-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hmm ha ugyan ott a szinkronizálás alatt az email ki van pipálva akkor más ötletem sincs.
Vagy mégis ahogy irtad vagy adatforgalmi segéd van bekapcsolva. Vagy kell neki egy hangerő le+kikapcsoló gomb egyszerre való lenyomás. Hát ha. Ha az sem akkor HR ha az sem akkor WDRT.
-
Igaz én 8.1-en vagyok de tessék bemenni az e-mail beállítás menü pontba és van olyan rész:szinkronizálási beállítás.
Azon belül : Új e-mailek letöltése.
Azon belül választ ki az "elemek érkezésekor"
És az e-mailek letöltése részénél az "idő korlát nélkül "-t.Majd harmadik pontként kell egy ilyen mondatnak lennie hogy teljes tartalom letöltése. Azt pipáld ki.
8.1-en és 10-en is valahogyan így lehetett. Soha nem volt gond az emailek megérkezésével.
Remélem tudtam segíteni. -
CyberPunk666
senior tag
Neked csak kettő? örülj neki...
Itt az én storym részeltesebben:
windows_phone_felhasznalok_szakmai_topikja -
Nem akartam most sokat kolteni ezert esett a valasztasom a redmi3-ra ,ugy voltam vele hogy baratkozni az uj rendszerrel jo lesz , de kellemes alodas ert meet sokkal tobbet nyujt tempo ,mukodes tren a snapi 616 2 giga rammal , mint sem amit gondoltam volna ,ezek mellet a telefon merete is behatarolja hogy mekkora keszuleket akartam. A redmi 4x mar egy kicsit erosebb gpu-t kapott es 3 giga ramot ... es arban az se rossz ...full hd kijelzot nem akartam ,mert az alapbol erosebb vasat igenyel hogy kihajtsa a kijelzot a gpu....
Custom launcherrel pedig ez a feluletem 😀
-
Egy 2 giga ram-al szerelt redmi 3-at hasznalok , a win utan kapkodo idegbeteg a rendszer tempoja , szokatlan is
de konnyen ment a jot megszokni . A tobb ram inkabb a multitasknal jon jol , de ha nem agreszivre van beallitva a ram kezelese akkor a 2 giga is eleg , a miui-n meg mindent finomra lehet hangolni .. de volt a kezemben egy p8lite is , ott se tobb a ram 2-nel , es szinten jo tempoval dolgozik a rendszer rajta ,kelloen fluid .
-
amargo
addikt
P9 lite nak is van 3GB-os verziója (ha jól tudom), továbbá most egy Nexus 5X-em van, aminek sokan a 2GB-ját írják legnagyobb hátránynak, de csak fényképezésnél érzem, hogy gond lenne.
De utána nézek még a telefonoknak, 70k többet nem akarok rászánni, mert nem tud rá vigyázni.. bár én se annyira. -
Bar csak 4 napja nyuzok egy redmi 3-at 2/16-ot , eddig panaszra semmi okom , a tempo stabilitas fenyevekre a wp/wm-tol , a xiaomi biztonsagi beallitasok lehetosege pedig elkepesztoen sokoldalu ...a telefon kidolgozottsaga szinten nem hagy kivanni valot maga utan ... ja es 30 penz volt qsd 616
-
-
-
-
Acesanyi
tag
Amondó vagy? Akkor nem a legjobbra sikerült? Bár megmondom az őszintét bármi jön erre a renszerre én válalom, mert már úgy is mindegy ennek a rendszernek. Árulom a telót mert nagyon cserélném már! nem szoktam hamarabb váltani a 2 éven belül de ez felháborít! Ujjra androidot akarok, azért jöttem az ms-hez mert nagyon stabil volt a szerénységében de mióta win10-van azóta az androidtól is rosszabb!
Csalódtam, pedig a készülék az árkategóriájában nagyon megálná a helyét de a rendszer megöli
-
-
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
-
Peace
nagyúr
Ez a hulladék nem talált GPS-jelet, 35 perc után meguntam és kikapcsoltam...de érdekes parajelenség, mivel a kocsiban lévő további 3 telefonnak(P9-es Huawei, Sony Xperia csoda meg egy Xiaomi Redmi S1-es....) sem sikerült egész úton. Nem tudtuk mire vélni a dolgot, de kénytelenek voltunk táblák alapján tájékozódni, ami egész jó mókának bizonyult. Bekaphatod modern technika!!!
-
mdraco
őstag
Ne várd azt a frissítést. Igaz nálam valamivel gyorsult s többet tart az akksija, de megint tele van buggal, pl Edge szarakszik, néha nem tudom feloldani a telefont...
Ezeket a bugokat javítsák ki, s hagyják ki, ne legyen több frissítés, nem kell RS3, úgysem lesz több app, semmi értelme, ezt már nem lehet megmenteni. De használnám még tovább.
Nem várok rá új featuret, se appokat, csak hagyják így, de legyen stabil. RS1 elég szépen kiforrta magát, csak nem tudok a seggemen ülni s frissítettem. Most nincs kedvem előröl kezdeni az egészet, wdrt-zni. -
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezt nem értem, hogy nálad miért csinálja...
szerk:
-------------------------Jah, persze, ahány készülék annyi(féle) hiba...én marhaállatidióta, úgy kérdezem, mintha tegnap kezdtem volna a WP-M-MS pályafutásom. -
De valószínűleg a szenzor és/vagy az alaplap lehet a ludas ebben...
-
-
starr
őstag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akkor ott valóban a 650 is kiesik, mert csak egy hangyaf@sznyival erősebb, mint a 640, de csak a 3D része, a CPU kb egy szinten van. Nagyjából úgy néz ki, hogy
640- 29000
650-31-32000
Az antutu szerint.Szóval, ha kiesik a 650, akkor az már valóban az utolsó késdöfés, ami akkor teljesül be, mikor jól megforgatják és az már a 950 párosnak is a vesztét jelenti. Bár 50-50%, de szerintem megkapja "minden" készülék a CU-t.
-
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Azért most kamerától függetlenül, szerintem adj egy esélyt a W10-nek.
Ez igaz, teljesen elveszti az értelmét, mint okostelefon.
-----------------(#22093) Luck Dragon
Szerintem a WA-nak sincs sok vissza. Itt a kódolással van baj, ami nyilván annyira más már, főleg, hogy w10-zen is szar már szinte minden, hogy nem érdemes rá fejleszteni, ezért lépnek le a programozók/fejlesztők.
Hogy most az MS erre már felhívta a figyelmüket, (szerintem igen), hogy már nem ide, hanem oda kellene fejleszteni és majd "dől a lóvé" inkább igaz a jövőre nézve. Tehát, a Surface Phone jön elő újra és újra.---------------
(#22096) PuMbA
2000-ért bárki megveszi.
A 640 reális ára, függetlenül, hogy az aprón "mennyiért hirdetik" illetve nem tudják eladni, az kb 8000-10000 ft. (garanciális, független állapottól függően). Egy szolgáltatós ára, főleg ha van rajta rablánc, akkor, kb egyenlő a nullával.
-
-
Pontosan így érkezett:
Kedves "Luck Dragon"
Köszönjük, hogy a Messengert használod. Sajnálattal közöljük, hogy március végétől már nem támogatjuk az alkalmazás általad használt verziójában az üzenetküldést, ezért ezt követően nem tudsz majd így üzeneteket küldeni és fogadni.
Ha szeretnél továbbra is Facebookos üzeneteket küldeni és fogadni a telefonkészülékeden, kérjük, frissítsd a Facebook alkalmazást a legújabb verzióra: https://www.microsoft.com/store/apps/9WZDNCRFJ2WL
Köszönettel:
A Messenger-csapat -
-
kriszpontaz
veterán
Én mint írtam, tiszta lappal kezdtem a telefonnal, Win10 után gyári reset, majd feltettem az utolsó update-et, és azóta nincs sok gondom. Egyedül az frusztrál, hogy egy csomó általam használt alkalmazásnak nyoma sincs és még helyettesíteni sem tudom mert az áruházban vagy nincs, vagy ultra gagyi mind. Különben jó telefon lenne, de a platformot ez fogja megölni (alkalmazás hiány). Pl. azt sem értem hogy a Ne zavarj módot mi a túróért kellett a Cortana-hoz kötni. Azt kellett volna nyakon verni aki ezt kitalálta.
-
Peace
nagyúr
Nem fogjátok elhinni!!! Feltettem tiszta telepítéssel a 10-est újra mflex leírása alapján, nagyon szépen működött a kamera, készítettem is képeket tegnap meg két videót is délután. Erre este rányomok a kamerára és ismét halott.
Nem volt semmi új program telepítve vagy meglévő frissítve. Csak fogta magát és újra be**art.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mindenképp a leírás szerint és pontosan úgy rakd fel.
A care-s után meg annyit, hogy örülj neki, hogy egyáltalán működik a telefonod. Idióták és hozzá nem értők tönkelege van elárasztva ilyen helyeken. Nekem mondott volna ilyen baromságot, két perc alatt kiforgattam volna úgy, hogy megszólalni sem tudott volna... -
Peace
nagyúr
Nah 1,5 óra alatt meg is lett. Win 10 nyírta ki software-esen a kamerát. Megmondta a Nokia Care-es srác, hogy ezért nem jó ötlet feltenni egy olyan telefonra, ami eredetileg nem ezzel jött ki. Mondom, ez aztán k*rva jó, mert a 8.1 az konkrétan számomra középkor a 10-eshez képest, az összes kényelmi és értelmes funkció hiányzik a 8.1-ből. Megint remekül beleválasztottam....2 éve a hulladék Sony Xperia SP, amit mindenki agyon ajnározott, aztán most ez, mellyel szintén ugyanez volt a helyzet.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
-
-
Peace
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest