Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Attikusz #24679 üzenetére
Nem semmi.
Nálam is pont ez a két modell fut párhuzamosan (az iPhone 6S még nem debütált, mint navigáció) és zökkenőmentesen dolgozik az öreg Lumia. Az S7-et nem is mondom külön, kiváló. 😀 Lehet, valami hardveres nyűg miatt szenved a 640-ed, mert egyebekben (tárolási hely, frissítés) teljesen megegyezünk. Ugyanúgy néz ki nálam is.
-
törölt tag
válasz
Attikusz #24677 üzenetére
Akkor ott valami nem kerek.
Lakásban vagy felhős időben 8-10 másodperc alatt talál meg a GPS, szabadban (tiszta időben) pedig azonnal (3-5 mp). Az elsődleges S7 szintén jól teljesít.
A HERE hangja valóban tud ilyet produkálni. Belső tárhelyen vagy MicroSD kártyán tárolod az adatait? Szoktad frissíteni a Térképek appot és/vagy magát az eszközt? Mai napig is rendszeresen érkeznek frissítések.
-
törölt tag
válasz
Attikusz #24657 üzenetére
A navigáció tényleg oké, elégedetten látom, hogy mind maga a Térképek app, mind pedig a letöltött térképek frissülnek még. Nekem pont navigációs eszköznek kellett, emiatt fogtam be ismét napi munkára. Levelek, időjárás, navi és zene (FM rádió is), naptár rendben vannak rajta. Közösségi hálón nem vagyok fent, de ahogy olvastam, azokkal lehet probléma. Engem nem érint.
-
-
törölt tag
válasz
Attikusz #24643 üzenetére
Éppen a navi az egyik funkció, ami miatt befogtam újra munkára a Lumiát. (Zavart az, hogy bejövő hívás esetén az elsődleges eszközön történő beszélgetés ütközött a navigációval, természetesen éppen akkor van ilyen, amikor az út olyan szakaszán járok, ahol fontos lenne a navi, mert nem vagyok ismerős.) Az enyémnél nincs gond a 10-es rendszer alatt a GPS jel erősségével és megtalálásával, de anno 8 alatt sem volt ilyen nyűgje.
Az én akkum is megviselt volt, e-bayről rendeltem PolarCell gyártmányút (Németo.-ból), azóta újra helyrejött a készenléti ideje.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Attikusz #24418 üzenetére
Írtam ilyet?
Annyit írtam, hogy túltoltad ez az egész aksi segítség kérdést, mert ilyenről szó sincs, és ahogy a jelek mutatják igazam is volt.
Ezt olvasni mindenhol, hogy aksi így meg úgy (itt is több winfos topikban is) és ebből talán, ha 10%-nak lehet valós fizikai problémája.
Értsd: Valóban rossz az aksi, a többi mind a direkt elquer, bugos szoftverben keresendő.
Mégis melyik szó, vagy mondatrész alapján "jött le", hogy azt írtam, amit írsz az rossz?! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Attikusz #24394 üzenetére
1. Totál merítsd le a telefon akksiját 0 %-ra, majd töltsd fel teljesen 100%-ra, újrakalibrálod a telefon akkumlátorát.
Van ebben a winfos rendszerben egy olyan bug (is), ha annyira lemeríted az aksit, hogy már bekapcsolni sem tudod, akkor valószínűleg többet nem is fogod már, mivel sérül a boot kód, helyesebben sérülhet.
Nem egy user megszívta már. Szóval lehet téglát könnyen csinálni a telefonból, ha párszor ezt eljátszod.Meg ügy az egész pontokba szedett segítséget, egy kissé túltoldtad. Mert ilyenről szerintem szó sincs.
A lényeg a WDRT visszaállítás, nincs frissítés sem szoftverben, sem applikációkban, új telefonként használja, ha win10-zen van most, bár még mindig nem tudom, akkor marad 8.1-en és nem frissít rá, ha mindenképp tízest akar, akkor pedig a treshold II 107-es őskövület rendszert használja, tovább semmiképp ne frissítsen.Az a rendszer még most is kicseszett gyors a legutolsóhoz képest és vagy százszor stabilabb (is).
Egy a lényeg, nagy valószinűséggel azért merül a telefonja, mert a háttérben egy/vagy több szarság is beakadt, amit csak legyaluláslással irthat ki. Ilyen restart, meg gyári visszaállítás semmit nem ér.
-
rita7107
aktív tag
válasz
Attikusz #24366 üzenetére
Na a mai tapasztalat lecsapta a biztosítékot!
Tegnap este fel (21.00), ma reggel (6.00) leveszem a töltőről a telefont. Megnézem az aksi töltöttségét, 99%... Miért nem 100%, na mindegy.. Kiírja, hogy hátra lévő idő 22 óra x perc. Már ez nem nézett ki jól, megnézek egy internetes oldalt (semmi csicsa, egyszerű szöveges) kb 1 perc használat. Mit ír ki? 82% Hátra lévő idő 7(hét) óra x perc!
Valakinek valamilyen javaslat? Csak aksi csere? -
rita7107
aktív tag
válasz
Attikusz #24348 üzenetére
Nekem is pont ez lett a problémám!
Az hagyján hogy csökkent az aksi idő, na de ennyire??? Mi a t..ömet csináltak?
Most 1 nap alatt 2x töltök átlagos használat mellett. Ha egy filmet szeretnék nézni, este töltés nélkül már nem
tudom megtenni.
Ha telefonálok 2-3 kb. 2 perces hívás + messenger napi 5-6 + hírek olvasása (óránként 2 perc), délután 5-kor tölteni kell.
Eddig 2 napot simán kibírt a telefon ugyan ilyen használat mellett. -
-
-
Joker88
őstag
-
Joker88
őstag
-
-
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Attikusz #24005 üzenetére
Ne már...
Tegyük fel, hogy azért tartasz a S(z)AR értéktől, mert valóban szinte reggeltől-estig a füleden van készülék és csak beszélsz és beszélsz és beszélsz...Ekkor lehet valós alapja, hogy valaki figyeli a SAR értéketeket.
Ha viszont a napi átlag telefonbeszélgetés a 2-3 órát sem éri el, vagy még kevesebbet, felesleges ezzel foglalkozni, de tegyük fel, hogy egész nap telefonálsz.Józan paraszti ésszel, ekkor már minimum vesz az ember egy BT fülest és/vagy BT hangszorót, mert egyrészt nem kell tartani ettől a SAR baromságtól, másrészt nem kell tartani a készüléket (a fejedhez).
"Probléma' letudva...
-
-
szaki65
csendes tag
válasz
Attikusz #23914 üzenetére
Sim egyidős a telefonnal, és annak jónak kell lennie, mivel a kettes slotban működik. Most is ott van, így végül is használható. Csak jó lett volna tudni, miért csak ott.
Frissítés előtt-után volt alaphelyzetbe állítás. Frissítési tanácsadóval tettem fel a 10-et, így elvileg a "hivatalos" verzió van rajta. A fene sem érti a lelki világát. -
válasz
Attikusz #23861 üzenetére
A lifetime licenc akciosan 5500-6000ft-ba szokott kerulni , bar w10m-en a lifetime mar nem biztos hogy hosszu idot jelent ,ha el vagy hang nelkul akkor meg se kell venned . De ez a navi app hasznalhatosagabol nem von le semmit sem . A wp8.1 ota hasznalom es le a kalappal elotte , megtalalja a gps jelet , nem az ut melle pozicional , idoben szol hogy kanyarodj (nem utolag mint a trkepek ), savvaltasi seged, fix trafipaxnal elore szol...stb . Droidra is megvettem 😊
-
-
Gömbike
senior tag
válasz
Attikusz #23798 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Azért adja fel ez a leckét, mert belemegyek a tárcsázóba, ott rábökök a 3 pöttyre, majd feljön a Beállítások.
Azt megnyitom és CSAK a Partnerek tárcsázása név alapján be-ki, a Kapcsolódó beállítások - További telefonbeállítások módosítása és az alkalmazás névjegye látható.
Ha rányomok a Kapcsolódó beállítások - További telefonbeállítások módosítása lehetőségre, akkor ott a Saját telefonszám, Hangposta, Hívóazonosító elküldése, hívásom fogadása rezgéssel be-ki, SIM-kártya, szöveges válasz, Segítség külföldi számokhoz, Hangposta be-ki, Hívóazonosító elküldése, stb, stb,
DE SEHOL NEM JÖN ELŐ : Hívóazonosító nélküli hívások blokkolása : be-ki.
Nemrég ennek a vodás gépnek a Bluetooth-ja nem ismert fel semmit és nem akart kapcsolódni, akkor kapott egy HR-t ez a telefon.
A saját XL-emen tökéletesen műxik.
-
válasz
Attikusz #23799 üzenetére
Jelenleg 640-730-735. Családon belül a 830-már tovább lépett.
-
-
-
válasz
Attikusz #23698 üzenetére
Vsz uj felulet nem lesz , az oszi frissitessel meg elqrjak azt is rajta ami meg megfeleloen mukodik .
Legjobban akkor jarsz ha wdrt , majd frissites rs1-re registry hack es nem frissul tovabb a telefonod . Vagy a kevesbe brutal force modszer , rs1-re frissules utan a belso tarhelyet tele pakolni ,esnem tud rs2/majd rs3-ra frissulni ..Zsoltzsolt
ej be szep jo az uj fokepernyo de ugy tudom hogy a gui egyszerusodni fog, az uj felulet pedig ez lesz
-
blise
tag
válasz
Attikusz #23425 üzenetére
köszi, ezen már túl vagyok párszor, de a creators update es frissités óta a kijelző villogás a videok alatt (teljes képernyőn) örületbe kerget
mellesleg elég sokat videoztam a gyerekeket, nálam spec ennek semmi baja.
elég volt inkább ne frissüljön, meg nemsokára meglesz az utódja. -
Ranbo
tag
válasz
Attikusz #23411 üzenetére
nálam rendben működik a videofelvétel.
az oldalsó gombbal kapcsolatban: nem vetted le mostanában a hátlapot?
ha rosszul illeszkedik, akkor szokott így működni,
a kis gomb nem kerül a helyére megfelelően, érzésre is máshogy nyomódik be.
hátha ez a gond. (dupla kopp-os ébresztés esetleg?)
-
betegphiu
senior tag
válasz
Attikusz #23194 üzenetére
Erre várok én is,így vettem egy bontatlan 640-est a feleségemnek 13-ért.
Egyelőre a 950itt a hardveraprón 50-70közott mozog. Még várni kell. A 930-asok mennek 25-30-ért.
Ja van nekem is egy androidos tábla,amin a melóhelyen filmezek. Hozzátenném hiába lenne szipiszupi ájfonom,vagy eobotom,5-6 collról akkor sem néznék filmeket..
Ha játszani támad kedvem és van rá véletlenül időm,akkor ott a pc de még jobb a darts táblát dobálni,az tuti nem bugos -
Ranbo
tag
válasz
Attikusz #22803 üzenetére
akkor szerencséd van,
CA-val nekem nem változott az ébresztőhang, viszont az első nap nem volt lehetőségem kinyomni, mert csak sötét képernyővel ébresztett, nem tudtam x-et nyomni...
edge néha csúnyán kifagy, vagy fehér kijelzővel,vagy meg sem mozdul 10-20 másodpercig, főleg megnyitás új ablak esetén
most az előbb újra indítottam a telefont, mert persze nem jelzi hanggal az outlook üzeneteket..pedig a fióknál is ellenőriztem a beállításokat, ami meglepő volt számomra: kb 15-20 percig ki volt kapcsolva a telefon, elfelejtettem bekapcsolni, majd bekapcsoltam de még nem írtam be a pint, és szépen jöttek hanggal a fejlécben megjelenítve az addig kapott viber üzenetek... (wtf?!) hangsúlyozom, hogy pin még nem volt megadva
hétvégén csinálok, egy wdrt-t hátha segít
(xl lte)
-
Attikusz
tag
válasz
Attikusz #22410 üzenetére
És azt lehet tudni, hogy miért szakad meg pár perc után a mobilnetem?
1. sim: telenor
2. sim: telekomEgyszer csak megszűnik a net, vagy ki be netkapcsolat, vagy repülőgép mód, majd visszahálózatra és mobilnet be, és akkor megint működik.
Nekem még a régi westeles sim kártyám van, lehet köze hozzá, hogy túl régi? Már próbáltam úgy is, hogy megcseréltem a két kártyát, úgyanúgy fenn áll a helyzet. Telenoros nettel nem szakad meg. -
-
törölt tag
-
-
-
gemini
aktív tag
válasz
Attikusz #20353 üzenetére
Pár hónapos használat alatt sztem ezek elhanyagolhatóak.
- Néha nálam is recsegve ébreszt.
- Képernyő vibrálás nálam is volt egy napig aztán magától megszűnt
- A kamera nekem időnként nem hajlandó elmenteni a képet, mindig többet kell lőnöm, hogy legalább egy legyen belőle.
- GPS-szel még sosem volt problémám, igaz én waze-t használok.
- A viber ikonja nálam is többször ilyen.Ennyiért hasonló tudásban max kínait lehet kapni, mert nevesebb szolgáltatótól beszerzett droid tapasztalataim szerint ebben a kategóriában még több fejfájást tud okozni.
-
colonell
senior tag
válasz
Attikusz #19201 üzenetére
Tényleg ne legyen igazam nekem hibátlanul működött minden majd szép sorba.: Nem jelez sms hangot többször csinálta. Groove-ba megakad a zenefrissítés és HR-ig úgy is maradt , nem frissítenek a csempék vagy pl áruház ki van véve ,hogy ne frissítsen szóval vannak komoly meg kisebb gondok is ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest