- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tenkjuh
újonc
válasz
Dhampir #23306 üzenetére
Az tudom hogy vissza llépés de en ilyen perverz vagyok es kicsit untam is 3 ev után. Illetve ilyenem még nem volt . Akkor pl felejtsem el hogy,psx játékot jatszak vagy,hogy,"olcsó" igo t. amúgy a nagy kijelzo tetszik a,dual sim praktikus . Létezik e hozza,valamifele kábel hogy tv re kotve ott lassam a kepet ?! Sajnos nincs okos tvnk .
-
Acesanyi
tag
válasz
Dhampir #23288 üzenetére
"Redmi 4X topicban tessék megkérdezni, biztos ott vannak a régi gazdik."
Én nem vagyok ebben, úgyhogy itt válaszolok és amúgy is meg van még a Lumia 640-em is!!!
"Mirr Murr" --- A Vernee Thor és a Xiaomi! A Xiaomi Redmi 4X-ről nem tudok semmi tapasztalattal előjönni de a kolégámnak Xiaomi Redmi 4pro van ami egy kaptafa a verne-vel szerintem mint teljesítményben (Gyorsaság,fényképező,kijelző-utóbbit inkább veri a Verne-)
A 4 pro lehet, hogy nagyobb az aksija, de ott figyelembe kell venni a FullHD-t, ami jelentősen befolyásolja az aksit, míg a Verne HD-val -szebb kijelzővel-!
A 4pro-nak a telefonálás közbeni hangok minősége gyenge. Jobb az anyaghasználat abból a szempontból hogy alumínium hátlapos!
A verne UI- felülete nekem jobban tetszik, a xiaomi olyan IPHONE. Kényelmes a fogása a Vernének, a xiaomi élessebben szögletes mint a Lumia 640.
Ja és a Thort már frissítettem OTA-n keresztül a legujjabb Android 7.0-ra! Xiaomi-ra meg még tuttommal nincs, legalább is hivatalos magyar nyelvű!
Szerintem Tudásban egyformák, kinézetet mindenki maga döntse el (mindenkinek más az izlése, más kényelmes a kezébe)
Anyagban a Vernee kopósabb lehet ha valaki nem vigyáz rá, a Xiaomi meg csúszósabb.
Annyi még ha Xiaomiba gondolkodik valaki akkor a B20-ra nagyon figyeljetek oda!
A vernee-kben van!
-
-
-
-
válasz
Dhampir #21695 üzenetére
Próbáltam egy napig kölcsön kapott SE-t és nem olyan vészes. Sokszor jobb volt a kis méret, telefonálásnál Kifejezetten jobb a kis méret, kényelmesebb.
Az akkumulátora nagyságától függően féltem,de nem akart egyszerűen lemerülni ami nagy meglepetést okozott. Bár telefonálás közben merül mint a balta. De azt mondták hogy ez rendben van.
Hogy on is legyek, HR-óta nem vacakol a kapcsolati csempe ami végre a kontaktok fotóit is mutatja.
-
-
szucstom
őstag
válasz
Dhampir #20194 üzenetére
Jó, oké aláírom, hogy jól bírja, nem vitatom. Azért nem akartam, hogy megint téma legyen, mert akkor először szóba került, akkor páran egymásnak estek emiatt és ezzel volt tele a teljes oldal. Emiatt (is) mondott le a topikgazda. Szóval vannak kezelhetetlen témák. Az üzemidő pont is tartozik.
-
-
-
Medical
aktív tag
válasz
Dhampir #18297 üzenetére
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni.
A laptopomon és a Lumia 640 XL is win10 14393.82 build van fent! Ha összekötöm őket, a laptop fájlkezelőben nem találom a mobilomat, elemben az eszközkezelőben ott van, de egy fejkilátójel látható előtte!
Az illesztőprogram frissítésekor nem talál illesztőprogramot az eszközhöz!
Van ötletetek?Korábban sosem tapasztaltam ilyet, mindég azonnal tudtam bármit a fájlkezelőn keresztül fel, illetve leszedni az SD kártyáról!
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
szucstom
őstag
válasz
Dhampir #18297 üzenetére
felesleges. elvileg az androidon is lennie kell egy olyan funkciónak, hogy adatátvitel - ami wp esetén azt takarja, hogy a régi telefonról mindent átvág az újra. Esetlegesen ha úgy nem megy, akkor meg be kell nyomni a blútúszt, majd kijelölni az összes kontaktot, és küldés a másik telefonra. Ennyire ne legyünk kezdők, kéremszépen.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #18157 üzenetére
Úgy látszik, hogy védekezik a 8.1.
Még mindig 4%-on áll a Frissítés állapota.
Megszakítani lényegében nem lehet, mert nincs mivel (?). Amikor a beállításokban rábökök a telefonfrissítésre, a Frissítések állapota alatt mindig ugyanaz a Frissítések letöltésének helyzete.
Már kétszer újraindítottam a mobilt, de ez akkor is változatlan maradt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Dhampir #17876 üzenetére
Szép kikerülő válasz, de végre értsd meg, ha a kijelző (telefon) nincs használatban, persze, hogy eléred a ritkább töltési ciklust. Ha az S7 edge-re csak néha rápillantok, mindenféle energia takarékos hókusz pokusz bekacsolása nélkül is elmenne 2 hetet, hát mégha utlra extra takarékosra állítanám, (állítja a tkm
) mert nincs mi merítse, nálam a telefonhasználat a kijelző bekapcsolásával kezdődik és annak valós időtartalmával.
Szerintem is zárjuk, [moderálva], te úgy használod én meg (más) szinte minden szart bekapcsol(lok) az okos készülékeken, és azokat használjuk is. :-)[ Módosította: radi8tor ]
-
buca84
őstag
válasz
Dhampir #17482 üzenetére
Ez nem előfizetéses csomag! Kártyás.
Veszel egy feltöltőkártyás Praktikum+Net kártyát. Majd feltöltöd a kártyát 3000 Ft-al és megveszed sms-ben az általam linkelt csomagot. Ez havonta megújuló, amíg van pénz a kártyádon. Mivel 3e Ft-al töltötted fel a kártyád kapsz extra netet. Ha adsz meg pár 20-as "barátot" akkor azokért is kapsz plusz netet.
A 3e Ft két havi netet fedez így. Ha nem töltöd fel a kártyád, nem tud megújulni. De nem baj. Amint feltöltöd, újra netezhetsz,
Egyre kell nagyon figyelni a Telenornál: Nem hónap elejétől végéig tart a kereted. Minden SIM-nél más. Nekme pl adott hónap 10-én cvan a hófurdulóm. Ezt a boltban tudják megmondani. -
válasz
Dhampir #17406 üzenetére
Megtartom ezt is egy darabig, meglátjuk. 2011-ben volt kb. 1 hónapig Androidos telefonom, előtte és utána Symbian, mert sokkal jobban bejött, és kb. 2014 óta ez a második WP telefonom. Rengeteg minden még ma is tetszik rajta (a csempék nekem is nagyon
), de vannak dolgok amik nem tetszenek. Nem olyan orbitálisan nagy dolgok, mert mezei felhasználó vagyok,de az utóbbi pár alkalommal valahányszor meg akartam nézni egy alkalmazást/játékot mindig az jött le, hogy vagy egyáltalán nincsen, vagy csökkentett tartalommal érhető csak el. Ezt pedig már végigszenvedtem a Symbianos telefonommal is. Természetesen nem akarok flame war-t robbantani, kérem hogy senki se gondolja így, maga a készülék rendben van, és pl: az esetleges gariztatás javíttatás is egyszerűbb vele
-
törölt tag
válasz
Dhampir #17377 üzenetére
mert szerintem többen használnak már insider kiadást mint normált... ami persze nem baj
hisz messzemenően jobb, igaz kicsit több hibával... bár az új insideres buildon én meg nem tudok saját csengőnagot beállítani, nem látja az mp3-akat a csengőhang mappában :/ de szerintem ez build hiba, mert korábbi buildon jó volt... ami nagyon zavar engem windows mobile vonalon az a régió korlát... csomó funkció régiófüggő és rengeteg app meg játék... jó lenne ha ezt megszüntetné az MS és ami elérhető windows phone-ra az minden régióban elérhető enne, na ami meg még jobb lenne ha lehetne magyar régióban, angolul használni a Cortana-t, ami bődületes újítás az az hogy átküldi az értesítéseket PC-re a Cortana ha ugyan az a build van PC-n is mint a telefonon, de ez csak RS alatt van/lesz majd...ez nagyon jó funkciója, ha telón megjelenik egy értesítés azt gépen is jelzi
-
törölt tag
válasz
Dhampir #17318 üzenetére
Köszi! Csak sima 640, XL-t szerettem volna venni, de aztán maradt a kisebb. Nem is olyan rossz a kamerája mint a tesztben olvastam. Bár a fenti videóban sajna nem a kamcsi a gyenge pont
Jó lenne olyan short filmet készíteni mint amit linkeltél, de az pér milla minimum. Lehet ezért is nem készült el végül.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged