- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
válasz
falijja #6911 üzenetére
A kamera jo, de amikor veszed, mindenkepp hallgasd meg, hogy kattog-e a lencse motorja. Nalam (is) elkezdett kattogni, sokszor mar keptelen fokuszalni. Masfel hetig megint a 950-et hasznaltam, az akkuido szerintem gaz, az alkalmazasok fapadosok droidhoz kepest (bkk futar stb), de a Sygic pl. ugyanolyan jo (ha megveszed). A whatsapp stabil, de a viber egy sima kepmegosztasnal is gyakran kilep magatol. Nalam naponta atlagosan ketszer kellett ujrainditani a telot, mert az edge kepes teljesen lefagyasztani a rendszert, es egy csomo indexes videot le se jatszik. Hab volt a tortan, hogy a nevjegyzekemet osszebarmolta a windows, pedig droidrol is ugyanarrol az outlook fiokrol szinkronizaltam a kontaktokat elotte, szoval en gyorsan visszamenekultem keyone-ra, kontaktokat pedig atpakoltam gmailbe.
-
Petester
senior tag
válasz
falijja #6911 üzenetére
A chrome könyvjelzőket szerintem a pc-s edge be tudod importálni, ami meg szinkronizálja a telefonra.
A gyári térképek helyett én is Sygicet használok. Az sokkal jobb. Van sáv információ, nekem a grafikája is jobban tetszik. Ami miatt régebben áttértem a Sygicre az a hang navigáció volt, állandóan az autó kihangosítójára küldte a hangot, némítva ezzel a rádiót. Engem nagyon zavart. Ez utóbbit mintha azóta már javították volna a Térképekben. A Sygic 1 hétig ingyenes, így ki tudod próbálni, hogy megéri e majd neked. Maga a GPS a 950-ben pontos és gyorsan talál pozíciót is.
Ha a Wazet akarnád használni, na az pocsék, csak szükség megoldás a droid vagy ios-es jelenlegi verzióhoz képest. Évek óta nem jött rá frissítés, mióta a Google felvásárolta, azóta semmit nem foglalkoztak a win verzióval. Ország határon nem is tervez át, azonnal összeomlik az alkalmazás, ha megpróbálod... -
bcl
senior tag
válasz
falijja #6907 üzenetére
A Viberrel kapcsolatban arra készülj fel, hogy asszem 6.4-nél tart, míg Androidon pl 8.4 körül jár.
Sok újabb feature nincs benne - amik egy része teljesen felesleges.......kivéve egyet (oké, kettőt
)
- nem lehet az üzeneteket lementeni/elküldeni
- nem lehet backupot sem készíteni róluk (amit később vissza lehetne állítani)Nekem, miután elég szentimentális alkat vagyok, ez nagyon fontos volt, és nem akart megérkezni Windows-ra...
Jelzem: Androidon a múlt hét óta van automatikus backup is...
A többi okés. Másfél évig használtam előbb 850-et, majd XL-t
-
Francia91
veterán
válasz
falijja #6907 üzenetére
Nekem sima 950-esem van, a mai napig elégedetten használom. Navigációra a Sygic-et használom, anno még mikor 1020-asom volt (megvan még mindig) megvásároltam, 6.500 Ft körül volt. Arról csak jót tudok mondani, a gyári navialkalmazást nem ismerem, nem használtam még
Fotózásban még most is az élvonalban van, itt találhatod az én fotóimat a Lumia 950-essel, ha esetleg érdekelnének
Vibert, Skype-ot használom rajta, problémát nem tapasztaltam egyikkel sem, de olvastam olyat, akinél meg nem jó
Chrome könyvjelzős kérdésedre nemtudok választ -
törölt tag
válasz
falijja #6907 üzenetére
A navi elég jó, de android után nem lesz olyan pontos. Gyári navira értem.
A Viber kapcsán nem éreztem nagy különbséget. Nekem normálisan működött.
Maradtam volna tovább WM fronton, csak sajnos legyilkolják az Áruházat és a nagy fejlesztők elpártolnak. Így rizikósnak éreztem maradni.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
falijja #4387 üzenetére
Olyan, mint a Jeti. Mindenki hallott róla, páran azt állítják, látták is, de nincs róla kézzel fogható bizonyíték.
Viccet félretéve, lassacskán szállingóznak az UWP appok, de semmi eget rengető. Érdekes majd talán akkor lesz, amikor elkezdik - ha egyáltalán elkezdik - használni a Desktop bridge-t, illetve, ha valaha elkészül az iOS bridge. Persze addigra meg kérdéses, hogy egyáltalán lesz-e még mérhető WP felhasználóbázis.
Én minden esetre a végsőkig bizakodom!Csak sajnos lassan én is kezdek afelé hajlani, hogy váltsak droidra. WP UI-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged