Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gemini
aktív tag
válasz
eladogeppc #1398 üzenetére
Waze nem elforgatható, a legtöbb navigálás előtt ezt csinálja sajnos és csak a vissza gomb + "mégse" segít. Mivel több mint egy éve nem fejlesztik, így egy darabig így is marad. Sőt, egy hangot is le akar tölteni, ami sosem sikerül neki
-
eladogeppc
veterán
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Én csak azért írtam, mert tegyük fel 4.7"-os a telefon, abból lejön a navi, akkor valójában amíg az kint van, csak 4.5"-on van aktív tartalom, nem ?
Ha 5" a telefon, abból lejön a navi, akkor marad 4.7" aktív felület. Ez valamennyire logikus.
Ezért volt jobb megoldás szerintem, hogy a navi külön volt.
Tudom, hogy elrejthető, de ez nem olyan.Más: Lumia Camera Beta nem megy fel, illetve még egy kérdésem lenne, hogy a Waze nem elfordítható ??
Illetve amikor beállítom a célt, megy középen a karikázás, hogy "útvonaltervezés" közben már rég megvan. Rányomok a vissza nyílra, és megy is a navi. Ugyan ezt csinálja, ha bejelentek egy helyzetet. Feltöltés, karika, és csak a vissza nyílra zárja le a kommunikációt. Tapasztaltatok már ilyet ? -
Razzul
őstag
válasz
eladogeppc #1396 üzenetére
Még a korábbi beszélgetésre reagáltam.
-
Razzul
őstag
válasz
eladogeppc #1365 üzenetére
Tényleg?
Akkor valaki elmagyarázná, hogy ez pontosan hogyan működik? Én azt hittem, hogy a felbontástól (is) függ a dolog.
-
szabosasito
aktív tag
válasz
CyberPunk666 #1388 üzenetére
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET.
-
pitius
tag
válasz
eladogeppc #1390 üzenetére
Beállítások -> Értesítések+műveletek és ott ráböksz a kamera ikonra(vagy bármelyikre) és kiad egy listát, amiből választhatsz.
-
JamesFinn
senior tag
válasz
eladogeppc #1390 üzenetére
Lumia camera erre:
http://www.windowsphone.com/s?appid=2d7e7fd6-2942-4d77-9842-389c3f62b14dBeállítások - személyreszabás- értesítések+műveletek ráböksz amit cserélni akarsz.
-
eladogeppc
veterán
A Lumia Camera Beta alkalmazást hogy a francba lehet felrakni ???
Illetve még 1 kérdésem lenne, hogy a legördülő sávban a kirakott ikonokat hogyan tudom megváltoztatni ? Szeretném a "kamera" helyett berakni a fényerő állítást. Régen ezt lehetett ha jól emlékszem.
-
JamesFinn
senior tag
válasz
szabosasito #1387 üzenetére
Én semmi változást nem vettem észre...
(Valami rendszerfrissítés lehet.) -
CyberPunk666
senior tag
válasz
szabosasito #1387 üzenetére
This update has been provided for Lumia 640 and HTC One M8 users who didn't get Windows 10 Technical Preview. Lumia 640 devices running on OS version 8.10.15127.138 or 8.10.15135.146 were not able to upgrade to Win 10 Mobile Technical Preview build as there was a missing path between their Win 8.1 and Win 10. Consider this update 8.10.15148.160 as a link to upgrade to Win 10 in future as it will enable your device for coming Win 10 update. Hopefully after this update you might be able to upgrade your device to Windows 10 Technical Preview.
-
JamesFinn
senior tag
640 DS-re van egy jött ma egy frissítés.
-
BobTail
őstag
-
Bertiee
senior tag
válasz
ToniSoprano #1360 üzenetére
Válogattam néhányat a 640-el készült képek közül: Itt
Csak információ gyanánt... -
Sanya
nagyúr
garanciális javítás ügyében hova kell fordulni?
a microsoft oldalán nincs releváns infó -
didro88
tag
sziasztok! be léptem a táborba egy 640 LTE-vel.
-
Sanya
nagyúr
Az office 365-öt beaktiváltátok már?
-
forzamo
tag
Én is gondolkodtam egy 640 LTE beszerzésén de átolvastam ezt a cikket: [link] és inkább lemondtam róla. :-(
-
DeerDawe
tag
Régebben említettem, hogy alul feltünően világosabb a kijelző. Még most sem tudtam belenyugodni, egyre jobban zavar.
Minimum fényerőn oldalról megnézve szinte fehér sáv látható. Ez egyedi eset, és ha az számíthatok valamilyen garanciás ügyre? 2 hete pénteken vásároltam.
-
gemini
aktív tag
Én eredetileg 735-öt szerettem volna venni, de mire lejárt a hűségem kijött a 640. Hardver szinte ugyanaz, viszont az ára alacsonyabb a 640-nek. Volt amoledes telefonom, és ugyanannyira szerettem, mint a 640, v agy a 630 IPS kijelzőjét. A 630 kijelzője után viszont elsőre nagyon furcsa volt a 640-é. Egy kis kalibrálást követően, viszont jobbat tudtam kihozni belőle, mint amit az elődből.
A kamera szerintem teljesen jó képeket készít. Akinek ennél több kell, az vegyen fényképezőgépet, mert ez egy telefon. A Zeiss optika meg szerintem ebben a kategóriában csak marketing.
Nekem egyetlen dolog szólt a 735 mellet, hogy a nem túl nagy kezemben jobban elfért, a visszagombot könnyebben elértem mint ezen, de már ezt is kezdem megszokni.
Én egyáltalán nem bántam meg, hogy ezt választottam, és szerintem semmiben nem nyűjt nagyobb felhasználói élményt a 735 mint ez.
A glance pl. sosem hiányzott addig, míg egyik telefonom sem tudta, viszont elég könnyen hozzá tud szokni a jóhoz az ember. A 735-ben pedig csak visszajelző led van, ami a Win 10 megjelenéséig inaktív is marad.
-
Razzul
őstag
válasz
eladogeppc #1351 üzenetére
"A kijelző viszont csak 4.7" amiből lejön a navigációs sáv."
Nem ugyanakkora százalékát foglalja el a képernyőnek a navigációs sáv?
-
buca84
őstag
A telefonhoz jár usb kábel, amit a töltőfejhez lehet használni és számítógéphez vagy csak egy adapterfej van a dobozban?
-
törölt tag
válasz
ToniSoprano #1360 üzenetére
640 LTE verziójában van NFC.
Egyébként nagyon jó társadalomkritika ez a szelfikamera dolog. Évek óta lehet Skype videohívásokat intézni telefonnal, de a csücsörítős plázap*csák kellettek ahhoz, hogy rendes kamerával lehessen ezt megtenni.
-
ToniSoprano
addikt
Abban nem biztos, szerintem a 640 hátlapi kamerája szebb élesebb képeket csinál kültéren, sötétben, makroban talán 735 a jobb: [link] de a 735 előlapija kamera felbontása nagyobb, így jobb a selfiehez.
Vezeték nélkül is tölthetőség van a 735-ben, meg talán NFC van benne. Proci, memória tök ugyanaz.
Összehsonlítás: [link]
-
törölt tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! A lumia 640 miben tud kevesebbet a 735-nél?
-
ToniSoprano
addikt
válasz
janeszgol #1356 üzenetére
Mondjuk annyi még, hogy az L735 eléggé sarkos (mi számomra érthetetlen bár azt mondják szép, de praktikusnak nem praktikus az biztos). Szóval hiába kisebb az L735 mérete, szerintem nem jobb a fogása, sőt a sarkok kifejezetten zavartak. A 640-en nem ezt a Lumia vonalat követte, le lettek kerekítve a sarkok, így kényelmesebb a fogása. Szóval meg kell nézni, főleg ha hosszú távra veszed megéri megnézni, összehasonlítani a kettőt személyesen.
-
janeszgol
félisten
válasz
#31816946 #1353 üzenetére
Csatlakozom ToniSopranohoz, az ilyet élőben kell intézni. Nekem fekete matt hátlapos L640-em van és nagyon jó a fogása. Az L735-öt kiállítva láttam, tehát az előlapját teszteltem csak. (Jó volt simogatni, hál istennek az L640 felnőtt ehhez a szinthez.)
De viszont neked majd zsebre kell vágni, meg leőkapni. Ezért nem mindegy. Az L735 fórumában panaszkodtak páran, hogy csúszik a telefon (kivéve matt fekete). De az a baj, hogy ez kevés infó, látni kell.
Meg nem tudjuk (ha beszélhetek többes számban), hogy akarsz-e rátenni tokot vagy sem. Mert akkor mindegy. Vagy csak belerakod valamibe, mert akkor nem mindegy.
-
eladogeppc
veterán
Hát az AmoLED egy rakat... A 640-es IPS panelje nagyon rendben van.
-
törölt tag
Sziasztok, melyiket vennétek meg:
Lumia 640 vagy 735? -
ToniSoprano
addikt
válasz
#42308056 #1347 üzenetére
Pedig nagyon jó és megbízható bolt, sokat vásároltam tőlük. A legnagyobbak között van Mo-n, legalábbis Pesten. Én az edigitalnál vettem akcióban 42,5-ért ugyanezt, és akciós 1690 Ft/hó 2GB netet is rendeltem tőlük hűségidő nélkül van és nincs más Telenoros előfizetésem. Ennyiért netet még APN netet sem nagyon láttam sehol.
-
gilfoyle
őstag
Sziasztok! Hol lehet kapni 640XL-t gyári garanciával?
LTE és dual sim nem létszükséglet. -
törölt tag
Hozzám vágtak előfizum miatt egy másik készüléket, szóval meg kell váljak ettől a vastól.Tudom hogy nem a reklám helye, de azért ide tenném a linket, hátha valaki kedvet kap hozzá.
http://hardverapro.hu/apro/lumia_640_ds_feher
Köszönöm!
-
szabosasito
aktív tag
válasz
fabiandaniel #1336 üzenetére
Én is remélem, de azért el vagyok nélküle.
-
ToniSoprano
addikt
Van olyan program amivel lehet mérni az WP-n a kijelző időt?
-
krisztian112
senior tag
válasz
CyberPunk666 #1337 üzenetére
Nekem is hasonló tapasztalataim vannak akkuidőt illetően. 2 napot simán elmegy a telefon, ha éppen nem a legerősebb játékkal játszunk rajta, hanem az alapvető dolgokat intézzük rajta. Laza használattal 3-4 nap is simán kihozható.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
ToniSoprano #1319 üzenetére
2 napja 10 órája volt töltőn utoljára és 28%-on van.
Wifi, 4G, e-mail 2 a ccount, fb, messenger, tartózkodási hely. Telefonáltam, zenél hallgattam, neteztem (ie: aksihasználat 10%), Időjárás a kezdőképernyőn bekapcsolva (aksihasználat 2%).
^^
Érezhetően javul? Elmenne 4 napot?
Az a 2% nem tűnik soknak. -
fabiandaniel
aktív tag
válasz
szabosasito #1335 üzenetére
Én azért bízom benne hogy majd később megoldható lesz.
-
szabosasito
aktív tag
válasz
fabiandaniel #1334 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz
szabosasito #1329 üzenetére
Nem lehet.
-
eladogeppc
veterán
Nincs itt olyan, akinek véletlenül túl nagy a Nokia 640 XL ??
Cserét ajánlanék ! -
gemini
aktív tag
válasz
Ebben tényleg lehet valami. Én is átállítottam, reggel kilenc körül lehúztam a töltőtől, és most 78%-on van. Általában ilyenkor már 50% alatt szokott lenni.
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!
Fontos kérdés ha egy android telefonról küldök Bluetooth-on keresztül képeket,telefonban kijelölök több képet és átküldöm a telefonomra egyesével kell elfogadni a képeket,és ha lezár a billentyűzet nem küldi ,megszakad a küldés??!!!
Lumia 640 ds-m van,nincs valami beállítás,amivel nem szakad meg a küldés,és nem egyesével kell elfogadni????
Ja a két telefon párosítva van.
Segítségeket előre is köszönöm. -
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
640 XL - re a glanc-re nem lehet kitenni a naptár bejegyzést? 1320 volt arra lehetett.
Köszönöm.
Szép napot.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok!
Android után féltem megint, hogy Windows lesz a kezeimben, egyenlőre nem bántam meg.
Pénz kellett, igy lett meg a Lumia 640.
Kijelző tökéletes, akkuidő világbajnok !!!
Kamera se vészes, főleg ennyi pénzért.
Anyagminőség is szerintem rendben van. -
CyberPunk666
senior tag
válasz
ToniSoprano #1326 üzenetére
A modern, gyorsan felhúzott nagy irodaházak mind vashálót tartalmazó beton elemekből épülnek össze és le is van földelve.
Igazi Faraday-kalitka az összes.Nálunk a cégnél sem mindegy, hogy hol állsz, ha normális sebességű netet vagy minőségű telefonhívást akarsz.
-
sebifater
csendes tag
-
-
attszil
tag
Sziasztok! Ma megrendeltem egy xl lte dual változatot, elvileg kedden itt is van.
Lenne egy kérdésem, 930-ról váltok a dual sim miatt, az megoldható, hogy az első indításkor a 930 mentéséből itt betöltse a beállításokat, üzeneteket stb? -
gemini
aktív tag
A fényképezőnél be lehet valahogyan állítani, hogy az ISO érték mindig azon maradjon, ahova állítom? Jelenleg minden egyes kamera alkalmazás indításnál átáll autora.
-
janeszgol
félisten
válasz
#42308056 #1320 üzenetére
Ez érdekes. Én Vodás vagyok és a helyi Tescoban (bent) simá ment a net. Viszont amikor a diginél álltam sorban, semmi nem jött be, zavarták a vételt. Ezt onnan tudom, hogy az épülettől 10 lépés távolságra javában ment 7,2 mbit per sec.
De erre panaszkodtak irodisták (céges Telenor, magán Telekom és a magán nem ment) is. Szóval szemét dolog ez na. Nesze neked 2015, hangzatos címek, ilyen-olyan fejlődés/új idő stb. Pff.
-
törölt tag
válasz
Tesco úgy látszik taszítja a Telenor mobilnetet, Budaörsön sincs ott a helyzet magaslatán
-
ToniSoprano
addikt
Valaki írta, de tényleg így lehet, ha a zárolási képernyőre az időjárás alkalmazást kitesszük eléggé fogyasztja az akkut, e nélkül én is azt vettem észre, hogy érezhetően javult az akku időm.
Első komoly problémám a Telenor nettel, hogy a Hatvan szélén lévő Tescon belül, csak 2G volt a max, bár nem ott kell netezni.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #1316 üzenetére
Képarányt tudsz állítani. 4:3-as a szenzor, így ha arra állítod akkor fogsz 8MP-s képeket lőni.
-
eladogeppc
veterán
Valamit nem értek. Amiket csinálok képeket, midnegyik ezer x ezer pont nagyságú, nem pedig a 8Mpx-elnek megfelelő nagy méret. ami legalább 3MB.
A képeim 512Kb-1Mb között mozognak.
Hol a francban lehet beállítani, hogy hány mpx-es képeket csináljon ? -
buca84
őstag
Lehet kapni már Nillkin szilikon tokot is hozzá.
-
Bertiee
senior tag
válasz
eladogeppc #1306 üzenetére
Nálam amit lehet z SD-re telpítve 4,07 GB szabad hely van a belső tárhelyen. Mondjuk nagy játék nincs fent, viszont 15-20 átlagos app igen.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #1311 üzenetére
Be lehet állítani hova töltse az appokat, ha nincs elég hely a belső tárhelyen akkor pedig rákérdez mehet-e SD-re.
Amit csak belső tárhelyre lehet azt csak oda lehet, a fejlesztők szabják meg.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #1306 üzenetére
Lehet SD kártyára telepíteni de nem minden appot. Szerintem olyan 3-4 giga környékén van a szabad hely 640-en, de sok előtelepített dolgot lehet törölni. Nekem amúgy 620-on jelenleg olyan 1,2 giga szabad helyem van úgy, hogy minden appom telefonra van telepítve. Mondjuk Asphalt 8 meg más őrület nincs rajta.
-
eladogeppc
veterán
Hú egy kérdés.
A 8 gigából mennyi marad az appoknak 640 Dual Sim esetében ?
Lehet SDkártyára rakni már 8.1 alatt ? -
zorzy4
addikt
A 640ben van értesítésl led, amit majd aktíválnak?
-
chipesz
őstag
válasz
eladogeppc #1301 üzenetére
Mindenképp az XL-t venném. Nagyobb méret, jobb kamerák, meg az esetleges vezetéknélküli töltés (nyilván nem ez a legfőbb szempont, mivel hivatalosan nincs, csak a csatlakozó van meg, hátlapot viszont nem árulnak. :/ )
-
gemini
aktív tag
válasz
#50677760 #1300 üzenetére
Nekem is ilyen tokom van, de itt nagyon drága. Korábban más telefonon is használtam ilyet, de mondanám hogy a kedvenc tokom volt, viszont erre még nem találtam mást ezen és a 0,33 mm-esen kívül, azt meg nem mertem megvenni. Erről tudtam, hogy elég jól védi a készüléket. Ekkora méretnél meg kifejezetten jó, hogy recézett a két oldala.
-
janeszgol
félisten
válasz
eladogeppc #1301 üzenetére
1:2 az XL javára (abban a sorrendben, ahogy írtad).
-
eladogeppc
veterán
Szerintetek 640, vagy 640 XL
Kijelző minőségre, fotóminőségre illetve akkuidőre melyik a jobb választás ?
Méret nem lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest