- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Mobil flották
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
hagyjuk már azokat a nyomorult eladásokat... most komolyan semmi más érvet nem tudtok felhozni azon kívül, hogy egy épp elindulóban lévő rendszerből nem adnak el annyit, mint egy több, mint három éve keményen marketingelt másikból, amit még kenyérpirítóra telepítve is árulnak?
mondjak jobbat, mint az SGS? Omnia 7. pedig a hardver lényegében ugyanaz, csak épp fémből van, szebb, gyorsabb.
mondjak jobbat, mint az SGS2? HTC Titan. nagyobb, szebb, gyorsabb.
konkrétan minden WP-készülék jobb az árban vele egy szinten lévő Androidosoknál.
-
Kumite
aktív tag
Én nem tudtam, hogy a személyre szabott jóság mértékegysége a világviszonylatban eladott darabszám / termék.
Még szerencse, hogy anno konzolvásárlásnál Wii-t vettem, elvégre abból adtak el a legtöbbet. Huhh, ezt megúsztam, most egy olyan konzolom lenne, ami nem olyan jó, mert annak kevesebb az eladása.
(Persze ennek ellenére nekem a Wii a legjobb, DE NEM az eladások miatt...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos. 1 Év Garanciával!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest