- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
-
llaszlo
veterán
válasz
Thauxeeb #112 üzenetére
Az iOS, meg a WP7 (és Symbian) is futna minden gagyi, ócska és vacak telefonon. Csak az MS meg az Apple vannak annyira igényesek, hogy nem hagyják minden kacatra rárakni.
Az iOS meg nem csak 3 eszközt támogat hivatalosan. Hanem legalább a dupláját.
Szerk: Ja, hogy csak az iPhoneról van szó.
-
Thauxeeb
tag
Az Android nagy előnye abba van, hogy a többszázezres (najó max 180) készülékektől kezdve a harmincezres készülékig mindenen fut, de tulajdonképpen ez a hátrány is hiszen ha egy szép, gyors appot szeretnének csinálni a fejlesztők több tucat féle hardverre kéne azt optimizálni. (meg a fejlesztőknek magát a rendszert is de ez nem szokás) iPhonenál van 5 féle hardver és kész ráadásul azok közül már csak 3 támogatott hivatalosan, ezt sokkal könnyebb megcsinálni, WP7-nél ez a szám 1-re csökken azért lesz olyan megbízható.
-
RaveForce
veterán
lassan az android lesz a mindenből egy kicsit oprendszer, csoda h olyan csiricsáré feelingje van...?
-
Depression
veterán
Elhiszem, hogy arra hajaz, csak a cikk-ben szereplő mondat, mi szerint 'a google másolja' a ms-ot, teljesen alaptalan. Ez hasonló a 'téglalap alakú, kerekített sarkokkal' szerinti felfogással.
Egyébként meg nem értem ezeket az 'ez a miénk' felfogást, android kedvelőként teljesen hidegen hagy, hogy az ios vagy a wp7 mit vesz át az androidtól. Tudtommal nincs is ilyen per. Persze én nem vagyok hívő, és még örülök is annak, ha a kedvenc megoldásom más platformon is megjelenik, hisz nekem könnyíti meg a váltást.
*android kedvelő azért, mert tetszik a háttérkép, szeretem az egyedi ikonokat, az egyedi widgeteket, ez hasonlít leginkább a legkedveltebb telefonom os-éhez (p1i).
De ez a tile-os izé nem tetszik, sem a listás szöveges alkalmazásos rész, sem a wp8 ezen része. Túlságosan egységesített. Ami lehet, hogy hasznos, de egyáltalán nem szép. -
moonman
titán
válasz
Depression #105 üzenetére
nem mondtam ilyet, de a WP-t alapból erre a koncepcióra építették, így valószínűleg már hamarabb megvoltak vele, mint az SE widget-je. de lényegtelen is, hogy az ötlet honnan jött, mert magától értetődő volt a közösségi hálók terjedésével, hogy így kell.
az ICS-re és a People app-ra visszatérve viszont tagadhatatlan, hogy inkább a WP "People" hub-jára hajaz, mint erre a kártyás nézetre. (ami szerintem a UI tervezés katasztrófája.)
-
Depression
veterán
Tudom, a timescape-et egy prgramozó a megjelenése előtti délután dobta össze, a people hub meg a fejlesztési idő első napján kész volt, és így nézett ki. Attól függetlenül ugyanazt a feladatot látják el. És mondhatja a ms is ugyanúgy 'revolutionary'-nek, és 'a világ első...'-jének, csak a ms-nak nincsenek olyan nagy terjesztő hívei mint a konkurenciának, hogy ezt el is tudják hitetni.
-
moonman
titán
válasz
Depression #103 üzenetére
mert sokkal jobban hajaz ra. a wp-t egyebkent nem masfel eve fejlesztettek, hanem legalabb harom.
(egyebkent sem lattam meg senkit, aki hasznalna timescape-et, ami az se borzaszto ui-anak koszonhetoen nem is csoda.)
-
Depression
veterán
Még mindig nem értem, hogy ez a people hub mennyire forradalmian tér el a timescape-től olyan módon, hogy a ms kijelenthesse, hogy a gugli tőlük vette az ötletet, és nem a se-tól, aki 1,5 éve mutatta ezt be.
-
Senais
aktív tag
vesszünk össze azon, hogy végre mindegyik os tudja ezt, aki találékony és megtalálta a market(place)en a megfelelő alkalmazást meg most örülhet mint majom a farkának.
-
törölt tag
Igazán viszonozhatnák a hízelgést... mondjuk azzal, hogy lemásolják a Flash-támogatást
-
Gabesz1019
senior tag
"Andy Lees, a Microsoft Windows Phone platformjának termékfelelőse az Android 4.0 Ice Cream Sandwich kapcsán csupán annyit tudott mondani, hogy roppant hízelgő, amikor valaki másolja cége megoldásait."
Szerinted ha valaki azt mondja, hogy hízelgőnek találja ha róla másolnak akkor az ezt követően pereskedni fog. Ezzel csak magukat nevettetnék ki.
-
moonman
titán
válasz
#65755648 #86 üzenetére
"Éppen hogy az Androidos telók közül is a csúcskészülékek fogynak a legjobban, az SGS2-ből adtak el 10 milliót 5 hónap alatt, nem a galaxy 5-ből."
ember, nézz már körül az utcán, szerinted SGS2-vel szaladgál mindenki?
a legtöbb Android user nem is tudja, hogy Android user. annyira vannak képben a telefonjukkal kapcsolatban, hogy "érintős" meg "szamszung", azt kész.
"Mert az OS nem drágítja meg a telefont, bár ez ellen nagyon küzd a MS és az Apple is a pereikkel és licencdíjaikkal."
az a helyzet, hogy ha valamit összelopkodott technológiákból építek meg, majd ingyen próbálom osztogatni, az a világ legtöbb országában törvényellenes.
-
moonman
titán
válasz
D.Zsombor #85 üzenetére
nem volt nehéz keresni, mivel az egész felület look&feel-jét a WP-ről mintázták, a "People app" jellegű dolgokról nem is beszélve.
és pont a Google volt, aki ezután a szemérmetlen koppintás után még elkezdett beszólogatni MS-nek, hogy mekkora fos a termékük és milyen hibás a koncepció, amit követnek. hát lol, ne is haragudj.
-
moonman
titán
"De az emberek SZVSZ nem szoktak drágán sz@rt venni. Így az eladások szerintem elég jó mutatók."
nem, az eladások még mindig nem jó mutatók WP esetében, ugyanis most indul a reklámkampány. (gyk: Nokia bemutatóval egyidőben.)"Az M$ ezzel szemben a wp7 kiadásakor sutba dobott minden winmos tapasztalatot."
ez így természetesen nem igaz, ha kicsit behatóbban ismernéd mindkét rendszert, tudnád, hogy rengeteg hasonlóság van és éles szeműek itt-ott felfedezhetik a régi megoldásokat is."A mangoval kellett volna kijönniük anno."
nem, szerintem a Windows Phone 9-cel kellett volna kijönniük. komolyan, nem akarunk leszokni erről a marhaságról? vagy itt mindenki időgéppel közlekedik?"A NOKIA is miattuk szenved."
ezt meg magyarázd már el, légy oly kedves. a Nokiát egyelőre úgy tűnik, hogy a Microsoft fogja megmenteni a totális csődtől."Ez nem normális üzletpolitika."
tekintve, hogy a Microsoft hónapról-hónapra döntögeti a pénzügyi rekordokat, ennek a megállapításnak sem látom sok alapját. -
moonman
titán
"Nekem nem kell a rendszer szinten integrált cumó, mert én nem facebookozok"
800millió másik ember meg igen. és valamit nem használni a rendszerből sokkal egyszerűbb, mint később beletákolni valahogy, nem?"Viszont az a kritikai megjegyzésem, hogy a WP7 nem adja azt a fasza Today nézetet, amit a régi WinMo..."
a WM Today képernyőjén is csak a következő eseményt láttad, nem az összeset. a WP home képernyője sokkal hatékonyabb, mint a régi today, mert oda csak néhány plugint lehetett kitenni, a WP home pedig maga egy nagy értesítési terület, minden egyes tile több információt is hordoz, pláne ha több oldalas."A OneNote-t tényleg nem érted. WP7, beépített alkalmazás, felhőben szinkronizál, LiveID azonosít."
kösz, de napi szinten használom.akkor elmondom, mit próbálj ki, merthogy van lehetőség visszaállításra: telefonon setting-applications-office-reset office. ezután IE-ből menj fel a skydrive.com-ra, keresd ki a használni kívánt OneNote notebook-ot. meg fog nyílni telefonon, nyomj hosszan a section nevére és bökj a "set as default"-ra. és kész is, ezentúl ezzel a notebook-kal fog szinkronizálni. anno én is így állítottam be a már korábban használt notebook-omat, mert a telefon alapból létrehoz egyet, de nekem egy másik volt használatban.
-
llaszlo
veterán
válasz
#65755648 #86 üzenetére
Erről mutass már valami kimutatást. Mert ez így eléggé hiteltelen főleg, hogy máshol azt olvasni, hogy az olcsóbb android modellekből rengeteget adnak el.
Gabesz1019: Azt mégis honnan vetted, hogy az MS nem pereskedik?? Ne röhögtess már. Ez megint egy ilyen applehater beszólás volt.
-
Youri
veterán
válasz
Gabesz1019 #87 üzenetére
Ennek is oka van
-
Gabesz1019
senior tag
Érdekes a MS nem pereskedik, inkább megtiszteltetve érzi magát. Látszik, hogy Ők nem az Apple.
-
törölt tag
Éppen hogy az Androidos telók közül is a csúcskészülékek fogynak a legjobban, az SGS2-ből adtak el 10 milliót 5 hónap alatt, nem a galaxy 5-ből. Biztos hogy az olcsóbb telók nem nyújtják azt az élményt mint a nagyok, de egyre lennebb tolódik az az árkategória amiért már elég erős hardvert is adnak ahhoz, hogy ne korlátozza a használhatóságot. Mert az OS nem drágítja meg a telefont, bár ez ellen nagyon küzd a MS és az Apple is a pereikkel és licencdíjaikkal.
-
D.Zsombor
csendes tag
Ez megint egy olyan dolog, hogy nem megdícsérjük a konkurens cég operációsrendszerét, hanem keresünk benne egy alkalmazást(ebben az esetben), ami hasonlít ahoz amit én hoztam ki és ezért belekötök, ahejtett, hogy megdícsérjem, hogy ez tényleg nagyon jó és a végére meg odateszem, hogy de mi tudunk ennél jobbat is.... Ez egy olyan mondat lenne ami bejárná a világsajtót és újabb találgatásokra adna okot, hogy akkor vajon a WP mivel rukkolhat elő, ami még ennél is jobb....
-
montyx
aktív tag
Van valami abban amit írsz. De az emberek SZVSZ nem szoktak drágán sz@rt venni. Így az eladások szerintem elég jó mutatók.
Arról viszont, hogy a wp7 teljesen új rendszer, meg van a véleményem:
Új rendszerről akkor beszélhetünk, ha egy olyan cég csapata bele a lecsóba, aki még soha nem csinált hasonlót. Lásd Nokia, aki figyeld meg, hogy minden Symbianos tudást és user tapasztalatot be fog vinni a wp7be. Az M$ ezzel szemben a wp7 kiadásakor sutba dobott minden winmos tapasztalatot. Ezért nem vagyok hajlandó elfogadni azt a marketing szöveget, hogy a wp7 egy zsír új oprendszer. Semmilyen épeszű fejlesztő nem dob ki semmit ami fontos, mikor újra változatot dob ki. Az M$ megtette, és nálam ezzel leírás magát.
A mangoval kellett volna kijönniük anno. Nem tették.
Ma sem marketingelnek.
A NOKIA is miattuk szenved.
Ez nem normális üzletpolitika. Én nem igazán értem. A gerillamarketing itt már nem alternatíva. -
ge.k.ko
tag
Figyu, nem rossza WP7 People HUB-ja, de mondom, ezt tudja az Android is. Más a megközelítés. Nekem nem kell a rendszer szinten integrált cumó, mert én nem facebookozok, viszont a barátaimmal telefonon tartom a kapcsolatot. De ha valaki mindent egyben akar, akkor hajrá.
Ez a lényegi - filozófiai, ha úgy tetszik - különbség. A WP7 az Appel zártságát követi, míg az Android a régi WinMo-s időket, abban az értelemben, hogy minden igényt ki tud elégíteni.
Nekem az Appel sem jött be - azzal együtt, hogy nagyon jó cucc, pont a fentiek miatt. Ugyan ez igaz a WP7-re.
Viszont az a kritikai megjegyzésem, hogy a WP7 nem adja azt a fasza Today nézetet, amit a régi WinMo, vagy a BB alapból, az igen is gond. Hidd el, ha valaki személyi asszisztensnek használja a telóját, annak hiányzik nagyon, hogy böködésnélkül áttekintse a calendar, todo és msg bejegyzéseket. Ez annak fényében bosszantó, hogy ebben nagyon erős volt az MS, de a WP7-el mindent beszántottak, ami jó volt, azt is. Pedig csak 3 nagy csempe kéne, kitöltve infóval - mint választható option.
A OneNote-t tényleg nem érted. WP7, beépített alkalmazás, felhőben szinkronizál, LiveID azonosít. Szinkron valahol elcsúszott - inkonzisztensé vált az adat. Azóta sem törölni, sem rendezni sem semmit nem tudok, és nincs olyan opció, mely alapra visszaállítaná a felhőt ÉS a készüléket. Ez gáz.
Ja, és office file-okat nem küldözgetünk már jó ideje:-) G-docs, online kooperáció:-) És igen, tudom hogy több formázási lehetőség van az office-ban, de mi fejlesztünk, és nem kiadványokat készítünk.
És a végére: nagyon gördülékeny, kifinomult a WP7. Komolyan. Csak valahol azt érzem rajta, hogy most csak azért is meg akarnák mutatni, hogy milyen tökösek. Kis lazaság, kis odafigyelés a user igényekre, és ütni fog.
-
Ricardo
titán
Jelenleg Nagyobb a bevétele a droidból, mint a saját rendszerből, így a tökön rúgás nem játszik. ha nem vesznek róla tudomást akkor mintha nem is vennék észre.
Ez a "látjuk ám, de nem bánjuk" a legjobb ami jelenleg lehet. Ha úgy diktálja az érdekük majd keménykednek, de most hülyék lennének a saját zsebükre lyukat vágni. -
bloomberg
tag
Szerintem meg az összes g*c* os a motorola-t másolja, mert mobilhálózaton kommunikál.
-
Damage401
senior tag
Szevasztok!
Na látjátok emberek! Ezért kell Symbiant használni
. Mert a mindennapokban ott van. Fapadosnak van beállítva, mert nem Metro UI, meg IOS alkalmazás bolt, hanem egyszerű nép TELEFON, és így nem lesz sok sok flame hogy ki mit másol!
Üdv
-
Blyan
félisten
Most őszintén, nem tök mindegy, hogy a WP7-et vagy a HTC saját készítésű Sense felületét másolta a Google?
-
Szerintem kamu ez a sok kritika, beszólás, per.
Marketing, becsapás semmi más.
Gumicsont. -
moonman
titán
"Alapból valóban nem azonos a nevezett szolgáltatás. De csak egy plusz widget kérdése."
ami még mindig fasorban sincs a WP-ben teljes rendszerszinten integrált információáramláshoz képest. mindent mindenhonnan elérsz, míg a widget egy önálló kis szigetként működik.a naptár csempe mindig a következő tennivalót mutatja. ráböksz és látod a többit. most ez tényleg probléma? miért kéne telehányni a kijelzőt naptárbejegyzésekkel?
"diákoknak zenét hallgatni, facebookozni, meg ilyenek. Felnőtteknek, dolgozni ennél több kell, mint amit ezek a termék menedzser skacok belelátnak a dologba..."
ömm... wtf?elég régóta nem vagyok diák, és remekül "dolgozom"* a telefonomon, úgyhogy nem értem, mire gondolsz.
*dolgozás alatt gondolom az Office-fájlok küldözgetését, szerkesztését, e-mailezést, esetleg online bizniszelést értünk, ami természetesen mind profi módon megoldható WP-n.
"Arról nem beszélve, hogy a OneNote - amit PC-n imádok - belezavarodott a szinkronizálásba. és a saját liveID-vel nem működik. És nincs lehetőség resetre a felhőben."
mi az, hogy "belezavarodott"?egyébként van lehetőség, csinálsz Web Apps-ben egy újat, WP-ről böngészőben kikeresed, megnyitja és ráböksz, hogy mostantól használja ezt default-ként. problem solved.
-
ge.k.ko
tag
Sensationom van, meg Omnia 7-em is. Alapból valóban nem azonos a nevezett szolgáltatás. De csak egy plusz widget kérdése.
Különbség, hogy O7-en nem tudsz mást, ha hiányzik valami. Pl, a kib@szott calendar csempén 1, azaz 1 darab bejegyzést bír megjeleníteni, mikor én a napi progimat akarom látni... Na, ez az epic fail...
Amúgy jó a WP7 - Mango is dobott rajta - diákoknak zenét hallgatni, facebookozni, meg ilyenek. Felnőtteknek, dolgozni ennél több kell, mint amit ezek a termék menedzser skacok belelátnak a dologba...
Arról nem beszélve, hogy a OneNote - amit PC-n imádok - belezavarodott a szinkronizálásba. és a saját liveID-vel nem működik. És nincs lehetőség resetre a felhőben. Persze ez egyéni szoc probléma, de megint csak egy olyan funkció, ami nagyon hiányzik,
-
mrhitoshi
veterán
hm... akkor az O7 miért csak 24-23 FPS-el veszi fel a HD videót, míg a Wave 29-30 ? Meg a Snapdragon QSD8250 65nm-es technológiával készül, addig a Samsung Hummingbird 45, ami elég nagy különbség. De hozzáteszem, én ilyet nem mondtam, hogy jóval gyengébb, csak gyengébb.
(#66) moonman: A Gyártástechnológia, így is úgyis kiugróan eltérő. Abban nem vagyok biztos, hogy azért vesz fel lassabban videót mert, valami gyengébb, vagy a szoftver fos, de hogy lassabban vesz fel az biztos, és ez fontos is lehet akár.
-
moonman
titán
válasz
mrhitoshi #57 üzenetére
papíron erősebb, de mindkettő Cortex-A8-ra épül, úgyhogy a grafikus teljesítményt leszámítva nem "jóval" gyengébb az.
a grafikus teljesítmény meg tudjuk, hogy az Android mumusa, mert nincs hardveres gyorsítás implementálva a rendszerbe, így kvázi akármilyen erős lehet a GPU, a szoftver nem használja ki.
-
winhelper
tag
Eladás: nézzétek már meg mennyi ment el Samsung S5230-ból.
Akkor az a király???
Miért nem azt használnak a kedves fröcsögők? -
Dunbar
senior tag
Főleg, hogy ahová az Omnia 7 ára süllyedt, annyiért csak Defy-t kapsz. Az O7 pedig jóval gyengébb hardverrel gyorsulja le simán az SGS-t. Minőségről pedig ne is beszéljünk, mert kirobban a fém vs. műanyag vita
Wave 2 egy hw SGS-sel, amit ugye 2/3 áron adnak, fém házban, a kijelzője kevesebb csak.
llaszlo Jobb is, ha sok van belőle, jobban fejlesztenek rá alkalmazást, jobban támogatják. De mivel a MS áll a rendszer mögött, még ez sem lehet probléma.
-
moonman
titán
hagyjuk már azokat a nyomorult eladásokat... most komolyan semmi más érvet nem tudtok felhozni azon kívül, hogy egy épp elindulóban lévő rendszerből nem adnak el annyit, mint egy több, mint három éve keményen marketingelt másikból, amit még kenyérpirítóra telepítve is árulnak?
mondjak jobbat, mint az SGS? Omnia 7. pedig a hardver lényegében ugyanaz, csak épp fémből van, szebb, gyorsabb.
mondjak jobbat, mint az SGS2? HTC Titan. nagyobb, szebb, gyorsabb.
konkrétan minden WP-készülék jobb az árban vele egy szinten lévő Androidosoknál.
-
llaszlo
veterán
Attól, hogy régebbi rendszert használsz attól még egy teló sem ment tönkre. Sőt én inkább használok valami gyári cuccot ami normálisan működik mint az összetákolt sz@r főzött romot. Kevés ami jól működik és azokban is jóval több a hiba, mint a gyári rendszerben.
Inkább működjön rendesen, mint azon idegeskedjek, hogy újraindul lefagy, FC-zik stb.
Elég sok romot kipróbáltam már és nem is ez az első androidos telefonom, rengeteget moddoltam, saját romot csináltam stb, aztán rájöttem, hogy nincs rá időm és pont amikor használni kéne a telefont akkor sz@rik be. Akárhogy is nézem jelenleg az android eléggé igénytelen rendszer erre kellett rájönnöm. A sense ad egy komoly pluszt, de egy csomó dolog hiányzik belőle. Így elég valószínű, hogy ez az utolsó androidos telefonom.
Jövő év elején valószínűleg inkább veszek egy iPhone-t abban tuti nem csalódok ekkorát.
A moddolás csak a kis tizenéves meg egyéb nagyon ráérő embereknek jó. A legtöbben viszont csak használni akarják a telefont és nem bohóckodni vele órákat napokat, hogy úgy nézzen ki ahogy ő akarja.A wp7-tel az a gond, hogy még kissé kiforratlan. Viszont igényesebb, mint az android. Szerintem 2012-re az is kiforrja magát és akkor megugranak az eladások. Bár az MS elég későn lépett ezen a piacon. Ha 2008-09-ben kidobják a wp7-et akkor most jóval elterjedtebb lenne.
-
Dunbar
senior tag
Másolják, a MS-nak ez csak jól jön
Meg szerintem a felhasználóknak is. Ma kezembe fogtam egy Blade-et nosztalgiából, WP után még zavaróbb a droid "igénytelensége". Szóval ha nem abba az 1%-ba tartozol, aki éjszakákat tölt azzal, hogy képeket/ikonokat keressen a személyre szabáshoz (Androidos topic- mutasd a Home Screen-ed, vagy valami ilyesmi, ott például nagyon jók szoktak lenni) akkor egy összegányolt rendszert kapsz. Nem a folyamatos működésről beszélek, mert azt a komolyabb telók nagyjából hozzák (szvsz. általában azért nem iOS vagy WP7 szinten), hanem a ronda ikonokról, ronda fontokról, béna animációkról, az alap alkalmazások (pl. Fotók, Zenék, Videók) pedig nem egységesek. És ha ez, akár copy-val javulni fog (+Market-nak is van hova fejlődnie), akkor lehetne a droid a "tökéletes rendszer", mert én is örülnék a nyíltságnak, + az újítások (pl. 2 mag, HD felbontás, 3D) úgyis itt jönnek.
-
mrhitoshi
veterán
Várom a pert.
-
Solten
őstag
"...halom ikonnal és alkalmazások áradatával nehezíti meg a felület használatát..."
Oké...
-
Kumite
aktív tag
Én nem tudtam, hogy a személyre szabott jóság mértékegysége a világviszonylatban eladott darabszám / termék.
Még szerencse, hogy anno konzolvásárlásnál Wii-t vettem, elvégre abból adtak el a legtöbbet. Huhh, ezt megúsztam, most egy olyan konzolom lenne, ami nem olyan jó, mert annak kevesebb az eladása.
(Persze ennek ellenére nekem a Wii a legjobb, DE NEM az eladások miatt...) -
adrianv
tag
Szerintem igenis szépek és praktikusak a csempék, bár ettöl a google megoldása még ugyanolyan egyszerüen kezelhetö marad.
-
-
Kumite
aktív tag
És igazából azt felejti itt el minden fröcsögő, hogy egy telefon a tömegeknek készül. Akik pedig itt villognak, hogy milyen jó, hogy ott figyel a vadi új főzött rom a telefonjukról és ez a hülye meg mit beszél, azok ugyan egy pillanatig gondoljanak már bele, hogy a telefonhasználók 0,00001%-át teszik ki az ilyen power userek. Talán még annyit sem... Vagy nektek szüleitek, nagyszüleitek, kishugitok is tud új Androidot főzni a telefonjára? Nem hinném...
-
llaszlo
veterán
válasz
#65755648 #17 üzenetére
Ha megnézzük az árkategóriákat akkor a felső kategóriában sőt ha típusra is bontjuk akkor meg pláne az Android igencsak alul marad. Ahogy már mások is írták mivel minden fosra rányomják az androidot azért terjed ennyire. És mégis mitől fejlődne jobban? Attól, hogy telepakolják egy csomó használhatatlan és igénytelen funkcióval? A minőség hol marad? Vannak olyan területek amikben jó, de nagyon sok olyan van amiben csak gagyi minőséget képvisel.
ChipKng: Képzeld nekem is htc-m van és nem gyári rendszerrel. Viszont a custom romok meg sem közelítik a gyári romok stabilitását. És elég nagy öngól a htc részéről, hogy szarik a régebbi telefonokra. Erre én nem vagyok büszke.
-
sagesz93
addikt
Én csak válaszoltam, hogy tiszta legyen a kép
Volt android telóm bőven, most épp windows van, ettől még nem állnék a védelmébe, ebben is van hiba az biztos.
Tudtam volna válaszolni linkkel is: "Az Android platform agresszív térhódítását ... a 100 dollár körüli áron piacra dobott készülékek segítették", -
Pantal
senior tag
Ilyet csak olyan ír, aki nem Android fan..ne érts félre, egyetértek veled, de érdekelne, hogy mi történt, ha jól tudom Androidos telód van, vagy az biztos, hogy volt, szóval ezek szerint Te használod, de nem vagy fan, vagy hogyvan ez? Mert azért lássuk be, ha egy picit is, de az ember mindig fanja a saját osének
-
-
moonman
titán
ugyan hagyd.
az meg külön vicces, amikor a HTC Sense-szel ellenpéldáloznak. nekem volt Sense-em több évig, és hát... lehet, hogy az alapötlet onnan származott (nem mintha nem lett volna magától értetődő, ahogy többen is említették), de hogy funkcionalitásban egy kvarcóra szintjén volt a People hub-hoz képest, az is biztos.
-
tenke.
tag
ez a megoldás már sokkal régebbi androidokon is megvolt.
-
Youri
veterán
A Sensere gondolt, ahogy feletted olvasható... meg a HTC Herora
-
Youri
veterán
People” funkció a Windows Phone Mango rendszer „People Hub” szolgáltatásának másolata, mely ugyanúgy egy névjegyet jelenít meg a közösségi hálózatokon elérhető státuszokkal együtt
Kár, hogy a HTC találta ki 2009-ben a HTC Sensebe tette bele, és véletlenül ott is People a neve... szánalmas őrjöngés a wp fanok részéről -
raulicio
senior tag
Pont azért jó az android mert annyi homescreenem lehet, amennyit akarok és azokra azt pakolok, ami nekem tetszik, vagy akár lehet egy oldalas is, amire nem rakok ki semmit. Akinek ez bonyolult, az egyszerűen hülye. Minden esetre azért is furcsa ez az úriember szájából, mert ugye Microsoft. Akkor az úriember szerint az összes eddigi PC-s WIN verzi rossz és túl bonyolult, ezért nem használható.
Egyébként lehet, hogy jó a Metro felület, és a mögötte futó rendszer, de nekem nem tetszik. Ha mobilon is ki lehetne kapcsolni, mint a win8-ban, akkor elgondolkodnék rajta
Azzal viszont nagyon egyetértek, hogy sajnos a gyártók valóban túl nagy szabadságot kapnak és a frissítések is teljesen esetlegesek, és emiatt tényleg vannak kompatibilitási gondok. Jelenleg kapható 2.1-es, 2.2 és 2.3-as androidos telefon is és persze ezeknek különböző alverziói is, ráadásul hamarosan jön az ICS is. Elvileg mind u.az a rendszer de mégsem az. Sokkal egységesebbnek kellene lennie ennek.
Magukkal az egyedi felületekkel nem lenne baj, ha nem olyan mélyen gyökereznének a rendszerben, hogy hónapokat kellene várni arra, hogy a gyártók átültethessék megoldásaikat. Egyedi launcherek, widgetek, appok bőven elég egyediséget adnának -
-
törölt tag
Természetes hogy az összes vetélytárs kezdve Ms-tól az Apple-ig az Androidot kritizálja, hiszen a piac nagy része az övé, mégis neki nő leggyorsabban az elterjedtsége még mindig, ráadásul ő fejlődik a leggyorsabban. Az Android a legyőzendő ellenfél az összes többi mobil OS-nek. Ebből rögtön következik, hogy a többiek keresik és hangoztatják a vélt vagy valós hibáit és dicsekednek vele ha valamilyen funkciót/fícsőrt nekik hamarabb sikerül picivel integrálni mint a Google-nek. Ezt kell tenniük, hisz nem ismerhetik be, hogy OK, nyert a Google, jobb OS-t csinált mint mi, kész, feladjuk. Bár még ennek is eljöhet az ideje, nem ez lenne az első nagy projekt amibe beletörik a MS bicskája.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Brutális eb #5 üzenetére
sztem nagyon nagy igazságokat mondott. Én is alapvető problémának látom, hogy pl.:"A részlegvezető szerint az Android-koncepcióval az a baj, hogy a gyártók és fejlesztők nagyon mélyen belenyúlhatnak, mely nem csak a frissítés műveletét teszi komplikáltabbá, de egyes alkalmazások sem feltétlenül kompatibilisek mindegyik készülékkel."
Sokszor nemis hogy bugosan fut az az app ami egy másik készüléken teljesen stabil/bugmentes, hanem el se indul.
Szóval véletlenül se mondanám sületlenségnek.
-
joey04
titán
van igazság abban amit mond
-
én nagyon kíváncsi voltam a WP7 felületére, aztán rátaláltam a Launcher7 nevű dologra marketen. kis ideje használom már, tudom, nem ugyanaz mintha egy rendes WP7-es telefont használnék, de egyelőre tetszik a dolog...
szóval "bárki" kipróbálhatja, hogy tud-e élni home screen, meg widget-ek nélkül -
b4zsi-
őstag
Hát az a csempés rendszer nekem sem jön be. Még nem voltam képes végignézni egy WP7-es tesztvideót végig mert annyira nem tetszik a design, de lehet ráveszem magam ha ennyire fényezik
-
Brutális eb
addikt
Bakker azt nem értem,hogy ettől a sok sületlenségtől amit nyilatkoznak több bevételük lesz?
Vagy aki eddig robotban gondolkodott vásárlásnál rohan és wp7-es cuccot vesz?
Inkább valami normális kampányt folytatnának.
Itt a mango és egy épkézláb tornádó erejű reklámhadjáratot sem látok.
Mire elkezdik az emberek már rég más oprendszerű készüléket vesznek és a mangó is öregecske lesz.
Mer ugye mindig az az indok,hogy azért nem veszik a wp7-es mobilokat mert nem ismerik....
Dehát könyörgöm így nem is fogják.
Reklámok kellenek,tv,rádió,szolgáltatók bevonásával az egész világon.
Ha tegnap elkezdik pörgetni a mangot már az is késő. -
g3d
tag
Én pont a csempéik miatt sosem vennék (egyelõre) wp7 masinát. Az android bonyolultságára tett megjegyzés pedig nem igazán ül. Ezzel a marketing dumával talán csak egy elsõ okostelefonját vásárlót gyõzne meg. Vagy még azt se.
Tiszta flameindító az úriember véleménye
-
ChipKng
aktív tag
Latom beindult a Marketing.
Igencsak rossz azoknak a juzereknek akik nincsenek lancra verve. Nekem is iszonyuan rossz, hogy miutan a "csodalatos" HTC nem ad ki tobb frissitest a telomra, valahogy megis a legujabb rendszer figyel rajta.
Hude nagyon rossz nekem, jah...
Egyebkent ez a People funkcio amit magukenak ereznek, mar 2009-ben a HTC Sensation-ben is jelen volt. Szoval ki masol kit?
-
ducsidu
senior tag
Fellélegezhetnek a Google-nél
valószínűleg nem lesz per
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- BestBuy topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kutya topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged