Hirdetés
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt miként lehetne megoldani, hogy a sérült páncélok egybe legyenek kraftolva, majd a végén az épek továbbhaladjanak a smeltery felé? RFTools craftereket próbálok erre, összekraftolja, de két negyedesből lesz egy feles és megy az output slotba, nem jó. Ha átállítom tovább kraftolásra az input slotba, akkor pedig a jókat is összekraftolja a végtelenségig és mindig csak egy darab marad. Próbáltam servoval kilopni belőle ilyenkor metadata filter segítségével az épeket, de az input slotból nem tud kiszedni, csak az outputból.
Valami ötlet? Sose csináltam ilyet, eddig mindig úgy nyomtam, hogy a sérült cuccokat a sérülésnek megfelelő mértékben beolvasztotta. Gépek sem olvasztanak, csak épeket. -
guppi2
tag
Most az enderdragonokat próbálom valahogy megtartani, hogy ne kószáljanak el.
Van valami ötletetek?
Meg folyton megtámadnak és el is halnak egyből mikor nekem jönnek. -
-
guppi2
tag
Ki tudja, hogy a sárkányok miért jönnek mindig ide, és kezdenek el ásni?
Akármennyi sárkányt követtem, mind ide jött.

erre jöttek a sárkányok a föld alatt.
Az enderkaput én csináltam.
Mit keresnek itt az Enderdragonok?
Kirágták az alapkőzetet és most 1 blokk Lyuk van rajt. -
guppi2
tag

Több kép is van , ha érdekel valakit.
Saját Resource Pack.
Módokat ha kéritek leírom. -
guppi2
tag
Kastély:

Istáló:

Pince:

-
guppi2
tag
Tengerparti nyaraló:

-
guppi2
tag

Vajon melyik gomb nyitja az ajtót?
Bennt vagyok.
Lépcsősor.

-
guppi2
tag
Pár kép a mapomról:

Aranypiramis

-
csoki
senior tag
válasz
apatyas
üzenetére
jelentkeznék

1. fázis: kész a váz
2. fázis: felkerültek a levelek
3. fázis: díszek is fent nappal és éjszaka
(megjegyzés: laza 3.5 óra volt kreatívban
) -
Amur
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Legegyszerűbb ha twitch kliensben létrehozol egy custom profile-t(ott megadhatod a verziószámot),
és get more content-re kattintva felhozz szinte minden modot ami kompatibilis vele.
Tudsz persze keresni is.Andrew TDI: ég és föld MesterMC-hez képest.(az gyári oldalról vedd meg)
A modolhatóságban van jókora különbség(na meg az hogy EREDETI) -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
A fiamnak szeretném megvenni a minecraftot. Milyen oldalt ajánlotok erre? Esetleg Steamen? vagy a gyári oldalán érdemesebb? Esetleg más lehetőség?
Eddig ezt a mester MC -t nyomta. nem tudom mennyivel lehet másabb a minecrafttól, sosem játszottam még egyikkel sem.
-
Teaway
veterán
Csodálatos faládáimat vmi rejtélyes erő ajándékdoboznak álcázta.
-
ProEvoFan
nagyúr
Honnan tudok biztonságosan letölteni adventure mod mapokat?Úgy általában honnan tudom ezeket beszerezni?Ha van magyarul az is jöhet.

-
apatyas
Korrektor
válasz
Serricon
üzenetére
Akartam mondani, hogy frissítés előtt a portálokat ki kellene kapcsolni. Én is ezt láttam amikor átvittem 1.3.0-ra, de aztán akkor is amikor a régi 1.1.0-n akartam betölteni a szerver mentést. Én akkor úgy gondoltam, hogy a futó szerver alól kimásolt mentés miatt van, mivel ugyanaz a verzió alatt se volt működőképes.
De amúgy én még egy másik ganéjt is láttam, sajnos nem emlékszem a nevére mert nem írtam fel máshova, de valami thermalos flat akármicsoda volt, én a növénynövesztős géphez kötném - talán annak a növényspecifikus táptalaja... Logokat visszanézem, hátha kiderül még. -
Serricon
senior tag
Ebből mcedit lesz úgy látom, elakadt a mapbetöltés után valami portálon.
-- Block entity being ticked --
Details:
Name: minecraft:portalgun_tileentityportalmaster // me.ichun.mods.portalgun.common.tileentity.TilePortalMaster
Block type: ID #2889 (tile.portalgun.block.portal // me.ichun.mods.portalgun.common.block.BlockPortal)
Block data value: 1 / 0x1 / 0b0001
Block location: World: (475,64,113), Chunk: (at 11,4,1 in 29,7; contains blocks 464,0,112 to 479,255,127), Region: (0,0; contains chunks 0,0 to 31,31, blocks 0,0,0 to 511,255,511)
Actual block type: ID #2889 (tile.portalgun.block.portal // me.ichun.mods.portalgun.common.block.BlockPortal)
Actual block data value: 1 / 0x1 / 0b0001 -
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Akkor speedrunban tolod mint Antvenom!

[link]
kétéves vidi, de megéri megnézni. világgenerálástól 15perc és megölte az ender dragont.
Ágyakat robbantva sebezte.chest transportert én is hozzáadok mostanában minden packhoz amit magamnak csinálok.
Valamint a tiny progressiont, not enough wands-ot(még te mutattad milyen OP a swapping wand a netherben glowstone-t szedni),more overlays(hogy ne a számos hülyeség legyen hanem a régi NEI-s ),
iron backpack(void upgrade nagyon jó bányászáskor eltüntetni a cobble-t)
dense ore, ambient sound(imádom. külön "élethű" hangja van minden biome-nak)
amit mostanában fedeztem fel, az a god's weapons, az íjja és egy speciális hammerre nagyon király. -
törölt tag
everlast abilities. Egészen jól ballanszolt cucc gyárilag is de lehet még rajta faragni ha arról van szó. Egész jól el lehet lenni vele amíg összerakosgatod az effecteket.
Chest transporter mert az elején az jó
Quantum storage értelemszerű
Tourch master, mert a mobspawnt így egyszerűbb kontrollálni
Ore excavator, mert early game nem szeretek sokat ásni kézzel gyak veinminer.
Meg még szemezek a flux networks-el.
Ill kézzel frissítettem párat amit használok és érdemes volt.
-
Amur
addikt
Kényelmi modok nálam a builders wand(tudom ez van), chest transporter,hátizsákok,sleeping bag és társai.
Ilyen típusúakból mintha több lett volna régen.
Igen enderIO nekem is hiányzik...a jó kis amur-féle kábelezést(capacitor bankokkal) nem tudom megcsinálni.
Lehet velem van baj és jó a pack.
De engem valamiért most nem köt le.
A vanilla közeli hardcore packkal meg tolom napi több órában. -
törölt tag
Szerintem egészen jó. Bár én ugye némi kihagyás után játszogatok most, és nekem az environmental tech se volt még meg, a mob grinding utils is jónak tűnik, és az astral is csábító.
Kényelmi modok az milyen? Nekem enderio hiányzik kicsit, de azon túl egészen vállalhatónak érzem.
-
Amur
addikt
Nem nagy szám most ez a Dire pack.. papa is unja már szerintem lehet azért..
Rakott bele új dolgokat, de nem is túl sokat, nem is túl izgalmasakat.(astral sorcery kb. botania koppnak tűnik csak virágok helyett a csillagokkal mahinál).
Kényelmi modokból van kevés.. -
apatyas
Korrektor
Eszembe jutott:
A karácsonyfa építő versenyt ha törtes nyerné meg, veszek neki egy eredetit. Nevezni gyakorlatilag bármilyen, karácsonyfára emlékeztető művel lehet. Ne tolongjatok
-
apatyas
Korrektor
Felvetjük Talinak, hogy frissítsünk modpakkot 1.3.0-ra. Sajnos a mentés filejait nem lehet letölteni MCmyadminon keresztül, így csak single pályákra tudjuk mondani, hogy 1.1.0-ról betölt 1.3.0 alatt is. Nálam meg Sanyinál ami volt, arra működött.
Addig is, ha valakinek van fejlettebb / próba cuccokkal teleszórt single pályája (úgyis mindenkinek más a kedvenc gumicicája), kipróbálhatja, hogy nála is betölt-e rendesen a későbbivel. -
törölt tag
DW20 szerveresek vagy aki tudja

A jelenlegi dw 20 packban mivel lehet elrejteni a refined storage kábeleket? Nálam a chisel and bits facade és ha kézzel építem meg akkor is fagyást és crash-t eredményez, restarton meg ghost blokkot. Egy blockbreaker ki tudja szedni és az élet megy tovább, de így közepesen ronda...
-
apatyas
Korrektor
Üdv!
Az ünnepek közeledtével Karácsonyfa Építő/Díszítő Játékra invitállak benneteket.
Különösebb szabályok nincsenek, abból és úgy építed ahogy szeretnéd. Természetestől az elvetemült ötletekig bármire kíváncsiak vagyunk, fő az alkotás, kreativitás.
A pályaműveket közvetlenül elfogadom Taliga moddolt (DW20 1.12 most) vagy a vanillás pónisimogató szerverén egyaránt, utóbbira már úgyis rég mentem be. De single player, ill más szervereken készült művekkel is nevezhettek, ez esetben annyi kérés lenne, hogy a screenshotokon ( - amennyiben a pálya nem látogatható) PH vagy 2017 látszódjon valamilyen formában.A művekre mindenki szavazhat majd, versenyzők és közönség egyaránt. Amennyiben lesz rá példa, egyéni / csapat, illetve 1 karácsonyfa / komplett táj kategóriákra bontjuk.
Különösebb díjazás nem lesz (egyelőre), fő a játék móka kacagás öröm és VILÁGHÍR!
Jó ünnepi készülődést kívánok mindenkinek!
-
törölt tag
Őőőő ftb direwolf 1.12. Environmental Tech. Régen volt abban nanobot beacon most meg nincs? Az ami a beacon effeket kitolta playerre bárhol...
Vagy itt is átnevezték és én nem látom ?
szerk:
Jah persze újra lett írva még nincs benne. Szomorú... -
apatyas
Korrektor
Nem vagyok benne biztos, hogy az előzményeket jól értettem. A vanilla launcher modosítása akkor működik, ha kézzel rátelepítetted a megfelelő forge-ot, és utána ömlesztheted be az instance alatti könyvtárból. Ha csak bemásolod, akkor nincs forge, eddig legalábbis. De legközelebb majd kipróbálom így is, hátha tévedek.
-
Amur
addikt
válasz
guppi2
üzenetére
twitch-ben csináltad meg? gyári launchert akarsz használni, annak a főkönyvtárába másoltad?
Ha twitch-ből másolod akkor ott az instance mappából a megfelelő nevü komplett instance-ot másold(a mappában lévő minden fájlt, mappát az mc főkönyvtárába)
De ebben száz százalékban nem vagyok biztos, mert gyári launchert nagyon régen nem használok, mindig külső kliensből futtatom az MC-t.(mondjuk a twitch a gyárit indítja, de ott nem állítok semmit)De ha nem vagy otthon az ilyesmiben, használd a twitch klienst ahol összepakoltad. Onnan is simán futni fog.
-
Geripapa
aktív tag
Sziasztok.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget a játék beszerzésének mikéntjéhez.

Még annyit segítsetek már, azt meg tudom-e csinálni, hogy a lánykám csak később kapja meg. Illetve van-e olyan lehetőség mint a steam-en, hogy én megveszem teszem azt és ő már csak a regisztrációs kódot kapja meg?
Remélem nem túl nagy zagyvaság így amit írtam.

-
Amur
addikt
válasz
guppi2
üzenetére
Szia!
Én twitch kliensben dobtam másodjára össze a packot, butább kliens, viszont van egy előnye modpack készítésekor: automatikusan letölt minden core és egyéb modot ami szükséges.
Itt a profile készítése után a get more content gombra katt(jobb felül), és felhoz minden modot ami kompatibilis a verziószámoddal. Lehet keresni is! Itt keress rá a modra, töltsd le, és letölt hozzá mindent ami kell.
Ha ezután nem akarod a twitch klienst használni, akkor a te kliensed mappájába másold át a komplett instance-ot.(ha pl. Hardcore pack nevet adtál neki akkor azt a komplett mappát) -
guppi2
tag
Szia
Tudnál segíteni ,hogy ezt a recurrent complex mod-ot hogyan kell aktiválni?
Én 1.10.2 -t használok és ehhez letöltöttem a recurrent complex 1.10.2 -t, beraktam a mod mappába és indítottam a játékot. Azt írja, hogy a használatához más modokra is szükség van. Ivokit : tools
Na én kerestem 1.10.2 -es ivtoolkit-et, de nem listázza végig mert kidobja ,hogy nem jó.
Hogyan lehet akkor ezt a recurrent -et használni? -
Amur
addikt
Kezd összeállni az 1.10-es elsősorban hardcore-ra kihegyezett modpackom. Persze survivalban is élvezhető lesz.
A jelenlegi összeállítás:
JourneyMap (by techbrew)
Chameleon (by jaquadro)
Storage Drawers (by jaquadro)
ConnectedTexturesMod (by tterrag1098)
Chisel (by tterrag1098)
Iron Chests (by progwml6)
Inventory Tweaks (by Kobata)
Just Enough Items (JEI) (by mezz)
CraftTweaker (by jaredlll08)
Baubles (by azanor)
MTLib (by jaredlll08)
ModTweaker (by jaredlll08)
CoFH Core (by TeamCoFH)
Mouse Tweaks (by YaLTeR97)
Cooking for Blockheads (by BlayTheNinth)
CodeChicken Lib 1.8.+ (by covers1624)
AutoRegLib (by Vazkii)
CompatLayer (by McJty)
Bookshelf (by darkh4x)
Wawla - What Are We Looking At (by darkh4x)
GraveStone Mod (by EuhDawson)
CodeChicken Core 1.8.+ (by covers1624)
Waila (by ProfMobius)
AppleCore (by squeek502)
AppleSkin (by squeek502)
Iron Backpacks (by gr8pefish)
Aroma1997Core (by Aroma1997)
MCMultiPart (by amadornes)
ValkyrieLib (by ValkyrieofNight)
MPUtils (by GenDeathrow)
MPUtils Basic Tools (by GenDeathrow)
Chest Transporter (by CubeX2)
LunatriusCore (by Lunatrius)
OpenBlocks Elevator (by VsnGamer)
Quark (by Vazkii)
Just Enough Resources (JER) (by Way2muchnoise)
InGame Info XML (by Lunatrius)
BetterFps (by Guichaguri)
MalisisCore (by Ordinastie)
MalisisDoors (by Ordinastie)
iChunUtil (by iChun)
Chicken Chunks 1.8.+ (by covers1624)
Tiny Progressions (by Kashdeya)
ReAuth (by TechnicianLP)
B.A.S.E (by lanse505)
Shadowfacts' Forgelin (by shadowfactsmc)
ShadowMC (by shadowfactsmc)
Sleeping Bag (by shadowfactsmc)
Dense Ores (by RWTema)
Quick Leaf Decay (by lumien231)
Roguelike Dungeons (by Greymerk)
AromaBackup (by Aroma1997)
Sound Filters (by Tmtravlr)
Doomlike Dungeons (by BlackJar72)
Bloodmoon (by lumien231)
Farming for Blockheads (by BlayTheNinth)
Spartan Shields (by ObliviousSpartan)
Silent Lib (by SilentChaos512)
Avaritia 1.1x (by brandon3055)
Animalium (by Vadis365)
Gravestone mod - Graves (by NightKosh)
AmbientSounds 2.0 (by CreativeMD)
Simple Grinder (by Rumaruka)
Notes (by ChaosTheDude)
More Overlays (by feldim2425)
Hwyla (by TehNut)
Waila Harvestability (by squeek502)
Fast Leaf Decay (by Olafskii)
LootBags (by Malorolam)
Better Builder's Wands (by Portablejim)
Mystical Agriculture (by BlakeBr0)
Not Enough Wands (by romelo333)
R3D CRAFT 64px (by Alvtron)
BetterBedrockGen (by Gigabit1011)
Mystical Agradditions (by BlakeBr0)Szeretném még bővíteni pár moddal, ebben kérnék tanácsot, szerintetek az alábbiak közül melyik illik a packba:
-Better questing(nem kell bemutatni, quest book-ot is tennék bele persze)
waystones [link] teleport oszlopok
-recurrent complex [link]
több mint 300 féle épületet generál(tornyok,labirintusok,piramisok,temetők stb)
-levels [link] minden moddal kompatibilis ami fegyvereket,armorokat ad a játékhoz, szintezhetővé teszi azokat
-ender compass (egy iránytű a pearl dobálás helyett)
-armor plus [link] páncélokat és fegyvereket ad.
-more swords [link] 14 új kard
-enchanting plus [link] ismert, a random enchant helyett azt raksz rá amit te akarsz.
-dual hotbar [link] dupla annyi hot slot, egy vagy két sorba is rendezhető.
-photoptics [link] távcsővet ad
-vanilla builders extensions [link]
minden vanilla blokkból tudunk lépcsőt, kerítést stb. csinálni.
-durability show (bal sarokban jelzi a duráját a cuccoknak)
-Reap [link] jobb klikkel learathatóak a növények , nem kell újraültetni.(érdekesség hogy fáknál is müködhet ha configban beállítjuk)
-giacomo's fishing net [link]
halháló ami akár ellenfélre is dobható, persze halat is lehet fogni vele, blokként lerakva. Minnél több blokk kapcsolódik, annál gyorsabban lesz benne hal.
-ultimate car mod [link] autókat ad hozzá, bio üzemanyaggal mennek.(aki unja a vasútat), valamit rendes utakat is lehet csinálni(festett felezővel, nyilakkal)Sajnos a twitch support nem válaszolt azóta sem hogyan tudom rajtuk keresztül megosztani.(curse-os módszer már nem müködik. Lehet megnézem AT launcherben a módját!)
Bocsi a hosszú hsz.-ért!
-
Cucuska2
addikt
Ha litherite-ot kraftolok RS-sel, akkor elkezd az egész szerver akadni, majd kidobál embereket. Figyeljetek rá.
-
törölt tag
Hmm. Valaki látott már olyat, hogy java és vga driver update után sem kap képet az mc? Twitch-ből indítva megeszi a ramját, megy is a zene, a kép fekete, de legalább lehet kattintani belül, hallom hogy történik valami, de semmi több. Az előző driverrel is ment, most azzal se...
Fullscreenbe is kimegy, ott se akar képet adni... Nincs kompatibilitás se bekapcsolva futtatáskor... Érdekes lett ez is :/
-
ProEvoFan
nagyúr
Megvettem a gyerkőcnek.Nos, eddig PS4en játszotta a játékot, de a PCs verzió sokkal több tartalommal bír az ingyenes módoknak és a rengeteg szervernek hála.
Aki gondolkozik hogy ps4re vagy PCre vegye a játékot, annak ne is legyen kérdés.Egyértelműen PC.A ps4 egyetlen egy pozitívuma az osztott képernyős játék. -
törölt tag
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Miről? A routered manualjaban van minden ilyen infó, hol és hogy adhatsz fix ipt és forwardolhatsz portot, a yt tele MC szerver készítés videóval.
-
törölt tag
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Belső hálózaton fix Ip

-
törölt tag
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Lehet gyári szervert csinálni, gyári oldalról tölthető. A hasznát portot aki a szervert futtatja forwardolja a gép fix ipjere, aztán a másik is tud csatlakozni...
Vagy mire gondolsz? Valakikhez csatlakoznatok meglévő szerveren?
-
Scrake^;DD
aktív tag
Sziasztok! Tudtok-e valami módot, hogy spanommal tudjunk ketten játszani egy szerveren? Csak survivaloznank

-
Amur
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
A windows 10 egy nagyon butított verzió, a "simát" érdemes venni.
Természetesen a hivatalos oldalról: [link]
Kell elöszőr egy fiókot létrehozni, és az adott fiókra vásárolni.
Ha gyereknek lesz ajándék, akkor csináljatok neki egy új gmail-es címet, mert rögtön látni fogja hogy valamit ügyködtök, ha az ő mailjét használjátok.
Régi felületről van videóm fenn, hogyan kell megvenni, új felületről pedig hogyan kell a regisztrációt megcsinálni.(vásárlás nem változott amúgy sem).
vásárlás
fiók létrehozása az új felületenEgyébként a sima verzióhoz ajándék a win10 verzió(ez is mutatja mennyit ér...)
-
ProEvoFan
nagyúr
Nálunk szülinapi ajándék lenne a hétvégére, de nekem jó digitálisan is.
Minecraft for Windows 10 miben különbözik a sima windowsos verziótól?
A gépen w7 van, nem is mostanában lesz w10.Ha a sima windowsos Minecraftot veszem meg, akkor az is teljesértékü játék?Ugyan úgy megkapja a frissítéseket. mint a w10es verzió?
Köszi a válaszokat.
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Drága kislányom szeretne karácsonyra kapni ezt a játékot. Valahonnan be lehet szerezni dobozos formában? Majdnem elfelejtettem, természetesen PC-re kellene. Vagy csak Innen lehet már beszerezni?
A segítséget előre is köszönöm!

-
apatyas
Korrektor
Nálam az asztali gépen a Riven's "Half" van beállítva. Néhol a blokkok élei látszódnak ahol nem kéne, egybefüggő üvegtáblánál, de nem tudom hogy emiatt, vagy a régi IGP miatt. Hogy mennyit javít, azt ezen a gépen nem teszteltem ki, lévén itt meg IGP korlátos vagyok, nem CPU.
-
Amur
addikt
Better FPS algoritmusairól tud valaki valami infót? Értelmes leírást nem találtam hogy melyik, milyen helyzetben,pakkban jó. Volt amire átállítottam és konkrétan fejreállt minden amikor elindultam a karakterrel.
-
Serricon
senior tag
Így már érthető.

Akkor az az ember nyissa meg a portot akinél fut a szerver.
A nem eredeti sem gond ha online=false és felrak valami login plugint helyette.(#22210) csoki:
Lehet én gondolkozok furán, de még mindig jobb megoldásnak tartom pár kattintással beengedni egy portot, mint egy külön programot futtatni, ami plusz hibalehetőséget és késleltetést ad.
Főleg egy olyan játéknál amivel hivatalosan, ingyenesen lehet szervert készíteni bárhol, nincs szükség mókolásra.Mi is hamachiztunk régen, de az olyan tört játék volt amit csak LAN-on lehetett multiban játszani, ott volt értelme.
-
csoki
senior tag
válasz
Serricon
üzenetére
úgy érti szerintem hogy nem tud belépni routerbe port forwardot csinálni (Amur fia ha minden igaz
), ezért próbálják virtuális helyi hálón összehozni.
(fura ez az új avatar
)Máté: de egyáltalán látja a másik a szervert? tudjátok egymás virtuális ip-jét pingelni? megfelelő portra próbáltok csatlakozni? (amit kiír amikor megnyitod lan-ra) tűzfal az jó is ha ki van kapcsolva "szerveren"

(#22209) vaakuum
alapból nem tud ilyet, mod lehet tud de nem tudnám megmondani melyik
ilyet találtam gyorsban -
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Lehet valahogy olyat csinálni az alap hivatalos játékban, hogy előre kiválasztott 6-7 fajta biom legyen csak benne?
Vagy létezik olyan mod, amivel lehet ilyen módon kreálni mapot?
-
Mate15HU
újonc
Haverokkal összepakoltunk egy modpack -ot és amikor fel akarnak jönni a szerveremre Timed Out-ot ír ki nekik, mi lehet a probléma? (hamachi)
(Port forwarding nem megy mert nem az én gépembe van dugva a router azért hamachival próbáljuk)
-
csoki
senior tag
válasz
tzsolesz
üzenetére
akkor jól sejtettem hogy 1.12-es sima map ez csak furcsa hogy tényleg az 1.7.10-es modhoz írják hogy ezen a mapon játssz... ezért érdemes kerülni az ilyen oldalakat, modokat csak innen érdemes, ez a hivatalos oldal, itt rendesen managelve vannak
-
tzsolesz
nagyúr
Így már megy. Csak így nem olyan jo hogy nincs benne semmi építőelem meg tojások eszközök. Mondjuk felesleges is lenne mert a spongebob mod meg csak 1.7.10 el jó.
Felemás ez így, vagy valami még mindig nem kerek.... -
apatyas
Korrektor
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)