- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ensign75
csendes tag
Üdv. Bocs ha esetleg volt már de sajna nincs időm visszaolvasni.
Szóval a kérdésem, hogy van-e még itt rajtam kívül valaki akinek a független telefonjára nem jött meg az évfordulós frissítés? Eddig sose volt ilyen gondom a kisebb javítások rendbe megjöttek ezt meg kedd óta hiába várom. Kézi kereséssel sem adja ki...
Valakinek valami tipp, javaslat?
Előre is köszi! -
ensign75
csendes tag
Sziasztok
Pár napja már feltettem a kérdést, de sajna senkitől sem kaptam választ, viszont egyre inkább bosszant a dolog. Ez a csodálatos Facebook alkalmazás ma úgy evett meg 100 MB mobilnetet, hogy még csak meg sem nyitottam. Ezt használtam 925-ön is és ott nem volt ilyen gond. Ott is jöttek az értesítések, és szinkronizálva volt a névjegyzék, de mégsem keletkezett ilyen adatforgalom. Ötlet valakinek?
A másik: Sehol sem találom az ébresztés hangerejének az állítását. Totál némított telefonnál is akkora hangerővel ébreszt, hogy majdnem leesek az ágyról.
Köszönöm előre is a válaszokat....
-
ensign75
csendes tag
Sziasztok! Ugyanúgy és ugyanannyit használom a Facebookot mint anno a 925-ömön itt mégis két pofára zabálja az adatforgalmat. Mi lehet az oka?
-
ensign75
csendes tag
Sziasztok!
Most lettem tulajdonosa egy L950-nek és lenne 1-2 kérdésem amire nem kaptam választ a topicot böngészve:
- üzenet hangot hol tudok módosítani
- a kamerát bekapcsolva nálam az opcióknál nem varázspálca van, hanem HDR ki-bekapcsolása.
A kérdésem hogy ez ugyanazt jelenti mint a pálca csak valamelyik frissítésnél megváltoztatták a jelét vagy én vagyok béna és nem találom a beállításokban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest