Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Továbbfejlesztett TruSense érzékelőt villantott a Huawei
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sysrq
őstag
válasz
szucstom #18298 üzenetére
Közben meglett a gmail fiók csatlakoztatás, a legjobb lenne ha oda tudnám szinkronizálni a névjegyeket, de nem jöttem még rá miért nem teszi meg. Nekem jó lenne a Bluetooth átvitel is, látja és kapcsolódik is a két telefon de a win-en nincs olyan opció hogy kijelöl mindet és küldés (bárhova). Vagy van?
-
sysrq
őstag
Szeretnék felvenni egy gmail-os fiókot, a csatlakozásnál feldob egy üzenetet hogy előbb engedélyeztessem a Google oldalán hogy egy win Phone hozzáférhessen a fiókhoz. Azt hol találom?
-
sysrq
őstag
A GYIK hatodik bekezdése:
Hogyan ellenőrizhetem, hogy a telefonom jelenleg garanciális-e?
Ezen a linket lehet ellenőrizni [link] IMEI szám beírásával. Megtalálható a Gépház->Rendszer->NévjegyA link nekem nem igazán azt hozza be, megszűnt ez a lehetőség?
-
sysrq
őstag
Köszönöm segítő szándékodat de én már megvettem, pont hogy elegem volt a "Sal" meg "Ali" féle két dolláros lomokból. Amit te használsz az meg nem is lenne jó nekem, az szellőzőrácsba illeszthető annyira stabil mint a rács, meg jobb ha nem kell lepillantani rá hanem ott van a látómezőben. A mágnes tartóerejét meg elhiszem neked, de pénzt nem adnék érte hogy a saját telefonommal próbáljam ki. És itthon nem olyan drága mint a gyártó webboltjában.
-
sysrq
őstag
válasz
Luck Dragon #14121 üzenetére
Ha 640XL tulaj keresne autós tartót ajánlom a sturdo termékét. Arany árban van de nem akartam végigpróbálni az alsó árszegmenst. Az eladó csaj hadovált a nano pad-os rögzítésről és egy két nap után is masszívan áll, nem az üvegre hanem a műszerfal műanyagjára fogatva. Kíváncsi leszek az itthoni saharai nyár 70 fokos fülkéjében meddig bírja majd, vérmes reményeket nem táplálok. De a telefont bitangul fogja, a tükör is jobban remeg és mégis egy kézzel finoman ki be rakható.
-
sysrq
őstag
Szuper, nem enged bejelentkezni a ph-ra, beírom a jelszót -rögtön továbbítjuk,- és semmi. Miért? Ki kellene lépnem az asztalin?
-
sysrq
őstag
válasz
Luck Dragon #6721 üzenetére
A navigációban hol lehet jelezni a fejlesztőknek, ha a valóságban a másik irányba egyirányú az utca?
Meg miért lép ki az indításra azonnal, és csak a másodikra hajlandó futni? -
sysrq
őstag
Sziasztok! Ha HERE Drive+ navigál és hívás érkezik a Bluetooth fülessel felveszem akkor a hívás alatt látszik a térkép?
-
sysrq
őstag
válasz
razzorr #5266 üzenetére
Tegyük azt is hozzá hogy előtted meg vagy tízen elégedettek voltak, és nem az számít hogy 100%-ról hogy csökken hanem amikor már csak 10 - 20% van akkor sem dobja azt el hirtelen hanem nyugodtan lehet használni. Sokszor 4%-nál még 3-4 rövid hívás simán belefér, nem kapcsol ki.
-
sysrq
őstag
-
sysrq
őstag
-
sysrq
őstag
Kicsit erősnek érzem hogy a here drive az M0-ra is tervez, pedig ki van véve a fizetős utak opció.
-
sysrq
őstag
A WP támogatja az okos-karkötőket? Használ valaki ilyet?
-
sysrq
őstag
Wifi-t lehet csempéről ki be kapcsolni?
-
sysrq
őstag
SRT feliratokat melyik lejátszó jeleníti meg helyesen?
-
sysrq
őstag
Android telefonból kivett SD kártya "Music" mappája írásvédett. Szeretném törölni de nem engedi kivenni a pipát az írásvédett négyzetből, mi a megoldás vagy milyen fórumba kérdezzem?
-
sysrq
őstag
640 XL flip gyári tokot kapni itthon? Esetleg az Arany Jánosnál lévő care szerviz meddig van nyitva?
-
sysrq
őstag
Van itt valaki aki két kártyás verziót használ és ne adj isten a Digi mobilnet a második kártya? Vagy csak szimplán tudja milyen beállításokkal kel életre.
-
sysrq
őstag
Kis segítséget kérnék, elakadtam, a sim1 a trémobil, a sim2 digi internet előfizetés (aka telenor).
Mit hogyan kell megadni neki hogy elinduljon az adatfolyam? -
sysrq
őstag
Engem csak az zavar hogy már leemelték a számláról a pénzemet, a státusz meg -Egyedi szállítási határidő
Feldolgozás alatt - -
sysrq
őstag
Autós tartónak ki mit javasol az XL-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest