Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Depression
üzenetére
nem mondtam ilyet, de a WP-t alapból erre a koncepcióra építették, így valószínűleg már hamarabb megvoltak vele, mint az SE widget-je. de lényegtelen is, hogy az ötlet honnan jött, mert magától értetődő volt a közösségi hálók terjedésével, hogy így kell.
az ICS-re és a People app-ra visszatérve viszont tagadhatatlan, hogy inkább a WP "People" hub-jára hajaz, mint erre a kártyás nézetre. (ami szerintem a UI tervezés katasztrófája.)
-
moonman
titán
válasz
Depression
üzenetére
mert sokkal jobban hajaz ra. a wp-t egyebkent nem masfel eve fejlesztettek, hanem legalabb harom.
(egyebkent sem lattam meg senkit, aki hasznalna timescape-et, ami az se borzaszto ui-anak koszonhetoen nem is csoda.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest