Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Barthezz2

nagyúr

válasz Dzsosy #15712 üzenetére

Volt nálam többször már, 1-1 napra egy Lumia 800, használtam is, és hidd el, hogy a huzamosabban használt, azonos fizikai méretű, és felbontású SLCD panel után simán kézbe fogva is észrevehető, hogy pentile matrix elrendezést használ. Látva a 900-at, azonos felbontás mellett nagyobb fizikai kijelző ellenére is jobb.

Nyilván, ha rögtön a Lumia 800-at fogtam volna a korábbi 5530 után, nem biztos, hogy ezt mondanám. De nem így volt :)

A fekete az viszont tényleg fekete AMOLED-en, nem mint SLCD panelen. De ahogy mukibuci is írja, ez főleg akkor feltűnő, ha a kezedben van mindkettő, vagy ha AMOLED után fogsz SLCD-t a kezedbe, akkor viszont eléggé. Mindennapi használat során nem zavar.
    A fehér viszont sokkal "fehérebb" SLCD vagy IPS panelen, mint bármelyik AMOLED esetében. És én használom közben fehér háttérrel is, meg mondjuk a mail felülete mindig az :P

A túlszaturált, élénk színek is jellemzőbbek AMOLED-en, ami nekem szintén nem jön be annyira, a monitorom sem olyanra van belőve, de ez már tényleg csak egyéni preferencia :)

Új hozzászólás Aktív témák