- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
RókalanyLau #17929 üzenetére
Tartsd meg inkább!!! Köszi de nem kell kettő, hogy még jobban őszüljek. Inkább menjél Pokemon GO-zni!!!!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
RókalanyLau #17345 üzenetére
A lényeg, hogy amíg az áruházban vagy, semmit ne engedj frissülni, ha elkezdi, amíg te letöltöd, telepíted, vagy a keresőbe beírod a frissítési tanácsadót, vagy a windows insider-t, márpedig a legtöbb esetben elfogja kezdeni a frissítéseket, ekkor ki kell lőni az összeset.
-
szucstom
őstag
válasz
RókalanyLau #17345 üzenetére
A 13322-es vagy hanyas builddel megszüntették az appot.
Én vagy 4-5 appot leszedtem mire tálaltam egy működőt, csak épp nem lehet kihangosítani.
-
szucstom
őstag
válasz
RókalanyLau #17292 üzenetére
hát, arról nincs infó, hogy meddig támogatják, az biztos, hogy több Lumia nem lesz. A következő generáció már Surface Phone név alatt fog futni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
RókalanyLau #17286 üzenetére
És mi van rajta, 494?
Ha igen, a helyedben átmennék insider-re, stabilabb, mint a treshold és gyorsabb is.
Ha megpróbálod, leírom, hogy csináld.Vagy, ha valaki szeretné...
De ilyen átállásnál, egyszerűen muszáj gyalulni a rendszert, valóban szűztisztára! -
tpeter77
addikt
válasz
Nahát, micsoda nick név
vigyázz a töltővel, az egyik míg otthon volt a tulaj zárlatos lett. Reggel az irodában büdös, égett műanyag szag fogadott, de nem találtuk mi okozhatta.
Délben dugnánk a telefont a töltőre, hát az aljzat megolvadva!
ja, Telenor nem cseréli, olyan dumával ráztak le hogy nem rendeltetésszerű használat, vegyek másikat a bótban.
azt h mit gondoltam akkor nem írom ide mert holnapra ki lennék tiltva -
szucstom
őstag
válasz
RókalanyLau #17288 üzenetére
Nekem valahogy nincs kedvem kicseréltetni a töltőmet. Főleg, hogyha még azt merik kitalálni, hogy adjam le szervizbe előbb a telefont.
-
starr
őstag
válasz
Néha ráfér egy HR, de az mflex féle tiszta telepítéssel lehet tökéletes közeli állapotba hozni a rendszert.
Nálam pl 3 HR után tökéletes, egyáltalán semmilyen hiba, lassulás nem jött elő soha.Az első HR-t csak azért nyomtam, mert tiszta lappal szerettem volna kezdeni a W10-et.
A másodikat azért, mert nem volt a Glance a menüben.
A harmadikat csak azért, mert nem jelent meg a naptár a zárolási képrenyőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 11 Pro Max 64 GB - 90%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- iPhone 13 Mini 128 GB - 84%-os Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest