- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
starr
őstag
válasz
Franklin #23217 üzenetére
Mindegy, ha már voltam olyan balfék, hogy bedőltem a fórumtársaknak, és kiadtam érte 50k-t, megpróbálom megszokni, kiismerni, stb...
Megfordult a fejemben, hogy 3 napig visszavihetem bármilyen indokkal, de előbb utóbb kénytelen lennék úgyis áttérni. Nem lesz több WP telefon, ha lesz is őrült drága lesz.
Előnye is van azért, ujjlenyomat olvasó, gyorsaság, és hogy itt aztán tényleg mindenre van app.
Talán túl sok is -
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Franklin #11777 üzenetére
Mondjuk az az előny itt hogy van egy nagyon stabil WP 8.1., amiben számomra legfontosabb dologok megvannak, pl. whatsapp, viber, skype, spotify, dreezer, Waze stb. Bár régebbi apppok, de legalább jól futnak, minden értesítést, elérhetőséget megkapok. Egy droidos 40-60 ezres új telónál telónál is komoly gondok vannak, ahogy körbenéztem a topikokban pl. Samsung J5.
Én úgy vagyok a 8.1-gyel használom még fél-egy évet, a 10-esen már nem is izgatom magam. És azon sem amit az MS most idétlenkedik, legfeljebb váltok vissza droidra. Igazán IOS tetszene, de azon nincs dual simes telefon.
-
gemini
aktív tag
válasz
Franklin #10544 üzenetére
Ugyanígy vagyok vele én is. Ráadásul mielőtt én feltettem mindenki azt írta, hogy a slow ringről érdemes leszedni és kell a HR. Miután feltettem, akkor már a fast ring volt a favorit HR nélkül
Nálam ráadásul úgy is működött, mint egy android, ezért vissza is tértem egy hét után a 8.1-re.
-
-
Nooeca
senior tag
válasz
Franklin #10004 üzenetére
A hangsáv az attól függ, hogy melyik rádiót hallgatod. Van ami vidéken jobb, de a legtöbbje Pesten szól egyedül. Vidéken pl. a Class FM csak csupa recsegés volt, itt megy vele az is Pesten.
Nem tudom mit használ rádiónak, töltő most volt benne de sosem próbáltam még töltővel.
Nálam ugy ragad be a rádió, hogy hallgatom a rádiót, lestoppolom (ott ahol a videóban is látszik a hangerő alatt az a pár funkciógomb), kihúzom a fülest aztán annyi.
A rádió mint APP eltünik a futtatott applistában, de ott valahogy beragad, viszont érdekesmód nem rögtön jön elő a hangerőnél sem mindig. De általában mindig beragad.
-
old rocker
veterán
válasz
Franklin #8223 üzenetére
A rejtett számos hívásokat a legszívesebben letiltanám, de a korábbi hozzászólásomban már leírtam, miért nem teszem. Ugyanakkor az a véleményem, a cégek - mint ahogyan van is rá példa - megoldhatnák, hogy a mellékekről központon át kifutó hívásaiknak is legyen azonosítójuk.
A véleményem azért ilyen, hogy néhány korábbi hozzászólótól ellentétben én a rejtett számoktól kapok hülyét, mert a rejtett számok 99.9%-a valamilyen ügynök. Ahogy szoktam mondani, ez az ország 10 millió üzletkötő országa.
A véleményem azért ilyen szigorú, mert a munkám jelentős részét itthon végzem. TV-s egészségügyi újságíró, író vagyok. A mobil elenyészően keveset csörög ahhoz képest, mint amannyit "vezetékesen" zavarnak napközben.
Ülök a laptopnál, bele vagyok mélyedve az írásba, ám ekkor megszólal a vezetékes. Ha szerencsém van, és nincs a töltőn, a tartójában, akkor rögtön fel tudom venni. Ez a ritkább. A legtöbbször azonban az egyszer már műtött, de kiújult gerincsérvemmel kemény kínok árán átverekszem magam a szobán és felveszem. A telefon valamikor a feleségem nevén volt bejegyezve a telefonkönyvbe és hiába van azóta titkosítva vagy 6 éve, mégis hívnak és őt keresik. X. cég megbízásából, kisorsoltak, csak egy ebéddel egybekötött előadáson kell részt venni, ahol 20 000 Ft értékű ajándékot...stb. Vagy: most egy forradalmian új szűrővizsgálatra hívnak, ami 40 évvel korábban kiszűri, hogy tumorom lesz. Stb.
Na most: utóbbi azért is dühít, mert 17 év eü. újságírói gyakorlattal, nem dicsekvés, a MOK és az MTA-tól kaptam már érte díjakat, többet tudok a betegségekről, mint egy vidéki falusi háziorvos. Amellett a méhen kívüli terhességen kívül már minden bajom volt, infarktustól kezdve a krónikus autoimmun betegségig.
Következésképpen állandó és rendszeres orvosi ellenőrzések alatt állok, herótom is van tőle.
De azelőtt volt, hogy a műsorom e-mail címét és az azóta már rég megszűnt axelerós e-mail címemet is beleértve napi 10-15 spam direkt marketing levelet kapok.
Ezek annyira nem válogatnak, hogy a telt érzéki szájtól kezdve a mellnövesztésig mindent ajánlanak. Nekem...
Szóval kedvtől függően vagy egy Allah Akbar! ordítással vetek röviden véget a csevegésnek, vagy beszéltetem és a végén lelkendezek, de jó, hogy tetszett hívni, mert én meg qrvákat toborzok Dubaiba...
Magyarán szerény lehetőségeimhez mérten mindent megteszek azért, hogy megutáltassam velük a munkájukat.
Tudom, hogy ez szakmai topik, de a rejtett számok kapcsán azért fogtam ilyen hosszúra, hogy érzékeltetni tudjam azt, miért vagyok ezektől hisztis:
Néha ugyanis előfordult, hogy szombaton reggel, vagy kora délutáni szieszta időben hívtak és efölötti bosszúságomnak hangot adva az üzletkötő nő volt rezignált: ő csak a munkáját végzi, neki is meg kell élni valamiből.
Azt válaszoltam rá, hogy igen ám, csak az önök megélhetésének az ára a mi nyugalmunk, pihenésünk. (Nem mellesleg vécésnéninek is el lehet menni, csak hát ugye az üzletkötés is adminisztratív beosztás.) -
-
válasz
Franklin #4704 üzenetére
Igen, de érdekes módon Te is pont E két készülék között vacilálsz, holott úgy sejtem , tudod a műszaki jellemzőjüket
.
Gondolom a videó készítője nem talált a Microsoft ( nokia ) készülékcsaládjában a 640 től frissebb ( okosabb ? ) készüléket, ezért esett kizárásos alapon a 640-re a választása. A 930 "kifutott" termék.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest