- Megjelent a OnePlus 13T
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fracture333
aktív tag
bocs ha kicsit buta a kérdés de az 1.4-es patch már live? csak mert a minecraft item id list-nél már van carrot, potato meg cobblestone wall, stb. és tudtam már adni is magamnak belőlük, pedig semmi force update-t nem nyomtam, nem volt auto update se, szal ez mi?
-
Okés, lassan gyülekezhetünk. Aki akar még jönni, az írjon PÜ-t és megadom az elérhetőségeket.
-
LW
őstag
Szerintem gyűljünk TSre, én még ide-oda szaladgálok, de már állítom össze a szervert starthoz.
ui: lehet, hogy hozom egy ismerősömet is.
-
Serricon
senior tag
No megjöttem, merre vagytok?
Lehetne szerveződni a meccshez. -
LW
őstag
Vagyok, tudok este hostolni, ha kell. Sima bukkit kell a felosztott mappal?
i5-2400, 8gb ram, 40/10Mbit vonal
-
föccer
nagyúr
Van egy kis gondom a Tekkitesz szerón. Amikor belépek azt tapasztalatom, hogy komoly lassúság van a térképen. Ez azt jelenti, hogy kb 1 percenként kapok 1 framet. Lehet, hogy valamelyik cső adta meg magát és a quarry-k kiszórtak néhány ezer blokkot és ezért alig lehet megmozdulni. Nagy nehezen sikerült elindulnom arra a helyre, ahol (elképzelésem szerint) a gond lehet. 1 óra alatt meg is tettem vagy 6-7 blokknyi távolságot, de azóta ledobál a szerver timeout error-al.
Esetleg van valami megoldás?
üdv, föccer
-
cNpowa
tag
nagyon király hogy most jön a vihar
-
Phvhun
őstag
Nekem 2 magos gépem van 6 giga rammal ( tehát az egész cumót be tudom tolni ramdiskbe ) 10mbps feltöltéssel. Végső esetben megoldható nálam.
-
Egy kétmagos gép és 4 giga ram elég a szervernek. Nekem a netkapcsolattal van gondom, a lagmentes játékhoz legalább 2Mb/s feltöltés kéne
-
Valaki vállalja a szerver hostolását estére?
-
Tekkites szervert indítom újra, nyaralni voltam.
-
parik55
csendes tag
SZIASZTOK! ki akar egy jó kis szerveren várjátékot játszani?aki szeretne az csatlakozzon erre
az ip címre:192.168.0.101:49292
maximum 6 embert tudok fogadni! aki vártámadó szeretne lenni az tp zen woebyte névre
aki várvédő az pedig patrik55 re.
előre is jó játékot kívánok mindenkinek
e pillanatban üzemel!!! -
föccer
nagyúr
válasz
fracture333 #5009 üzenetére
Aham.
üdv, föccer
-
A változatosság kedvéért az MCPH szerverre se tudok felmenni. Szokásos connection reset és recv failed hibák rögtön login után.
-
válasz
fracture333 #5004 üzenetére
Meg a csirkét, ugye föci?
-
föccer
nagyúr
válasz
fracture333 #5002 üzenetére
Ha kezedbe veszed a búzát, akkor az összes állat követni fog, mert mennek a kaja után. Szaporítani meg úgy tudod, hogy megetetsz kettő tehenet, amik elég közel vannak egymáshoz. Akkor smárolnak egyet és hopp lesz egy kistehén, ami nemsokára felnő. A szaporitást csak 2-3 naponta lehet megcsinálni.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
ph Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest