Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeSKA
aktív tag
Hát ez egy nagyon jó kérdés. Menüből tudtommal sehogy. Alapértelmezett kamera app legyen az MS Camera és a felső értesítési sáv kameraikonja azt fogja elindítani. Ha valaki tud egyszerűbbet, szóljon!
-
MeSKA
aktív tag
Személyes tapasztalatom, hogy a MS Camera összeségében szebb képeket lő (színek élénkebbek), viszont látszik kicsit a Nokiáknál tapasztalható"elmosás". Mindezek mellett én ezzel fényképezek inkább. De ha kell a manual focus akkor pedig a Lumia Camera. Ezenkívül a HDR funkció és az acfelismerés csak a Lumia Camera-nál érhető el. Sok hasznát nem vettem nekik... (640LTE)
-
StLui
veterán
office 365-öt sikerült ma nekem is aktiválni! (igaz csak a ondrive 1TB érdekelt, office-t nem is hiszem, hogy telepítem.)
-
törölt tag
Sziasztok! MMS probléma volt már valakinek? Nekem ma második alkalommal fordult elő, hogy kiírta, nem lehet elküldeni. A problémát most is, és korábbi alkalommal is az oldotta meg, hogy kikapcs, és akksi is kivesz... Sima kikapcs nem segít... Ötlet esetleg, hogy mi lehet? Köszönöm!
-
-
-
Tiramiska
csendes tag
Jah ez a garis téma, nettó geciség. Anno vettem egy fényképezőgépet Németben, elromlott aztán símán megcsináltatták MédiaMarktban... (Únión belül kutya kötelességük is) Múltkor néztem gsmvonalon a készüléket, s tök jó árak voltak. Erre ott figyel fent a magyarnyelvű csomagok felirat... WTF? Hát nem tudom, összel vettem egy tabletet Németben, az tudott Magyarul.
Ezek a Magyar készülékek.... -
-
M1Bali
tag
Sziasztok.
Most ismerkedem a Lumia 640 készülékkel.
Nem tudom hogy van benne értesítési led?
Esetleg jelzi valahogy ha nem fogadott hívásom, vagy SMS érkezik? -
StLui
veterán
Hozzáértők szerint a MS kamera vagy a Lumia a jobb? (meglepett, hogy 3 megapxel eltűnik ha 16:9-ben fotózok 4:3 helyett)
-
StLui
veterán
válasz
ToniSoprano #2868 üzenetére
0%-ot nem kérdeztem, az egyértelmű, hogy papiron magánszemélyektől felvásárolt telefonok, és használtcikk besorolással 0 áfával adják.
Garit kérdeztem, szerintük a Németo-ból behozott MS telóra sincs itt garancia. Ezt továbbra is kétkedve fogadom, ez volt a legfontosabb kérdésem, de az ár és a várakozás miatt is így lemondtam róla, DS LTE legyen, maradt a tuti forrás tuti garival. -
boxfan
tag
Mától kapható a 640 Tnél!!
-
npnp
tag
Hello
Mi a baj a MobileVoip alkalmazással? Eddig ment, pár napja kínkeservesen lép be, akkor sem tudok percekig tárcsázni, még ha igen, akkor sincs hang..
Van alternatíva? Voipyo-ra kell
P
-
StLui
veterán
Megvettem, 640XL LTE lett végül, mivel nekem a netto ár számít, és sokat kellett volna várni, 2 órát, a Partnero-ban, így lemondtam telefonon az ott megrendelt DS LTE változatot amikor megtudtam rendelni euronics-ban a sima LTE-t, és át is vettem hazafelé menet.
Úgy döntöttem a netto 53150-ért inkább a 2 év garit választom, és lemondok a DS-ről, a partneros 1 év bolti gari és 59000Ft-os, tulajdonképpeni netto ár ellenében (0% áfás számla).Partneros ember egyébként teljesen korrektül elmondott mindent ott a helyszínen mi miért mennyi, kértem is, hogy hozassa oda akkor a telefont, de a lemondáskor telefonban sem problémázott, korrekt volt. Ha egyből elhozhatom akkor valószínűleg megvettem volna tőle, de nem is volt módom 1,5-2 órát várni mire odahozzák a telefont, mert irodából rámtelefonáltak, mennem kellett vissza.
920-ból sim kivéve, átrakva, és már mindennel szinkronizálva is, amire nem gondoltam, hogy a 32 GB-os teló után itt csak 8GB van, és muszáj a memória kártya bele.
-
zorzy4
addikt
válasz
gabancs #2858 üzenetére
A gorilla glass védi meg meg az apróbb karcoktól. A szilikon tok csak egy plusz peremet ad, és így még kevésbé dörzsölődik, mondjuk egy szűk zsebben (már ha fél valaki a zsebében hordott, karckristály daraboktól
). A fólia szerintem fölösleges, a tok viszont kell, hogy megvédje a leeséstől.
-
scyllarus
veterán
Megjött végre a T-hez is a készülék
-
krizoli
tag
Üdv,
Holnap megyek átvenni a készüléket, és szeretném megkérdezni, hogy típusilag milyen fajta fóliát ajánlotok? Melyik az amelyik nem rontja a láthatóságot és a kezelhetőséget? (Most nem e-bayről rendelnék ezért kérdem a fajtáját, valahol csak találok a városban alapon)
-
StLui
veterán
válasz
ToniSoprano #2853 üzenetére
Ez még jobb, nagyon szuper, köszönöm! (még sosem volt DS telefonom, csak T függő, és egy sim-es, amióta 30-as szám létezik)
-
ToniSoprano
addikt
Mindkettő foglalatba megy a 3G, csak egyszerre egy kártyáról tudsz netezni, ezt ki kell választani. Ha kiteszed csempébe a Beállítások - > Mobilhálozat+ Sim kártya almenüt pontosan 3 kattintással át tudod állítani melyik kártyáról menjen a 3G net, ebből egy a sim kártya kiválasztása.
-
StLui
veterán
Ma mennék venni 640XL-t vagy sufni gsm lesz a DS+LTE miatt vagy euronics a sugárban, de ott csak sima DS.
Még egy dolgot nem tudok, ha jól gondolom a második sim hely csak 2G minden esetben. Nyilván itthon az elsőbe rakom az itthon használt sim kártyát.
Amikor külföldre megyek, és használok ottani SIM-et, akkor nyugodtan rakhatom a magyar sim-et a másodikba, és külföldit az elsőbe, hogy legyen minimum 3G netem kint? -
JamesFinn
senior tag
válasz
ToniSoprano #2845 üzenetére
Nekem hosszirányban kottyan a fekete...:/
Viszont van egy fekete IMAK cowboy, az passzentos. -
totya973
csendes tag
válasz
ToniSoprano #2845 üzenetére
Szia,
Nem csúszik a kézben, jó a fogása, tökéletesen illeszkedik, + a csomagban kapsz egy fóliát és egy törlőkendőt a telóhoz. (2 db 640-es van a családban, egy fekete és egy piros tokkal).
A miénk drágább volt mint az általad linkelt, de megéri a pénzt.Üdv.
totya973
-
mtm800
senior tag
Másnál is őrült frissítésbe kezdett az áruház?
Úgy nézem, gyakorlatilag mindent frissít.
-
ToniSoprano
addikt
Láttam többen rendeltetek ilyet, az a kérdésem, hogy ez a Nilkin tok, mennyire csúszik a kézben? [link]
Tudtok ennél olcsóbban valahonnan? -
bali73
tag
Véletlenül XL-hez rendeltem két tokot és nem sima 640-hez.Ha valakit érdekel a két darabot egy ezresért odaadom.Győrben!Nem postázom mert nem akarok foglalkozni vele.
[link] -
krizoli
tag
@Sub-ZeRo és kszemi:
Remek, ksözönöm a válaszotokat
-
válasz
krizoli #2834 üzenetére
összeget a 735 (bár a kijelzője egy fokkal jobban tetszik),
Glance screen-t nem tud.
de mondjuk az kár hogy napfényben nem tudtam összehasonlítani a láthatóságot.
Közel azonos a láthatósaága.
Valamint ránézésre az XL nem tűnik sokkal nagyobbnak, de nálam kézbevételnél már érződik a különbség, és szerintem mindennapi használatra nagy lenne.
Pedig a 4,7 meg az 5,7 között nem kicsi a különbség. Szerintem elsőre is nagyobb az XL. Sőt, másodikra is.
Ha beállítottam akkor se akart elfordulni a kijelző, míg a többi készüléken működött. Ez ugye csak a kiállított példány esetleges múltbéli leeséseinek a következméne?
Pedig frankón elfordul a kijelző.
Ezt WP alatt hogy lehet kivitelezni, vagy akár azt tudja hogy egyesével van mind bejelentkezve és akkor úgy mutatja őket?
Kezdésnél a Hotmail címet adod meg MS account-nak, majd ha a rendszerben bent leszel csinálsz 2 darab gmail-es fiókot és cask bejelnetkezel a dolgaiddal.
Tapasztalat: Nővéremnek 735 van, nekem meg 640 XL DS.
-
krizoli
tag
Na, ma sikerült médiában megtapiznom mind a 640-et az XL-t és még a 735-t is.
Így sikerült eldöntenem hogy nem éri meg nekem azt a plusz összeget a 735 (bár a kijelzője egy fokkal jobban tetszik), de mondjuk az kár hogy napfényben nem tudtam összehasonlítani a láthatóságot. Valamint ránézésre az XL nem tűnik sokkal nagyobbnak, de nálam kézbevételnél már érződik a különbség, és szerintem mindennapi használatra nagy lenne.Viszont volna is egy kérdésem a készülékkel: Ha beállítottam akkor se akart elfordulni a kijelző, míg a többi készüléken működött. Ez ugye csak a kiállított példány esetleges múltbéli leeséseinek a következméne?
Valamint van egy hotmailos e-mailem (ez elvileg egyben a microsoft accom is), de erre nagyjából csak a facebookos cuccok jönnek, mellette van még 2 gmail (egyik a fő címem a másik meg egy mindenes), és a lényeg hogy ezek a gmail-ben össze vannak kapcsolva. Ezt WP alatt hogy lehet kivitelezni, vagy akár azt tudja hogy egyesével van mind bejelentkezve és akkor úgy mutatja őket?
-
-
Gusztáv
addikt
válasz
ToniSoprano #2829 üzenetére
Win 10-ben már lesz erre is megoldás, hosszan nyomva a Win gombot, lejjebb csúszik az egész kép.
-
kszemi
csendes tag
válasz
ToniSoprano #2829 üzenetére
Én eleinte az XL-ben gondolkodtam, gondoltam, megvárom, míg lejjebb megy az ára, bár a mérete picit engem is aggasztott. De aztán sikerült nagyon jó áron beszereznem egy alig 1 hetes 640-est 2 év garival, így aztán végül az lett nekem is. De nem bántam meg, sztem hosszútávon is jó lesz. Vettem hozzá flipes gyári hátlapot, így azzal nekem már nem fényes a hátlap (mondjuk csinálhattak volna ilyen hátlapot flip nélkül is)
-
ToniSoprano
addikt
Az MM-ben is egy jó ideje le van akciózva 60-ra, én meg is rendeltem, hogy leváltom a 640-et de visszamondtam: [link]
Azért vigyázni kell a mérettel, mert egy kézzel nem kezelhető, vagy csak nagyon körülményesen lassan, így nem igazi telefon nekem. Akinek nagyon nagy kezei vannak az tudja esetleg de nekem mözepesek, inkább kicsit. Az Xl azért nagyon nagy, egy Note 3-nál, ami szintén 5,7 colos azért érezhetően nagyobb s elég vastag is sajnos: [link]
Én végül a Windows 8.1 tablet, ás Lumia 640 kombó mellett döntöttem, a 8 colos tablet amit megrendeltem 300 gramm, így nem vészes hordozni, de pl. dupla akkora a kijelző mérete mint a 640 XL-nek. És teljes asztali windows fut rajta így minden asztali alkalmazás amit a számítógépen megszoktál megy rajta pl. asztali office fut rajta, videó lejátszók pl. VLC player, IE 11, firefox, opera stb és elég sok asztali játék futtatható is rajta pl. [link], persze ha a hardver bírja. És pl. HDMI-vel kiteheted a képet tévére és ha rákapcsolsz egy egeret, billentyűt lett egy windows 8.1-es TV-d.
De két kütyüt kell tölteni és magaddal vinni, ez igaz, és a 640 XL-nek jobb az előlapi, hátlapi kamerája, jobb az üzemideje, kicsit jobb a kijelzője, és nem fényes a hátlapja mint a 640nek és alig több az ára ez igaz.
-
kszemi
csendes tag
hmm... az Euronics most egész jó áron adja a Lumiákat
A 640 XL DS pl. 58.499-ért kapható 2 év garival
http://www.euronics.hu/MICROSOFT-640-XL-DS-BL-p46005 -
Gusztáv
addikt
válasz
ToniSoprano #2821 üzenetére
Ez az értesítési led dolog egy érdekes történet, eddig egyik Win 10 build-ben sem volt aktiválva (néha a Notification center beállításainál fel volt sorolva a led, néha nem) Szóvál én óvatos lennék, nehogy sok embert csalódás érjen.
-
lufi7
aktív tag
Csatlakozom én is.
Az előbb rendeltem az Euronicsból egy 640 ds-t 45 ezerért.
Az 520-at váltja fel. -
azoltan88
tag
válasz
Szia!
Köszi a választ! A 735-nek szebb és szerencsére picit kisebb a kijelzője a 640-nél. A kérdés az, hogy vajon megéri-e ez a 20 ezer ft különbséget...
-
hroberto
veterán
válasz
Glance a kijelzőmemória hiánya miatt nincs és nem lesz. Semmi köze a joghoz.
-
-
azoltan88
tag
válasz
ToniSoprano #2818 üzenetére
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, hogy a Lumia 640-en kívül van-e még esetleg olyan WP-s készülék hasonló áron, amelyik tudja a Glance Screen-t és a kijelzője picit kisebb? (Ha jól értesültem akkor a 735-ös nem tudja a Glance Screent)
Köszi
Zoli
-
ToniSoprano
addikt
Jaja után jártam, meg ahogy láttam a videókat, a tableten gyakorlatilag az asztali Windows 8.1 fut, gondolom valamivel kicsit butítva, optimalizálva, pl. nem megy annyi felesleges szolgáltatás a háttérben, memóriában. Ezért is kell neki a inkább 2 GB ram és 32 GB belső tárhely hogy legyen hova telepíteni és a persze erősebb 4 magos intel négymagos proci is kell . Az Asztali Windows 10 meg azért biztos támogatva egy darabig azért....
Az is jó, hogy a megszokott asztali programokat pl. Office 365, vagy az asztali játékokat is tudom a tableten egy az egyben tudom rajta futtatni, persze ha hardver bírja, meg van tárhely.
Ez a Lumia 640 WP telefon, a Window Tablet és számítógép jó kis kombináció szerintem, ahogy hallottam windows 10-zel még jobban össze lesznek hangolva, együtt tudnak működni.
-
tlac
nagyúr
válasz
ToniSoprano #2809 üzenetére
win-es tablet szerintem egyik nagy előnye, hogy még nagyon sok évig támogatva lesz és folyamatosan jönnek rá a frissítések
még android-nál ez nem jellemző pár kivételtől eltekintve -
JamesFinn
senior tag
válasz
ToniSoprano #2814 üzenetére
Reméljük beválik neked!
Majd ha megjött, kérnék róla beszámolót, kiváncsi vagyok milyen! (akár pm is) -
ToniSoprano
addikt
válasz
JamesFinn #2810 üzenetére
Köszi a segítségedet. A másik fórumon felvilágosítottak, hogy Windowsos tabletből tényleg inkább 2 GB ram és 32 GB háttér kell, hogy a Windows 8.1 asztali alkalmazások is gyorsan, simábban fussanak rajta és a Windows is rendesen elférjen. Végül ezt ajánlották a fórumon, ami meglepően kedvező áru és android is van rajta, meg is rendeltem, bár nem tudom hogy van ez hogy egymás mellet fut az andorid, vagy csak az egyi ktelepíthető egyszerre, mondjuk az andoird annyira nem érdekel: [link]
Mondjuk ez is egy irány lehet a Windows WP terjedésének is a dual rendszerű mobilterefonok árusítása, bár lehet telefonon nehezebb megoldani.
-
Tiramiska
csendes tag
Sziasztok! Lehet baromságot kérdezek, de nem ismerem a Windows telefonokat. Logikusnak tűnik számomra, hogy nem drágább készülékre cserélem a droidomat, ami hiányolja a hiányosságait a rendszerének, hanem ebben 50-60 kategóriában , kipróbálom a Lumiát. Viszont, lövésem sincs hogy ez a 8 giga belső memória, mit jelent Win-nél. Mert hát droidon, nagyon vékony , ha teleszórom programokkal főleg mert olyanokat használok többségében, amit nem lehet áthelyezni sd-re...Lényegében ez lenne a kérdésem, mire elég? Vagy érdemes drágábban több memóriával rendelkező készüléket venni? De megmondom őszintén, bár nem okozna különösebb problémát, azért mégis csak egy telefon, nekem nem ér százezer(+) forintot egyik sem...
bár ha azt nézem, hogy most már lassan évente cserélem ezeket a kínai szrokat...(érzem ám az iróniát)
Köszi a segítséget!
-
JamesFinn
senior tag
válasz
ToniSoprano #2809 üzenetére
Én is ugyanígy gondolkodva választottam a windows tabletet
Nekem így koválló, hogy mindent elérek akár telefonon, akár a laptopomon, illetve a tableten.
ugyanazzal az accountal használom mindhármat.
szerintem tableten könnyebb vezérelni a 8.1-et, mint egérrel, (saját véleményem) a normál asztali programokat eleve (pl.: vlc, opera, TC, stb) a microsd-re telepítettem, de ezeket szinte csak megszokásból... ami programokat használok, azok megvannak az áruházban is. Engem tökéletesen kiszolgál. Egyedül a vlc amit használok sűrűn, sorozatokat, filmeket nézek vele. Mindent összegezve: én szeretem ezt a platformot, engem kiszolgál. A W10-et pedig várjuk szeretettel!(a fiam samu galaxy tab 3 tábláját szoktam néha használni, de engem zavar az android féle "zagyvaság"+a samu saját hülyeségei...
De a fiam aki 10 éves élvezettel használja... Persze amellett Lumia 620 telefonja van...
)
-
ToniSoprano
addikt
válasz
janeszgol #2807 üzenetére
Igazad van, az a3, főleg az a5 nagyon jó telók és a Samunak jó a kamerája és igényes a kialakítás és nem is csúnya. Én a kijelzőre annyit mondtam, hogy ez amoled vs IPS vita, amit mindenkinek magának kell eldöntenie személyesen, melyik tetszik jobban. (a pcword cikket nem tudtam letölteni, küldtem mailt.)
JamesFinn: kösz ott érdeklődöm, egyébként ja a ahogy láttam a tabletes 8.1 az asztali verzióhoz van közelebb, mennyire szokható használható ez szerintetek tableten szubjektív véleményetek szerint, vagy legyen androidos? Csak azért gondoltam windowsosra, mert gép, telefon az akkor már gondolom a tabletre is érdemes lenne windows hogy teljes legyen a kép. Gondolom a win 10-ben még mélyebb lesz az intergráció mint 8.1-ben vagy rosszul gondolom? És itt most nem a Continuumra gondoltam, hanem pl. egy azonosítval belépve hasonló felület programok, ilyesmi, vagy mi az előnye az azonos windoes platformnak több eszközön?
-
JamesFinn
senior tag
válasz
ToniSoprano #2805 üzenetére
Kevés lesz a 16 gb hely. Minimum 32 gb ami kell. Frissítések telepítése után alig marad hely. Ha nem telepítgetsz sok programot esetleg elvagy rajta. A Windowsos tablet topicban nézelődj. Nem ajánlják a 16/1 gb-os tableteket.
-
janeszgol
félisten
válasz
ToniSoprano #2804 üzenetére
Szedd le ncore-ról a Pc World idei áprilisi és májusi számát. De pláne az áprilisit. Abban van Windowsos tábla teszt. Ha jól emlékszem, benne van ez a Modecom is. Ha nincs, priviben dobj egy email címet és elküldöm neked.
Egy év múlva előfizut hosszabbítok és a legfőbb kinézett mobil a Samsung Galaxy A5. 50 ezernél nem akarok többet kifizetni. Addigra kb lemegy az ára ennyire előfizusan. Számba se vettem WP-s mobilt. Majd megbarátkozom a színekkel (amúgyis kalibrálható.)
Ezért is ajánlottam az A3-at a srácnak De ez az én véleményem, ami egy a sok közül.
Igen az XL-t én is lesegettem anno. Öcsémnek egy éve Note 3 telefonja van, aminek nagyon jó kialakítása van ,de nekem nagy. Na mikor megláttam a specifikációkban, hogy ennél is nagyobb az XL, azonna letettem róla. Pedig az XL jobb vétel (akinek fontos a kamera), mint a sma 640 vagy szinte bármi más 80 ezerig. (Most kínai dzsunkákat nem veszem ide, azok nem érdekelnek engem.)
-
soldi3r
veterán
válasz
ToniSoprano #2804 üzenetére
Matt foliaval probaltad mar?
-
ToniSoprano
addikt
válasz
scyllarus #2803 üzenetére
Egyébként nem bonyolult annyira symbian, és elég logikus, mondjuk álltígatni kell sok mindent. Csak ha először látod fura a C5-03 és szokni kell a rezisztív kiejlzőt, meg tényleg kicsi mert 3,2 colos a telefon ami már viccnek számít. Nekem céges telóként hasznos hogy bemondja a hívott fél nevét, emellett pl. mp3 lejátszóként nagyon profi, részletgazdag jelet ad ki. Nekem C5-03 volt az első igazi okos telóm így én nem tudok elfogulat lenni vele. Mikrofonja valami eszméletlen jó én többszemélyes tárgyalást felvettem vele, majd készítettem jegyzőkönyvet.
De elismerem az az irány teljesen zsákutca volt főleg a rezisztív kijelzőt beletenni egy ilyen tudású telefonba vicc volt+ fix fókuszú kamera még ha jó is+ 400 Mhz-es proci. És ezt kezdetben nagyon drágán is kb 70-ért adták, ez zsákutca volt teljesen... -
ToniSoprano
addikt
válasz
janeszgol #2800 üzenetére
Én is egyébként többször hangoztattam, hogy nem csak a ppi a fontos, hanem kijelző és kijelző között különbség lehet. "Én is ezt írtam, hogy hosszabb távon ez a csili-vili kijelző fárasztja a szemem. De sokkal jobb a kijelzője." Én csak azt jeleztem, hogy ebben látok némi ellentmondást. Ha jobb akkor nem fárasztja a szemet hosszabb távon, hanem nyugtatja szerintem. De nekem tök mindegy.
A tabletem már elég rossz. Tablet vs phtabletben gondolkozom. Voltam benn az MM-ben ki van téve az XL végre szinte mindenhol, most 60-ért van akcióban, de sajnos nagyon nagy, nem tudnám egy kézzel használni rendesen, vagy nagyon elfáradna a kezem. Pedig nagyon jó teló, szép kijelző, kicsit lehetett volna kisebb, keskenyebb azért, pedig nagyon jó ár érték arányú.
Maradt végül a tablet telefon megoldás, erről hallott valaki valami nagyon rosszat, a videók alapján a kijelzője egész jó, jók a betekintési szögek és talán ez a legfontosabb: [link]
-
scyllarus
veterán
válasz
ToniSoprano #2796 üzenetére
Tönkrement a Samum (sim foglalat), most pont egy C5-03 van nálam cégesként (ellőtte egy percet sem használtam). Az akkuja tényleg jó, főleg azért mert az ember 3x is meggondolja, nyomkodja-e... Lassú, bonyolult, nehezen kezelhető, a GUI törpikéknek készült (190 cm vagyok, arányos méretű ujjakkal).
Amikor még topon volt a (nem érintős) symbian, az valóban jó kis oprendszer volt. Ezen az érintős verzión már borzasztóan érződik, hogy egy megerőszakolt valami, nem csoda, hogy sírba vitte a Nokiát. Nagyon várom már a Lumiámat (céges csere 532 lesz, sajátnak 640-et tervezek) -
galmat
aktív tag
válasz
ToniSoprano #2799 üzenetére
Nekem nem a kijelző betekintési szögével van gondom, hanem napfényben nehezebben olvasható, mint pl. az AMOLED-ek (pl. Luma 925).
-
lufi7
aktív tag
válasz
ToniSoprano #2796 üzenetére
Nekem egy 700-asom volt és nagyon hiányzik, hogy bemondja a hívó fél nevét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest