- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
- Mobil flották
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Pörögnek az Ulefone Armor eladások
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
montyx
aktív tag
Van valami abban amit írsz. De az emberek SZVSZ nem szoktak drágán sz@rt venni. Így az eladások szerintem elég jó mutatók.
Arról viszont, hogy a wp7 teljesen új rendszer, meg van a véleményem:
Új rendszerről akkor beszélhetünk, ha egy olyan cég csapata bele a lecsóba, aki még soha nem csinált hasonlót. Lásd Nokia, aki figyeld meg, hogy minden Symbianos tudást és user tapasztalatot be fog vinni a wp7be. Az M$ ezzel szemben a wp7 kiadásakor sutba dobott minden winmos tapasztalatot. Ezért nem vagyok hajlandó elfogadni azt a marketing szöveget, hogy a wp7 egy zsír új oprendszer. Semmilyen épeszű fejlesztő nem dob ki semmit ami fontos, mikor újra változatot dob ki. Az M$ megtette, és nálam ezzel leírás magát.
A mangoval kellett volna kijönniük anno. Nem tették.
Ma sem marketingelnek.
A NOKIA is miattuk szenved.
Ez nem normális üzletpolitika. Én nem igazán értem. A gerillamarketing itt már nem alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest