Hirdetés
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
JamesFinn #16968 üzenetére
Sajnos nekem erre nem volt lehetőségem, mert akkoriban csak a "defasza telefon" szövegek voltak, de azok a tények, amik napról napra ismétlődnek nem volt olvasható. Most nekem sem kellene várni vevőt a telefonomra.
Nos, ha fejlesztő lennék én sem erre a rendszerre fejlesztenék. Miért, a magyarázat megtalálható azokban a válaszokban, amiket kaptam a problémáimra.
Ismétlem, nem volna különösebb bajom a készülékkel, ha tényleg nem komplett idióták fejlesztenék !fejlesztenék!. -
jksx
senior tag
válasz
JamesFinn #16972 üzenetére
Felejtsd már el azt a pokemon go-t. Nem hinném, hogy itt arra vágyna bárki is.
Az viszont talán jogos lenne, ha az MS saját fejlesztésű appjai legalább a saját rendszerén futnának olyan minőségben, mint más plattformon, mert ez is azt tükrözi, hogy az MS is inkább "más háza tájára" fejleszt, mert ott van piaci részesedés (?). Vagy mert le@szarják a saját plattformjukat és az azt használókat (?!) -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
JamesFinn #16968 üzenetére
Nem az a megoldás, hogy váltson!
Függetlenül attól, hogy mennyien elégedettek vele, akik elég és egyre kevesebben vannak.
Nekem nem gond váltani, de sok embernek még egy ilyen 640-es is nagy áldozat, nem teheti meg, hogy azért, mert az MS tulajdonképp átvágja és másra számított, holnap azt mondja: seggfejek és vesz egy másikat.
A megoldás az alapvető rendszer stabilitásának megoldása (w10), főleg ennyi idő után, majd minőségi applikációk fejlesztése és nem beleszarása az egészbe.De közben írod az állandó nyafogást is, bár én ritkán olvasok és írok ide, ha sok a nyafogás az is azt valószínűsíti, hogy inkább elégedetlen a többség, mint elégedett.
A pokemon go-ról meg leírtam a véleményem...
-
-
Fjoe
tag
válasz
JamesFinn #16584 üzenetére
Egy napi teszt után egyelőre úgy tűnik, hogy bejött ez a duplakoppos dolog. Eddig szinte minden napra akadt valami kis "móka" ezzel kapcsolatban, de amióta kikapcsoltam nem jött elő a probléma.
#16583 szucstom: nincs lekódolva a zárkép nálam
#16587 Ryoo: első körben én is arra gondoltam, de egyelőre úgy tűnik, hogy a duplakopp kiiktatása bevált. -
Andreas44
csendes tag
-
old rocker
veterán
válasz
JamesFinn #11966 üzenetére
Öreg. én nem ezt vitatom. Pont a szinkronizálás miatt álltam rá a Lumiára a jó öreg symbián után. A több kijelzős mód miatt nem kellett az android, hogy tekerem jobbra-balra és le fel; valamint nekem a google naptáram úgy össze van qrva, hogy egy szülinap akár négyszer is szerepel aznap. A lakk topomon is windóz 10 van. a gyári helyett arra felraktam az one calendar appot, azonnal frissít oda-vissza. (A telón maradt a gyári mellé a Chronos.) Tehát nagyon is tisztában vagyok a szinkronizáció jelentőségével, a tévés munkámhoz elengedhetetlen. De azt változatlanul fenntartom, a felhasználó úgy fér hozzá a kontaktjaihoz, ahogy akar. Ha egy hétig csak telefonálni használom a készüléket, dokumentumokat, képeket stb. bütykölni, akkor a telefonon szét cincálhatom a névjegyzékemet, a felhőben akkor érvényesül a változás, amikor szinkronizálok, azaz újra kapcsolódok a nethez. Ugyanez igaz fordítva is.
Noove: Bocs, de a SIM kártyás névjegyzék kőbaltásnak számít már. Próbáld az én 518 kontaktomat esetenként több telefonszámmal, e-mail címekkel, címekkel, beosztásokkal (hozzámtartozókat szülinappal) SIM-re menteni... Minek? A felhőben, az OnDrive fiókomban ott a másolat. Vagy eredeti. Ahogy tetszik. Ugyanannak a botnak a másik vége. -
old rocker
veterán
válasz
JamesFinn #11955 üzenetére
Próbáld ki offline. Írj be a telefonodra egy új számot, offline üzemmódban, utána kikapcs, bekapcs. Nézd meg, ott van-e az új adat. Hagyd a telefonodat offline. Nézd meg a többi eszközödet, szerepel-e rajta a szám.
A fiókodtól nem tudod függetleníteni, mert beállítástól függően minimum naponta szinkronizál.
Ezért nem tudsz "csak oda" menteni. (Mármint a telefonra.) De szerinted, ha nincs sem wifi, sem adatkapcsolatod, akkor hogyan kezeled a névjegyzékedet?Nooeca: ez már egy másik kérdés. ki hogyan szinkronizál. Hogy először a felhőbe írja a telefonszámot, vagy a telefonba.
De ha csak a telefonba írod és soha a büdös életben nem engeded sem wifivel, sem adatkapcsolattal szinkronizálni, pl. külföldön vagy és a roaming le van tiltva, wifi meg - tegyük fel - sehol sincs, akkor az onedrive fiókodban hogyan frissülnek a nevek? Vagyis a pécéden - és fordítva?
Ez olyan, mint sperma nélkül teherbe esni. -
old rocker
veterán
-
batai15
félisten
válasz
JamesFinn #9356 üzenetére
Nem fizetnek ,csak őszinte vagyok.
Kato: Lumia 640 topik, nem blog . Ne keverd. Kettő jogom van ahoz hogy én is leírjam ide a véleményem. Nem te fogod ,vagy innen bárki más meg szabni. Jogom van itt bármihez hozzá szólni, legyen az hülyeség mint most, kérés, segítség nyújtás vagy bármi. Innentől kezdve ameddig nem személyeskedek jogom van leírni amit gondolok mint most. Fogadjátok mert ezután is fogok reagálni a hülyeségre mint most a droiddal kapcsolatos tévhitek is. Bocsi de ez van.
Másik meg folyamatosan keveritek a trolkodast azzal hogy leírom a tapasztalataimat.tőlem olyat még nem lattatok hogy azt mondjam hogy a másik kettő rendszer meg hibátlan. -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
JamesFinn #9075 üzenetére
Konkrétan erről van szó, a vásárlói többséget egyszerűen nem érdeklik a hardver tulajdonságok és nem is olvas utána, hogy ennél vehetne jobbat is, vagy olcsóbbat. A 950 XL-t az elsők között akartam megvenni és meg is vettem volna, ha prémium érzet egy kicsit átjött volna. Ehelyett a műanyagház ropogott és bugos volt a rendszer, ami azóta, ahogy olvasom nagyon sokat javult. 100 körül már egyet leakasztok, de csak a mozo hátlappal, és ahogy látom, nagyon hamar eljön ez az áresés.
-
-
törölt tag
válasz
JamesFinn #8648 üzenetére
Inaktív az a menüpont. A simkártyán egyébként sincs semmi, új előfizetés, manuálisan kell felvinnem a kapcsolati adatokat. Lehetséges ez egy Windows rendszerű telefonon, vagy nem? Semmilyen kapcsolati adat nincs semmilyen formában online. Akkor ennyi?
Brutálisan röhejes lenne.
User error, az. Pontosan azt csinálom, amit leírtam és pontosan azt kapom, amit ide levések. Rámutatna valaki arra a pontra, ahol elrontom? Ha nincs ilyen, akkor hogy lehet ezt egy user errorral elintézni?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
JamesFinn #8591 üzenetére
Ezen már túl vagyok, továbbra is gondja van. Szánalom ez így, 2016-ban. Technika... Ja, egy rohadt telefont nem lehet csatlakoztatni egy nyüves PC-hez. Szánalom... Valami okádék, azt meg inkább nem kommentálom, hogy a készülékhez nem adtak külön adatkábelt, nekem kellett előkotornom a szekrény aljából.
De most komolyan, most akkor hogy az anyjába kellene kapcsolatot teremteni a gépemmel? Ultra röhej...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
JamesFinn #8342 üzenetére
Beállítottam már mást, de nem szólal meg.
Meg azt vettem még észre, hogy a főképernyőről, az alkalmazásokhoz húzva, néha kicsivel ugyan, de később reagál, ugyanaz ez vissza is érvényes, sőt ott néha, ha lassan húznám egyik irányból a másikra, akkor láthatóan nagyon durva akadás van. Máshol ilyen nincs, simán lehet huzigálni ide-oda, illetve már amelyik app-nál ez lehetséges.Visszatérve, hát akkor nem tudom mit csináljak ezzel az e-mail problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Milyen videókártyát?
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest