- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
nagyúr
Hát igen!
Kezembe veszem a K2-est.... Nagyságrendekkel jobb azon gépelni, mint Galaxy Note Z30-on.Mondanom sem kell, hogy az Unihertz ott bassza el megint a kijelzõt - reptéri leszállópálya hézag lesz a fizikai klavi és a rendes kijelző között! Már lelki szemeimmel látom is. Amúgy meg szerintem ez látható is a képen!
Ez a baj!
Még kisebb lesz a kijelző mint az eredeti K2 mobilon!
Gondolom valami silány tompa színű matt akármit beleraknak plusz szokás szerint ocsmány lesz a háta is.[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Nem látom sok értelmét döcögni ezekkel a vasakkal.
Főleg hogy a Passport mellett a még öregesebb Klasszik is a második a szeren. Kizárt, hogy menjen azon egy modern android!
Főleg az intenzív használat kizárt.
Szép dolog a nosztalgia, de nem ez lenne a jó irány!
Inkább egy Priv 2 kellene. Természetesen Snapdragon 870-alatt nem adnám.
Legyen benne egy 16:8-es kijelző max. Semmi 3:1!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
-
nagyúr
Csapj le gyorsan egy Key2 mobilra, az még sokáig jó lesz.
Klasszik ultraklassz, de ugye öregecske már - amire számíts: nem fog menni a böngésző pár helyen, mert el leszel utasítva az avittos böngészője miatt.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Igen, még van klavis Blackberry droiddal.
De valszeg nem lesz már az sem. Azt még lehet használni.Minden másra ott lesz a Planet PDA és az Fx Pro.
A BB10-es mobilok klasszak, de lassan minden le fog állni, vagy a biztonsági opciók miatt a szerverek fogják őket letiltani. Mint amire már volt példa.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MODERÁTOR
Épp a hétvégén üzemeltem be a passportot kísérleti jelleggel, nem akartam bele simet rakni csak megnéztem mik vannak még rajta stb. Hát e-mailt küldeni meg pht böngészni még jó volt, de végül is eljött az ideje a biztonsági adattörlésnek, és nem hiszem hogy valaha is használni fogom mint telefont.
-
nagyúr
-
nagyúr
Kis szaros majd 10 éves és mind a mai napig szépen működik.
Illetve az idők közben kiderült róla egy nagy titok is.
A kis mocsoknak olyan isteni hangja van, hogy évek óta minden blackberryt leiskolázott.
Ugyanis dedikált Texas Instruments audio chip van benne. A többiben most is egy sima átalakító van. Kivéve persze a Sabre audio chipes LG.
De azt meg megeszi a Hi-Res lejátszóm![ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MODERÁTOR
"Olvastam a Logoutod ez adta a masik loketet."
Már érdemes volt megírni!
Hagel: navicomputer, köszi.
21242 F34R:
"Pappiral, hogy mered le a tavot meg a sebesseget?"Távolságot teljesen jól. Sőt még helymeghatározni is nagyon jól lehet. Egy papír alapú térképpel meg egy vonalzóval, ceruzával adott esetben tájoló nélkül is tök pontosan lehet háromszögelni a pontos helyet. Jó térkép kell hozzá, és beazonosítható tereptárgyak. Tájolóval pedig még akár 1 tereptárgy is elég. Szóval simán meg lehet oldani, tök jól.
A sebességet is, csak ahhoz kettőnél tovább kell tudni számolni, az meg nekem már kihívás. Mire kiszámolnám a sebességet, már se nem aktuális, se nem lényeges az adat[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Csak alap funkciókra*. Telefon + sms szerintem, esetleg ha van BIS, akkor email. Ez szépen megy. A böngészés nagyon nehézkes. Ami max belefér, az pl a PH mobilra optimalizált oldala, de ami ettől nagyobb az nem.
Illetve szerintem mai szemmel már nagyon gyenge a kijelzője.Emailezni egyébként jópofa, én a régi BBOS alatt gyorsabban írtam ékezetes szöveget, mint az OS10 alatt. (Kivéve persze ha prediktív megy OS10 alatt, az természetesen gyorsabb.)
9780-hoz pótakksit valami nevetséges áron lehet venni. Mivel cserélhető az akksija, ilyen "vésztelefonnak" nagyon jó szerintem, szóval arra hogy beteszed a táskába, ha a rendes telefonod vízbe ejted, ellopják stb nem vagy telefon nélkül, egy feltöltős kártyával. Én amikor vettem az enyémhez pótakksit, nem is találtam az ebayen per pillanat olyan eladót, akitől "csak 1-et" lehetett volna venni, azt hiszem 4-es csomagban vettem, 2500 Ft körüli áron (mármint a 4). Memóriakártya megy bele, szóval ha arról van szó zenét tudsz rajta hallgatni.
Múltkorában direkt beletettem a kártyámat, hogy mennyire kompromisszumos a használata, hát nagyon. De használható, ami sok vele egy idős telefonról nem mondható el. A gyári bőrtokhoz ragaszkodj vétel esetén, profilváltást tud automatikusan a telefon tokból kivéve-beletéve, ez szerintem eszméletlen feature, mivel aktív (mágneses) a tok.
Micro usb-n tölthető, tehát ha van egy akármilyen töltőd vagy powerbankod, megvagy vele. Ja arra figyelj, hogy ebbe még a mini sim való (azaz a micro sim előtti). Ha micro simed van, akkor bele tudod tenni azzal a műanyag kerettel is, ami a kitörhető sim kártyával érkezik, csak sokszor ne rakd ki-be a kártyát mert annyira vékony az a kis keret, hogy eltörik. Esetleg ha micro vagy nano simed van akkor érdemes egy ilyen 150 Ft-os költséggel venni átalakítót.
Arra készülj fel, hogy a telefon a maiakhoz képest brutál hosszú ideig bootol. Cserébe nem igényli az időnkénti újraindítást.
Amúgy írtam róla egy blogbejegyzést egy ideje itt a logouton, esetleg nézd meg hátha van benne még hasznos infó.* ilyen közösségi alkalmazásokat nem igazán használtam, maximum egy próba erejéig, de nem merültem el benne, lehet hogy mennek. De mint mindenben, ezekben is inkább szöveges kommunikációban gondolkozz azon a hardveren, mint kép és videó dolgokban.
Ha ilyet veszel, akkor érdemes figyelni arra, hogy ne legyen vállalati (BES) fiókhoz kötve, mert akkor sima email (BIS) fiókot úgy tudom, hogy nem tudsz rajta beállítani (lehet, hogy ez a kizárás csak opció a BES adminisztrátor részéről, szóval vagy bekapcsolta, vagy nem - de szerintem általában igen).
Ja, magyar nyelvet alapból nem tartalmazott, a desktop szoftveren keresztül lehetett rátölteni, nem nagy probléma, egyszer kell rátenni, a nem használt nyelveket ugyanezzel a progival le is tudod szedni.
Amúgy egy 9900 sokkal modernebb, használhatóbb, érintőkijelzős, és nem mellesleg a valaha volt legszebb BB is egyben (szerintem). Én inkább azt választanám.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest