Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ge.k.ko

tag

válasz moonman #70 üzenetére

Figyu, nem rossza WP7 People HUB-ja, de mondom, ezt tudja az Android is. Más a megközelítés. Nekem nem kell a rendszer szinten integrált cumó, mert én nem facebookozok, viszont a barátaimmal telefonon tartom a kapcsolatot. De ha valaki mindent egyben akar, akkor hajrá.

Ez a lényegi - filozófiai, ha úgy tetszik - különbség. A WP7 az Appel zártságát követi, míg az Android a régi WinMo-s időket, abban az értelemben, hogy minden igényt ki tud elégíteni.

Nekem az Appel sem jött be - azzal együtt, hogy nagyon jó cucc, pont a fentiek miatt. Ugyan ez igaz a WP7-re.

Viszont az a kritikai megjegyzésem, hogy a WP7 nem adja azt a fasza Today nézetet, amit a régi WinMo, vagy a BB alapból, az igen is gond. Hidd el, ha valaki személyi asszisztensnek használja a telóját, annak hiányzik nagyon, hogy böködésnélkül áttekintse a calendar, todo és msg bejegyzéseket. Ez annak fényében bosszantó, hogy ebben nagyon erős volt az MS, de a WP7-el mindent beszántottak, ami jó volt, azt is. Pedig csak 3 nagy csempe kéne, kitöltve infóval - mint választható option.

A OneNote-t tényleg nem érted. WP7, beépített alkalmazás, felhőben szinkronizál, LiveID azonosít. Szinkron valahol elcsúszott - inkonzisztensé vált az adat. Azóta sem törölni, sem rendezni sem semmit nem tudok, és nincs olyan opció, mely alapra visszaállítaná a felhőt ÉS a készüléket. Ez gáz.

Ja, és office file-okat nem küldözgetünk már jó ideje:-) G-docs, online kooperáció:-) És igen, tudom hogy több formázási lehetőség van az office-ban, de mi fejlesztünk, és nem kiadványokat készítünk.

És a végére: nagyon gördülékeny, kifinomult a WP7. Komolyan. Csak valahol azt érzem rajta, hogy most csak azért is meg akarnák mutatni, hogy milyen tökösek. Kis lazaság, kis odafigyelés a user igényekre, és ütni fog.

• ge.k.ko

tag

válasz moonman #68 üzenetére

Sensationom van, meg Omnia 7-em is. Alapból valóban nem azonos a nevezett szolgáltatás. De csak egy plusz widget kérdése.

Különbség, hogy O7-en nem tudsz mást, ha hiányzik valami. Pl, a kib@szott calendar csempén 1, azaz 1 darab bejegyzést bír megjeleníteni, mikor én a napi progimat akarom látni... Na, ez az epic fail...

Amúgy jó a WP7 - Mango is dobott rajta - diákoknak zenét hallgatni, facebookozni, meg ilyenek. Felnőtteknek, dolgozni ennél több kell, mint amit ezek a termék menedzser skacok belelátnak a dologba...

Arról nem beszélve, hogy a OneNote - amit PC-n imádok - belezavarodott a szinkronizálásba. és a saját liveID-vel nem működik. És nincs lehetőség resetre a felhőben. Persze ez egyéni szoc probléma, de megint csak egy olyan funkció, ami nagyon hiányzik,

Új hozzászólás Aktív témák