények vannak akkor ott a Bla*k Mar*et és ha zavarnak a reklámok akkor Luc*y Patcher.
-
mazsi
senior tag
válasz
konigjanos #13335 üzenetére
Köszi, ilyenre gondoltam csak nem a pendrive rovatban kerestem.
-
mate0314
aktív tag
válasz
Real_Necro #13428 üzenetére
Ingyenes app-okat honnan érdemes felrakni? Értem itt órát, naptárat, böngészőt. Ja, és mi a telepítés módja?
Play áruház! Letölt és felrak
Nem értem ezen mit kell bonyolítani?!
-
majorosgabor
csendes tag
Valaki vitt már vissza telót azzal, hogy nem működik a 4 érintőgomb egyikének világítása, ja és elrepedt a felső műanyag keret is magától vagy egy hónapja de nemigazán zavar és a vízállóság is megmaradt. Csak arra lennék kíváncsi, hogy mennyi ideig szöszmötölnek a javítással mert ilyen 2 hetekre nem tudom leadni a telefont.
-
Real_Necro
veterán
Ingyenes app-okat honnan érdemes felrakni? Értem itt órát, naptárat, böngészőt. Ja, és mi a telepítés módja?
Köszönöm
Egyébként a májusi CM7-es 2 napja gond nélkül megy, valamint 3 nap után 71%-on az akku. Igaz, hétvégén nem nagyon került sor telefonálásra, csak tapicskolás.
-
Airforce01
csendes tag
Sziasztok!
Más is tapasztalt már olyant, hogy Defy+ 2.3.5+magyarítás-nál a feladatok nem jelennek meg a beállított időpontba. Ha ezután belépek a feladazok közé, azonnal megjönnek a riasztások.
-
hj.jani95
aktív tag
Sziasztok!
Lehet hogy elmondtátok már egyszer, de elárulná valaki hogy ha fenn van a Cm9 akkor a Cm10 csak frissitésként kell telepiteni vagy ugy kell mint a Cm9-et elörröl --->Factory reset-dalvik-install? És akkor kell egy új Google apps-ot is letölteni ami a Cm10-hez jó?
-
Beppesz
csendes tag
válasz
bepken #13420 üzenetére
Olvastam én is a fórumon, hogy többen panaszkodnak az önkényesen föléledő kijelzőre, de ilyet még sosem tapasztaltam. Az is igaz, még nem volt időm huzamosabb ideig nézni az asztalra tett telefont, ezért gondoltam erre az értesítési sávos dologra mert mint írtam is Cm7 alatt még nem volt gond és kb. ennyi különbséget látok a két rendszer lezárt kijelzője között.
Ennek ellenére lehet neked lesz igazad, ránézek 1 próbát mindenképp megér. Köszi -
bepken
veterán
válasz
Beppesz #13416 üzenetére
én értem a problémádat, de azt is egyértelműen leszűrtem, hogy nem a notification bar eme funkciója a problémáid forrása... egyáltalán miért kapcsol be a zsebedben a kijelző? nekem még sosem történt ilyen önkényes bekapcsolás. (másnak már igen, ebben a topicban sokan panaszkodtak már ilyen problémára) addig, amíg ki van kapcsolva a kijelző kizárt dolog, hogy ez bakavarjon!!! csak és kizárólag akkor tudod használni ezt a funckiót, ha bekapcsolod/aktiválod a kijelzőt, tehát önszántadból indítod az egész "akciót". a különbség abban van, hogy néhány aprósághoz nem kell feleslegesen feloldani a képernyőzárat.
tehát szerintem Neked az önkényesen fel-feléledő képernyőd körmére kéne nézned inkább, az lesz minden bajod okozója!
-
fil
őstag
válasz
Beppesz #13412 üzenetére
Én próbálgatom CM10 alatt, de nem lehet lehúzni, csak ha már a HW ki-be kapcsoló gombbal élesztettem a lock screent. Azt meg nehéz véletlenül megnyomni. Ha meg azzal már bekapcsoltad, akkor meg úgyis akarsz valamit csinálni... Én például kitaktam néhény shortcut-ot is, ne kelljen sliderrel belépnem.
-
bepken
veterán
válasz
#40993792 #13415 üzenetére
de nemár! Nálad (azaz Nálatok) ez nem így működik? kétlem, hogy ez csak bug lenne...nekem mióta CM9-et használok, azóta így van
zárolt képernyő ide vagy oda...egy értesítési sáv nem nagy felület. nem jelent veszélyt szerintem, akkor akadsz bele, ha akarsz arra felé valamit.
-
-
törölt tag
válasz
#40993792 #13411 üzenetére
Részben igen, de részben nem, mert azt akartam hangsúlyozni az eredeti, túl sarkos megfogalmazásodhoz képest, hogy van bármely ROM-nak jónéhány tulajdonsága, amit a fejlesztője állít be (legfőképpen az alacsony fogyasztás versus gyors működés ellentéte mentén), amely beállítások mind a használat közbeni, mind a készenléti állapot-beli fogyasztást erősen behatárolják. Ezeket csak akkor tudod befolyásolni, ha van akkora tudásod a ROM-ról, mint a fejlesztőjének. Tehát van értelme a dolognak, ha a fórumtárs "keveset fogyasztó" ROM-ot keres, mert vannak ilyen típusúak, nem véletlen, hogy az ilyenek kevésbé gyorsan pattognak, mint a "teljesítményorientált" beállítású ROM-ok - de kevesebbet fogyasztanak ugyanazon felhasználói szokások mentén.
Mint ahogyan az autó motorját-erőátviteli rendszerét is be tudod állítani úgy, hogy keveset fogyasszon, de gyengébben menjen, vagy fordítva. És ehhez persze alapvető ezután, hogy te milyen felfogásban vezetsz, de mégis van az autónak takarékos vagy teljesítményorientált beállítása, ami ugyanolyan vezetési stílus mellett teljesen eltérő fogyasztást eredményezhet. -
bepken
veterán
válasz
#40993792 #13403 üzenetére
oops! bocsi, még éppen csak felkeltem akkortájt...
Beppesz! CM10 esetében nem tudom, hogy lehet e állítani. minden esetre CM9-ben én még nem találtam meg azt a beállítást, amivel ki-be lehetne kapcsolni ezt a funkciót.
mondjuk én szeretem, feloldás nélkül tudok értesítési sáv kapcsolóival babrálni (pl némítani a telefont, wifi-t kapcsolni, zseblámpát kapcsolni), ezen kívül feloldás nélkül rá tudok kattintani az értesítésekre (pl üzenet, nem fogadott hívás) vagy akár egy mozdulattal törölni tudom őket onnan. szerintem ez kényelmes, legalábbis kevesebb mozdulat, mivel nem kell feloldani előtte a telefont. de kinek hogy, ugyebár
-
-
törölt tag
válasz
#40993792 #13401 üzenetére
A ROM nagymértékben, sőt alapvetően befolyásolja az energiafogyasztást, sokféle (egymmással összefüggő) paraméter mentén: "alapjárati fogyasztás", készenléti állapot-beli fogyasztás, appok indításának-bezárásának-futtatásának kezelési módja, memóriakezelési felfogás stb., stb. - és ezután következnek persze a felhasználó egyéni szokásaiból-beállításaiból eredő fogyasztási arányok is.
-
vornia
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne...a cm 10 alatt,hogy férek hozzá a hívás beállításokhoz?Pl .Átirányítás, kijelzés, fogadás..stb.s.tb..
Nem találtam meg
(remélem nem rossz helyre írtam,ha igen akkor elnézést)
Merthogy magát a hívásbeállításokat sem találom a beállítások között
CM10-20120728-NIGHTLY-mb525 van fent éppen
-
Beppesz
csendes tag
CM9 vagy CM10-ben, meg lehet oldani valamilyen módon, hogy lezárt telefonnál az értesítési sávot ne lehessen lehúzni ?
-
arzén2
csendes tag
jó reggelt
valaki nem tudja defy+++ v0,1 romban hogyan lehet beállítani a villogó értesítő ledet?
egyáltalán müködik ez a romban?
-
bepken
veterán
válasz
#40993792 #13401 üzenetére
na azért az említett procibeállítások is számítanak
természetesen, ha jobban fel van húzva egy proci, többet kell ennie. de az igazsághoz hozzátartozik, hogy az alulfeszelésnek köszönhetően ez csak minimálisan érzékelhető. ergó: egy jól konfigurált proci nem feltétlenül zabál (sokkal) többet, mint egy alapbeállításokkal ketyegő.
a fogyasztásban tényleg inkább a Zsolt_72 által elmített tényezők a fő befolyásoló tényezők.még annyi, hogy a CM alapból jobban eszi kicsit az aksit, de szerintem ez többlet is minimálisra redukálható a megfelelő beállításokkal. (persze kinek mi a megfelelő
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest