Új hozzászólás Aktív témák

• Sakab

senior tag

Igen gmailen az imap po3 minden engedéjezve van. Megszivattam magam mert 1 hete megvan a telefon kb, viszont BIS meg mobil net csak mától van. Viszont én az elsőnap amikor meglett a tel bejelentkeztem egy régi freemailes cimemmel, amit még anno a 9700hoz használtam hogy tudjak az appwordböl vagy miböl programokat tölteni. Erre most ahogy belett aktiválva a net meg a bis ő kapásból azt hitte hogy én a freemailes cimemet akarom használni, azt probáltam törölni neten és valahogy sikerült is mert újrainditás után kéri a kék háttéren hogy: "Ellenőőrizze a BB ID azonsítóját"

Na én közbe https://blackberryid.blackberry.com/ itt beregisztráltam sikeresen az új emailcimem, aktiávltam is be is léptem, viszont hiába irom be most a emailt meg a jelszót azt irja ki hogy: " Adja meg az okostelefonhoz társított felhasználói azonosítót" az újat nem fogadja el, a régit meg már azért nem mert törölve lett.. és alul meg 5/10 kisérlet :W :W
    félve kérdezem meg de ha elérem a 10/10et mitörténik? :F

Na most próbálok egy teljes törlést, full wipot és előről kezdem és ha szerencsém van akkor törlés után elfogja fogadni az új címet

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák