Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Nagyjából egyforma. Amit nálam tudnak: 4 óra filmezés, 2 óra telefonálás, fél óra net, közben folyamatos 3G, ami az utazás miatt ugrál is a tornyok között, így másnap este dugom töltőre, egyik készülékem se bírt ennyit. Arról nem beszélve, hogy a böngészés és filmezés más élmény kategóriába került a méret miatt.
-
Teo.
aktív tag
válasz
Amalgam #3894 üzenetére
Valami ilyesmire voltam kíváncsi.
A kamera nekem nem gond mert van 1020-as csak másod teló lenne. De szerintem 1320-as lesz belőle a jobb fogás miatt, meg persze azért mert ahoz olcsóbban hozzá jutok.
Még nem hallotam olyat, hogy valakit zavart volna a kamera gomb, jó volt ezt is hallani.
Köszönöm Szépen !!!!
Illetve még egy kérdés, melyik telónak jobb az üzemideje?
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Megrendeltem a sima 640 LTE-t.
Olyan kérdésem van hogy milyen program kell a PC-re hogy érzékelje?Nokia suit vagy denim? Hivatalos honlapról nem igazán tudtam letölteni.
Illetve még két kérdés:
Az LTE-s az 4G-t is tud?
Win10 mikorra várható hozzá?Vagy már megjelent? -
Sziasztok!
Ma Én is beléptem a klubba
Eddig nagyon tetszik. (Fekete 640 DS)Egy Galaxy S2-őt váltottam le vele.
Üdv mindenkinek!
-
Amalgam
aktív tag
Nekem volt 1320-as, most meg egy 640 xl. Én ez utóbbit ajánlanám, az 1320-nak nagyon gyenge a kamerája, a formája viszont kényelmesebb, mert az oldalai lekerekitettek. Kellően gyors volt, és tetszett még, hogy a navigációs gombok nem a képernyőn voltak, hanem alatta. (Ez az egyetlen dolog, ami nem tetszik az XL-en)
Negativum még, hogy az 1320-nak nem lehet kivenni az akksiját, és nem tetszett, hogy van kamera gomb, nem lehetett ugy megfogni a telefont, hogy ne nyomjak meg véletlenül egy gombot. Szerencsére az XL-nél már lehagyták. -
xhege
veterán
Köszi a válaszokat. Telefonon másoltam át, akkor ezért nem működött. Érdekes...
-
BobTail
őstag
válasz
kutitomi73 #3891 üzenetére
Már eleve van a telefonon Ringtones mappa, és ha telefonon másolod át a zenét, akkor nem működik. PC-n kell a Ringtones mappába másolni a zenét... de a Ringtone Makerrel egyszerűbb megoldani.
-
Teo.
aktív tag
Köszönöm.
Volt szerencséd mindkettőhöz ? -
davidsz
senior tag
Bal felső sarokban megjelent egy jel. Három kis hullám. Az mi csoda?
-
xhege
veterán
Engedjetek meg még egy láma kérdést. Bocsi csak most ismerkedek a telefonnal. Saját mp3 zenét hol tudok beállítani csengőhangnak?
-
Teo.
aktív tag
Sziasztok.
Van itt közülünk aki használt már 1320-ast és 640 LX-t ?
Akár egysz vagy egymás után.
Kíváncsi vagyok melyiket lenne érdemesebb megvenni.
1020- mellé gondolom 2. telónak.
Nem tudom melyiket válasszam. -
mirci18
addikt
Szevasztok.
Már van egy lumia 830 a családban.
Most pedig a páromnak vennék egy lumia 640-et.
Azt szeretném megkérdezni hogy ajánljátok e?
Van e valami hibája? -
Luser2000
addikt
válasz
tothandras80 #3872 üzenetére
Újraindulás:
1) Cseréld fel a két kártyát és úgy próbáld (ne csak kivedd az egyiket). Ha van lehetőséged, akkor cseréltesd ki mind két kártyádat újra.
2) Ezt olvastad / próbáltad már? Gyakori kérdések - Hogyan akadályozhatom meg, hogy Lumia telefonom néhány óránként újrainduljon?
Nincs több ötletem.
-
buca84
őstag
válasz
Milyen beszerzés a telefon? Mármint melyik bolt?
-
Giovan!
addikt
válasz
Húzd újra NSU-val. Haverom telóját is ez mentette meg a szerviztől.
-
válasz
Érdekes, még egy dualos 640 gond, mi van itt kérem?
-
alfagyuri
tag
Én most már lassan egy hónapja nyomkodom használom tesztelgetek rajta minden félét és nagyon tetszik semmi hiba.(android után váltottam).
-
tothandras80
tag
Nem vagyok túl boldog. Ma háromszor indult újra a telefon, az egyik SIM-et eltávolítottam (ami régi, nagyméretűből lett vágva), hátha amiatt indulgat újra. Hát nem. Anélkül is restartol. Szóval... Az ilyen jellegű hibák nagyon tudnak bosszantani.
Most tesztelgessem, hogy esetleg melyik alkalmazás kavar be? Egy telefonnak az lenne a dolga, hogy működjön megbízhatóan. Ha nem veszem észre az újraindulást, várhatom a hívásokat. Ráadásul duálSIM, így a munkahelyi és a magán telefonszámom egyszerre kapcsol ki.
3 hetes telefon, most 3 hétre szerviz? -
ToniSoprano
addikt
válasz
Amalgam #3869 üzenetére
Ja a fényes fehér hátlap ritka lehet mint a fehér holló, szerintem nem szép, sérülékeny és csúszik, de az MM-nek sikerült ilyet rendelnie.
Persze ez legyen a legnagyobb probléma, bármikor viszonylag olcsón cserélhető a dolog. Nekem a matt fehér hátlap kifejezetten tetszik.
-
Amalgam
aktív tag
válasz
ToniSoprano #3839 üzenetére
Én most vettem egy fehér hátlapot, az XL-re, és matt volt.
-
Amalgam
aktív tag
Tudtok ajánlani egy jó képgaléria alkalmazást?
-
meszike91
senior tag
Sziasztok, nemrég rendeltem az edigitaltól egy lumia 640-et.
Az a baj, hogy hajlandó a képernyő elsötétedni, nem ad képet, viszont azt érzékeli, ha nyomkodom. Szerintem hardveres probléma, mert ha a kameránál elkezdem nyomni, akkor megjavul. Viszont, ha megnyomom a képernyő felett a microsoft feliratot, akkor megint elsötétül. Ja, és van egy közetes állapot, amikor elszürkül.
Mi okozhatja ezt? Gyári hiba?
Nemrég vettem hozzá egy mágneses tokot, esetleg az nem okozhatja?szerk.: Leejtve nem volt és semmilyen fizikai behatás nem érrte.
-
xhege
veterán
válasz
kutitomi73 #3854 üzenetére
Köszönöm a tippet! Ezzel működik, és még tetszik is
-
xhege
veterán
Még valami. A facebook alkalmazás nálatok működik rendesen? Fotót nem tudok posztolni, mert csak azt jelzi, hogy képek feltöltése, de sose ér a végéra. Mindez wifin nagyon jó net mellett.
-
xhege
veterán
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani a swype billentyűzethez hasonlót a win-re? Droidról nyergeltem át és ez az egy ami nagyon hiányzik. Egyébként nagyon tetszik a telefon, remélem egy hosszabb töltés után az akksi is kicsit combosabb lesz.
-
Ranbo
tag
sziasztok,
tegnap 11:30-kor a MM-tól rendeltem online egy 640 XL LTE-t.
mai nap 14:30-kor hozta a Magyar Posta...igen gyorsan megjött.
ha esetleg valakinek segítség: régi symbian-os telefonról (pl. Nokia 5230)
bluetooth kapcsolaton keresztül könnyen áthozhatóak a névjegyek, üzenetek, képek, zenék, stb.,
az Adatátvitelt menüpontot választva.
üdv.
-
8kati
csendes tag
Sziasztok!
Röhej, hogy lassan 3 hete van szervizben a telefonom 640 dual! A leadás napja is számít ?
Gondolom kivárják szépen a 15 napot, de azért még azon belül visszaküldik és belsejét cserélik szerintem.még a hosszú hétvége is szerencsétlen mód hosszítja az időt
A telefon amúgy direkt kicserélt sim-el , egyszerűen többet volt elérhetetlen mint elérhető, közben full aksi jel!
Plusz ilyenkor nem lehetett hívást indítani ,mert beragadt, de menübe belépni simán ,de letenni nem !
Ezen kívül nagyon sokat újraindult magától!!!A videó is szaggat , most az vagy a fény vagy a class 4 miatt , na mindegy többet ilyet nem vennék az biztos. Bár utólag okos az ember... -
-
mdraco
őstag
Nem kapok karpántot futásra. Decatlonban kipróbáltam párat, de hosszából kilóg 1-2 mm-t a telefon
Valaki használ ilyet? -
Játékos
addikt
Értem, de mi van akkor, ha nem lehet?? Mert nekem is volt sejtésem, hogy lennie kellene...
8.1 Windows okozhatja a problémát szerintetek? -
Játékos
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm kérdésére nem tudtam felelni, remélem tudtok nekünk segíteni.
Semelyik alkalmazásban nem tud videóhívást bonyolítani. Skype, Facebook messenger, egyszerűen nincs is ott az ikon, ami más készülékek esetén egyértelmű...
Előre is köszönöm a segítséget! -
hungar
tag
A glance screen egy idő után nektek eltűnik? Ahogy neztem talan par ora utan de nem mutatja az órát csak ha újra lazarom.
-
scyllarus
veterán
válasz
ToniSoprano #3793 üzenetére
Google első találat (nem reprezentatív teszt):
[link]
Egyébként tesztelhet akárki akármit külföldön, laboratóriumokban. Elég világosan odaírtam az okát: a pocsék 3G lefedettség miatt azon állandóan ugrál a teló az adótornyok között, keres, és EZ fogja jobban meríteni (ez nyilván szolgáltató - és területfüggő, Bp. központjában pl. gondolom nincs ilyen gond egyik szolgáltatónál sem, de a T-vel Dunántúlon halál) -
AS
félisten
Gyors kèrdès. Vajon ez mat, vagy fènyes hàtlapu?
Vagy a fehèrböl csak mat van? ( remèlem) :-)
-
buca84
őstag
Ez a hátlap eredeti lehet?
-
kaliber
aktív tag
Sziasztok!
Én is beléptem a klubba (640LTE) 520-ról váltottam igazából meghibásodás miatt, mindjárt lenne egy buta(?) kérdésem ez tudja a vezeték nélküli töltést? [link]
-
mdraco
őstag
Ma sárgás lett a kijelző, de képernyő feloldás utan helyrejött. A hátlap nem illeszkedik jobb oldalon, van egy kicsi játéka. Nektek is?
-
Tom5
addikt
Glance screen beállítást hol találom. Megjelenítés fülön nekem nincs!
mod megvan...csak angolul kerestem....
-
xhege
veterán
Még egy hülye kérdés. Be lehet valahol állítani, hogy az akksi százalékban is mutassa a töltöttségi szintet?
-
xhege
veterán
Sziasztok!
A glance meg tud jeleníteni az sms, hivás, email értesítéseken kívül mást is? Pl viber, skype, messenger
-
gabancs
addikt
válasz
ToniSoprano #3798 üzenetére
Miért, nálad nem úgy jelenik meg?
-
mdraco
őstag
válasz
ToniSoprano #3793 üzenetére
Én tapasztalatom szerint 4G jobban merít mint a 3G (mindkettő teljes térerőn volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest