- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Attól, hogy régebbi rendszert használsz attól még egy teló sem ment tönkre. Sőt én inkább használok valami gyári cuccot ami normálisan működik mint az összetákolt sz@r főzött romot. Kevés ami jól működik és azokban is jóval több a hiba, mint a gyári rendszerben.
Inkább működjön rendesen, mint azon idegeskedjek, hogy újraindul lefagy, FC-zik stb.
Elég sok romot kipróbáltam már és nem is ez az első androidos telefonom, rengeteget moddoltam, saját romot csináltam stb, aztán rájöttem, hogy nincs rá időm és pont amikor használni kéne a telefont akkor sz@rik be. Akárhogy is nézem jelenleg az android eléggé igénytelen rendszer erre kellett rájönnöm. A sense ad egy komoly pluszt, de egy csomó dolog hiányzik belőle. Így elég valószínű, hogy ez az utolsó androidos telefonom.
Jövő év elején valószínűleg inkább veszek egy iPhone-t abban tuti nem csalódok ekkorát.
A moddolás csak a kis tizenéves meg egyéb nagyon ráérő embereknek jó. A legtöbben viszont csak használni akarják a telefont és nem bohóckodni vele órákat napokat, hogy úgy nézzen ki ahogy ő akarja.A wp7-tel az a gond, hogy még kissé kiforratlan. Viszont igényesebb, mint az android. Szerintem 2012-re az is kiforrja magát és akkor megugranak az eladások. Bár az MS elég későn lépett ezen a piacon. Ha 2008-09-ben kidobják a wp7-et akkor most jóval elterjedtebb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest