-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
Akkor hogy hívják a gyengébb betekintés szögű, szín hűtlen viszont kisebb válaszidőre képes kijelzőket?
LCD?
Más,nem tudjátok mekkora felbontású kép kell lezárt képernyőnek? Nem akarom össze vissza vagdosni, nagyobból.
Szerk: Okés látom TN panel!
Nem szóltam! TN-nél gyakrabban fordul elő pixel hiba mint IPS-nél. Ezt akartan mondani!
-
galervin93
addikt
Ugyanez... Sok tab megnyitása katasztrofálisan eszi az akkut. Mobilnettel még durvább. Pár óra alatt teljesen leszívható, pedig csak híroldalakat, többnyire szöveges tartalmat nézegetek... Nem nagyon találtam még rá megoldást... Háttérben futás szinte mindennél ki van lőve... Várjuk a frissítést mint a mannát...
-
hroberto
veterán
Az almát ne említsük egy lapon a Windows telefonokkal. Stabil felhasználóbázisa van, ezenkívül a hype a fanatikusok és hasonló dolgok miatt mindegy mit adnak ki, úgyis az a legszebb, legjobb, stb... És meg fogják venni!
Nekem 950-em van, és nagyon nem bánom, hogy nem fém, mert már leejtettem és ha fémházas lett volna, akkor ez örök nyomot hagyott volna rajta. De az emberek nagy részének ettől van prémium érzése, és emiatt megy a fanyalgás. És ezek az emberek gusztustalan tokokban hordják a fémházas telefonjaikat.
-
Ricardo
titán
-
starr
őstag
Engem jobban zavarnak, hogy kimaradt pár dolog.
Pl.: már nem lehet megnézni mióta megy töltés nélkül,vagy az Edge-ben sokkal körülményesebb egy kép lementése. A Onedrive csak azokat a képeket tölti fel, ami neki is tetszik.
Az Edge-et is sokan istenítik, de semmivel nem gyorsabb, mint az IE volt.
Viszont szerencsére vannak olyan jó videó lejátszók, aminél eltüntethető a navigációs sáv. -
starr
őstag
De. Különösen a kontaktok, és az üzenetek betöltése.
Összességében mindenben lassabb,mint a 8.1.
Ott pl 0,5 mp alatt láttam a leveleimet, itt meg idő mire betölt az app, ha nincs épp a háttérben.
Örülnék, ha kikapcsolhatók lennének az animációk akkor legalább az egyszerűbb app-ok elindulnának gyorsan. -
Lacics25
aktív tag
Szia!
Már kezdtem tárcsázni a Heineken nagykereskedést, hogy befizesselek egy hétre, de storno.
A javaslatod szerinti 200%Ami megfáradt szemeimnek jó lenne Bocs, ez egy droid
Nem létezik, hogy ez csak nekem probléma!
Mentségére azért felhozom, hogy ez mobil nézetben van így, egyéb weblap nagyítható. Ha a hiba az oldalon van (resposive), a droid miért tördeli másképpen?A könnyű kezelés - Vizuális beállítások - szövegméret sincs hatással a problémára.
Köszönöm!!
-
mtomi95
senior tag
Bizony!
nem beszélve az alkalmazások frissítéseiről is!
Szvsz jobban jársz ha a .107 feltelepült bemész az áruházba és kikapcsolod az alkalmazások automatikus frissítését és rögtön bele vágsz a .164 update-be.
A .107-et meg csak nézegesd, ne lassítsd a .164 updatet mert még reggelre sem leszel kész mindennel.
-
Nooeca
senior tag
Én szerintem várni fogok pár hetet, ha esetleg a jövőhéten megjelenne tényleg a .122 eredetire azt biztos nem tenném még fel. Inkább megvárom a .164-et vagy az ennél 1-el nagyobb ugrású verziót.
Úgyis hetek kérdése, mert minden héten jön egy cumulatív frissítés eddig és ezután is, hiszen van mit még javítani bőven.
-
miqlas
őstag
Utána olvastam a dolognak és létezik giro telefonokba, de a Lumia 640-ekben nincs, amúgy ha ezt a VR miatt kérdezted, amúgy sem elég a kijelzõ felbontása hozzá, de van aki így sem adja fel!
-
xhege
veterán
Gyönyörű képeket?
Ez az egyetlen amivel elégedetlen vagyok. Biztos nem vagyok elég ügyes és be lehet állítgatni meg minden, de nekem egy telefon automatán csináljon normális képet. Állítgatni ott a tükörreflexes digitális gép. Ez előtt Xiaomi telefonjaim voltak. Azok baromi jó képeket lőttek ehhez képes sajna... -
galmat
aktív tag
Facebook vagy a Naptár?
Facebook app -> Beállítások -> Értesítések, és itt kikapcsolod azt, ami nem kell. Illetve az asztali verzióban is körülnézhetsz a beállításokban, hogy miről kapj értesítést.
Naptár app -> itt is megkeresheted a beállításokat, mi kerüljön be a naptárba -
scyllarus
veterán
Ez egyéni preferencia kérdése, az Apple-nek meg csak egy újabb hibája az IPS a hosszú sorban..
Normálisan kalibrált Amolednek nincsenek rikító színei, viszont sokkal szebb bármilyen IPS-nél.
A családban 4 db Amoledes telefonból egyik sincs beégve (3+ év alatt), nyilván a kiállított mintadarab egyfolytában ugyanazt mutatja, jó hogy beég, de az nem tekinthető normális használatnak. -
JamesFinn
senior tag
-
razzorr
őstag
Én azt mondom,ha ezzel minimálisan is gyorsul a onedriveba való belépés,ezt PC-n veszem főleg észre,akkor vegyék csak el nyugodtan. Mert amióta ez a korlátlan tárhely adományozás van,azóta baromira lassú a rendszer,állandóan vár az MS szerverére,hogy bejöjjön. Még a vacak gmail,bezzeg betölt 1sec alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest