Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bár itt kicsit félig off de valaki próbálta már a Vintage story játékot? vintagestory.at
Ez egy minecraft klón, leginkább a kedvenc modomra a terrafirmacraftra hasonlít. Mivel azt látom hogy a terrafirmacraft nem fejlődik ezért érdekel.
A korábban ajánlott sevtech ages mod részben tetszett főleg a bonyoltság miatt de túl nagy gépige és a mágia miatt abbahagytam. Inkább a realisztikusabb túlélés érdekel. -
törölt tag
Nincs mit

Vannak bugos részei, de nem igazán para. pl crafting grid üresen állt, nem mutatott itemet, de craftolni hagyott, a matter overdrive cuccok tudnak brutális energiát felvenni néha ha úgy gondolják irreálisan sokat, úgy hgoy minden beáll.
Egyébként van bár olyan opció amivel "el lehet bszni" a játékodat, elég könnyen lehet végtelen kreatív itemeket szerezni, ami után eléggé uncsi már minden.
Hint egyébként, egy compressed refined emc linket fel lehet tenni external storage-al ae-re vagy refinedre, és a beállított itemeket amiket beleteszel a linkbe látja a rendszer mint jelen lévők. Emc függvényében tudsz belőlük craftolni így.
-
Amur
addikt
Nem szeretem a skyblokkot, de ez nagyon állat!
Van benne egyediség, a ProjectE alapok miatt meg kapásból belopta magát a szívembe!
Köszi az ajánlást Black! -
haverkulum
aktív tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Megtörtént a modpack csere, elérhető a szerver a szokásos címen ( ph.hgn.hu ), dynmap online, FTB Sky Odyssey 1.0.0 Public Beta verzió került fel, weboldalt még az este folyamán frissítem, jó játékot

ui.: most igyekeztem a max-server-tick beállítást, dynmap configot és az ops.json fájlt nem elfelejteni, ha valami mégis kimaradt szóljatok

-
csoki
senior tag
válasz
haverkulum
üzenetére
köszönjük

én már tegnap este letöltöttem/elindítottam/beállítottam klienst, vártam hátha egyszercsak dynmap megáll....

amúgy ahhoz képest hogy több mint 200 mod van benne, meglepően gyorsan elindult: 4 perc kereken ssd-ről
a "szokásos" 9 perc helyett kellemes meglepetés -
haverkulum
aktív tag
Sziasztok, ma lesz időm, megcsinálom a modpack cserét, mire hazaér a nép délután addigra elérhető lesz

-
Bjorn1107
kezdő
Ez elmegy állítólag 4 gigával? https://www.reddit.com/r/feedthebeast/comments/b2naov/ftb_sky_odyssey_is_out/ fasza

-
apatyas
Korrektor
Jóvan, szerda napközben hazaérek.. jöhet.
Addig is, PO3 singleben leestem egy ugrálósszigetről, és a pokolba kerültem cuccostul. Ötletek, hogy hogy jutok vissza? Gyak végig tudnám tolni újra a fejlődést, mert volt nálam föld meg fa, de azért na.. kivéve, hogy a pokolban nem lehet vizet lerakni. A dinnye nem nő ki, se az almafa. A sima fa kinő. -
Sanyaaa26
aktív tag
Mikor tervezitek a pack váltást a ph szerveren?
-
Bjorn1107
kezdő
Nemrégiben én is elkezdtem egy teches pack összerakását.
HA gondoljátok kilehetne próbálni, ....kéne a tesztelés
. De persze nem feltétlen most, hanem pl nyáron vagy amikor nektek kedvetek van ha nincs ötlet modpackra. Nem erőltetni akarok én csak segítséget kérni a drága szakértőktől! Nem muszáj kipróbálni sem, csak értitek, kicsit elvesztem az ötletekben. Kéne más emberektől visszajelzés. Nekem már az is nagy segítség ha valaki a modokat megnézi és az alapján mond valamit !
Szívesen beveszek embereket a fejlesztésbe is ha kivánják. Bármi nemű kritikát elfogadok, még a durvát is. Csak lényegre törő legyen!
itt a packocska -
Bjorn1107
kezdő
válasz
default.
üzenetére
Helló ! Lanozni nem is fogsz annyira tudni, egyszerűbb én szerintem egy hamachis szervert készíteni, port forwarding-t meg nem is említem szerintem neked, mert az kinél hogy megy. Kéne nektek egy olyan nevezetű progi hogy logmein hamachi. Itt hálózatokat lehet készíteni, meg kell adni egy nevet és egy jelszót, amivel csatlakozni tud a másik fél. A két félnek 1 hálózaton kell lennie. Ja igen erre a hamachira regisztrálni kell. Ennek az a feladata, hogy össze kösse a két félt / többet akik a hálózaton belül vannak ( enélkül nem fog menni ) A másik lépés a minecraft szerver elkészítése. Ehhez neked tudok jó videókat ajálni, de van egy kis gond, nem tudom neked a részleteket leírni ide, mert az rendkivül hosszú lenne. Linkelek ide egy videót és nyelvtudás nélkül is kilehet jönni belőle. Csak figyelni kell hozzá. Ha így sem megy adok neked elérhetőséget, írj rám privátban az oldalon! Ha van skype-od vagy discordod vagy facebookod, akkor tudok neked segíteni hatékonyabban. https://www.youtube.com/watch?v=u0fnxSFjhoM még valami ahová a localhost-t írja oda neked azon gép ivp4 címét kell írnod amelyen fut a szerver + a port, ami 25565. kb így kéne kinéznie xx.xx.xxx.xxx:25565
nem tudom milyen szinten állsz ilyenekben, csináltál már e szervert, de annyit tudok neked mondani, ha nem értesz valamit érdemesebb élőben megbeszélni. Sokkal hamarabb megleszel!
sok sikert pajtás!
+ kihagytam: a consoleban (az ami bejön mikor elindítod a szervert) tudsz op-t adni a playereknek, beírod: op <név> ... és utána tudnak gamemodot váltani, mivel lesz hozzá joguk. Bár nem tudom mennyire tudod és ismered a játékot
! Vannak parancsok amivel a gamemodot lehet váltani. Nem tudom milyen verziót akartok használni, mert attól is függ a parancsok mikéntje. -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Hmmm, elég beteg hogy kipróbáljam

-
default.
őstag
Sziasztok!
Unokaöcsém szeretne egy barátjával Minecraft-ozni, én nem értek hozzá, ezért hozzátok fordulnék:
Hogyan, és melyik változattal tudnának online (nem LAN) együtt játszani?
Csak építgetős / Creative Mode-os játékmóddal játszanának
Elolvastam az összefoglalót, de az ottani link sajnos már meg404halt.Köszönöm előre is,
Üdv
-
Sanyaaa26
aktív tag
Egyébként az FTB Interactions pakkja milyen lehet?
-
Sanyaaa26
aktív tag
Valami tech modpackra beneveznék én is, időm az sajnos lesz most bőven.
-
csoki
senior tag
egyébként mikorra tervezzük modpack cserét?
tudom még csak alig több, mint 1 hónapja van fent amur modpack, de ugye olyan sok mindent nem lehet csinálni benne, alig vagyunk fent rajtapo3-ból 2 napja jött ki egy újabb béta, de azzal lehet várni kellene még, addig az ftb Odyssey-t kipróbálhatnánk
az elvileg nem több hónapos grind
nekem amúgy is már csak bő 1 hónapom van játszani több időt esténként, utána neccesebb lesz 2. baba mellett 
-
janos1988
addikt
válasz
üzenetére
Az extreme reactor szerintem már ósdi. Enigmatica 2 Expertben is csak addig ment egy 7x7x7-es amíg nem lett egy normálisabb solar array (enviromental tech) és amikor már kevés volt a 5x5x5-es nuclear reactor (nuclear craft), szóval csak pár napig

Viszont ez miféle pack, hogy ennyi energiát is lehet benne generálni? Meg mihez kell?
-
törölt tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Alapvetően a már említett, ftb hivatalos Odyssey pack. Skyblock jellemzően, de a kezdő szigetre több template is van, egész takaros szigeteket kapsz ha akarsz. A questekért pénzt kapsz, azt ingame shopban lehet beváltani arra amire kell, kb ore-októl kreatív itemekig mindenre. Az alapja nem exnihilo hanem project e, illetve annak a kiterjesztett project ex változata, nagyon kényelmessé teszi az early-mid game-et.
Az egyik grind az áramtermelés, Beast Coin Minerbe -vehető item- energiát vezetsz, és termel pénzt, de minden coin után egyre több energia kell a következőhöz. Talán ilyen 100 rf-ről indul az első, még nem tartok 400k coinnál és 340 milliót eszik / darab... Csak az egyik quest 500k coin...
Eddig igazából a questekkel haladgatok, refined storage lett az automatizálás/item tárolás, a project e kimaxolva 28 számjegyű emc van épp tárolva, meg a matter overdrive-al játszok. Az igazából egy új kedvencem lett, több packból merített, és akkor finoman fogalmaztam. Van project e jellegű sok dolognak van tömege, és ezek replikátorral "gyárthatóak" egymásból mechanika, van ez a reaktor, és mellesleg egész korrekt kiborgot tudsz magadból gyártani, meg lézerfegyverek vannak benne, de pisztolytól sniperig. Megcsináltam a rainbow generátort, ami picit komplex de nem vészes így, hogy minden szinte emc alapokon mehet, meg environmental tech amit csinálgatok, de szép lassan rá kell feküdni a varázs vonalra is...
-
Amur
addikt
válasz
haverkulum
üzenetére
Kövi pack biztos erősen tech lesz, most volt bőven kitérő a kalandozós, vanilla-közeli vonalon.
Kiélheted magad(meg mi is)
Project Ozone 3 vagy FTB Odyssey a legerősebb jelöltek. -
haverkulum
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Karibaba
üzenetére
Közben megoldottam az energiagondokat. Egy időre...
Meglepően olcsó, konkrétan talán egy spec gép kell az alkatrészekhez, a többi sima craft és abból sem durva. Matter Overdrive reaktor 5 gyűrűvel, 6 stabilizátorral, ebben a formában 3 BFE/t... Amikor egy 32x32x40-es fullra maxolt extreme reaktor 1.6 Millió FE/T...
Apró hátránya, ha kipukkad valamiért az egyik stabilizátor, magába szívja az egészet a gravitációs anomalia a közepén, és valszeg a bázisom felét is viszi azonnal
-
törölt tag
Bahh a rainbow generátor 25milla rfen megy max, és már nem /oldal hanem szumma... Szomorú...
-
haverkulum
aktív tag
A minecraftos weboldal a háttérben azt is naplózta, hogy ki mennyit játszik a szerveren (
) és most, hogy már elegendő adat van mögötte elérhetővé tettem a játékos listában, a főoldalon jobb oldalt a szerver nevére kattintva bejön a szerver adatlapja ahol meg tudjátok nézni 
szerk.: ez a mérés nem lett törölve mikor áttértünk Amur packjára és ha nem kéritek külön akkor modpack váltásnál nem is tervezem újraindítani a mérést

-
apatyas
Korrektor
válasz
haverkulum
üzenetére
Köszi, nagyon f@sza, működik! A céges hálón úgyse merek ránézni, de amúgy volt már máshol is nyűgöm a portokkal.
-
haverkulum
aktív tag
Bepótoltam pár igen régi adósságomat a weboldalakkal kapcsolatban

- javítottam a fő HGN oldalon a szerverek kijelzését, hetek óta offline-nak mutatta mindkét szervert (miközben a minecraft-os aloldalon látszott, hogy online)
- a dynmap linkek a minecraftos oldalon megváltoztak, most már nem a szerverek 8127 és 8128-as portjaira mutatnak hanem beállítottam egy rendes HTTP proxyt, SSL certificate-el megtámogatva így komolyabban szűrt hálózatokról (pl munkahely, külföld) is elérhetőek kell, hogy legyenek, nem tudom már kinek jött fel ez a probléma egy külföldi út esetén
Prohardver szerver dynmap ezen a címen (is) elérhető:
https://minecraft.hgn.hu/dynmap/prohardver/ -
törölt tag
válasz
apatyas
üzenetére
Cookednek hívja mindegyik elkészült húst a játék, nem tudom az angol mikor milyen ételfajtára mit használ, de angol receptekbe belelapozva vegyesen használja főzésre és sütésre is. Úgyhogy mindkettő lehet. Bár húsoknál kimondottan a sültekre érti ezt.
A játék mechanizmusa alapján az egy sült hal, mert fire aspect karddal lett megütve. IRL meg főtt hal, mert vízben lett megütve és forró víz keletkezett. -
Teaway
veterán
A víz alatt megütött halból sült halat kapok, ha lángpallosos a kard??

-
Amur
addikt
basszus hülye tvicstől lefehéredtem..
lefrissített, beléptem a modok szekcióba, és azt írta hogy nincs telepített modcsomag. nem hozta be a beta verziókat sem..aztán 10mp múlva frissült és minden ott volt..remélem csuklanak! -
apatyas
Korrektor
Óhajsóhaj kívánság Taiwanból? Ma indulok, és vagy péntekig, vagy köv hét keddig maradok. (csomagot, kacatot hozzak-e vkinek)
A céges gépen csak intel van, szal valszeg MC lesz az esti program megint.. -
törölt tag
Odyssey packot nézzétek? Szerintem rohadt jó lett, emcre épül, saját ingame shoppal, pénzt questekkel is lehet szerezni, meg "banyaszni" is mint a bitcoint

Laza, nem expert pack sok shortcuttal, pl elég hamar vehetsz dia oret, pulviban duplazva dupla emc, de cserébe project ex van, úgyhogy van mire költeni.
Meg pár fun mod is lett, amiket nem láttam sehol se még.
-
haverkulum
aktív tag
Na mi a helyzet a szerveren? Kicsit kihaltnak tűnik mostanában

-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
1.15 lesz új motoros.
Én tolnám, noha én sem vagyok fiatal(44 éves), de annyira kevés időm van rá hogy az már kezd gáz lenni.
(látszik a statokon, mert korábban ha a saját packom került volna a szeróra, dupla annyi időt lettem volna fenn mint bárki. Most meg szerintem top3-ban sem vagyok.
Ez nekem már megmarad kikapcsolódásnak az esti 1-2 letöltött,reklámmentesített sorozatok mellett.
De gondolkozom hogy beszerzem mobilra(már ott is modolják, külön launcheren keresztül-eddig azt tartott vissza hogy csak full vanillát lehetett, azt is butítva), mert a mobil mindig kéznél van, ha csak 5-10 perceim vannak, akkor is érdemes belépni.
Már jóval többet játszom mobilos játékokkal mint PC-sel(MC maradt csak)
Szerintem rosszul látod, kiöregedni nem lehet a játékokból. Csak nincs már az amit írtál, hogy csunyán ráfüggsz. Sőt sokkal jobban leköt ha nem tolod olyan intenzíven. Változunk azért. -
törölt tag
Az 1.14 lesz új motoros vagy az 1.15 majd?
Most még nincs szó a Java elhagyásáról, de persze nem lehetetlen a jövőben. Igazából a modolhatóságra nem lesz kihatással, legfeljebb pár hobbi modder aki csak Javaban jártas az kiesik majd.
Viszont előbb-utóbb szükséges lesz, mert ez tarthatatlan, hogy 16 Giga ramot kell venni egy alapvetően csúnya és rémegyszerű kockákból álló játékhoz, ami 10 percig tölt ha nincs bika SSD meg proci is alatta.Mondjuk én kezdem már kicsit megunni. Azért letoltam 4 évet ezzel a játékkal. Meg igazából nem is ezt, hanem konkrétan a játékokat. A Rust is nagyon jónak tűnik videók alapján, Stalker, Dayz, Minecraft egyveleg, pár évvel ezelőtt egy ilyen játékra ráfüggtem volna. Ma meg 5 percnyi videónál többet nem tudok megnézni róla, semmilyen játékról. Kiöregedtem.

-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
mostaninak szerintem nincs szó szerinti grafikus motorja.
Felveti a kérdést bennem nem hozzáértőben hogy ezzel szakítanak a javas alapokkal, vagy a grafikus motor megvan a java mellett?
Ha jól tudom jelenleg a grafikához a Lightweight Java Game Libraryt (LWJGL) használják. -
Amur
addikt
válasz
üzenetére
az új gyors sütők jók, na meg van crossbow! Ahogy olvasom messzebre visz mint a sima.
Valamint multishoot enchanttal 3 nyilat lő egyszerre.Ahogy nézem, kezdik érezni hogy a vanilla gépigénye is egyre nő, ezért a kövi update-ben újraírják a komplett motorját. Blaze3D lesz az új motor neve.
-
törölt tag
Kezdem elveszteni a fonalat már a vanillában, az 1.14 ha kijön majd annyi mindenen változtat már. Eddig csak plusz dolgokat raktak bele az elmúlt frissítésekben, de most már alapvetően változnak is dolgok, mechanikák a játékban. Ez nem baj, csak kezdem magam newbie érezni már és ciki.

-
janos1988
addikt
Nem egyszerű, ja. De pár frissítés óta egy javaslatra "kicsit" megnehezítették a rocket fuel előállítását.

Na közben a Hold megjárva. Lehet nézni tutorial videókat, hogy hogyan lehet messzebb menni. Előre tartok tőle, hogy nem két perc lesz a szatellit és az űrállomás sem :-)
-
-
janos1988
addikt
Na jó mindjárt feladom! Az még oké, hogy egy igazi szopóág az advanced rocketry és vulpes library modok az enigmatica 2 expert packban, de az, hogy nem duplán, hanem triplán megfejelik a rocket fuel előállításával... Áhh. Pedig azt hittem, hogy ma Holdra szállok.

-
törölt tag
A konyhás modnak elég régi verziója lehet fent, hiányzik belőle pár cucc és nem kapcsolódnak össze grafikailag se.
Meg Pams harvestcraft nélkül nem is sok értelme van. Még talán az is belefér a vanilla vonalba, elvégre csak kajákat ad hozzá. -
törölt tag
Minden oké, lurkó nem alszik túl sokat, fogzás, meg társai vannak hónapok óta, úgyhogy player 4 bevezetése kissé problémás így, amikor 30-50 perceket alszik max egyszerre éjszaka... De azon túl minden a legnagyobb rendben, lőttünk egy kertes házat erzsébeten, és hát az 53 nm után a gyerek is élvezi a mozgásteret, meg mi is

Egyébként vagyok én, meg nagy ritkán mczek is single, de idő sincs annyi hogy érdemben szerveren legyek, meg túladagoltam egy időben
De a topikot rendszeresen követem, up to date vagyok 
-
törölt tag
Egy bugot már találtam is. Azt írták a Doggy talent és a Wolf armor&storage mod kompatibilisek egymással, de úgy néz ki mégse.
A Wolf armor csak vanilla kutyára megy rá. Doggy talent-es kutyára nem. Ha a vanilla kutyán van armor és Doggy talentre van alakítva a jutalomfalat csonttal akkor az armor eltűnik róla, nem is dobja vissza. -
törölt tag
Semmi túlterhelés.

-
Amur
addikt
Ez sem rossz:
storage network
itt configban kikapcsolható az energiaigény, belerakható tehát vanilla közeli gépmentes packba is.
Tiszta AE import,export bussal, kábelekkel, interface-el ahol látsz mindent amit rákötöttél a rendszerre, sőt mirror néven egyfajta display is. Mondom egyfajta mini AERánézek a buildcraft pipe-okra, alapokat lehet gépek nélkül kraftolni, de kérdés hogy külön modban van-e csak pipe.
-
Amur
addikt
Apattyal tegnap szórakoztunk ezekkel a hopper duct-okkal, de csak vanilla chestbe hajlandó kipakolni, pl. a drawer controllerbe és a drawerekbe sem...
sikerült megkerülnöm azzal hogy a controller fölé raktam egy hoppert, arra egy ládát, és a ládába vezettem a ducto-t, de nem az igazi megoldás.
Keresek vmi más modot itemszállításra.
Gondolkoztam a thermal dynamics-on, de az hozza magával a thermal ércek generálását, az eu2 más okból de ki lett véve, ha van ötletetek szívesen várom!
Xnet vagy translocators vagy modular routers még a jelölt. -
-
Amur
addikt
válasz
Bjorn1107
üzenetére
pár óra alatt elbírálják. Igazából szerintem egy algoritmust eresztenek rá, és azt nézik meg van-e benne olyan mod amit a készítője nem engedett megosztani, vagy nem szívesen látott, nem támogatott mod pl. optifine(nekem első körben pl amiatt dobták vissza).
Már nem emlékszem, de lehet az első elbírálás hosszabb volt, aztán az update-ek már pörgösebben kikerültek. -
Bjorn1107
kezdő
Sziasztok! Amurt szeretném kérdezni, hogy neki hogy sikerült a packet feltölteni curse-ra. Csináltam egy projektet és a twitchen exportáltam a modpackomat. Az exportált cuclit feltöltöttem és azt írja: Under Review.
Kb erre mennyit kell várni? Azt is írja míg egy moderátor nem hagyja jóvá a projektem, addig nem látják mások, ezért nem is rakok linket most ide. Amur vagy más válaszát előre is köszönöm!
-
törölt tag
Tehát a bloodmoon arról szól, hogy lespawnol 300 wild dogot. Nem valami változatos.

Volt ott néhány vanilla mob is oké. -
csoki
senior tag
válasz
haverkulum
üzenetére
újabb tesztelés?
vagy csak szerver/dynmap halt meg?szerk: ohh most már jó
-
törölt tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Nem történt. Olyan nem szokott lenni nálunk, olyankor jönnek a Draconic reaktorok kiütött energiapajzzsal aztán megnyugszunk.
-
törölt tag
Valami hiba van.
-
törölt tag
Amur az obszidián szerszámok direkt ilyen opok? Vagy ez valami easter egg?
-
haverkulum
aktív tag
Szerveren frissítettem a modpacket 1.47-es verzióra valamint a weboldalakon átírtam a modpack infókat

-
csoki
senior tag
válasz
haverkulum
üzenetére
hgn.hu-n ill. minecraft.hgn.hu-n se ártana aktualizálni a modpacket/verziót

-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Persze kivettem. Bocsi azt nem írtam.
Az került ki, a mob recipes és a sirkőgyüjtemény. Ja meg a notes.
Kliens oldalról akkor a sound filters ami maradt és a szerverre nem kell majd.
Be akkor a telepad, bed bugs, netherportalfix,trashslot,ender storage,hopper ducts,torcherino,
spartan weaponry(ez teljesen helyettesíti a gods weaponst) -
apatyas
Korrektor
válasz
haverkulum
üzenetére
Persze, mehet! Köszi!
Mellesleg, aki az új helyemen megtalálja a csobogó víz hangjának forrását, és el is lehet tüntetni, virtuális korsó sört kap! Spectatorban már szanaszét röpködtem és bedugítottam a folyóvizeket, de még mindig hallatszik a toronynál.
-
Amur
addikt
teszt tapasztalatok:
telepad: gyors, jól nézz ki. nem kell rákattintani,rá kell állni,akkor adja be a menüt.
open modular keritései jók, sebeznek,de nincs hangja mint a mcrayfish-esnek.
a fence-et kell kraftolni, mert van vanilla-szerű keritése is, az csak erősebb,robbanásálló.
hopper duct. szimplán meghosszabítja a hoppert,és be tudjuk csövezni olyan ládákba amelyek távolabb vannak.ad még egy fejlesztett hoppert amin van blacklist.
bed bug-ot tesztelgettem, nem ragadtam be, így nem derült ki.
Raktam be egy ftb utilitiest is, így a szokásos friend list, claimelés,toplisták visszajöttek.
utána láttam hogy van trashcanja is,de marad a trashslot,mert az az inventoryban van,kézreállóbb.
ucsó item mindig kiszedhető innen is.
gravestone-t elsőre teszteltem a sírköveivel is. ha benn vannak akkor azt a sirkövet kell kiütni,és abban lesznek a cuccok, a sima sír nem ad semmit,zavaró de úgy is müködött.Azért kivettem.így nem lesz gond.
Ender storage is bekerült.
Spartan weaponry kardjai nem nagy számok(ezért kicsit configban nyomtam rájuk sebzést). viszont az erősebbik gyémántos crossbow,longbow jófajta.
torcherino nekem nem gyorsított sem növényt,sem sütőt. bennhagytam majd kipróbáljátok.lehet én voltam hülye.
bloodmont 5%-ról 8ra emeltem.
more furnace-ek sebességén is toltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) és most, hogy már elegendő adat van mögötte elérhetővé tettem a játékos listában, a főoldalon jobb oldalt a szerver nevére kattintva bejön a szerver adatlapja ahol meg tudjátok nézni 

De minek csinálok egy modot, ha nem akarom megosztani? Biztos megvan az oka, de érdekes.