Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
killzone1987 #15495 üzenetére
már azt hiszem írtam korábban, hogy szerintem nem lehet így véleményezni a romokat...egyértelműen minden egyes felhasználó kezében másképpen viselkedik az adott rom. természetesen az ismert bugok mindenkinél megvannak, de ezeket ki is szokták írni.
én például most 1 hete használom talán a WR 1.6-ot és 2 napja elkezdett hülyéskedni...csak az eddig is használt alkalmazások vannak fent, tehát ezt a hibaforrást ki is lőttem kapásból. írtam valamelyik nap, hogy zenehallgatáskor kicsit akadozik néha és a vsel értékekre gyanakodtam (bár senki nem válaszolt arra a kérdésemre
), feljebb húztam őket. ez hozott érdemben változást sajnos...a zene továbbra is akadt, úgy, hogy a világon semmit mást nem csináltam! ilyen még egy romnál sem fordult elő velem... aztán tegnap volt egy fagyásom, miközben operával töltöttem egy fájlt és ezzel egy időben jött egy bejövő hívásom. felvettem a telefont, beszéltünk pár percet, majd letettük. a kijelző (nem viccelek) kb 1,5 - 2 perc alatt tért magához !!! jó, mondom nem volt újraindítva vagy 5-6 napja, betudtam ennyivel. de ma miközben jöttem be melóhelyre, zenét hallgattam és mikor már volt 3G kapcsolatom, gondoltam leszedem Play-ről a frissítéseket...el is kezdett frissíteni egy app-ot majd kiírta, hogy a frissítés telepítve, ugye ilyenkor ugrik a következőre. én statusbar-ról át akartam ugrani a zenelejátszóra, hogy számot váltsak...na ekkor megfagyottm, úgy ahogy van! nem lehetett kikapcsolni a kijelzőt hosszú ideig, párat rezgett és elsötétült végre. na mondom, akkor várok kicsit és feloldom (adok neki időt). szóval próbálnám feloldani, de semmi! nyomtam hosszan a bekapcs gombot (ilyenkor, ha lefagyott, magától újra szokott indulni...) a világon semmi nem történt!!! aztán párat rezgett, de a képernyő nem éledt fel, én meg kezdtem ideges lenni... egyszer csak feléledt a kijelző, feloldom a zárat, nyomom hosszan a bekapcsot, nagy nehezen feljön a menü, kiválasztom az újraindítást, és itt újra megfagyott!!! ismét érzéketlenné vált a kijelző, nem akart kikapcsolni, semmi! majd egy pár perces huzavona után meguntam, (és bár nem szeretem ezt csinálni) muszáj voltam csinálni egy aksi ki/be műveletet... az a helyzet, hogy a cpu beállításaim már sok rommal ezelőtt ezek voltak, és SOHA nem akadt még így ki a telefon! ha ki is akadt, fél perc és már tudtam is használni vagy újraindítani legalább...
úgyhogy most erősen gondolkozok rajta, hogy kipróbálom a wiui-t is...bár kétlem, hogy be fog jönni, de hátha meglep valamivel
apropó! most melyik a legfrissebb? hivatalos miui vagy mókolt wiui? (tegnap linkelte valaki a hivatalos miui-t, érdekelne, de iszonyat lassan tölt nálam...szóval félbe hagytam)
-
peter077
aktív tag
VM heap méret állítgatásról tud nekem valaki mondani okosakat?
-
pete_21
addikt
válasz
killzone1987 #15474 üzenetére
Én is a WIUI és WR között vacilláltam. Végül a WIUI-t próbáltam ki (2.5.27), és nagyon tetszik.
Teljesen más a felülete, mint a CM vonalnak, és ez nagyon megfogott benne. Szerintem nagyon szép ez a rom. Vannak benne alapból témák, de internetről le is tudsz hozzá tölteni amilyet szeretnél, más még a zárképernyő is. Zárképernyőhöz is tudsz témát letölteni, ha nem tetszene ami benne van. Más a hívóképernyő is.
Ezeken kívül is nagyon sok apróság van benne, ami nagyon feldobja a romot. Pl. ha le van merülve a telefon, akkor a képernyőzár feloldásánál a kis körnek (amit el kell húznod) piros szegélye van, ami villog is, ha jól emlékszem.Töltés közben meg zöld szegélye lesz a körnek, és az egyre nagyobb lesz, ezzel is jelzi, hogy áll a töltés.
Nagyon szépen össze lett rakva ez a rom. Külön piros pont, hogy az értesítő LED színét lehet szabályozni hívás, sms, és értesítéseknél külön-külön. És itt nem keverten, hanem tényleg tiszta színként jeleníti meg.
Nincs a romban app drawer, ettől féltem én is kicsit. Viszont rájöttem, hogy nem hiányzik különösebben.Nincs sok programom, könnyen elférek a képernyőkön. A középső, főképernyőn kint van az a néhány program amit gyakran használok, a többi programot meg átraktam másik képernyőre. Így a főképernyő esztétikus, a többi programot meg a másik képernyőn megtalálom, ha kellene.
Nálam még nem fagyott le WIUI alatt a launcher. Viszont CM9-ek alatt már fagytak le, nem is egyszer.
Szerintem egy próbát mindenképp megér a WIUI. De mindenképp a 2.5.27-est tedd fel, ne a V4-et.Először nagyon furcsa lesz, de adj neki időt, próbáld megszokni. Én nagyon megszerettem, szerintem nagyon jó kis rom ez.
(#15486) Zsolt_72: Úgy tűnik, egyelőre jobban beválik még a 2.3-as Droid.
Jóval válaszképesebb és stabilabb ezen a telefonon, mint a 4.x. WIUI-ból is voltak panaszok a V4-re, közben a 2.5-öst meg nagyon dicsérték. Így már eleve a 2.5-öt próbáltam ki.
Neked most Kang CM7 van fent?[ Szerkesztve ]
-
Srácok!
Van valami olyan gyárira épülő custom rom ami normálisan működik? A sima 2.3.5-ös gyárival az a baj, hogy sokszor hívásnál érzéketlen a kijelző azaz nem lehet felvenni. CM7-el pedig az a probléma, hogy egyszer csak nem elérhető a telefon. Jelzi, hogy hálózaton van váltogatja is a HSDPA/3G/G módokat mégsem lehet sem hívást indítani sem a telefont elérni.
Esetleg ezekere valami megoldás?
-
nálam a defy+++ féle jellybean sokkal stabilabban és jobban működik mint a CMX
-
csampei
senior tag
Na ennyi volt!Meguntam a CMX-et!Se a primo nem szólal meg,se a videófelvétel nem megy rendesen(pedig nagyon kellett volna),úgyhogy ment vissza a Defy+++ CM9,csak már belepakoltam az okosságokat,átírtam ezt azt,és tiszta telepítést csináltam!Most már tényleg tojok a fogyasztásra(eddig se hatott meg nagyon),a csilivili animációkra,és maradok a használhatóság terén!!!!!!!!!Ennyi!
-
Free Jack
csendes tag
Sziasztok!
Végre rászántam magam és váltottam cm9-ről cm10-re. Írok pár tapasztalatot én is...
Nálam szinte semmi itt leírt hibát nem produkált, viszont a google kereső widget nem működik és a kereső gomb sem (nem mintha hiányozna).
A proci órajelet nem piszkáltam és így is nagyon gyors.
Azon viszont kiakadtam, hogy megszűnt a képernyőzár animáció (vagy csak nem működik).
Videót még nem próbáltam, nem is igazán szoktam használni.
Még tesztelgetem. Lehet, hogy megtartom. -
killzone1987
senior tag
válasz
hj.jani95 #15478 üzenetére
Nincs semmi gond,hogy megìrtad a miuival valò tapasztalatod!Ėppen ezt kėrtem!A White Rabbit 1.6-on gondolkodok nagyon,hogy kikėne pròbàlni,hàtha bevàlik,ès az lenne a vègleges romom...
Màr egy ideje CMX 10-et hasznàlok.
Frissìtgetem,ahogyan fejlődget...Tehát most a legújabbat,a 08.12eset hasznàlom.
Ezzel is meg vagyok elėgedve...
Vàrom a tovàbbi vàlaszokat,és azt,hogy hogyan kell a white rabbit 1.6ot jòl föltenni. -
lordyka
aktív tag
válasz
hj.jani95 #15476 üzenetére
na erre mondják akkor h ugyan olyna telefonok közt is van különbség mert nekem mióta kijött fent van és egy fc se volt
amúgy csak megjegyezném, h bármilyen launcher (home) van fent ha az FC-zik, akkor a menüt ugyan úgy nem érded el, még ha van is benne, mert az appdrawer a launcher része, így ha a launcher kifagy akkor appdrawer sincs
-
hj.jani95
aktív tag
válasz
Szia. Nem akarok beleszólni de (ha erre gondolsz) nekem Wajkiui-m volt a 2.3.7-plus, ès egy csomó hibát találtam benne: benne vagyok egy programba ès amikor hivnak kicsöng de kb 6-7mp után tudom csak felvenni mert fekete a kèpernyô. Másik hiba ami nagyon idegesitett hogy 3nap után FC-zet a "home" cuccos ès igy nem tudtam belemenni egy programba se (mert ebbe nincs menü
) mert ugye ez záródótt be folyamatosan. Nem a mai nap volt ez amikor csinálta hanem kb 3 napja de akkor fagyasztottam programokat ès azt hittem hogy èn csesztem el de mint a mai nap beláttam hogy nem. Hiába inditottam ujra nem hagyta abba, ès nekem nincs kedvem 3naponta újrapakolni a romot mert hogy úgy van kedve. Bocsi a rizsáèrt, csak elmondtam a vèlemènyem ès remèlem segitette a döntèsben
[ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
válasz
ezek mind jók. próbáld ki a quarx féle cm7-et augusztus 12-eit,eddig nem találtam benne hibát. a wr nekem megbolondult pár nap után,de adok még neki egy pár esélyt,mer sok féle képpen fel lehet rakni
-
killzone1987
senior tag
Hali mindenkinek!
Melyik romot a legèrdemesebb hasznàlni a 4 közül?
CMX 10 (tudom,hogy folyamatos fejlesztès alatt àll) benchmark pontja nàlam 2400 körül van,1200MHz en,gondolom idővel lessz több is...
WHITE RABBIT 1.6 (csak jòt hallottam ròla a fòrumon) pl:ha napokig nincs ùjraindìtva a telò,akkor is gyors marad,tökèletes a memòria kezelèse stb stb... benchmark pontja 2800 körüli 1100 MHz en...
WAJK MIUI (ezt a romot is szeretgetik,ahogy olvasgattam itt,de valami azt sùgja,hogy a whiterabbit mindegyiket üti jelenleg...
Jobban afelè a rom felè is hajlok...
Bepken!
Ùgy làtom,hogy màr egy ideje nyüstölöd a white rabbitot...
Èrdemes kipròbàlnom szerinted?
A vàlaszokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
duda1978
tag
válasz
hj.jani95 #15471 üzenetére
Itt a leírás http://www.android-forum.hu/viewtopic.php?f=15&t=269&p=369#p369
Itt pedig a fájl http://d-h.st/users/walter79/?fld_id=2062#files amit kibontasz és kapsz 2 fáljt és berakod a recorvery backup mappába egy üres mappába és leírás szerint csinálod .
A blur acountba hol lépek be?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A motoblur webes felületén ugye van egy olyan lehetőség, hogy "Locate Phone". Tud valaki segíteni abban, hogy ez mi szerint lokalizálja a telefont? Jól gondolom, hogy muszáj bejelentkezve lennem a motoblur accountommal a telefonon? Vagy IMEI alapján is rátalál?
-
-
mazsi
senior tag
Igen. Több ezer ember elégedetten használja a v6 Supercharger-t elégedetten. Semmi mást nem tettünk, csak követtük az eredeti leírást. 20-30 %-os gyorsulást tapasztaltam egyes helyeken.
Ettől függetlenül nem csodaszer - mint mindent, ezt is el lehet cseszni, ha rosszul használod.
Szívesen írnék egy magyar leírást, de nálam jobb angol tudással rendelkezőkét sem értettétek.
De hogy tippet is adjak, csak ismételni tudom magam. Szánj rá egy órát, próbáld ki a 10 feletti menüpontokat akár egyesével is. A legtöbbnél érezni lehet a különbséget. Ha csak a memóriát állítod be optimálisra (5-7. pont) már az is drasztikusan gyorsítja a rendszered. A többi pedig finomhangolás.
Ha ez bárkit is vigasztal, nekem sem sikerült elsőre. Második, vagy harmadik próbálkozásra tudtam feltenni az sd kártyám fájlrendszer hibája miatt.
-
duda1978
tag
Hékás... Recoveryből most akkor nem lehet bacupot és cpu -t se állítani? Ms2Ginger???
-
laleeee
őstag
válasz
macskajancsi #15462 üzenetére
miéééééééééért ?
-
macskajancsi
aktív tag
Megválok hőn szerett Defy+-omtól, akit érdekel, keressen.
-
gacsoi
senior tag
Urak !!!
Ha a play-röl próbálok letölteni, azt írja ki, hogy hiba a vásárlás feldolgozása során.
Találkozott már valaki ezzel a hibával??? megoldás??? -
duda1978
tag
És erre?
(#15443)
-
csampei
senior tag
Erre valaki valamit tud böfögni?
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Bye-bye flash... remélem, azért .apk-ban megmarad sok helyen a neten.
-
bepken
veterán
válasz
rpeter #15445 üzenetére
OFF: egy strapafonra invisible shileld???
szerintem egy egyszerű fólia bőven elég...nekem a GG-n is elfér az a fólia...990 HUF volt mindössze. én nem tudom elképzelni, hogy ezt a kifejezetten kényelmes tapintású hátlapot elrontsam holmi fóliával...fujjjfujjjj
CsikósT! egy GSM-ben is érdeklődhetsz szerintem ilyennel kapcsolatban...azzal ne foglalkozz, hogy valószínűleg nem onnan fogsz vásárolni. attól még tehetsz úgy, mintha!
ha normálisabb, akkor kapsz majd valami felvilágosítást ezzel kapcsolatban. de én úgy sejtem, hogy a GG nem jön ki 10e-ből...talán a már említett e-bay mélyén találni ilyen árban (free shipping viszont kizárt
)
-
Jherumit_
csendes tag
Üdv!
CM10 alatt nem látszik a hívó képe, amit eddig mindig sikerült szinkronizálni a FB profilképekkel. Van ötletetek mi lehet a gond? (mondjuk ez legyen a legnagyobb bajom)
más: előző Defy+ telómon (amit elloptak :S) 2.3.5 volt és tökéletesen működött, a mostanin 2.3.7 (plusz azóta ezen CM10) és néha beakad, képernyőzárás + oldás kihozza a mélázásból de jobb lenne enélkül élni (ismerős Defy+ ugyanezzel küzd, ha jól rémlik gyári 2.3.6 alatt)
előre is kösz!
-
rpeter
csendes tag
válasz
CsikósT #15431 üzenetére
Vagy ez . Szerintem mindenképp érdemes 5-6 ezerért megcsinálni, ha van annyi bátorságod nem lehet nagy gond. Itt van leírás is hozzá videóval
GG-ről pedig a seller-nél érdeklődhetsz. Ha nincs, akkor vehetsz rá olcsóbb-drágább fóliát, én Nokia 5800-al használtam olcsót és nem volt gond vele, bár az nem kapacitív teló volt és gyakran kellett cserélni a körmös használat miatt, de megvédte a telót és egyszerű volt feltenni. Az Invisible Shield piszok drága, de élettartam garis és többen is dícsérték.
A Gorilla kijelzőt én puha tokban is megkarcoltam valahogy... Tény, hogy alig látszik, de mégis zavar kicsit (a tudat
)
-
hj.jani95
aktív tag
Sziasztok. Tudna nekem segiteni valaki? Az MS2Gingerhez mit kell letölteni? Mert egy csomó kernel cucc van ès nem tudom hogy mit kell. A màsik hogy letöltöttem hozzà egy blur.zip et de nem tudok bejelentkezni a blur accountomba pedig kèri a zenelejátszónàl. Azóta màr fenn van a Wajkiui 2.5.7 de vannak piti hibàk ès ráakarom rakni újra az MS2Ginger csak ezzel elakadtam. Elôre is köszi
-
csampei
senior tag
Ezt nem hiszem el!A CMX quarx féle verzsönben megint ott a videófelvétel bug!Akartam egy 10 perces videót csinálni,hát 5perctől némafilm!!!!!Mi a túrót lehet ezzel kezdeni?
-
jeni, peter077: köszi!
-
bepken
veterán
válasz
spinkler #15436 üzenetére
abból kiindulva, hogy nekem a 2.3.5 nem indulgatott újra, az kell mondjam, nem frissítés gondja van neki...mert gondolom, ha ilyen szintű (hatalmas, irtózatos, elfogadhatatlan, botrányos) bug lenne a gyári rendszerben, igen csak vissza vitte volna mindenki a telefont még az első nap, hogy kenjék a hajukra vagy csináljanak vele amit akarnak
(#15438) laleeee: a hozzászólásban le van írva
plusz a képen is látszik...
-
peter077
aktív tag
válasz
laleeee #15438 üzenetére
Az óra melletti aksikijelzést változtatja meg kör alakúra.És egy kicsit más:
hivatalos MIUI Defy6Defy+
Ezt próbálta már valaki? Downgrade kell hozzá (mert akkor nekem felejtős)?[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz
f4lcon #15429 üzenetére
igen, valóban benéztem
ezt már az android apps topicban kifejtettem
plus az asphalt 7 befürdés is megoldódott azóta.
lusta vagyok még egyszer leírni...szóval:
"áhhááá! most akkor korán örültem, ezek szerint...(szokásom)egyébként nyilván olyasmi formában lesz majd elérhető, ahogy Te írtad...csak ők erre még lehet nem gondoltak
egyébként kb. 2 perc alatt kaptam választ a support-tól (ezek szerint mindenkire legalább 1,5 ügyintéző jut google-éknál
)
na de a lényeg, hogy válaszként megnyugtattak, vissza fogom kapni a pénzem, mivel maga a tranzakció nem történt meg! a bank nem vett le pénzt, hiába jött ki az sms, csupán egy tranzakciós megbízás történt, melyet töröltek (fogalmam sincs miért)
azt mondjuk nem tudom biztosan, hogy mind a két levétel után változatlan maradt e az egyenlegem. ahogy azt sem értem, miért vették le kétszer az összeget, ha egyszer törölve lett a tranzakció
a minap "kinevetett" kollégától (aki ugyanígy járt) elnézést kérek, és egyet értünk...én is örülök, hogy mindezt egy 225 forintos app-al tapasztaltam meg...ha mondjuk valamelyik fizetős navi-val jártam volna így, már biztos földhöz is vágtam volna a telefon!"
-
CsikósT
csendes tag
Szia!
Próbálok türelmes lenni, de tényleg nem tudom, hogy hogyan írhatnám le világosabban:
a) Amit linkelsz, az lcd kijelző és nem érintőpanel. Tökre semmi baja (legalábbis marhára remélem) az lcd kijelzőmnek, nekem az érintéssel van problémám.
b) Tökre ismerem a guglit, a vaterát, az ebayt és még egy csomó hasonló opciót. Nem az a bajom, hogy nem találok érintőpanelt, hanem hogy
1. Nem tudom, hogy megéri-e utángyártottat betenni.
2. Ha nem jó az utángyártott, akkor honnan lehet eredetit szerezni.Továbbra is várom a tapasztalatokat, ha van valakinek.
Köszi!
-
válasz
bepken #15426 üzenetére
At this time, it's not possible to transfer apps from one account to another.
Some developers are willing to issue refunds for purchases on old accounts if you repurchase the app(s) using a new account. You can always reach out to the developer of an app, and you can find their contact information by following these steps:
Visit Google Play and select the app in question
On the app's description page, scroll down to the Developer section
Find either an email address, phone number or website listed.első mondat: ebben a pillanatban nem lehetséges az appokat egyikről a másik accountra továbbítani.
-
hol találom a jelly bean-ben a hívószám kijelzés ki-be kapcsolásának opcióját?
végigtúrtam az egészet -
bepken
veterán
asphalt 7 vásárlás kapcsán (azaz annak meghiúsulása kapcsán
) keveredtem a support oldalra. és találtam egy új pontot: "Transferring paid apps to a new email" -tehát ha valaki szeretné egyik account-jából a másikba pakolni az fizetős appokat, elvileg mostmár talán rugalmasabbak google-ék
(nem tudom ez mennyire volt közismert, én 1-2 hónapja kerestem ilyen megoldást, akkor még azt írták, hogy nincs rá lehetőség)
-
belavagyokbp
aktív tag
Ha valakit érdekel, találtam egy kis listát, azokról a játékokról, amik CM10 alatt mennek/nem mennek. Ez elvileg igaz CM9-es romokra, illetve a WIUI v4-re is.
[ Szerkesztve ]
-
peter077
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
aki feltette a CM10 Nighty 08.12-s verziót annak a (ha van rajta) a totalcommander milyen? mert nekem a le-fel mozgatás nem megy rendesen. elakad vagy el se indul,de jobbra-balra megy a dolog. a másik hogy a netes képeknél akadozik a képváltás,szaggat.
-
CsikósT
csendes tag
Szia!
Gondoltam, azért csak reagálok, mert az mindenképpen kedves, hogy foglalkoztál a problémámmal.
"külsőleg sérült a telefonod?"
Mi számít külsőleg sérültnek? Ez igen relatív. Nincs betörve, nincsenek rajta centi mély karcok, de használatkopott. Így érkezett meg hozzám.
"ha nem akkor VIDD A SZERVIZBE MERT EZ GARIS GOND"
Nem hiszem, hogy bárki szóba áll velem számla és gari papír nélkül, és - mint már leírtam korábban - ezeket nem kaptam meg a telefonhoz.
"de előtte tedd vissza a gyári roomot"
Gyári rom van rajta.
"én csak eredeti gyári panelt tennék bele,és nem valami vackot"
Én is szívesen tennék bele gyári, vagy legalábbis jó minőségű panelt, ezért kértem, hogy ha valaki tudja, hogy honnan lehet ilyet szerezni, az ne fogja vissza magát.
"én ezek után inkább eladnám a telót"
Én ilyen állapotban még csak meg sem hirdetném. Ha viszont már megjavult, akkor tökre jó lesz ez nekem.
Üdvözlettel
-
törölt tag
válasz
Sterilzona #15413 üzenetére
Ha a telefonba bemenő csatlakozó típusa és bekötése azonos, akkor azonos kimenő adatok esetén nincs gond, de vigyázz, mert a bekötéssel is variálni szoktak a telefongyártók éppen azért, hogy semmi semmivel ne legyen kompatibilis. Egyúttal, egy-két éve megegyeztek a gyártók, hogy egyforma töltőaljzatokat fognak használni. Kivéve a gyevi bíró...?
Szerk.: Egyébként az akkumulátorban is van vezérlőelektronika, tehát elrontani elvileg nem tudod nagyobb erejű töltővel sem, inkább az eshet meg, hogy túl kis erejű töltőből egyáltalán nem vesz fel töltőáramot.[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz
Sterilzona #15413 üzenetére
ha az output megegyezik, akkor szerintem semmi akadálya.
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok. Elvileg telefon töltők szabványosak? Tehát,ha iphone és defy töltőjén azonos adatok vannak,akkor a defymet tölthetem vele,nem lesz baja. Iphone töltője harmad akkora mint a motorolás,sokkal praktikusabb,jobban elférne nálam.
-
spinkler
tag
Ha a telefon gyári érintetlen, még csak egy program sem lett rá telepítve és zene+net mellett(lehet,hogy csak sima net mellett is) újraindul akkor az hardveres hiba? Már 2 memóriakártyával próbáltam. 2.3.5 ROM
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest