Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsosy
senior tag
válasz
Barthezz2 #15720 üzenetére
Nem tudom.. én magam nem próbáltam..
Szóval a fekete, csak ha egymás mellett van de a fehér az mindig feltűnő?
Nekem még egyszer sem tűnt fel a fehér hiba, de majd legközelebb meglesem, ha kezemben jár valami újabb lcd-s teló.. (bár a barátnőm n97 minije szerintem nagyon jó slcd-vel rendelkezik)De ergo a mindennapi használatban ez közel sem feltűnő, ráadásul jóval kevesebbszer fordul elő tiszta fehér a kijelzőn, mint fekete..
Használtam már jómagam is mindenféle kijelzőjű telefont, szifon 4 és 4s-t is. De egyszer sem volt olyan érzésem, hogy az én 800-asom egy picit is pixelesebb lenne.. szerintem ez csak
bemagyarázáserős túlzás.. (persze a felbontása miatt a szifonnál az apróbb betűk a böngészőben olvashatóbbak, de ki a franc akar olyan apró betűkkel küzdeni, ha nagyítani is lehet könnyedén..)
Én kedvelem ha a színek élénkebbek és nem olyan fakó.. Monitoron is ezt használom és anno 5230 slcd-jén is ezért állítottam alacsonyra a fényerőt..
De ez már tényleg szubjektív..
Ahogy ez az egész kijelző kérdés is.. kinek mi tetszik, mi fontos.. csak a felsőbb kategóriákban a legtöbb gyártó Amoledet alkalmaz
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hálózati / IP kamera
- Ford topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Android szakmai topik
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest