Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
hagyjuk már azokat a nyomorult eladásokat... most komolyan semmi más érvet nem tudtok felhozni azon kívül, hogy egy épp elindulóban lévő rendszerből nem adnak el annyit, mint egy több, mint három éve keményen marketingelt másikból, amit még kenyérpirítóra telepítve is árulnak?
mondjak jobbat, mint az SGS? Omnia 7. pedig a hardver lényegében ugyanaz, csak épp fémből van, szebb, gyorsabb.
mondjak jobbat, mint az SGS2? HTC Titan. nagyobb, szebb, gyorsabb.
konkrétan minden WP-készülék jobb az árban vele egy szinten lévő Androidosoknál.
-
Kumite
aktív tag
Én nem tudtam, hogy a személyre szabott jóság mértékegysége a világviszonylatban eladott darabszám / termék.
Még szerencse, hogy anno konzolvásárlásnál Wii-t vettem, elvégre abból adtak el a legtöbbet. Huhh, ezt megúsztam, most egy olyan konzolom lenne, ami nem olyan jó, mert annak kevesebb az eladása.
(Persze ennek ellenére nekem a Wii a legjobb, DE NEM az eladások miatt...)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium 2028.-ig Garancia 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest