Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Repülést több vonalon is el tudod érni a packban:
-mystical agriculture armor szetjével
-everlasting abilities(mondjuk elég ritka drop, mert ugye itt mob dropokból jön)
-EU2 "medálja"
-AvaritiaBerakhatok pár adventure dimenziót, már egy ideje ID akadás nem téma, megoldja a forge minden beavatkozás nélkül.
-
törölt tag
Ez egy vanilla+ pakk amúgy is, mégis mi mást tudnál belerakni, mint fatörzseket meg mob dropot. Kifejezetten tetszik, hogy nincs benne Tinkers, így nem fog mindenki egyből azzal nyomulni.
Nem ez a pakk lesz az ami 3 hónapig fent lesz az biztos, de vanillát úgyse nyomott már senki ezer éve, most már épp ideje.
Engem most jobban érdekel az adventure/journey része a játéknak, mint az ezer gép lekraftolása ezredjére is.
Nem, magical még mindig nem érdekel.
Az Aether 2 az volt a Project Ozone-ban, meg a bogaras dimenzió is, azokból nem sokat jártunk be pedig szintén nagyot tol adventure vonalon, bár ezek pont nincsenek nálad és nem elterjedt dimenziók (úgy, mint az Aroma vagy a Twilight). Nem tudom, hogy ezt a két dimenziót mennyire körülményes berakni utólag, de sok ID változással jár az tuti.
Viszont ezekhez meg kell valami amivel repülni lehet, de az van az IC2-ben.
Dungeonök vannak az nagyon jó, az mindig jó. Egy idő után unalmas csak érceket keresni a föld alatt, mikor lehet ott komplett világ is. -
Amur
addikt
válasz
üzenetére
elkezdtem szerkesztgetni a modpackhoz a questeket.
Szívesen várok ötleteket, mert bár általában sablonosak, de nem akarok olyat amiből már van száz.
Tény hogy a lehetőségek szűkek, mert bányász ki vmit, kraftolj le vmit, ölj meg vmit kb. a lehetőségek.
Rewardoknál viszont a full randomitás idegesítő, ott szeretnék a random láda mellé mindig vmi kapcsolodó dolgot is adni. Pl. ha kivágsz pár fát , akkor kapsz egy fa csákányt és egy kraftasztalt.
Ami nem nagy szám, de már nem kell bajlodni vele, tudsz haladni a kövi questhez ami a bányászáshoz kapcsolódik. -
Amur
addikt
Az engimatica expert szimpatikus, a quest rendszeréről jókat írnak(nem teljesen kötött, tiereknél választhatsz modot), viszont a benne lévő modok mennyisége aggályos. 6-8 giga allokált memóriát ajánlanak a futtatásához.
Nálunk ha beindul a gépparkozás gyanús hogy 8 giga is kevés lesz.Amúgy tényleg in-game szerkeszthető admin paranccsal a better questing.
Én is találtam ám vmi érdekeset:
R.A.D modpack
Roguelike Adventures and Dungeons
fight and loot a középpontban. fejleszthető felszerelések és karakterek.
Twilight forest,Aether,beetwenlands
Questek is vannak benne, spellbookból tanulható varázslatok.
Van quest store, a questekért kapott coinokat itt vásárolhatod le, magyarul te választasz rewardot!
Farkasos barátomnak egy kedvcsináló sor a leírásból:
"some improvements to wolves. Make a new friend so you don't travel alone."gameplay vidi:
[link] -
Amur
addikt
válasz
üzenetére
Ha lesz időm csinálok hozzá valami egyedi quest book-ot.
Ami persze nem a gépekről fog szólni hanem a survival részéről.
Addig utánanézek hogy ha berakom a modot akkor configban tudom átírni a questeket és a rewardokat, vagy külső szerkesztő kell hozzá.Hát srácok ha egyszer az én packom kerülne fel a szeróra, az nem kis dolog lenne.
De csak azért ne legyen! Csak ha tényleg nagyon survival-ezni akartok.
Mert itt gépek max az EU2-ben vannak, meg a kétféle simple quarry ami szénnel megy.
Mondjuk uncsi nem lenne mert 85 mod azért van benne. Még end game-re is volt gondom, méghozzá nem is kis kihívás gépek nélkül Avaritia-s cuccokat összehozni.(a recepteken könnyítettem, sőt a dungeon-ok loot táblájába is belenyúltam.) -
Sanyaaa26
aktív tag
FTB Sky adventures? Én bele néztem elég frankó
-
Henker2
addikt
Bed Wars -ban tud valaki segiteni ami Androidos?
Priviben irjatok már
Köszi
-
Amur
addikt
Frissítettem az Amur Hardcore Survival modpackot.
Cyclic került bele,ami rengeteg kényelmi funkciót ad,ill. a simple harvest valamint swing through grass.
Frissült az EU2
twitch kliensben kereshető a browse all modpack fülön.
project link: [link] -
Rruuer
senior tag
-
mikk2000
őstag
-
apatyas
Korrektor
-
Nagus
senior tag
válasz
apatyas
üzenetére
creeper rombolás biztosan nem befolyásolja a falusiak szaporodását. Viszont chunkon belüli limit van amit ha elérnek akkor nem szaporodnak, vagy ha megölsz egyet mellettük akkor is bizonyos ideig szüneteltetik.
#23276 Tudod mindenki a saját maga redstone rendszeréhez ért, mert azt tudja miként működik. Miért nem építesz egy breedert saját magad, valami egyszerűt?
-
apatyas
Korrektor
válasz
Rruuer
üzenetére
Szia, csak emlékekből merítek, a szerver beállításai miatt lehet, hogy nem megy. Olyan rémképeim vannak, hogy a creeper rombolás kikapcsolása miatt nem szaporodnak esetleg a falusiak, de mivel se nem én állítottam be, se nem értek a configoláshoz eléggé, így ez csak támpont azoknak akik tudják mit kéne megnézni.
Más: működnek a klímák itthon, nincs több kazánra járás négyóránként, hamulapátolás, kéménnyel baszakodás, füst a pincében... -
Rruuer
senior tag
hali megcsináltam ezt, de nem csinál semmit, letöltöttem ezt a vert és itt megy, megcsináltam singliben is és megy de serveren nem, van mellette egy nagy épület az lehet a baj vagy a szero nincs jól belőve?
-
Nagus
senior tag
válasz
üzenetére
Én úgy kezdtem a szerveren, hogy amikor meglett a helyem akkor egyből fakarddal 3 ellen kellett küzdenem... Gondolom a vasvilla hajigáló vizi zombikat még nem is láttad, alig lehet közzel kerülni hozzá a pajzsot meg hamar szétkapja.

Kiástam két elásott kincset, és pecáztam egy önjavító pecabotot. -
törölt tag
Mik ezek a kék repülő mobok vanillában? Ezek most jöttek be 1.13? Majdnem befolyt a vizelet úgy megijedtem.
-
törölt tag
Lattatok az ultimate alchemy packot? Egész mókás lett
kreatív repülés alapból, végtelen kő, fa, teljesen atvarialt beteg receptek. De hogy így semmi sem úgy készül ahogy eddig, semmi quest, csak egyeautomata clay gyárat építeni, van hozzá egy spéci varians... -
apatyas
Korrektor
válasz
haverkulum
üzenetére
Ahá, szóval akkor ez egy specifikus támadás, és új ts3 ügyfelek szerzésére irányul? Bakter.
-
csoki
senior tag
válasz
haverkulum
üzenetére
ja értem, csak a hgn szerverek nem érték el az auth szervert, akkor csak jól mutatta annak, aki fel akart menni hogy működnek

lényeg így hogy ts3 elköltözött, biztonságban van az is, és a többi szerver is
-
haverkulum
aktív tag
Azért kértem mert nem teljesen rajtam kívül állt de nem tudtam mit tenni, kapott egy DDoS támadást a TS3 szerverünk, vasárnap és hétfő este is 10-10 perces időtartamra (egy bot felmegy a szerverre, ráír mindnekire h 5p múlva megszűnik és XY az új cím - ami egy külföldi ts3 szerver címe - majd 5p múlva ledosolja a szervert mintha leállt volna), ezért a hosting cég a külföldi forgalmat blackhole-ra tette, ez annyit tesz h a gépről se ki se be semmi forgalom ami külföldi irányba menne, úgy volt, hogy ez csak szerda estére kerül rá, de rajta maradt, ma beszéltem velük többször is telefonon, hogy teljesen megértem az okát csak meddig marad, mire készüljek, szélnek eresztenek-e gépestől de végül mondták h mivel azonnal elvittem a TS3 szervert egy ddos védett cloud vps-re külföldre és azóta nem is jött támadás így részükről rendben van a dolog csak valami nagyon nagyon főnök jóváhagyására vártak az üggyel kapcsolatban.
Szóval megvolt mára az izgalom a szerverek miatt, a HGN körül mindig van valami jóság

-
csoki
senior tag
válasz
haverkulum
üzenetére
ezért nehogy már elnézést kérj

tudjuk hogy néha auth szerver probléma van (még ha elvileg oldaluk szerint nincs), előfordul sajnos -
haverkulum
aktív tag
Sziasztok, volt egy kis gond a szerverekkel, nem lehetett csatlakozni mert nem érték el az auth szervert így nem engedett fel senkit, elvileg már helyreállt a rend, sry a kellemetlenségért, ez rajtam kívülálló dolog volt

-
csoki
senior tag
válasz
haverkulum
üzenetére
köszönjük a gyors segítséget, most már jó

-
csoki
senior tag
válasz
haverkulum
üzenetére
valami történt stoneblock szerverrel:
átmentem amurhoz, majd nála miningworldból overworldbe, aztán ott 5-10 mp után kidobott timeout-tal, dynmap se reagál üzenetekre/megfagyott
vissza se lehet lépni, még mindig úgy mutatja mintha bent lennék + Amur -
Nagus
senior tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Nagyon köszi. Voltam fönt tegnap a map egy kis részét bejártam, keresem, hogy hol kezdjek majd. szeretek ocean monument mellé költözni. Ha eljött az idő írok privátot.
1.12 után csodálatos lett az 1.13 élővilága.
Az 1.14 még ütősebb lesz majd. -
törölt tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Ez lenne akkor az a vanilla szeró, amit pár éve leállítottatok? És akkor ez teljesen új generálás vagy a régi map lett behozva és frissítve?
Felmegyek majd én is este. -
Nagus
senior tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Mod nélküli 1.13 engem is érdekelne. A weben lévő vega(pont)hgn(pont)hu jelenleg nem megy.

-
Amur
addikt
válasz
PappZ75
üzenetére
Mindjárt kezdheted a topic összefoglalójával, ott szépen le van írva sok minden.
A programban pedig igen, gyárilag van magyar nyelv.
A játék alapjairól nekem is van egy videósorozatom(az összefoglaló alján is megtalálod, de idelinkelem hogy ne keresd)
[link]Modos szeróhoz kérdésem:
srácok van vmi blokk ami a nem csak hogy witherproof, de a robbanásának a "szele" sem sebez ha a közelben vagyok a blokkon kivül? -
PappZ75
tag
Sziasztok!
A kisfiam Youtubon nagy érdeklődést mutatott a Mineraftos videók iránt. Magyar bloggereket követ stb.
Nagyon szeretne játszani vele, és videók alapján kialakult némi kedvencek is belőle.
Kérdésem hol tudok ennek alaposan utána nézni, hogy és mint tudna (nem warez) játszani vele. Alapvetően PC, vagy Xbox ONE jöhet szóba.
A gondom azzal van hogy van pr mod ami érdekelné, pl az Avatar MOD. Néztem az sem mai darab. Kérdése ezt nézve merre hogy induljak el? Lehet-e azzal még játszani?
Mivel angolul még nem beszél nem lenne hátrány, ha magyar nyelven tudná játszani.Tehát a kérdéseim:
1, Van e valami jó magyar rajongói oldal ami nekem segíteni kicsit hogy mi hogy van a Minecraft-ban? Hol és hogy érdemes beszerezni? Tehát nagyjából egy kis gyorstalpaló.
2. Hogy tudom neki az Avatar MOD-ot feltenni? Egyáltalán élne-e még?
3. Videókban láttam én is, hogy van magyar nyelv? Ezt honnan, vagy gyári? Azt azért nem hinném.Elnézést de nekem ez a Minecraft totál semmit nem mondott eddig, tudtam, hogy van, de pont ennyi, a kisfiam meg hát kifejezetten érdekelné, de korát tekintve szüksége lenne a segítségemre csak ugye nekem is kellene, hogy hol merre induljak el a fenti kérdések kapcsán.
-
Bjorn1107
csendes tag
válasz
haverkulum
üzenetére
És mennyi ember az a szükséges érdeklődő?
Ez tört szerver vagy eredeti? Lehet tudok érdeklődőket szerezni...
-
-
Bjorn1107
csendes tag
Haverkulumtól szeretném megkérdezni, hogy the classic packos szerver mikor indul majd újra? Bocs hogy ide írok, viszont a téma modos minecraft még mindig, szóval szerintem még valahol a témában vagyok
Meg ötletem sincs hol kérdezzem meg, ezért teszem fel itt. -
csoki
senior tag
válasz
üzenetére
érdekes, csak xnet-tel megy ahogy nézem, ender io-s conduit, eu2-s transfer node ill te-s itemducttal se lehet kiszedni scannerben levő tárolókból, mondjuk olyan szempontból érthető hogy xnet + rftools-ot ugyanaz a dev fejleszti

viszont így is macerás mert mind a 256 collectort routable-é kell tenni egyesével hogy hozzáférhessen az inventoryhoz, ender porcupine-al meg elég a területet megadni pár kattintással
az tény hogy utóbbinak ugye így 4 perc 16 mp kell míg körbeér 256 blockon de neutron collector nem termel egy stacknyi itemet addig, sőt 
mindenesetre nem rossz dolog ez a scanner + xnet kombó
-
törölt tag
Én néztem be, nem direkt ae kapcsolat volt, mert azt nem implementálták még mindig... Xnet kábel+router kombóval viszont működik a dolog.
Scanner-xnet connector-opcionálisan kábelek-interface vagy bármi invertory, és tetszőleges helyen egy xnet controllert is be kell lökni neki. A controllerben első oszlopban csinálsz egy extractot a scannerből, ugyanabban az oszlopban megadod hogy az interface pl az insert. Innentől szépen átpakol, állítható hogy mit, vagy hogy darabonként vagy egy stacket egyszerre, prioritás, etc, de ezek nem számítanak ennél

Valahogy így néz ki ha széthúzom picit.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nem beszólni, van egy szinte egy hónapos sky adventure mapom és az se halt meg... Tök rég oltem meg bármit, már már hiányzik

Csoki: Azért ha ki kell pakolni valamiből, akkor arra egy ideje van már rftools féle storage scanner gombokért... max 20 sugár, kezdő inv management és pl a hasonló sok gép kipakolása tökéletes vele. Storage bus-ra pl köthető, ae látja onnantól az egészet. Előző valamin játszottam olyat, hogy patient bag nyitót csináltam, rohadt hosszú láncban, hogy soha ne álljon a bag meg, a nether starokat ugye kézzel megkeresni bennük para lett volna, úgyhogy ezzel oldottam meg

-
csoki
senior tag
válasz
üzenetére
tegnap estére nem volt probléma, de az lehet a plusz 64k-s diszkeknek köszönhető

én meg elkészítettem végre a teljes infinity armor-t + picket/swordot

végül lett 256 neutron collector, mert a neutrinum ingot limitált nagyon.ennek kapcsán ugye felmerült, hogy nagyon macerás ennyi dolgot becsövezni (retriever-rel is), és pont akkor belenéztem soaryn streamjébe, aki 1 blokkot használt és kábel nélkül megoldotta
rákérdeztem mi az és végül a chatben válaszolt is valaki: ender porcupine eu2-ből; most szeptemberben került bele a modba, elég hasznos, meg tudsz neki adni egy 3D-s területet, ahol ő mp-ként lépked a blokkok közt, és hozzá tudsz így férni az adott blokk inventoryjához, tehát mint egy AA-s phantom interface, csak itt elég 1 item -
csoki
senior tag
válasz
haverkulum
üzenetére
na megvan a hiba: puli

tele lett az ae2 meghajtói és hát volt pár mobdrop/növénydrop a földön

Puller: kiszedtem a chunkload-ot a területeidről, majd visszarakod ha megoldod a tárhelyproblémát
-
haverkulum
aktív tag
Na, belerúgtunk párat a szerverbe, magához tért

-
törölt tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Csak akkor szoktunk frissíteni, ha ismert bug van és a frissítés javítja vagy ha bekerül olyan mod ami kell valakinek. De ez csak pár napja ilyen szóval nem bugos ez a verzió ami van és modot se kért senki.
Ezeken kívül ha nem muszáj sose frissítünk, mert még több bugot hozhat és ha ID cserék vannak akkor az egész világ átalakul egy új játékká. [link]
Ha a hiba nem derül ki mitől van akkor végső esetben lehet rányomni updatet aztán lesz ami lesz. Ilyenkor benyeljük, hogy széthullás esetén lehet új mapot kell generálni (ha nincs save vagy az is bugos lesz) bár sose szoktunk új mapot generálni, mert akkor inkább keresünk új modpackot annak több értelme van mint ugyanazt újrakezdeni.
Az updatek 90%-a jól szokott sikerülni, de már többször volt belőle modpack csere is. -
haverkulum
aktív tag
válasz
üzenetére
Átnéztem a logokat, napok óta visított a szerver, hogy nincs meg a 20 tick/sec, még próbálom beazonsoítani honnan ered a probléma
Tuti nem CPU gond, max a memória lehet szűkös neki néha, de ezen tudunk segíteni.Esetleg ne frissítsem a packot? Lehet ennek mellékhatása? Perpill 1.0.21-es verzió van fent, twitch app szerint 1.0.28 a legfrissebb release verzió

-
csoki
senior tag
válasz
haverkulum
üzenetére
lehet történt most viszont valami a szerverrel:
belassult nagyon a szerver, konkrétan 2.2 tps van (20 tick per second helyett), 440 ms-es válaszidővel az overworldben, (dynmapos chat is 3-4 mp késéssel jelenik meg), letöltöttem laggoogles modot hogy ingame tudjam vizualizálni mik okoznak lagot, bázisomból én kigyomláltam amik problémásak voltak
amurnál is próbáltam kideríteni (mivel mi 2en játszunk mostanában) de ott kifagytam, kidobott timeouttal a szerver, most azt mutatja bent vagyok pedig nem, és dynmapre írt üzi meg se jelenik
-
haverkulum
aktív tag
válasz
üzenetére
Sajnos ezek a több száz modos modpackek meghaladják a tudásomat
Tele vannak olyan modokkal amiket még hírből is alig ismerek, próbáltam párszor nekiállni ezeknek de elveszek a sok mod közt :\ Én leragadtam a Tekkitnél (pontosabban annak az 1.12-es remake-jénél) modpackek terén 
A hard mód nálam is alap minecraft szerverbe, azt is tudom Talitól, hogy itt is mindig ez volt a divat

-
törölt tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Ugye-ugye, játszani kéne és akkor értenéd.

Nem érinti. A mining world egy paceful dimenzió és egy paceful dimenzióban nem fognak a mobok jönni a cursed earth-ből sem, elvégre így a logikus. Jól van beállítva.
Visszaraktam a mobtrap-et az overworldbe ott már jönnek.Le is írom, amíg még nem felejtem el, hogy nálunk minden szerver hardon futott, mindig is azon játszottunk. A jövőben is így lesz, ha majd új világot, modpackot kell felrakni. Modos szerveren még így is marha könnyű a játék nekünk akik évek óta játszunk már.
#team
Következőre majd olyan kéne amiben van blood moon. Vagy valami hentelős, nem? -
csoki
senior tag
válasz
haverkulum
üzenetére
nem, nem szerverfüggő dolog ez hanem modpack config függő, nincs gond a szerverrel

-
törölt tag
Jól érzékelem, hogy mining world nem működik a cursed earth sem?
-
Amur
addikt
Vmi gikszer történt.
Aroma dim-ből visszamentem overworldbe. miután átértem kidobott(nem értem semmihez), nem enged vissza, és azt mutatja hogy még mindig benn vagyok. -
haverkulum
aktív tag
Most figyelmeztettek rá, hogy itt elfelejtettem megosztani a PonyLand szerver elérhetőségeit, már ez is üzemel tegnap este óta:
cím: vega.hgn.hu:25575
dynmap: http://vega.hgn.hu:8127/Természetesen ha lesz időm megcsinálni a szerverekhez a portszám nélkül domain címeket akkor ez a szerver is megkapja

-
törölt tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Minecraftnál normális.
-
haverkulum
aktív tag
válasz
üzenetére
Próbálok majd kicsit lendíteni a létszámon a modos és a ponyland szervereken is
Viszonylag sok embert elérünk FB oldalunkon és TS3 szerverünkön keresztül, csak előbb kicsit otthonosabban akarok mozogni a szerverek közt, kiismerni melyiken mi is fut mielőtt bármibe is kezdenék. Például ma reggel is crashelt a stoneblock szerver, semmi extra csak ő úgy gondolta most megáll és puff
De ezt elvileg megoldottam már. -
törölt tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Értem. Nekem a régivágású Minecraft kiesett, csak 1.7.10 óta vagyok.
Vanilla szerónak most ott van a Pony Land, az alapvetően egy vanilla map, csak van egy külön dimenzió is benne a Nirn RPG vonalú világ, igazából ez mondhatni két külön szerver csak minek külön futtatni ha egyben is tud.
Ezen azért elég jól volt élet, de utóbbi időszakban nem sokat láttam rajta. -
haverkulum
aktív tag
válasz
üzenetére
Az egy modpack, egyik régi barátommal játszunk rajta néha, "The New Tekkit Classic" néven futott korábban, 1.12-re hozott Tekkit volt, csak jogi sértődés miatt nemrég névváltás lett és így jött a "The Classic Pack" név neki, itt olvashatsz róla, nekünk a Tekkit első változata volt az első modpack amivel találkoztunk, nagyon a szívünkhöz nőtt így ezt mikor megtaláltuk azonnali fellángolás volt
Leállítottam most hogy sokat piszkáltam a szervert, valamikor a napokban az is újra elindul majd.A sima vanilla szerverünk évek óta nem üzemel, valamikor 15-16-ban állítottuk le, idény nyár elején próbáltam belé életet lehelni de nem volt aki ellássa a moderátori feladatokat + érdeklődés is minimális volt rá így nem foglalkoztam vele túl sokat.
A SkyBlock megint csak egy jótékony hostolás eredménye, ismerős ismerősének az ismerőse keresett meg, hostingot kerestek, hogy tudok-e valami jót én meg adtam nekik egyet
Ott sajnos betegség miatt nem játszanak egy ideje, addig leállítottam, hogy ne fusson feleslegesen. -
törölt tag
válasz
haverkulum
üzenetére
A Minecraft - The Classic Pack szerver az gondolom egy sima vanilla szeró ami a tietek? És az miért nem fut amúgy?
-
csoki
senior tag
válasz
haverkulum
üzenetére
köszönjük szépen a hostolást itt is ill. Talinak is a sok éves szerver futtatását

szerver jól működik, tegnap Pulival letoltuk chaos guardiant, jól bírta a nagy pukkanást a végén

ahogy fehérfarkas írta: nyugodtan ki lehet írni elérhetőségét, hátha 1-2 új ember is jönne
nálunk kb mindenki 25 fölött van, inkább 30-35 (gyerekekkel,van akinek a lánya/fia szokott is feljönni), így nem probléma, ha feljön 1-2 fiatalabb, akkor odafigyelünk és szépen beszélünk

-
haverkulum
aktív tag
válasz
üzenetére
Igen, a HGN tulajdonosa / alapítója vagyok de többen is vagyunk a csapatban
A szabályzat azért kellett, mert a többi szerverünkön - leginkább a Rust-on - sok fiatalabb játékos van és néha nehéz rendet tartani köztük. Minecraft szerveren természetesen nem fogok háborút indítani ha valaki káromkodik vagy bugot használ ki
Utóbbi is azért került be a szabályzatba mert volt Rust-ban olyan játékhiba amivel tönkre tudtad tenni más játékát teljesen.A kutyázás az kb annyit tesz, hogy "be fogod a pofád te büdös kutya" meg "te csak ne pofázz te a kutyám vagy" meg hasonlók, szintén a fiatalabb korosztály érdeme ez a szabályzat

-
törölt tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Szóval a HGN a tied ezek szerint? És ez lesz a szabályzatunk? [link] Csak érdeklődöm, mert nekünk eddig nem volt. Illetve a józan ész volt az, de igazából ami ide le van írva az is ugyanaz. Szerintem ezzel mindenki egyet fog érteni, bár a bugokat mi szeretjük kihasználni a játékban, de mivel ez nem PvP így nem jut előrébb senki, nem kerül senki hátrányos helyzetbe általa. Pár csúnya szó néha kicsusszan, de hol nem.
Mi az a "kutyázás"? -
Amur
addikt
válasz
haverkulum
üzenetére
Köszönjük!
Már teszteltem. Stabil, gyors, minden rendben fut! -
-
apatyas
Korrektor
válasz
üzenetére
Jó, hogy mondod. Haverkulumtól függ, hogy mennyire ér rá / akar foglalkozni vele. Részemről szívesen viszem tovább az opot illetve mcedites takarítást ha úgy adódik, de ha valaki úgy érzi, jobban ráér mint én, akkor át is adhatom a feladatot. Nekem ez az időnként egy-két hétig nem vagyok itthon téma fog még futni egy darabig. Remélem

-
törölt tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Vidd sokáig a szervert.
Tali is vagy 5 évig nyomta.
Persze ha mindenki megunja az más téma, de azért szoktak lenni csak ritkán, kevesen.Domain kell majd.
Gametrackeren eddig is kint volt, a szerver nyitott/publikus volt eddig is. Szerintem kirakhatod HGN-re is. Sőt, nem is ártana, ha jönne pár új tag, mert elég sivár sokszor.
Területvédés már régóta alap a pakkokban, szóval kárt nem tudnak tenni, operátor is van mindig. Majd az adminisztrátori dolgot beszéld meg Apattyal, ő volt eddig. -
haverkulum
aktív tag
Sziasztok, a StoneBlock szerver már él, alábbi címen éritek el, elvileg minden ugyan úgy maradt egyelőre mint volt Tali gépén is, jelenleg fent vagyok és figyelem a szervert is, ha valami gond lenne tudjak reagálni gyorsan
Bármi óhaj/sóhaj/gond merülne fel a szerverrel kapcsolatban nyugodtan írjatok privátot itt ph-n, emailt kapok róla és azt hamar észreveszem.cím: vega.hgn.hu:25585
dynmap: vega.hgn.hu:8128Ha igény van rá akkor megoldom domain címmel a szervert mint Talinál volt, hogy ne kelljen portot írni, ez így gyorsabb volt most

A szerver a HGN.hu közösség szerverei közt fog futni, a weboldalunkra kikerül majd a szerver státusz figyelőbe is valamint pár fontos infót is naprakészen tartok majd ott (milyen modpack, milyen verzió, honnan szerezhető be). A címét publikusan oda még nem írom ki, ezt rátok bízom, hogy milyen formában szeretnétek meghagyni a szervert, legyen whitelist, kikerüljön a weboldalra/gametrackerre az elérhetőség.
-
Amur
addikt
válasz
üzenetére
itt a válasz:
Enhanced Alloy Smelter - Twice as fast as a normal Alloy Smelter.
Enhanced Sag Mill - Twice as fast as a normal Sag Mill.
Enhanced Combustion Generator - Twice as efficient as a normal Combustion Generator.
The Enhanced Vat - Twice as fast as the normal Vat.
Enhanced Wired Charger - Significantly larger buffer, big enough even for redstone repository and draconic evolution!
Enhanced Wireless Charging Antenna - Twice the range of a normal Wireless Charging Antenna.általánosságban: 2x olyan gyorsak, vagy a hatékonyabbak.
Egy reddit link, ha érdekel részletesebben mi újdonság van még:
[link] -
törölt tag
Költözik a szerver. Rodhin/haverkulum lesz az új gazda. Majd további infókat ír később.
Ha valaki jártas az új EnderIO-ban meg tudná mondani mit tudnak az Enhanced gépek? Spotvideó nincs az új verzióról, csak sok órás lets playek azt meg nem nézem végig.
-
Sanyaaa26
aktív tag
Gyerekek hiányozni fog a PH szeró, miután életemben először játszottam egy kicsit vanillát, rá találtam erre a társaságra. Tali szerverén váltam kőkeményen függővé

A végén már én sem voltam annyira aktív, de mindig kedves marad nekem ez a játék.
Jó sok pakkot toltam veletek, főleg régebben, remélem nem széled teljesen szét a társaság. -
törölt tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Az FTB modos szerónak meg egy vanilla szerónak szoríthatsz helyet, de a vanillán ha életet is akarsz rá akkor be kell engedni a törteket is. Ezzel együtt kell rá persze területvédelem, az őstagoknak emelt claim területtel. Ja meg mindkettőre dynmap. De a vanilla az lehet élettelen lesz, de különösebb erőforrást nem igényel úgy se, legfeljebb le lesz állítva ha hónapokig nem érdekel senkit.
A modos szerver viszont nem vicc, ha megszűnik akkor sok ember lesz depressziós, letargikus, önnönmagára és a társadalomra nézve is veszélyes, szóval ezt a szervert vinni kell mindig.
-
Serricon
senior tag
válasz
haverkulum
üzenetére
Felőlem rendben, ami PH-s cucc az a modos szerver, ott ugye pár havonta váltás, néha frissítés.
Az RP-s Nirn világ az független a PH-tól, elvileg már jelentkezett rá valaki, hogy majd bérel szervert és folytatják, de azt hiszem nyártól mondta.. Amit esetleg megtartok, az egy nagyon alap vanilla-like mint a régi szép időkben, az még talán elfut a kis NUC-on gond nélkül, msot a TS arra lett átpakolva, a két szeró meg jelenleg a régi win alatt fut erről a most már asztali gépről.
Ja amúgy a műtét hardveres része sikerült, elsőre minden szép és jó, ki lett pucolva, a telepítést majd valamelyik másik napon intézem, most csak átdobtam a régi rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Warships
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robot fűnyírók
- VR topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Eredeti játékok OFF topik
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 240Hz 3év Prémium GAR
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kilőttem, újraindítottam, pár perc és elérhető lesz
Ha felmész nem fogsz tudni építeni/bontani csak mászkálni, írj itt privátot ha fent vagy és adok majd tag jogot 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)