- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz
CyberPunk666 #13072 üzenetére
nekem ez van rajta
tökéletes -
miqlas
őstag
válasz
CyberPunk666 #13061 üzenetére
Nekem jelenleg 26 app futhat a háttérben és még 1 nap 11 órát ír (több, mint 2 napja volt töltve). A legtöbb akkuidõt a gépház igényli nálam (45,5%) gondolom sokat buzerálom
; utána a Dynamic Theme, Weather Channel, Áruház, Posts és Naptár, Üzenetek + Skype ... stb.
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
CyberPunk666 #12463 üzenetére
Azt honnan tudom, hogy ezeket mikor fejezi be? Magyarán, honnan tudom mikor van vége? Kiírja?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
CyberPunk666 #12463 üzenetére
Nos igen, ha minden frissítés után is gáz, akkor XPEKE a recovery tool nevű programmal állítod vissza, ami hamar megvan.
-
Black$taR
tag
válasz
CyberPunk666 #12420 üzenetére
Lassulást, döcögést nem tapasztaltam. Viszont 1-2ikon eltűnt, csak a téma színű négyzet van. Akkuval is elég jól bánik.
-
válasz
CyberPunk666 #12420 üzenetére
A GPS-nél találtam olyan hibát hogy ha azt mondom neki hogy"ide autóval" elindul , van jelen is, minden be van kapcsolva de egy helyben áll. Nem csinál semmit.
-
zorzy4
addikt
válasz
CyberPunk666 #2417 üzenetére
És ha ez elmaradt, hogy lehet pótolni?
-
zorzy4
addikt
válasz
CyberPunk666 #2413 üzenetére
És here drivenál? De amúgy sem akarja az igazságot sima térképnél sem. Kéne valahol kalibrálni? Vagy egyáltalán van iránytű a készülékben?
-
CyberPunk666
senior tag
-
p2pp
őstag
válasz
CyberPunk666 #2111 üzenetére
Gsmvonal, expansys, vagy xxlgsm.
Hol érdemes megvenni? -
p2pp
őstag
válasz
CyberPunk666 #2087 üzenetére
Jómagam is kiemeltem, hogy mostanában nem volt a kezemben ilyen mobil. Ezért kérdezek olyanokat, ami gyakorlott felhasználónak hülyeségnek tűnik. Az androidok között nem találtam olyan telót, ami a dual sim igényeimet maradéktalanul betöltené.
Úgy néz ki ez a telefon be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket. Mint leendő új felhasználó segítséget várnék, nem elzavarást, meg húzzak el a f...a.a!
Az akksi mennyit bír normál használat mellett? -
JamesFinn
senior tag
válasz
CyberPunk666 #2090 üzenetére
Azt hr után, vagy pedig új készüléknél kínálja fel, hogy az előző készüléked biztonságimentését pakolja vissza.
Én a weben belépve a windowsphone.com oldalon, a saját letöltési előzményekből gondoltam. Itt csak kijelölgeted ami kell, és leküldi a telefonra. -
Zsolaf
addikt
válasz
CyberPunk666 #2091 üzenetére
Persze, 10-es.
(#2094) CyberPunk666: Azért a samsung kártyák sem rosszak, nem csak a Sandisk ami gondolom neked van.
-
gemini
aktív tag
válasz
CyberPunk666 #2094 üzenetére
Nekem semmi problémám nincs a Class10-es Samsunggal.
-
Kis Samurai
tag
válasz
CyberPunk666 #2094 üzenetére
Toshiba van az enyémben, az is vacak?
-
törölt tag
válasz
CyberPunk666 #1604 üzenetére
Össz rendelkezésre álló térhely 7,28GB Ezen van a rendszer is....
-
janeszgol
félisten
válasz
CyberPunk666 #1577 üzenetére
Húú, az a matt gumírozott, az a személyes kedvenc hátlapom. Az valóban ott volt a szeren. (Az volt a 620-on, 710-en is.)
-
MrCsiT
addikt
válasz
CyberPunk666 #843 üzenetére
Vodánál az a gáz, hogy céges flottáknál a 4G lehetőség nem feltétlen biztosított - és T-s ügyintéző szerint nem is valódi 4G, ezt nem tudom, hogy mennyire igaz, de hogy az ország kb. 2 legnagyobb céges flottájának nem ad a voda 4G-t, az sajnos tapasztalat.
-
szabosasito
aktív tag
válasz
CyberPunk666 #1388 üzenetére
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET.
-
krisztian112
senior tag
válasz
CyberPunk666 #1337 üzenetére
Nekem is hasonló tapasztalataim vannak akkuidőt illetően. 2 napot simán elmegy a telefon, ha éppen nem a legerősebb játékkal játszunk rajta, hanem az alapvető dolgokat intézzük rajta. Laza használattal 3-4 nap is simán kihozható.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
CyberPunk666 #993 üzenetére
Nekem a Tré-vel volt az történetem, hogy másfél évig tartott nekik, hogy a Nokia C5-03 szoftverfrissítését hozzáférhetővé tették (Telenor 1 hónap után kiadata). Kb. az lett volna a legnagyobb feladat lett volna nekik, hogy a bejelentkező Nokia logót kicseréljék T-s logóra.
Végül a kb 10 levélváltás után a fogyasztó védelemmel kellett fenyegetőzni, hogy végre lépjenek valamit. . Egyébként saját szervizüket is szívatták ezzel. Persze hogy sok a megbízhatatlan, fagyogatós telefon, és elégedetlen vásárló, ha a V22-es helyett a Trénél mindig, a V12-es firmware volt elérhető. (Közben azért volt pár hibajavítás)
-
kszemi
csendes tag
válasz
CyberPunk666 #891 üzenetére
"Egyszer nem ment a gyro sem"
Hmm, neked volt benne? Én úgy tudom, a 640-esben nincs gyroscope...
(http://www.microsoft.com/en/mobile/phone/lumia640-lte/specifications)
-
ToniSoprano
addikt
válasz
CyberPunk666 #891 üzenetére
Ja vannak hibás készülékek , ahogy mindenhol, szerencse hogy időben sikerült kicserélni. Gondolom elkezdtek okoskodni a szolgáltatónál, hogy ilyen a rendszer, meg szoftveres hiba, meg ilyesmi. Ha nem lett volna egy másik készülék is ami tökéletesen működik, lehet elbizonytalanítanak a szokásos dumájukkal hogy a WP még nem kiforrott rendszer, meg ez egy nagyon olcsó készülék, meg gyenge a hardver, mit vársz ettől az 40 ezres készüléktől csodát?
És ami még a kegyelemdöfést jelenti: ugye ezért ajánljuk a vevőknek, hogy vegyenek csúcskészüléket, pl. Iphone 6-ot, vagy Samsung 6-ot, meg ilyesmi. És ekkor elégedetten vigyorognak, hogy most megmondták a tutit.....
közbe meg egyszerűen hibás a készülék, persze utána nem kérnek bocsánatot, hogy hülyeséget beszéltek több órán keresztül neked.
-
BéHGT
senior tag
válasz
CyberPunk666 #840 üzenetére
Szolgáltatótól vetted, előfizuval? nem rossz ár érte... De lehet most veszek függetlenül egyet, szerencsére nem vészes az ára. Remélem nem is bánom meg.
Csak legyen jó a Voda... Mert váltani készülök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged