Hirdetés
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
válasz
bepken #15796 üzenetére
Látok kék led-et is, és akkor?
Nincs recovery opció sajnos, csak:
1. reboot
2. appy update
3. restore factory def
4. wipe partition2-es esetén nem fogadja el az update.zip-et
Nincs recovery opció, mint ahogy írták, hogy lenni kellene.Most úgy boot loop, hogy van kék led bal fent.
[ Szerkesztve ]
-
levy1983
aktív tag
Sziasztok!
Én is WIUI 2.5.27-es ROM-ot használok, mint itt sokan mások. Egyetlen gondom az lenne, hogy lassan reagál hívás fogadáskor és hívás befejezéskor. Értem ezalatt azt, miután elveszem fülemtől a telefont, kell neki 3-4 másodperc, míg a képernyő életre kel és meg tudom nyomni a "lerak" gombot. De hívás fogadáskor is babrálnom kell vele 2-3 másodpercet. Valakinek jelentkezett ilyen jellegű "problémája". Illetve hogyan tudnék belépni a szervíz menü-be, mert a neten fellelhető kódok közül csak a 4636 működik, a többi mintha le lenne tiltva. Mikrofon érzékenységen szeretnék állítani. Vagy van erre valamiféle progi a marketen?
Köszi, Levi -
fgordon
senior tag
válasz
bepken #15796 üzenetére
láttam bal fent kék led fényt telepítéskor, vagy utána, de most boot-nál semmi sincs. Folyamatos boot, semmi led...
update.zip-et nem dolgozzal fel, mert azt írtja, hogy nem megfelelő signature.
Mi a megoldás, hogy működjön a telefon újra?
SD-re tudok olyat tenni, amit feldolgozva megjavítja a telefont?Factory Reset-nél elveszik minden, kivéve ami az SD-n volt?
Mi várható, hogy nem veszik el?[ Szerkesztve ]
-
-
fgordon
senior tag
1. Root-olás OK.
HIBA:
"2. Custom Recovery telepítése!
Töltsük le az alábbi linkről és telepítsük a SndInitDefy_2.0.apk filet! Telepítés, másoljuk fel a m.kártyára SndInitDefy_2.0.apk filet, majd fájlkezelő (Files) segítségévle keressük meg és telepítsük!"Ez után újraindult a telefon, piros M logo után folyamatosan újraindul.
Boot menü bejön, de még nem lett felmásolva az update.zipMi a teendő? Van más mód a factory reset előtt?
Használhat a cache partititon törlése?Magyarítás a cél, de most nem is működik jelenleg...
[ Szerkesztve ]
-
peter077
aktív tag
válasz
Deeday #15790 üzenetére
Én is 1-2 naponta újraindítom a telefont, bármilyen rom van rajta, mer egy idő után "elfogy" a ram.
Próbáltam a CM7-ből a WR-t a Skankyt; a NBS-t, az MS2Gingert, CM9-ből 3-at, CM10 németet és Quarx romját, de messze a legjobb/legszebb rom volt idáig a WIU GB+ mindent együttvéve. De azér' má' jó lenne valami másik romot feltenni, "régóta" használom ugyanazt.
Quarx legutóbbi CMX-ről tudna valaki írni véleményt?[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz
Derejebááá #15787 üzenetére
a WR nálam se produkált túl jól 2D illetve 3D teljesítmény terén...és én nem a benchmark programokra hagyatkozva mondom ez! megvettem az asphalt 7-et (mivel több Defy-s ismerősöm is áradozott róla, meg szoktuk nyomni multiba
) és akkor még a WR volt fent. nem mondom, hogy irritálóan, de elég rendesen akadozott...kicsit meg is ijedtem, hogy kidobtam 225 kemény forintot
de mikor feldobtam a WIUI-t, rájöttem, hogy csak a rom volt gyengébb ilyen téren. egyébként a WIUI volt eddigi a leggördülékenyebb rom azok közül, amiket próbáltam! (antutu 3100-3200 között mozog 1200Mhz-nél
)
(#15790) Deeday: nem is erre céloztam... hanem, hogy azt írod, Nálad nem jelentkezik a probléma, pedig nyúzod a romot...pedig valójában minden napnak tisztán indulsz neki. és így (bár amolyan "megoldásként" is tekinthetnénk arra, amit írtál) nem túl hiteles a véleményed a WIUI memóriakezelését illetően.
ez most kb olyan, mintha azzal védekeztünk volna CM9 terén, hogy bár nem működik normálisan a Chrome (szar a HWA), de mi úgyse azt használjuk, szóval "semmi baj".remélem érted, mit akarok mondani, és nem sértelek meg...
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz
Deeday #15786 üzenetére
nem igazán értem..."egy androidod napi 1x szetintem érdemes újraindítani" ... "3 hete nyúzom de nem fagyott 1x sem nem akad nem gondolkodik" ...hol marad a "nyúzás" ??
ha naponta újraindítod, meg sem adod az esélyt, hogy jelentkezzen ez a hiba, ugyanis nem nem fogja telepakolni a RAM-ot. valamint így simán 200 felett marad...mondhatnánk, hogy az újraindítás a megoldás...
de a gond az, hogy én eddig is hetente indítottam újra a telefonomat -
NPeete
tag
Csak most tűnt fel, eddig nem is figyeltem fel rá, de érdekes módon a gyári 2.3.6-os rommal, ha az app választó képernyőn nyomok egy keresés gombot, a home app mindig FC-zik, telefon újraindítás után is. Másnak hasonló tapasztalatok?
-
Derejebááá
csendes tag
Most tettem fel a white rabbit 1.6 ot és le vagyok nyűgözve. Nincs akadás, zökkenő mentes minden, de quadrantal 1980 főlé nem megy többszöri ismétlés ellenére sem. Aki használja vagy ismeri ezt a romot, tudna mondani pár tippet a húzásra?
ui: aki nem tudja cm7-9-x vagy inkább miui legyen, tegye fel ezt
Nekem megérte
-
Deeday
senior tag
válasz
bepken #15785 üzenetére
A wajkwiui cm7 re épült. Nincs nekem memória problémám és egy androidod napi 1x szetintem érdemes újraindítani.nekem 207mb alá nem ment még a ram... 3 hete nyúzom de nem fagyott 1x sem nem akad nem gondolkodik.eddig megvagyok vele elégedve.többet nem tud mint a cm7 vagy white rabbit de attól sokkal szebb szerintem. Csak a véleményem volt.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
na....hát én nem vagyok egy nyűgös fajta szerintem, de nekem nem sok újat adott a WIUI...
nagyon szeretem, hogy király témák vannak, király lockscreen-el és ezeket ráadásul pár perc alatt át lehet állítani. jópofa az alkalmazáskezelő-task-killer kombináció is...de igazából 2 nap alatt kinyírja a memóriát és újra kell indítani...ilyet még nem pipáltam, komolyan 2 nap után 97MB volt a szabad memória, pedig minden felesleges program le volt lőve! mindazonáltal kényelmes funkció, szóval nincs bajom vele.úgyhogy most visszavonulok újra CM7 vonal felé
esetleg visszamegy a WR
-
Beppesz
csendes tag
válasz
konigjanos #15782 üzenetére
Küldtem privátot hátha segít!
-
konigjanos
senior tag
Segítsetek, egy barátom defy mini-jére kellene primot varázsolnom, de felbontás gondjaim vannak, van ötletetek?
-
bepken
veterán
válasz
Deeday #15779 üzenetére
nem ajánlok én Neki semmit
csak furdal a lelkiismeret, mert valószínűleg az első hsz-ből olvasta a Hibrid ICS-romot, ami valóban csak Defy-re pakolható fel... ezért javítottam ki, hogy valószínűleg az említett rom lesz megfelelő.
természetesen az már rá tartozik, milyen bug-okat tud elvisselni...túl sok jót én se olvastam még róla. -
bepken
veterán
válasz
SzGabo1978 #15762 üzenetére
mert a wiui v4 GB+ kell Neked!
(linkgyűjteményben javítani fogom)
-
trickymoon
aktív tag
válasz
pudingstyle #15763 üzenetére
lol, hogy Bepkent idézzem: ott a pont! sasszem vagy
-
hj.jani95
aktív tag
válasz
Szia
nem muszáj az eredetit felrakni, jó a rootolt sbf is csak akkor bekapcsolás elôtt kell nyombi egy hangerô le-t ès akkor bejön a gyári recovery ès oty egy factory meg egy wipe.Másoktól azt kèrdeznèm hogy a gyári billentûzetben eddig ott volt a vesszô helyèn amikrofon hogy tudjak vele diktálni. Most hogy felraktam a 720p-t meg a magyaritàst azóta a vesszõ gombocska jelenik meg a mikrofon helyett. Erre mi a megoldás? Mert jibban szeretnèm a mikrofont
[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
addikt
válasz
#40993792 #15772 üzenetére
Csak azért írtam le, mert nem hittem a szememnek, hogy ilyen hiba van a gyári rom-ban...
Más: egy ideje szenvedek már vele, hogy ne listázzon fel minden audio fájlt az Android. El is értem egy félsikert a .nomedia fájlos trükkel, de a Call Recorder-es mappába hiába teszem be, az .3gp formátumban ment, arra nincs hatással a .nomedia...
No, most átállítottam, hogy inkább 'mpeg4' formátumban mentsen, majd jelentkezek. -
törölt tag
-
DoItYourself
addikt
Lehetséges, hogy az ID3 tag nélküli mp3-akat nem játssza le a lejátszó? (se a CMP, se MixZing)
-
törölt tag
Tudom, hogy ez nem az adásvétel, de valakinek van ötlete hol tudnék normális, gyári garanciás defy+ -t venni a T webshop -on kívül de hasonló árban (jelenleg ott sajnos nincs, a régi telefonomat már eladtam, és unom a 6230i -t
)?
-
csampei
senior tag
válasz
SzGabo1978 #15757 üzenetére
POWER+HANG LE folyamatosan még be nem lép!Egy kékszinű,olyasmi mint a Clockwork,csak kevesebb a funkció benne!
-
Derejebááá
csendes tag
válasz
bepken #15759 üzenetére
Hogy őszinte legyek már a legelején. Cm7 van fenn, tehát busy nem kell. Sriptmanager fenn van. Eguik link halott, igy az xda oldaláról töltött v6-sp update 7. Txt
Megkeresem a script managerben, bexelem a kalózt, run, és full más történik mint a leírtakban. Nincs bepipálva, aminek nem kell bepipálva lennieötlet? :/
[ Szerkesztve ]
-
pudingstyle
tag
válasz
A gondod az, hogy HybridICS Wiui nincs Defy+-ra (gb kernelre..) és ezért kaptál bootloopot. Legközelebb jobban járj utána mit pakolsz a telefonra..
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz
Derejebááá #15755 üzenetére
az konkrétan CM7-re készült
CM9re külön kell (kellett) mókolni.
hol akadtál el?
(#15750) 10-11+: pontosan milyen memória használtság javulását várod a reset-től? vagy azt akarod mondani, hogy 75%-át telepakoltad az 1,1 GB-os belső memóriának??
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz
SzGabo1978 #15752 üzenetére
ne a fájlnevet (semmit nem mond) másold be, hanem a linket, ahonnan leszedted.
egyébként ez bootloop volt, nem volt indokolt az sbf flash... wipe data kellett volna neki és kész. de Te előbb cselekedtél sajnos :/mivel most meg már nincs cwm, nem tudsz csinálni se restore-t, se wipe data-t...
most természetesen előbb a gyári sbf kell, aztán a rootolt.
csampei! ott a pont! feltétlenül nyomj neki recoveryben wipeot!
hangerő fel+le egyszerre a bekapcsoláskor
[ Szerkesztve ]
-
SzGabo1978
csendes tag
-
Derejebááá
csendes tag
válasz
bepken #15728 üzenetére
A cpu-t sikerül lassan kiismerni
Másik kérdés lenne: Ez a V6 superchanger. Elolvastam alias 3t leírását, de sajnos az alapján nem sikerült. Cm7 re raknám fel, de nem sikerült, akinek sikerült, letudná írni a lépéseket, és egy linket a hozzá való scriptről, vagy létezik olyan leírás vhol ahol direkt cm7 re van leírva.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz
SzGabo1978 #15752 üzenetére
És lehet hogy a gyári RECOVERY-be sem ártana belépni és tolni neki egy full wipe-ot(ugyanis ott is lehet),és csak utána feltolni a gyári romot az RSD-vel!
-
SzGabo1978
csendes tag
üdv !
Sajnos megszívtam valamit, de alaposan...
Ki akartam próbálni a wiui-t (abból is a hibrid ics alapút), eddig a quarx féle cm10 volt fönt.Letöltöttem, és felmásoltam a sd-re, majd wipe cache, és elindítottam a telepítést az sd kártyáról.
Viszont a Factory reset lemaradt !Utána már hibával indult csak a telefon.
Most próbáltam feltolni rá az rsd lite-al korábbi rootolt kernelt (DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-231_CEE_ROOTED_No_Signed) és nem bootol be teljesen a telefon !
Csak a piros pötty lüktet, majd újrakezdi.Ha kiveszem az akksit és indítom, hogy csatlakozzon az rsd lite-hoz, megteszi, meg feltolja ugyanezt a romot, de megint csak nem tölt be teljesen... Mindig újraindul.
Rossz romot teszek fel? Vagy a telefonnak lett baja? Vagy előbb a gyárit kellene feltenni?
-
jgyuri21
csendes tag
Vki tapasztalt mar olyat h feltette az operat es nem tudtam elfogadni a licenset? Nem erzekelte a gomb megnyomasat. Mar a 3. Romom ota csinalja.
-
10-11+
csendes tag
Sziasztok!
Lassan fél éve használom a Defy+-omat, mint első okos telefonom. Elhatároztam, hogy -szinte- semmi progit(app, widget..) nem teszek rá. Aztán itt olvastam, és olvastam - majd kérdeztem. És jobbnál jobb, használatos dolgokat töltöttem fel rá a Marketről.
Mostanában nagyon lelassult, a memory használtsága ritkán megy 75% alá, és nehezen.
Arra is gondoltam, hogy törlök mindent (ezt meg is találtam itt, a bevezetőben).
A kérdéseim:
- ha mindent törölnék, hogy tudok előtte MINDEN ADATot lementeni (nevek, telszámok, sms....)
- esetleg ki lehetne-e kerülni a "nagy reset"et, és mégis ismét 50-60% körül tartható lenne a memory use?
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
konigjanos
senior tag
Ez mitől lehet?: feltettem a legújabb cmx-et, quarx félét, a felrakáskor 65 %-on volt az akksi, most meg egy órája 100 %...
-
bepken
veterán
válasz
majorosgabor #15747 üzenetére
egyszerű wipe probléma, higgyétek el nekem...
-
majorosgabor
csendes tag
-
bepken
veterán
válasz
hj.jani95 #15743 üzenetére
ezt Neked kell tudnod, hogy mit vagy hajlandó megtenni egy rom cseréért...de egy biztos, MIUI alapú rom nem fog menni full wipe nélkül! ez van sajnos.
(#15744) crane75: nem tudom mivel lehet a baj...vagy a bluetooth adaptereddel vagy a párosítás nem megfelelő vagy ilyesmi...én nem tudok olyasmiről, hogy a bluetooth allergiás lenne bizonyos fájlformátumokra
plusz mindössze 1 alkalommal használtam ebben a telefonban az elmúlt fél évben
-
crane75
senior tag
válasz
bepken #15733 üzenetére
Szia. Annyit ír ki, hogy a file nincs elküldve. Próbáltam már mindent üríteni, takarítani. A gyári file-kezelővel és az Xplore-ral próbáltam. Aztán gondoltam, hogy elküldöm email-en. De ugyanarra az apk-ra, amit kábellal átrakva simán telepítek, email-ben elküldve azt írja h csomag elemzési hiba... Érdekes egy világ ez...úgyhogy marad a kábel.
-
hj.jani95
aktív tag
válasz
bepken #15742 üzenetére
Meg csináltam amit ajánlottál már tegnap de nekem nem èr annyit a ron hogy negyedjère rakjam vissza. Fentebbi hsz-ekben irtam hogy nekem több hibája volt/van (lehet hogy telefon függő viselkedès?!?!)ès nekem nem èr annyit hogy újra vissza pakoljam, csak gondoltam egyszerűen meg lehet csinálni de gondolom nem usznám meg a factoryt :/
-
bepken
veterán
válasz
hj.jani95 #15739 üzenetére
értem értem
az előbb leesett, hogy hol akad el a dolog. de mondom, szerintem elkerülhetetlen a full wipe WIUI telepítéskor...azért egy MIUI romban gyökeres változtatások vannak. nem mondom, hogy kapásból csinálj full wipe-ot, próbálkozz először csak egy cache és dalvik cache wipe-ot nyomni, hátha... ha ugyanez a helyzet, akkor viszont szükség lesz a full wipe-ra. más megoldást nem látok rá. még esetleg az újrapakolást próbáld meg!
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Tényleg igaz lehet az a pletyka, h a Telenor-nál vett Defy+ nem hálózatfüggő és nem is magyar menüs? Állítólag nem teszik függővé e tuti kis készüléket a szolgáltatók.
Igaz lehet? -
hj.jani95
aktív tag
-
bepken
veterán
válasz
hj.jani95 #15734 üzenetére
kicsit zavaros nekem ez a probléma leírásod...most akkor mit is oldasz fel vagy mit nem? csak mert ha a simlock-ot feloldod (beírod helyesen a pin kódot), akkor tutira el kell tünnie onnan a simlock-nak...de mivel Te billentyűzarat írsz (????) - gondolom lockscreen-re gondolsz ez alatt - nem tiszta számomra, hogy mi is történik a telefonoddal...
még egyszer mondom: ha HELYESEN írod be a pin kódot, tovább kell lépjen!(#15735) majorosgabor: én úgy vettem ki az írásból, hogy még elindítania sem sikerült
-
hj.jani95
aktív tag
Hali,
Nem tudjátok hogy mi lehet a baj a Wajkiui 2.5.27-el mert ha beteszem a simkártyát akkor egyszerüen befagy a rom,mmint ugy hogy nem tudom beirni a pin-kódot, mert hiába oldom ki a billentyűzárat,visszaugrik ès nem lehet kioldani. Ha repülőmodba teszem akkor kitudom oldani ès nincs semmi baja. A simkártyával nem lehet gond mert beleraktam más telóba ès működött. Nem lehet valahogy megcsinálni factory nèlkül? Mert már fenntebbi hsz-ekbe már leirtam hogy milyen hibákkal találkoztam ès nincs kedvedvem negyedjère felrakni a romot ès azt a "sok" programot ami most jelenleg fennt vannak[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz
crane75 #15709 üzenetére
ír ki valamit miután átküldted azt az .apk fájlt? újrapárosítás nem segít? milyen transfer progit használsz? (amennyiben semmit sem, akkor érdemes lenne...)
(#15732) crane75: vedd meg a játékot (~225 HUF), és nem lesznek ilyen bug-ok.... ha mégis, visszakéred a pénzed!
szerk: vagy ha ez megvan, akkor töröld a data-t vagy az egész alkalmazást és töltsd le újra az egészet! előfordulhat (bár kizártnak tartom, mivel ellenőri a fájlokat letöltés után), hogy valamit hibásan szedett le a szerverről...[ Szerkesztve ]
-
crane75
senior tag
Jó reggelt, Asphalt-tal szerettem volna játszani, de az elején kiírta, hogy a videót nem tudja lejátszani, így maga a játék sem indult el. Telepítenem kellene valamit?
-
FeZ...
aktív tag
válasz
DoItYourself #15686 üzenetére
Köszi azért.
-
törölt tag
válasz
Derejebááá #15725 üzenetére
CPU babrálás ügyben részletesen tájékozódhatsz a Defy Mélyvíz első hsz.-éből, kezd azzal, majd folytasd ennek a topiknak az első hsz.-ével. Ezután keress rá a topik keresőjében olyan kulcsszavakra, mint CPU, proci, overclocking..., és találsz rengeteg hasznos infót.
-
bepken
veterán
válasz
Derejebááá #15725 üzenetére
szia!
ajánlom figyelmedbe az #1 hozzászólást! többek közt erre a kérdésre is választ kapsza táblázathoz itt a javított link: CPU frekvenciák, a hozzájuk tartozó Vsel értékekkel
ha valami nem tiszta, kérdezz nyugodtan
[ Szerkesztve ]
-
Free Jack
csendes tag
válasz
killzone1987 #15726 üzenetére
Próbáld meg a Skyfire-t! (Én speciel nem próbáltam, de elvileg az lejátszik minden flash-t)
-
Derejebááá
csendes tag
Hello,
Egy lopásig defy tulaj voltam, mostmár defy plus tulaj vagyok. 1-2 dolog más, lenne pár kérdésem. CPU babrálásra csak egy leírást találtam, az alapján nem sokra jutottam. vki tudna mondani pár jó beállítás 1100-1200 procira?
Tud vki olyan progit, amivel olyan időjárás animáció varázsolható mint a htc ken, ha az ember felolda a billentyűű zárat?
köszi
Defy + Miui 2.5.27
-
szabof1
őstag
válasz
crane75 #15719 üzenetére
Auto Call Recorder Free
Defyn tökéletes CM7.2 alatt. -
crane75
senior tag
Elég sokat keresgettem de nem találtam sehol működő hívásrögzítőt CM7 alá. Valaki tudna esetleg ajánlani valamit? Előre is kösz
-
törölt tag
update-mokeeos-v1.10.422-defyplus
Kínai sallang kiszedve.
Magyar nyelv benneLeelenőrizné valaki hogy azt sikerült-e belevarázsolnom?
-
PHenis
senior tag
Amit vettem az ebay-en végbélkúp autóstöltőt arra 5V 1A volt írva. Persze tudtam hogy kamu, de azt hittem azért elég lesz. Hát navi közben annyi hogy lassabban merül. Erre az a megoldás, hogy pályán leteszed készenlétbe. Ha valami van a navi úgyis mondja, elég akkor visszakapcsolni.
Szóval a válasz: szerintem töltheted, max lassabban töltődik, vagy nem is tölti majd.
[ Szerkesztve ]
-
crane75
senior tag
Sziasztok. Az lenne a gondom, hogy már másodszor fordul elő, hogy a telefon csak egy apk file-t fogad rendesen bluetooth-on. Utána nem fogad többet, csak képet, hangot de apk-t nem. Kiürítettem a bluetooth mappát de az sem segít. Amikor megvettem a telót, úgyanígy jártam. Most új rom-ot húztam a telóra, egy file átment, a többit megint nem fogadja
-
törölt tag
válasz
killzone1987 #15707 üzenetére
Flash playert is fel lehet rakni kikerülve a marketett,nekem jb alatt is fentvolt
[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
az enyémre valaki?
-
MY2K
aktív tag
Van egy töltőm ami kiad: 4,75V/0,55A-t ezzel tölthetem defy+?
-
HPAA
őstag
fuzz cm7.2 alatt 20 perc után csúszik a rögzített video hangja
-
killzone1987
senior tag
hali mindenkinek!
Biztosan többen is tették már fel azt a kérdést,hogy jelenleg CMX 10 2012.08.17 es romot használok,és szeretnék egy olyan böngészőt rá,ami viszi a flash videókat.
Tehát bármelyik oldalon tudjak videókat nézegetni.
Remélem van lehetőség rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Nők, nőügyek (18+)
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- World of Tanks - MMO
- Formula-1 humoros
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Sorozatok
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115