- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
havri1 #26066 üzenetére
Beléptem a sajátomba mert fejből nem vágom, hogyan kell elnavigálni a megfelelő részhez.
Nem a család alatt lesz, hanem a saját Microsoft fiókodban az Adatvédelem menüben.
Azon az oldalon lejjebb görgetsz --> Xbox --> Adott gyerek beállításai:
Adatvédelem tabon:
"Kommunikáció másokkal beszéd, szöveges üzenetek és meghívók formájában" - Mindenki
"Az Xbox Live-on kívüli felhasználók szóban és írásban kommunikálhatnak" - Engedélyezés
+
Xbox One/Windows10 online biztonság:
"Játszhat az Xbox Live-on kívüli játékosokkal" - Engedélyezés
Meg amiket jónak látsz.... -
havri1
félisten
válasz
havri1 #26063 üzenetére
Mindenhol csak sManage app privacy settings on Xbox, de nekem nincs xbox, vagyis van, de pc-n kéne..kapufa.
1.Sign in to your Microsoft account.Sign in to Xbox
2.Select your gamertag, and then select the More actions button (…).
3.Select Xbox settings, and then select Privacy & online safety.
Note Because you’re accessing sensitive info, you may have to enter your password or passkey.
4. Select either the Xbox One/Windows 10 Online Safety tab or the Privacy tab. - na ilyen nincs.. -
Grillo
őstag
válasz
havri1 #21101 üzenetére
Hát ja. Meg még lego is.
Én akkor nyeltem nagyot, mikor nyílt az Alleeban a bolt, és hatalmas engedményeket hirdettek. Épp akkor akartam megvenni kölöknek az épp aktuális tűzoltóságot, mondom micsoda lehetőség.
Szerintem vagy 4 órát vártam, benne voltam az első 60-70 emberben, de soha többet. Meg fogtam vagy 2k-t a dolgon. -
Grillo
őstag
válasz
havri1 #21098 üzenetére
Bimbó úton álltam meg múltkor, laza 10 perc séta a Millenáris. Ott csak munkanapokon van fizetés.
Tegnap kétszer is beleragadtam a térképbe. Egyszer a DNY-ra a főháztól, már lent, a felderített terület szélénél majdnem. Egy tónál furcsa volt, mert volt középen egy vonal a vízen, mintha oda folyt volna bele mindkét oldalról a víz. Na oda szépen belegyalogoltam, aztán meg is fulladtam, nem tudtam mozogni, csak remegett a karakter.
Aztán nem sokkal utána a főház mellett nem sokkal ugyan ez, de ott nem volt látható jele a dolognak, és végül ki is tudtam szabadulni. De több percig szenvedtem. -
törölt tag
válasz
havri1 #20731 üzenetére
Nekem tegnap óta harmadjára updatel, vagy beragadt és loopol vagy ilyen gyakran dobják ki ténylegesen a frissítést azt nem tudom.
Egyébként nekem se indul el a játék, megakad a fájlok letöltésénél, de bezzeg a kliens update az lejön rendesen, majd idővel csak bejutok.Bejutottam, 5 perc után.
-
Serricon
senior tag
válasz
havri1 #20375 üzenetére
Nem ugyanaz, a win10-es az butított változat, olyan mint a mobilos.
A sima PC-s verziót kell venni, azt lehet modolni, meg többmindent tud.minecraft.net-en ott a nagy zöld gomb középen a PC verzióhoz.
(#20377) blackrulz:
Te te.. csak ne egészíts ki jó? Van nekem is csillagom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest