Új hozzászólás Aktív témák
-
Vazallus
tag
Hello,
Szeretnék egy wipe-ot a telefonomon, csak előtte gondban vagyok a névjegyek lementésével majd azok vissza importálásával? Ezt röviden, hogyan kell a Desktop softverrel megcsinálni? 9780-rol van szó.
"Mr. Salieri sends his regards"
-
Vazallus
tag
Hali,
Beteg lett a Viberem. Miért lehet az, hogy ha sokáig nem nyitom meg akkor nem jelez ha írnak de látszólag értesítést kapok róla,miután viszont megnyitom egy ideig megint kapom rendesen őket hanggal de aztán egy 10 perc elteltével újra nem. Olyan mintha ha háttérben nem futna rendesen,ezelőtt teljesen jó volt pedig.
-
Vazallus
tag
Üdv,
BB-men a viber pár napja azt csinálja, hogy nem ad hangot mikor üzenet jön,csak utána miután megnyitom magát az alkalmazást de ha a háttérben fut akkor jelzi rendesen mikor ír valaki csak annyi,hogy nem pittyent és így sokáig nem veszem észre mert ugye nem hallom. A reinstall sem segített. Valamit elállíthattam?
[ Szerkesztve ]
-
Vazallus
tag
BB-t tényleg nem lehet lehallgatni? Mert mondják páran hogy ez így van de szerintem minket, sima felhasználókra ez egyáltalán nem érvényes.
-
Vazallus
tag
Külföldön amúgy a BIS szolgáltatás, hogy működik? Ha én pl. Ausztriában az A1 hálózatán mobilnetezek akkor 150Mb-ig ingyenes?
-
Vazallus
tag
Hali,
Ismer valaki megbízható blackberry szervizet Bp-n?"Mr. Salieri sends his regards"
-
Vazallus
tag
válasz lezerpiramis #1290 üzenetére
Én is úgy látom, hogy így van, de ez is több mint a semmi, mert a wisepilot csak 5 napig volt ingyenes
-
Vazallus
tag
Az eredeti BB mapset lehet használni navigációra vagy ez ugyanolyan mint a google maps?
-
Vazallus
tag
Hát ja, mások az igények, mondjuk engem sem kifejezetten a játékok érdekelnek, az viszont jó nagy hülyeség hogy a Shazam Encore nem érhető el itthon. Mindegy, azon csodálkoztam volna ha végre egyszer zsírozottan működik valami itthon..
[ Szerkesztve ]
-
Vazallus
tag
Tudtátok hogy kapunk a RIM-től egy 100$ értékű letölthető csomagot? Elég jó cuccok vannak benne. Novembertől elérhető a "Thank gift you from Blackberry" néven.
Most látom már kiírtátok.
[ Szerkesztve ]
-
Vazallus
tag
Azt tudja valaki, hogy a 9780-esen miért nem villog piros led nem fogadott hívásoknál, vagy ez alapba így van?
-
Vazallus
tag
válasz zsozsi67 #1024 üzenetére
Elvileg megvan a probléma megoldása! Ez a router valamiért nem igazán szereti a Bold9780-et ugyhogy bekell neki állítani plusz dolgokat. Nekem is ugyanez volt a bajom volt vele mikor megvettem.
Menny be a routered konfigurációs felületére majd ott az-> Advenced wireless settingsbe és írd át neki neki a következő paramétereket.:Beacon 50
DTIM interval 3
Fragmentation Threshold 2304
RTS Threshold 2304Ha minden igaz ezután gond nélkül fog hasítani.
-
Vazallus
tag
válasz pszili8 #1004 üzenetére
A gond az hogy,még a testvérem is a Blackberry-jével (valamelyik 8xxx-es) minden gond nélkül csatlakozni, az enyém nem tud,sikertelent ír ki. lehet kéne egy wipe a biztonsági adatoknál, vagy ami lehet még bár szerintem hülyeség, hogy a router blokkolja.
-
Vazallus
tag
Üdv,
Az mitől van hogy a 9780-asom mindig eldobja a wifi-t mikor ott a router mellettem 2m-re? utána percekig azt írja hogy nem található hálózat..[ Szerkesztve ]
-
Vazallus
tag
válasz lezerpiramis #772 üzenetére
A BB Maps online navigáció, és a BIS-sel kapott adatmennyiséget zabálja.
Szóval akkor az elég drága mivel forgalmat generál,vagy félreértem?"Mr. Salieri sends his regards"
-
Vazallus
tag
Van egy pár dolog ami nem világos. Ha van BIS-em (Telenor) és fizetem a blackberry adót akkor az olyan mintha egy mobilnet előfizetésem lenne? Tehát akárhol tudok emaileket küldeni,facebookozni meg akár használni gps-t anélkül, hogy adatokat generálna ami még plusz pénzbe kerül?
-
Vazallus
tag
Hello,
Tudnátok mondani hasznos blogokat,oldalakat egy BB tulajnak? Olyan egyszerűekre gondolok mint pl ájfonnál a szifon ahol értesülni lehet minden újdonságról a rendszerrel kapcsolatban,appokrol stb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest