- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
havri1
félisten
válasz
havri1 #26063 üzenetére
Mindenhol csak sManage app privacy settings on Xbox, de nekem nincs xbox, vagyis van, de pc-n kéne..kapufa.
1.Sign in to your Microsoft account.Sign in to Xbox
2.Select your gamertag, and then select the More actions button (…).
3.Select Xbox settings, and then select Privacy & online safety.
Note Because you’re accessing sensitive info, you may have to enter your password or passkey.
4. Select either the Xbox One/Windows 10 Online Safety tab or the Privacy tab. - na ilyen nincs.. -
havri1
félisten
Helló!
Kis help kellene..
Lányomnak megvettem a java verziót, hozzáteszem nem látom át az egészet..
Feltelepítettem a klienst, microsoft fiókkal regisztráltam, bent is van, működik.
Többjátékos mód inaktív, mert azt írja, ehhez nézzem meg a microsoft fiók beállításait..oké, de ezt hol? Nem találom..
Valaki segítene? -
havri1
félisten
Helló!
Gyerekeknek 2 külön gépük van. Mind a kettő frissen lett telepítve, win7-el. Eddig egyiken w10 volt.
Gyakorlatilag tök egyforma szoftveresen a 2. Helyi hálón nem tudnak kapcsolódni egymáshoz. Volt már ilyen gond, de nem emlékszem a megoldásra.
Valakinek tipp?
Ha "A" gép hostol, "B" nem látja. Ha "B" gép hostol, "A" látja, de kapcsolódás a szerverhez üzenet végtelenségig.. -
havri1
félisten
Nekem nem sikerül összehozni lanon a 2 notebookot. Direktbe látja a szervert, de nem tud csatlakozni hozzá.
Ugyanaz a verzió, ugyanaz a kliens, minden ua."A szerverhez való csatlakozás sikertelen.
A belépés sikertelen, érvénytelen munkamenet." -
havri1
félisten
Jut eszembe, van magyarkocka TS szerver?
-
havri1
félisten
Helló!
Lányom nyaggat, hogy egy horror pályát szeretne: ezt Az örökség
Jól sejtem, hogy ezt valahogy a kliensbe kell integrálni, majd a megfelelő verzióval valahogy indítani?
Tudnátok segíteni?
Illetve hogyan lehet azt a videós ablakot kitenni mint a videósoknak van? Azt is szeretné -
havri1
félisten
válasz
Grillo #21092 üzenetére
Pontosan ugyanez a hiba van nálunk is, kb 1 hónapja. Gyerekek nem tudnak LAN-on játszani. Nem tudom mi változott...
Ha a nagyobbik kép host-ol, azt nem is látja a kisgép. Ha a kicsi hostol, nagy látja, de ugyanez a hibaüzenet.Más: Nem tudjátok, Millenárisnál hol lehet most megállni, parkolni a mineshow alatt? Hogy érdemes odamenni?
-
havri1
félisten
Olyan játékmód létezik, hogy x perc alatt építeni kell valamit, illetve valami feladatot kell teljesíteni?
Lányom ezzel nyaggat, de nem találtam semmi ilyesmit a játékban. -
havri1
félisten
Helló!
Kliens indításnál download, és nem lép tovább. 2 gépen is ez van. Soha nem volt ilyen. Másnál esetleg?
-
havri1
félisten
magyarkocka szerver nem elérhető, másnál sem?
-
-
havri1
félisten
Intel HD 3000 GPU-n megy ez a játék?
Emlékeim szerint ment, de most nem akaródzik... -
havri1
félisten
Most nézem, van w10 verzió is. Áruházból, olcsóbban.
Ez ugyanaz mint a sima? Ugyanazok a szerverek, világok stb? -
havri1
félisten
Helló!
Lányom játszana a játékkal, de online.
Melyik verziót kell megvennem, hogy tudjon játszani másokkal? És hol?
Kicsit elvesztem a rengetegben..nem a story mode kell neki, hanem az alap, amiben építgethet stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest