Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bigand77

tag

válasz dolan #209 üzenetére

Azt csak csendben jegyzem meg, hogy iphone-ra nincs "nem gyári" szoft. Mondjuk vki kijavíthat ha rosszul tudom, de én még nem találkoztam ilyesmivel. Egyébként nagyon meddő vita az egész, sgs-t alsó hangon 3GS-el hasonlítunk, az i4-el szemben meg csúnyán elvérzik. Persze, te találkoztál i4-en laggolással...érdekes, én hetek óta használom, és semmi lag nincs, durván gyors, sztem azt te is tudod, hogy a kutya nem fogja neked elhinni, hogy egy i4 laggol. Max JB-el tudom elképzelni, ha vki minden szart rápakol.
    A 3G meg már nem bírta a strapát, és elmondanám, hogy egy 2008-as telefonról vitázol. 3. Akárhanyas szoftverrel abszolút tűrhető volt még a működése, a 4.0-át nem lett vna szabad kiadni rá.

Hogy ON is legyek, én örülök, hogy a moto még játékban van, ahogy a SE is kezd magára találni. Tetszik a készülék, de ez a dokkolgatás sztem baromság, és a cikk is cuki, hogy a tabletek mint eszköz nem beilleszthetők a mindennapi életbe, feleslegesek, de egy dokkolt telefon netbook-ként (billentyűzetes tablet gyakorlatilag), azon érdemes elgondolkodni netbook helyett. Hát gratula, komolyan...egyébként meg semmilyen egyedi felületet nem tervezett a moto a dokkolt linuxhoz, simán nyúlta egy az egyben az ubuntu felületet. Én sajnos azóta nem hiszek ebben a dokkolós muriban amióta láttam az engadget videóját a cuccról, ami azért szakadt félbe, mert szénné fagyott az egész...kicsit vörös lett a motos ember feje :DDD
    Amúgy maga a teló tetszik, de nem érzek a felsőbb kategóriás androidos telók közt különbséget...sz@rban lennék, ha választanom kéne. Valszeg akkor htc lenne a sense miatt.

Új hozzászólás Aktív témák