- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #21481 üzenetére
Igen, előtte kellett volna kikapcsolni ahogy Hagel is írta.
-
bigsee
addikt
Pont ez a lényege! Ha ellopják, hiába törlik, akkor is a régi - eredeti - fiókkal kell belépni ahhoz, hogy használhassák.
#21484: igen, azt nézd meg, hogy adattörlés után ha elnavigálsz a BBID-ig, az újat kéri-r, vagy kiírja, hogy lopásvédelem. Ha ez utóbbi akkor nem sikerült...
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
nagyúr
De nem ám!
Kellett volna kikapcsolni a Protektet a mobilból még a törlés előtt!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #21479 üzenetére
A telefonon.
-
eventus
veterán
válasz BigBlackDog #21476 üzenetére
Protectet kapcsold ki.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
bigsee
addikt
válasz BigBlackDog #17653 üzenetére
De. Csak az a Live-on van, ott meg nem tudom törölni. Anno a Gmail naptárat húztam be a Live-hoz, és hozta a hoznivalókat. Most legalább eljutottam odáig, hogy a GCalendar nem küld emailt egy értesítésről... az agyamra ment az is. Még nyomkodom, köszi!
#17654 Lugosi: inkább munkanaptár van csak, maszek bejegyzés nagyon kevés. A papírnaptárat váltottam ki idén jan. 01-el, és próbálok odafigyelni, nem elcseszni, mert akkor veszik a BB tekintélye a cégnél...
[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
válasz BigBlackDog #17651 üzenetére
Hát igen. Ez az én bajom, hogy nem...
Valahol mélyen benne van, de keményen!
Pont most a héten álltam neki, az összes bejegyzést egy naptárba zsúfolni, a jövő héten a névjegyek jönnek... Van kever-és-kavar rendesen, az évek alatt összegyűjtött dolgokban.
[ Szerkesztve ]
-
lovace
aktív tag
válasz BigBlackDog #17474 üzenetére
OS10 altt működnie kellene anélkül nem?
-
Woczi
újonc
válasz BigBlackDog #17455 üzenetére
Köszi szépen, megpróbáljuk! :-)
-
SÖ
addikt
válasz BigBlackDog #17438 üzenetére
Ennek utána kéne olvasi, ez a legújabb [link]
-
Perseus88
csendes tag
válasz BigBlackDog #17392 üzenetére
Minden porton végigpróbáltam Dell optiplex 740 em van ha ez számít
A madár az ász!
-
Blac1
aktív tag
válasz BigBlackDog #17260 üzenetére
Hát a páromnak a dizájn tetszik. A Q5 nem igazán tetszik neki.
-
Blac1
aktív tag
válasz BigBlackDog #17250 üzenetére
Sajnos én magam sem találtam ilyen beállítási lehetőséget. Csak a billentyűzár jelszavát találtam meg.
Ez viszont gáz: "Elvileg OS7-nél böngészni sem fogsz tudni mobilnettel és a gyári böngészővel"
És nem gyárival? Mintha valahol olvastam volna hogy rá megy az Opera Mini.Persze mindent megteszek hogy a pénzt kapjam vissza, nem a telefont. De ha mégsem sikerül akkor ezt jó lenne tudni.
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #17247 üzenetére
Ne viccelj már! Miért is ismernék be, hogy f@szok?? A pénz még náluk, nem adtak vissza semmit, szerintem nem is fognak.
Ha a magyar nyelvű Blackberry +5ezer, illetve a "doboz és tartozék nélküli" átadás is mindennapos... akkor mit remélsz?[ Szerkesztve ]
-
Blac1
aktív tag
válasz BigBlackDog #17236 üzenetére
Telenornál.
Tehát összegezünk.
1, Bármit csinálok is vele (sikeres factory reset) a billentyűzár jelszókérését nem tudom kikapcsolni
2, FB csak wifin és csak böngészöben. Hálózaton wifi nélkül még böngészőböl sem.Jól értem?
-
Blac1
aktív tag
válasz BigBlackDog #17229 üzenetére
A kódal levédés mit jelent?
Illetve mit nem fogok tudni használni a telefonba ha nincs bes, bis?
Már nagyon megbántam hogy halgattam a páromra. Ö akart ilyen telefont, mert neki tetszik. -
icezozo
addikt
válasz BigBlackDog #17229 üzenetére
neki BBOS keszuleke van alias 9790 nem tudja regisztralni mert ceges iT Policy van rajta..
( BIS v, BES nelkul igy szinte hasznalhatatlan.)Blac1
elkepzelheto. ( az attol is fugg mi lett beallitva a cegnel ahol hasznaltak )
[ Szerkesztve ]
http://qwankido.hu/
-
-igu-
addikt
válasz BigBlackDog #17216 üzenetére
Vidd vissza és legyél kifejezetten határozott.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Blac1
aktív tag
válasz BigBlackDog #17216 üzenetére
A baj az hogy üzletbe vettem. Hiába mentem vissza. Mondtak egy jelszót de azzal sem jó. Erre azt mondták hogy èn barmoltam el valamit.
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #17202 üzenetére
Lehet valamikor megpróbálom úgy, hogy újratelepítés előtt kipucolom azt a mappát.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #17199 üzenetére
Ugyanezt. Valami amúgy nekem nem teljesen kerek az alkalmazás telepítésnél. Tegnap töröltem és újraraktam a Sygicet, mégis, az összes beállítás, térképek, minden megvolt. Vagyis ezeket valahova mégis elteszi magának. A google play services is ugyanúgy jelzi a hibát a Futárnál, annak ellenére hogy már a playt is letöröltem
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
sz.balazs.95
veterán
válasz BigBlackDog #17197 üzenetére
Mindegy, akkor hagyom. Nem akarom Google-ösíteni a mobilom.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
presgep77
újonc
válasz BigBlackDog #17183 üzenetére
A Z10 és a Q10 es készüléken is ugyan az a szoftver fut 10.3.1.1565. A számítógéppel való kapcsolódáskor frissítette a gépem lévő Linket is.
-
cool13
őstag
válasz BigBlackDog #17172 üzenetére
Köszönöm. Valamiért azt hittem android alapú.
bigsee Relax nyugodj meg. Nem szidtam meg rosszat sem mondtam a BB-ről.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz BigBlackDog #17166 üzenetére
igen.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
zedii
aktív tag
válasz BigBlackDog #17146 üzenetére
Én lakossagival használom nexts mellett
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #17141 üzenetére
Ez esetben talán a legjobban úgy járnál el, ha beballagnál egy Tpontba. Attól félek itt a topikban kevesen használják így.
-
bigsee
addikt
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #17139 üzenetére
Miért kell ez neked?
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #17107 üzenetére
Így van, bár én először valami eltérő verziók miatti inkompatibilitásra gyanakodnék.
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #17018 üzenetére
OS10 eszközökre nem kell BIS. Minden működik rajtuk mezei mobilnettel.
MOD
Peti78
Ez neked is szól. Leegyszerűsítem. Itt van egy lista arról, hogy mi működik BIS nélkül mobilnettel, illetve mi ami wifin. Annyi kitétellel, hogy a gyári BB alkalmazások (BBM, email) értelemszerűen nem működnek.[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #16978 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy a KSH naprakész nyilvántartást vezet erről.
Amúgy meg, tök mindegy mennyi ember használ BB-t az országban, az ismerőseid közül legyen minél többnek.
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #16865 üzenetére
Anno én is szívtam vele. Elég hektikusan kezelte a leveleim. Ha asztalin elolvastam valamit, az értesítés mindaddig megmaradt amíg a telefonon ki nem nyitottam. Ez mondjuk OS10 alatt sem változott. A munkahelyi leveleimet meg késve frissítette. A naptár akkoriban még működött, csak aztán a google elkezdte tolni a droidot és szépen szüntette meg a sync szolgáltatást.
A BB ügyfélszolgálat teljes és abszolút hozzánemértését meg sem említem, ha gond volt csak széttárták a kezüket.
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #16863 üzenetére
Neki nem OS10-es készüléke van.
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #16830 üzenetére
Nem tudom meddig tart. Wifin, 3G-n vagy min próbálod?
Nekem nincs valami nagy gmail fiókom de még így is több giga, muszáj egyébként hogy a végtelenségig őrizze a leveleket?
-
BigBlackDog
veterán
válasz BigBlackDog #16827 üzenetére
Gmail szinkronizációnál beállítottam, hogy húzza le az összes levelemet, mind a ~12500-at (lassan már a mappákba is megérkeznek). Szerintem valami nem teljesen korrekt, szerencse, hogy éjszaka töltőn volt végig.
Lehet, hogy megvárom, hátha egyszer befejezi (mondjuk pár nap múlva), csak tokban és zsebben hordva eléggé melegedni szokott, illetve 3-4 óránál tovább nem bírja töltő nélkül. Egyébként 90 napos szinkronizálási idővel 0,5-1 óráig tartott csak ez a CPU intenzív folyamat.(Harmadik helyezet a listában a Hub volt, 6.2 %-os részesedéssel.)
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz BigBlackDog #16818 üzenetére
Megvan a turpisság! Szóval, hiába van beállítva, hogy szinkronizálja az összes mappát 3 hónapra visszamenőleg, automatikusan, illetve manuális frissítés hatására sem teszi meg, ahogy észreveszem. Viszont, ha jön egy új mail valamelyik mappába, akkor azt a mappát befrissíti 3 hónapra (vagy amennyi be van állítva) visszamenőleg.
-
sasa134
addikt
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #16815 üzenetére
A mappabeállítás is jó?
-
sasa134
addikt
válasz BigBlackDog #16811 üzenetére
Az időkeretet utólag nem tudod állítani!
Töröld a mail fiókod, add hozzá újra, és amikor ezt teszed, lesz olyan (a mail cím/ kód megadásánál) alul, hogy "speciális". Ezen belül állítsd a szinkronizálási időkeretet végtelenre. Akkor az összes mailt behúzza ami a fiókodban van.Avanti Roma
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #16811 üzenetére
Nem tudom nálad hány mappa van, nekem elég a bejövö, piszkozat, meg az elküldött.
Hiáby pipálod be az összeset, a szinkronizálás időkeretét kell állítani, 90 nap vagy Végleg.
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #16808 üzenetére
Beállítások-Fiókok-Gmail Email.
Legalul találod a szinkronizálás időkeretét, illetve a mappabeállításokat.
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #16790 üzenetére
Jogos, nekem pont autóba kell.
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #16787 üzenetére
Offline térképre pedig droidos Sygicet használok.
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #16787 üzenetére
Sajnos nem teljesértékű a Play támogatás, nálam a droidos netbank kliens nem indul el az istenért sem.
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #16770 üzenetére
Google Playhez itt van minden ami kell, felpakolod, onnantól a Play Áruházból tudsz letölteni. Nagyjából mennek is az alkalmazások.
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #16772 üzenetére
Nos, ha megoldod, azzal kereshetsz pénzt!
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #16770 üzenetére
Sokat nem tudok ezekről.
BKV akkor megy, amikor akár - összevissza. Ritka, hogy valami követi a menetrendet. (nem kell semmi program, majd jön, ha akar)
Mávra ott az Elvira neten.
Ezt a térképet nem ismerem, mi a Navfreet használjuk.
A gyári az pfff!
Ja! Sok boldogságot hozzá![ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #16747 üzenetére
Tartozékok, doboz, papírok, garancia hiánya.
MOD
hagel
Azok a készülékek nem a dolgozóknak vannak fenntartva?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #16747 üzenetére
Semmi. Csak! :-D
Mindenki annyiért adja, amennyiért elviszik.
Tegnap volt fent hibátlan Q10 a neten 22,5ért, csak mert azerty billentyűs.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
kutga
nagyúr
válasz BigBlackDog #16742 üzenetére
Használt készüléket szvsz innen. Én dobozost vennék, papírokkal, ki tudja.
Az OS10-es telók is úgy működnek mint egy droid, nincs benne semmi trükk. Továbbá most már droidos appokat is tudsz rá telepíteni, én pl. navira is azt használom.
Fájlkezelő van, ha nem elég akkor ott a Total Commander. Böngésző jelszavakat meg tud jegyezni. Magentánál értelemszerűen nem kapsz használt készüléket, nem tudom van-e különbség én csak függetlent veszek.
Droidos alkalmazásokat nem hoztam át, nekem az egy szem navit leszámítva elég a gyári felhozatal (Q5-öt használok). Sebességre semmi panasz.
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #16739 üzenetére
Hali! Akkor kezdjünk bele!
1. Használt BB készülék (Q10) vásárlásnál mire érdemes figyelni? Van esetleg valami "típushiba" vagy sajátosság? Garancia nélkül sem mennyire veszélyes dolog a használt BB vásárlás?
Nem kell parázni, ha a mobil egyben van, az előző tulaj használta (tehát nem egy "...rok bele, vedd meg!" kereskedő) matrica az alaplapon(belül az azonosító) rendben van. Garancia egy éves kor felett nem fontos, mert egy év a hardver gari, az után szoftver. A billentyű azért legyen rendben.
Magyar szervizek jók. Berryszervíz és Dr.Mobil (Nekem a Dr.Mobil van a közelbe, miért is mennék máshová?)2. BIS (BES) nélkül milyen szinten használható egy BB készülék (pl. Q10)? Van valami jelentősebb korlát, hátrány?
Telekomnál a BBM és Protekt nem megy BIS nélkül. Ennyi! Illetve a BBM megy a Wifin úgy is. Minden más rendben van.
3. Magentáéknál mennyire tűrhető minőségű a BIS? (Utóbbi hozzászólásokban relatív sokan panaszkodtak, ha jól olvastam, hogy pl. késnek a mailek)
Magenta kihozott 3 újabb BIS csomagot. De van a régi jó Instant E-mail is 1Giga. dijcsomagokhoz ez kényelmesen köthető és akkor ki bírod hozni jó áron. Nekem pl 690. Az elég jó.
4. Androidról érkezve fel kell készítenem magam valami nagyon nagy érvágásra esetleg?
Mire kell gondolnunk?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít