- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Blue Eagle #6998 üzenetére
Ez a melegedés, gyors merülés majdnem biztos, hogy szoftver hiba. Nekem is volt ilyen, vissza is kereshetném a siránkozásomat, de a lényeg, hogy egy nagy frissítés rendbe hozta.
Tegnap de. 10-kor vettem le a töltőről és most du. 2-kor kezdtem tölteni. Normál használattal. -
Blue Eagle
őstag
válasz
#56816198 #6997 üzenetére
pedig még most is elég jól használható a telefonom
Erről részemről megingás van, legfőképp például akkor amikor netezek ezen a csodálatos Edge-n. Egyszerre csak forró lesz és az akksi töltöttsége úgy kezd zuhanni a mélybe, mint egy aerodinamikus kovácsüllő a szakadékba.
Na mindegy...
-
törölt tag
válasz
Blue Eagle #6996 üzenetére
+1, pedig még most is elég jól használható a telefonom, de a jövő kilátásait nézve nagyon meggondolom, hogy ezreket kiadjak, akár akksira, akár másra.
-
Blue Eagle
őstag
Azt tudom, ha a jövőben megadja magát végleg az akksi, akkor inkább telefont cserélek. Ez van.
-
betegphiu
senior tag
válasz
gyurica úr #6993 üzenetére
Na hazamegyek, rálesek. Én eddig a Square Home2-őt használtam, de ha ez jobb lesz,akkor átváltok a tableten.
-
Petester
senior tag
válasz
betegphiu #6986 üzenetére
Ma vittem vissza, mert hitvány volt (tovább tartott a töltés és fél napot se bírt), azonnal cserélték. Más is vissza vitte, aki kb velem egyszerre vette. Ennek fényében nekem megérte itthon venni, nem kellet nyűglődni a vissza küldéssel.
Most kíváncsi vagyok ez az új hogy teljesít, 1 hónappal újabb a gyártási dátuma. -
gyurica úr
tag
Érdekes, és segíthet túlélni ha már nem lesz WP... :-)
http://www.origo.hu/techbazis/20180703-windows-phone-launcher-android.html
-
bandi81
csendes tag
Üdv! Van egy at&t-s függetlenített lumia 950-em. Új akksival is csak egy teljes napot bír. Nektek mennyi ideig működik egy feltöltéssel átlagos használat mellett? Szerepe lehet ebben a függetlenítésnek? Köszi!
-
Petester
senior tag
válasz
betegphiu #6986 üzenetére
Váci úti 15-ért akart adni, ahhoz képest ajándék.
Nekem azonnal kellett, mert már teljesen oda lett a régi, így nagyon más választásom nem volt.
Az amazonon néztem még, hogy mennyi az eredeti, egy ezressel lett volna talán olcsóbb.
A kínai eredettel vannak fenntartásaim, ráadásul bizonytalan mennyi idő alatt érkezik meg. -
betegphiu
senior tag
Sziasztok. 950-hez szeretnék venni új,eredeti akkumulátort !
Hol lehet kapni,nem tudjátok ? -
Joker88
őstag
válasz
betegphiu #6981 üzenetére
Itt az Ebaye-en találtam ún. " Refurbished" verziót , ami a magyar nyelvben kb azt eszi, hogy " A Refurbished termékek köre az egyes gyártók által felújított modelleket foglalja magában, amelyek vagy gyári hibás példányok voltak, vagy nagyobb részt sérült csomagolású termékek, amelyeket a gyártó a minőség ellenőrzést követően újracsomagolt, és kereskedelmi forgalomba bocsátott. Sokszor tényleg csupán arról van szó, hogy eredetileg sérült csomagolásúak voltak a termékek, nem hibásak. "
szóval kb ugyanolyan áron kapnék kvázi újat , mintha itthon vennék használtat ( itt jegyzem meg, akárkinek írtam itt a HA-n az eladó 950-e ügyében, cseszik válaszolni.. )
Szóval,valaki rendelt már esetlen kintről telefont ? -
betegphiu
senior tag
-
Joker88
őstag
eléggé kihalt a topic, de azért megpróbálom...
mutternak meghalt a 640-e. gravitáció.
elsőkörben,hogy megússzam a platformcserért,meg a Windows-t használta már évek óta, hozzá lehet még jutni ezekhez a telefonokhoz ? vagy csak aprón ? azért gondoltam a 640 után a 950-re mert talán frissebb és kellemesebb használni (főleg az amoled miatt )
-
Francia91
veterán
Akkor úgy néz ki, hogy a Windows 10-en van valami elcseszve, mert 7-esen és 8.1-esen nem volt ilyen az évek alatt
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Francia91 #6971 üzenetére
Nekem, Windows 10 alatt volt használva mindig. És ott egyszerűen (ez sem) ez nem működött jól soha. Volt egy pár Windows telóm, de mindegyiknél ez volt hiba. Kifagyasztotta a gépeimet, ha usb baxkuraltam valamit. De ez nem egyedi volt...Az Ms-t emiatt nagyon sokan anyázták a fórumain.
-
Francia91
veterán
2 éve van meg a Lumia 950-esem, simán megy a kábeles adatkapcsolat majdnem minden nap, a laptopon (DELL Precision M6600) Windows 7 Professional x64 van, az asztali gépen Windows 8.1 x86, mindkettőn rendesen megy. Nem fagy ki semmi
Annyi észrevételem van, hogy a Lumia 1020-as adatkapcsolata sokkal gyorsabb, zökkenőmentesebb, nem gondolkozik olyan sokat ha egy sok fájlt tartalmazó mappát megnyitok. A Lumia 950 esetén kell kis idő, mire az összes képfájlt beindexeli, a 1020-asnál azonnal megjelennek, mintha csak a vinyóról böngészném
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
N€T0X|N #6969 üzenetére
Erre azt tudom írni, hogy a winfos a winfossal nem működik együtt, mert már annyira ganék lesznek így együtt.
Nekem sokszor kifagyott a gépem, ha a telefon tárhelyében turkáltam, vagy egyszerű képet meg akartam nézni, nonszensz! Mármint a lapos és a desktop gépem is. Egyik sem gyenge kategória.
Viszont macbook-ra rákötve, bármit lehet csinálni, azonnal nyit képet, videót, zenét..etc, másol. Soha nem volt probléma ilyen téren.Ha nem működik továbbra sem, akkor FR, vagy WDRT lesz a megoldás, inkább az utóbbi..
-
Én se gondolnám alapvetően, csak azért kérdeztem, mert Ms termék és pont most történt... sose lehet tudni náluk az összefüggéseket.
Viszont akkor marad a tanácstalanság egyelőre. Emiatt újrahúzni se a telefont, se pláne a PC-t nem akarom. Tölteni továbbra is tölt usb-ről, de meg nem hajlandó jelenni se az eszközkezelőben, se a sajátgépben.
-
Spet
addikt
válasz
JamesLavelle #6966 üzenetére
Már elég régóta problémák vannak vele. Gondolom aki használja a beígért frissítést várja.
-
JamesLavelle
tag
Twitter másnál is meg van hülyülve?
-
Ha egyik pillanatról a másikra nem látszik a PC-re dugott telefon tartalma (nem jelenik meg sajátgépben, a devices and printers alatt is inaktívnak látszik, mintha nem volna bedugva), akkor vajon hogyan lehet elővarázsolni? Tölteni tölt az USB-ről, szóval a port jó.
Lehet összefüggés a Continuum valami beállításával? Tegnap próbáltam ki először a HD500 dokkolót és ma produkálta először ezt a telefon. Vagy ez csak véletlen lehet? -
gyurica úr
tag
Használ vki Fitbit vagy más ilyen jellegű applikációt a telefonján?
Nálam a keddi W10M frissítés óta a mért távolság/lépések száma jelentősen eltér az eddigiektől.
Más is járt így?
950XL
-
hdtomi
senior tag
-
hdtomi
senior tag
Szerintem is nehezen fogsz találni. Ha olyan Mozot akarsz ami szinte csak hátlap, azzal vigyázz. Nekem is van olyan, azt hitték új telefont vettem mikor rátettem. DE 2 hete sikerült leejtenem a telót térkőre pont sarokra. Meg is törött a kijelző, mivel nem védte az a típusú Mozo.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #6954 üzenetére
Az utolsó mondat konkrétan azt jelenti, hogy cseszik rá az MS bármilyen támogatást is csinálni régóta...
-
betegphiu
senior tag
Hali.
Az istennek nem találom azt a beállítást, ahol ki tudom kapcsolni, hogy kesztyűben lehessen, vagy ne lehessen vezérelni a kijelzőt.
Anyu mindig a zsebében összekuszálja a telefonját
Köszönöm. -
válasz
Sztyepadzso #6954 üzenetére
Sziasztok!
Beruháztam egy 950XL-re...
Nagyon jónak tűnik!
Nem találok hozzá Mozo vagy valami hasonló minőségű fekete bőr tokot. Minél vékonyabb kivitelben...
Esetleg ha lenne ötlet szívesen venném! -
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #6953 üzenetére
Hm, válaszolt a Mozo:
"Thank you for your email. I understand your frustration but unfortunately that is problem in Lumia 950.
I also use Lumia 950 and it doesn't lock itself even when placing face down on the table as it should.
I have actually set the time limit very short for the device to lock itself, so it doesn't bother so much.I am very sorry for not being able to help with this one further. Maybe Microsoft support can give information if it is possible to fix."
Ez az utolsó mondat különösen tetszik
-
Francia91
veterán
A 950-esem lelövi a képernyőt, ha a tokot becsukom
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #6950 üzenetére
Nem tudom, lehet. Ezt a funkcióját sosem próbáltam, 950XL még van, de nem csukhatós mozo-val, hanem simával.
-
Sztyepadzso
őstag
A tok fedőlapján és a csaton is mágnes van.
Nekem rémlik valami olyasmi is(kiegészítve az előző hozzászólásomat), hogy van spoeckó tok, aminek kör alakú kivágás van az elején, ezt a telefon észreveszi, és annak megfelelő helyre rakja az órát. Meg valami olyami is beugrik, mintha valamikor a a telefon rákérdezne arra, hogy netalántán csak nem tokot teccetem-e ráhúzni?
2013-2017 között volt lumiám, androidom meg fél éve van, ezek régebbi emlékek -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #6946 üzenetére
A kérdés az, hogy a telefon tudja-e ezt a funkciót?
Ha tudja, akkor a mozo tokba be van-e építve az a mágnes, amitől érzékeli a képernyő, hogy ki kell kapcsolnia?
Szerintem ilyen tokot eddig csak te használtál, de valamelyik hibádzik, ha nem mind a kettő. Vagyis én azt mondom, hogy alapból a telefon nem tudja. (de ez nem 100%) -
Petester
senior tag
válasz
Sztyepadzso #6946 üzenetére
Beszélgetés közben a közelség érzékelő miatt igen, amúgy nem. A glance kapcsol még ki, ha a zsebben vagy zárt tokban van.
-
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
egy kérdés:
Nem kellene a kijelzőnek kikapcsolnia, ha a flip tokot bezárom a telefonon? (mozo) -
Sztyepadzso
őstag
válasz
ZavaBalazs #6944 üzenetére
Köszi szépen!
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Sztyepadzso #6943 üzenetére
ez a TH2. 14393 az RS1, 15063 RS2,
16299 RS3, és most jön asztalin a 17133 RS415254 a telefonos RS3. -
Sztyepadzso
őstag
Uraim, egy kérdés:
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy melyik verzió melyik névre hallgat(RD1, RS2, TH, stb...)
Az L950-en WDRT-t toltam, mert InterOP Unlockhoz kell, és a 10.0.10586.318 került fel rá. A telefon nem csatlakozik most nethez, uh. marad is ez, viszont a fejlesztők írogatják, hogy épp melyik verzió lenne a hackhez optimális.Meg tudjátok nekem mondani, h melyik melyik?
Köszi szépen!
-
QwErTy42
addikt
Elvileg nekem is ezek a beállítások éltek.
Mindenesetre újra raktam a telefonom, biztos, ami tuti.Köszi szépen.
(#6941) Kbhont Neked is!
-
Francia91
veterán
válasz
QwErTy42 #6939 üzenetére
Outlook-ot megnyitod --> jobb alsó sarok 3 pötty --> Beállítások --> Fiókok kezelése --> kiválasztod a fiókodat (az esetemben Gmail) --> Szinkronizálási beállítások --> Majd a képernyőmentésen látható beállítás (Elemek érkezésekor)
Nekem így van beállítva a kezdetek óta, és mindig értesít hangjelzéssel is az email-ekről, amint érkezik, az élő csempén is sorolja a leveleket. Meg nekem Gmail van, ez nemtudom, mennyiben javít a helyzeten
De mikor 2 órás frissítésre volt állítva, akkor is lefrissített 2 óránként, és a programba belépés nélkül is jelezte az email-eket az élő csempén -
QwErTy42
addikt
Sziasztok,
Ma kezdett el annyira zavarni a dolog két év után, hogy beírjak ide. Hátha.
A problémám az, hogy a zátlúk b-szik normálisan szinkronizálni. Csak akkor jönnek be az új levelek, ha manuálisan frissítek. Néha akkor sem, csak ha másodjára kérem meg ezt a trágyát hogy szinkronizálja le a bejövő leveleimet.
Ha most nem lennének mások a prioritásaim, akkor lehet hogy ki------nám az ötödikről ezt a f-st.Meg tudnátok kérlek mondani, hogy a kapcsolódó beállításoknál mit nézzek meg vagy módosítsak?
Nagyon szépen köszi!
-
Joe215
aktív tag
válasz
bandi81 #6935 üzenetére
Szerintem ez lenne a lényeg:
Az Alaphelyzetbe állítás elleni védelem kikapcsolása a telefon továbbadása után
Ha valaki megkapta az Ön telefonját, és nem kapcsolta ki az Alaphelyzetbe állítás elleni védelmet, az új tulajdonos nem lesz képes beállítani a telefont. Ebben az esetben a következőket teheti:
Nyissa meg az account.microsoft.com/devices webhelyet.
A már nem az Ön tulajdonában lévő telefon mellett kattintson a Telefon eltávolítása lehetőségre.
Jelölje be a Készen állok a telefon eltávolítására jelölőnégyzetet, jegyezze fel a helyreállítási kulcsot, és válassza az Eltávolítás elemet. A helyreállítási kulcs megjelenik az oldalon, valamint e-mail üzenetben is megkapja.
Ha már biztosan elmentette a helyreállítási kulcsot, jelölje be a Megtartottam a helyreállítási kulcs másolatát jelölőnégyzetet, majd válassza az OK gombot.
Továbbítsa a helyreállítási kulcsot tartalmazó e-mailt a telefon új tulajdonosának.
A telefon már nem szerepel az account.microsoft.com/devices webhelyen, és a telefon új tulajdonosa a Letiltás helyreállítási kulccsal lehetőséget választva eltávolíthatja az alaphelyzetbe állítás elleni védelmet.
Tehát ha eltávolította a fiókjából minden képen kellett kapnia kulcsot e-mailben is.
-
bandi81
csendes tag
Köszönöm! Már végigjártam ezeket. Sajnos mindenképp az előző tulajdonosnak kellene feloldania a microsoft fiókjában. Ő azt mondta törölte a fiókjából. Egy programmal kikerültem az azonosítási kód kérését, de a telefont így sem tudom alaphelyzetbe állítani. A működést nem befolyásolja, de így nem tudom eladni.
Ezt csináltam vele: https://www.youtube.com/watch?v=dN1uRieYFOo -
-
bandi81
csendes tag
válasz
Blue Eagle #6932 üzenetére
de irányít át segítség kérésért: https://support.b2x.com/ow/chat
Itt 3069 forintért kérdezhetek. Ez eléggé nem korrekt szerintem. -
bandi81
csendes tag
A telefon működik, használom. Hálózat is van. Csak az alaphelyzetbe állítást nem engedélyezi.
-
bandi81
csendes tag
válasz
Blue Eagle #6927 üzenetére
Már próbáltam. Ugyanez történt, mint az előzökben leírtaknál. Ezt a Microsoft központban lehetne szerintem kiiktatni, mert a telefon internethez való csatlakozást követően - valamilyen adatlekérdezést követően - kéri a kódot. Tudtok esetleg valamilyen microsft központi elérhetőséget, ahol technikai segítséget tudnak nyújtani?
-
bandi81
csendes tag
Üdv!
Vásároltam az ebay-en egy Lumia 950-et. Egy gyári visszaállítást akartam rajta végezni, de az eszköztitkosítás be volt kapcsolva, ezért nem engedte. Gombkombináció segítségével viszont elindult az alaphelyzetbe visszaállítás. A telefon elindult, de a a nyelv és a wifi kód beállítása után egy 5x4 jegyű kódot kért a letiltás feloldásához. Az előző tulajdonos már törölte a telefont a felhasználó fiókjából. A telefonba be tudtam lépni egy program segítségével ( Interop tools). A telefon alaphelyzetbe állítását viszont most sem lehet végrehajtani, a visszaállítás elleni védelemre hivatkozva. A készüléken az én felhasználói fiókom van érvényesítve. A védelem ki van kapcsolva. Ha valaki tud segíteni, annak megköszönöm! -
betegphiu
senior tag
Kíváncsi vagyok nagyon,hogy mit tud a vas.
A 735 után nem hittem a szememnek,mikor a 930-ast elkezdtem használni. Kamera, sebesség minden. Remélem a 950 is így ráver egy kört a 930-ra -
betegphiu
senior tag
Hali.
Holnap végre kezembe vehetem a 950-et.
Nagyon kíváncsi vagyok a vasra, egy 930-at fog váltani.
Kérdezném,hogy ti fent vagytok insideren vele ? Vagy nem érdemes ?
Köszi -
Sziasztok!
Messengerrel tud valaki telefonálni?
Én eddig nem is néztem, hogy nálam nincs ilyen opció...
Viszont YT-n van olyan videó ahol azzal telefonálnak.
Esetleg ötlet? -
turbulencia8
őstag
válasz
falijja #6911 üzenetére
A kamera jo, de amikor veszed, mindenkepp hallgasd meg, hogy kattog-e a lencse motorja. Nalam (is) elkezdett kattogni, sokszor mar keptelen fokuszalni. Masfel hetig megint a 950-et hasznaltam, az akkuido szerintem gaz, az alkalmazasok fapadosok droidhoz kepest (bkk futar stb), de a Sygic pl. ugyanolyan jo (ha megveszed). A whatsapp stabil, de a viber egy sima kepmegosztasnal is gyakran kilep magatol. Nalam naponta atlagosan ketszer kellett ujrainditani a telot, mert az edge kepes teljesen lefagyasztani a rendszert, es egy csomo indexes videot le se jatszik. Hab volt a tortan, hogy a nevjegyzekemet osszebarmolta a windows, pedig droidrol is ugyanarrol az outlook fiokrol szinkronizaltam a kontaktokat elotte, szoval en gyorsan visszamenekultem keyone-ra, kontaktokat pedig atpakoltam gmailbe.
-
Petester
senior tag
válasz
falijja #6911 üzenetére
A chrome könyvjelzőket szerintem a pc-s edge be tudod importálni, ami meg szinkronizálja a telefonra.
A gyári térképek helyett én is Sygicet használok. Az sokkal jobb. Van sáv információ, nekem a grafikája is jobban tetszik. Ami miatt régebben áttértem a Sygicre az a hang navigáció volt, állandóan az autó kihangosítójára küldte a hangot, némítva ezzel a rádiót. Engem nagyon zavart. Ez utóbbit mintha azóta már javították volna a Térképekben. A Sygic 1 hétig ingyenes, így ki tudod próbálni, hogy megéri e majd neked. Maga a GPS a 950-ben pontos és gyorsan talál pozíciót is.
Ha a Wazet akarnád használni, na az pocsék, csak szükség megoldás a droid vagy ios-es jelenlegi verzióhoz képest. Évek óta nem jött rá frissítés, mióta a Google felvásárolta, azóta semmit nem foglalkoztak a win verzióval. Ország határon nem is tervez át, azonnal összeomlik az alkalmazás, ha megpróbálod... -
falijja
őstag
Köszi mindenkinek a választ, nekem a gps és a viber ami fontos na meg a chrome lenne az sajna nincs, de helyette van jó kamera..
Egyenlőre próbálok egy xl változatot szerezni, de nem nagyon sikerül a kitűzött áron szerezni, pedig nem rég láttam ennyibe is, de ha nem lesz veszek sima 950 est. -
bcl
senior tag
válasz
falijja #6907 üzenetére
A Viberrel kapcsolatban arra készülj fel, hogy asszem 6.4-nél tart, míg Androidon pl 8.4 körül jár.
Sok újabb feature nincs benne - amik egy része teljesen felesleges.......kivéve egyet (oké, kettőt
)
- nem lehet az üzeneteket lementeni/elküldeni
- nem lehet backupot sem készíteni róluk (amit később vissza lehetne állítani)Nekem, miután elég szentimentális alkat vagyok, ez nagyon fontos volt, és nem akart megérkezni Windows-ra...
Jelzem: Androidon a múlt hét óta van automatikus backup is...
A többi okés. Másfél évig használtam előbb 850-et, majd XL-t
-
Francia91
veterán
válasz
falijja #6907 üzenetére
Nekem sima 950-esem van, a mai napig elégedetten használom. Navigációra a Sygic-et használom, anno még mikor 1020-asom volt (megvan még mindig) megvásároltam, 6.500 Ft körül volt. Arról csak jót tudok mondani, a gyári navialkalmazást nem ismerem, nem használtam még
Fotózásban még most is az élvonalban van, itt találhatod az én fotóimat a Lumia 950-essel, ha esetleg érdekelnének
Vibert, Skype-ot használom rajta, problémát nem tapasztaltam egyikkel sem, de olvastam olyat, akinél meg nem jó
Chrome könyvjelzős kérdésedre nemtudok választ -
törölt tag
válasz
falijja #6907 üzenetére
A navi elég jó, de android után nem lesz olyan pontos. Gyári navira értem.
A Viber kapcsán nem éreztem nagy különbséget. Nekem normálisan működött.
Maradtam volna tovább WM fronton, csak sajnos legyilkolják az Áruházat és a nagy fejlesztők elpártolnak. Így rizikósnak éreztem maradni.
-
falijja
őstag
Helló mindenkinek, gondolkozom egy ilyen teló vásárlásán, mert elég jó áron hozzá lehet jutni.mind az xl és a simához is.(egyenlőre csak az xl változatot keresem, mert az erősebb valamivel meg nagyobb)
Hirdetést is tettem fel keresési szándékommal.
Kérdésem csak annyi lenne, hogy a navigáció mennyire jó és pontos, valamint a viber mennyire működik jól..?
Vissza olvasva látom van akinek van, de van olyan is akinek minden tökéletesen működik..
Második kérdésem, hogy edge képes chrome könyvjelzőket átvenni..?
Válaszokat előre is köszi.. -
gyurica úr
tag
Megint lehet kapni az USA-ban (és az 5-ös 6-os és a 9-es szériát is), hogy meddig, ki tudja, lehet csak kiszórják az elfekvő készletet.
Mindenesetre nem olcsó, ahhoz képest, hogy nem fejlesztik.
https://www.microsoft.com/en-us/store/search/devices?q=lumia
-
NGC
tag
válasz
turbulencia8 #6899 üzenetére
Nekem nem hiányzik a Simple. Legtöbb szolgáltatásáért kényelmi díjat kért...
(#6891) +1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest