Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Ja akkor WP 10-re reális lehet az a novemberi időpont amit mondanak, 5-6 hónap munka kell még a Beta verzióhoz hogy stabil legyen.
Más, nekem is jött valami frissítés a mi letölthető, ez most a 8.1-hez jött 8.10.15148.160 2177.0.15184.36003-as valami, ha az akkor mit tud? vagy a WP preview-t akarja feltenni?
-
galmat
aktív tag
válasz
Gusztáv #1994 üzenetére
Na, én megnézegettem, de ez még igen messze áll a késztől. Napi használatra én nem tudom alkalmazni. Azért, mert:
- sokkal lassabban indulnak el az app-ok. Jó teszt, ha elindítjuk a régi áruház appot, az újak mellett. Ég és föld.
- Az új felhasználói felület egyszerűen csúnya. Nem tetszik, bár ez szubjektív
- Navigációs sáv fix, nem elrejthető. Márpedig sok app nem vesz róla tudomást, és kitakarja az app gombjait. Én 8.1-en úgy használom, hogy ott van a kis elrejtő nyíl, és ha nem kell, pl videónál, akkor elrejtem.
- Telefon ikonokat nem tudom összeolvasztani a kezdőképernyőn, a tárcsázóban nem tudok váltani közöttük
- grafikai bugok, Műveletközpontban egyszer csak elkezdtek X ikonnal villogni az ikonok.
- Mobilnet kapcsoló nincs már megint a Műveletközpontban, mint anno régen a win8-ban
- Térképek app nem megy
- Onedrive nekem nem megy
- A rendszer megfagy néha a beállításokban, app-okban
- Egyes animáció fájóan lassú, ami a borzasztó lassú app indulás mellett nagyon zavaró hosszú távon, mert mindent ki kell várni
- Rengeteg csempe homályos lett
- Lépésszámláló nem vagyok biztos benne, hogy működik
- Új mail és calendar app nem tetszik, sokkal nehezebben használható, ikonok kisebbek. Gmail alias-t még mindig nem kezel! -
-
galmat
aktív tag
válasz
sokom94 #1981 üzenetére
Gabe Aul, aki a feje az egésznek azt mondta, hogy ő az elsődleges telefonján használja ezt a buildet, mely sokkal jobb állapotban van, mint a 10080, napi használatra is alkalmasabb. Alkalmasabb, de még nem tökéletes, ő azt mondta, az app-ok sebességével nem elégedettek még, azon még javítaniuk kell.
Már tölthető. Nálam mindjárt fel is települ.
Nem töröl semmit, frissítésként érkezik. -
JamesFinn
senior tag
Elérhető egy frissítés. Tudunk róla valamit? (mezei szűz 8.1 update2)
-
törölt tag
A végleges wp 10 mikor jelenik meg?
-
MarQs
senior tag
válasz
ToniSoprano #1974 üzenetére
Már azt hittem, sose lesz független, egy kártyás L640...
Thx az infót! -
galmat
aktív tag
Na kérem szépen, megjelent a Windows 10 Mobile 10136 Insider Preview kiadása, azoknak akik Fast ringben vannak. Fontos, hogy csak 8.1-ről lehet upgrade-elni, 10080-ról nem, ott először vissza kell tenni a 8.1-et.
Rengeteg hibajavítás, reszelgetés történt az elmúlt hetek alatt a 10080 óta.
Érdekességként kiemelném, a fényképezés fejlődését, mely csak néhány eszközön, köztük a Lumia 640-en is előre lépett.
Aztán ott van az iPhone-okban ismert egykezes használatot segítő funkció, amikor a Start gombot hosszan nyomva, a kijelző teteje lecsúszik, hogy egy kézzel is könnyen elérhető legyen. Ez a nagy kijelzős telefonoknál, mint a Lumia 640 hasznos dolog lesz.Fontos, hogy senki ne várja, hogy ez egy hiba nélküli, kész rendszer. Vállalkozó kedvűeknek van, hónapokra megjelenéstől. Aki továbbra is bátorkodik, itt talál infókat: W10 Mobile 10136 build
-
gabag28
tag
válasz
chipesz #1968 üzenetére
Attól, hogy elavult még lehetnek helyzetek amikor valakinek hasznos. Pl van aki bizonyos esetekben mobilt cserél. Egy túrára, pecázni vagy hétvégi betonozáshoz inkább egy olcsó butatelefont visz amit nem sajnál ha sáros, vizes lesz vagy megkarcolódik stb. Ilyenkor jó ha csak egy sima sim cserével ott vannak a legfontosabb számok. Nyilván akkora tömeget nem érint, különben már lenne rá megoldás. Így marad a kézi módszer akinek ez fontos.
-
Robi0617
csendes tag
Kérdés: nem tudjátok, hogy mikor fog megjelenni Mo-n a 640-ból a 4G-s változat? Vagy egyáltalán itt lesz-e?
-
chipesz
őstag
válasz
gabancs #1970 üzenetére
Ha ne adj Isten szervizeltetnem kellene, akkor sem tudnám már olyan régi butatelefonba rakni, valószínűleg a cserekészülék is valami androidos kütyü lenne, ha meg nem, akkor az E72-be tenném, amire az összes telefonszámom el van mentve. A telefonmemóriába. Szóval nekem semmiképp nem lenne értelme.
-
zorzy4
addikt
Hogyan kell telefonról visszamásolni, egy-egy nevet sim kártyára.
-
starr
őstag
Köszi, de sok idő nincs várni. Már a végét járja a jelenlegi telefon.
Gondolom elmegy 1 SIM-mel is a kétsimes 640.
Igazából az érdekelne, hogy ilyenkor nem akadékoskodik-e folyamatosan hibaüzenetekkel, hogy nincs másik? Vagy ki lehet valahogy kapcsolni, hogy ne is keresse? Hívás indításkor sem kell választani a SIM1 és a semmi között? stb. -
Zsolaf
addikt
válasz
ToniSoprano #1955 üzenetére
Rendszer stabilitás szempontjából jobb ha belsőn van minden. Az Apple ezért nem enged bele kártyát tenni. Sok gagyi memória kártya van, ha lehal ugrott minden es ha olyan volt rajta akkor over!
-
kszemi
csendes tag
Mázlid van, úgy látszik, az 530-as az egyetlen, ami még képes SD kártyára menteni a térképeket:
(mondjuk itt érthető, a 4GB tárhelyet majdhogynem teljesen kitölti az oprendszer, ha nem lehetne ott SD kártyára menteni térképet, akkor igazából már nem is lehetne ott használni Here offline navit)"Note that you can’t save maps to the memory card with the exception of the Lumia 530 where an SD card is required before you can choose a map to download."
https://www.facebook.com/MicrosoftLumia/videos/10153048036388772/
-
törölt tag
válasz
ToniSoprano #1955 üzenetére
Nem célzottan az SD-re másolást nyírták ki, hanem egy béta tárterületes appot. Gondolom a Nokia féle háttértár cucc ki fog kerülni a rendszerből, mert nincs értelme kettő appot fejleszteni ugyanarra.
-
ToniSoprano
addikt
Mondjuk nem tudom mi ebben a logika, és mit akar ezzel elérni a Microsoft hogy nem lehet SD-re menteni. Ha jól olvastam március vége óta van csak így, remélem csak egy hiba, vagy átgondolják a stratégiájukat, mer ez így szimplán szívatásnak tűnik. Azért jobban szerettem teljes európát offline az SD-men látni. Mondjuk nekem már nem annyira probléma, mert végülis annyit nem autózom ezer km-nél többet, mióta vannak a fapadosok jóárasítva, meg a kb. 3,8 GB-ra a környező országok, meg a nagyobb nyugat európai országok ráférnek. Csak fura, meg kellemetlen és érthetetlen.
Bobtail nincs valami infod erről a térkép dologról, vagy rá tudsz kérdezni?
-
kszemi
csendes tag
-
janeszgol
félisten
válasz
N.GÁBOR #1938 üzenetére
Lehet még ajánlani? Lumia 532. Ha zavar a méret, ez csak 4 colos. Négymagos S200, hozza az S400 teljesítményének a minimum 70%-át. Adreno 302 is elég arra, amire a 305. (Értsd: egyszerre avulnak el.)
1 giga ram, Glance, jó tlejessítmény, a kamera fix fókuszos, tehát makrók kilőve, de simán hozza az L520 képeit. Tehát vannak ajánlatok: 4 col L532, 4.5 col L630/635, 5 col L640.
A 630 csak fél gigás, a 635-ből van 1 gigás is.
-
soldi3r
veterán
Mekkora helyet foglal egy-egy orszag terkep? A 8 giga teljesen hasznalhato, vagy ezen van az oprendszer is?
(#1919) thebeegee, Ezek annyira nem fontosak. Bar azert a youtube nem lenne baj. Most kicsit alaposabban utanajarok, mint a Z30-nak. Nem akarom 2 honap mulva ezt is cserelni.
Win10-re ezek a kiegeszitok mar elerhetoek lesznek? -
N.GÁBOR
aktív tag
kszemi, mtm800 Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Rákérdezek, hogy még van-e nekik, aztán ha igen, akkor hajrá
Kíváncsi vagyok milyen lesz a droidhoz képest. Közületek van aki vett hozzá olyan tokot ami tulajdonképpen a telefon hátuljából áll és egy a kijelzőre ráhajtható flip-ből?
-
kszemi
csendes tag
válasz
N.GÁBOR #1938 üzenetére
A 630-as is egy jól összerakott telefon, de az még 512MB-os, míg a 640 már 1GB-os. A kamerában illetve kijelzőfelbontásban is sokkal jobb a 640. A mérete sztem nem zavaró, bár 3.2 col-ról biztos nagy váltás
A Here nemcsak Európát, hanem a többi kontinenst is tartalmazza. A 8GB háttértár viszont határt szab a letölthető térképek mennyiségének, mivel sajna SD kártyára jelenleg nem lehet Here térképeket menteni, hanem csak a beépített tárhelyre. -
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket. Egy ideje már gondolkodom azon, hogy a 3,5 éves droidomat lecserélem egy lumiára. Elég kicsi a mostani telóm a maga 3,2 colos kijelzőjével. Nem is akartam nagyon nagyot, de megláttam, hogy a Lumia 640 Dual sim (dualos kellene) az osztrák metroban 119 eur. Ennyit megérhet igaz, bár a méret még kicsit visszatart. Ti ajánlanátok? Még nagyon kezdő vagyok és biztosan ha választ kaptam volna ha visszaolvasok, csak gondoltam azért megkérdezem. A here drive navigációhoz csak pár ország jár, vagy akár egész Európa? Ha csak pár ország akkor kibővíthető?
(Amúgy a 630-on is gondolkodok, mert bár nem tud ennyit, de kisebb.)
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv
Gábor -
-
janeszgol
félisten
De kinyitják, csak feltételekkel. (Utolsó vastagon szedett alcímtől.)
Szerk.: picit pontatlan vagy én tudom rosszul, de a Telenor csak előfizusakat nyit, nem?
-
törölt tag
Kérdés...Szolgáltató általi függetlenítés esetén veszik a gari?
-
samu2062
senior tag
Halihó!
Meg szeretném tudakolni,hogy valaki próbálta e már 640-en,az asphalt 8 nevű játékot?
Mi a tapasztalat?
Ez a teló alkalmas rá,hogy normálisan vigye ezt a játékot?
Gondoltam rá kérdezek és nem telepítem addig feleslegesen. -
starr
őstag
Sziasztok!
A kisebbik 640-essel szemezek, de csak dual simeseket látok függetlenül.
Okoz-e bármilyen problémát, macerát, ha csak egy sim kerül bele? -
n.andras74
aktív tag
válasz
n.andras74 #1922 üzenetére
A Here navi pedig nagyon jól működik. Elvitt egész olaszig pontosan .
-
Csunyello
csendes tag
válasz
ToniSoprano #1909 üzenetére
Én már voltam Budaörsön (MM is), Budakalász, Szentendrei út...sehol semmi...
Igazából a méretére lennék kiváncsi a note2-höz képest...nekem is phabletek jönnek be.
Van egy 930is azt szeretném rá lecserélni vagy nem tudom 😄
Még azon is gondolkozom hogy megvárnám a 1020 utódját már ha lesz mert szeretek kattintgatni...zolar: Köszi most lattam edigitben talan de nem biztos 65k korul...😄 erosen gondolkodom...
-
mtm800
senior tag
-
soldi3r
veterán
Van valami jellemzo hibaja/hatranya a keszuleknek? Egy BB Z30-at cserelnek le ra, sajnos azon eleg gyenge a wifi erossege.
Amire kellene: GPS, film, WiFi. -
JamesFinn
senior tag
Nekem ma jött meg az IMAK cowboy tok, már fel is pattintottam.
Picit vastagabb a telefon, viszont a kamera védve van, ill. maga a tok érdes, és az előlap síkjától hajszálnyit magasabb, tehát(?)védi azt is valamennyire. Még egy Nillkin érkezik, és akkor boldogság van... -
DeerDawe
tag
Rendeltem egy ilyen tokot navy kékben, kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest