Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
montyx
aktív tag
Van valami abban amit írsz. De az emberek SZVSZ nem szoktak drágán sz@rt venni. Így az eladások szerintem elég jó mutatók.
Arról viszont, hogy a wp7 teljesen új rendszer, meg van a véleményem:
Új rendszerről akkor beszélhetünk, ha egy olyan cég csapata bele a lecsóba, aki még soha nem csinált hasonlót. Lásd Nokia, aki figyeld meg, hogy minden Symbianos tudást és user tapasztalatot be fog vinni a wp7be. Az M$ ezzel szemben a wp7 kiadásakor sutba dobott minden winmos tapasztalatot. Ezért nem vagyok hajlandó elfogadni azt a marketing szöveget, hogy a wp7 egy zsír új oprendszer. Semmilyen épeszű fejlesztő nem dob ki semmit ami fontos, mikor újra változatot dob ki. Az M$ megtette, és nálam ezzel leírás magát.
A mangoval kellett volna kijönniük anno. Nem tették.
Ma sem marketingelnek.
A NOKIA is miattuk szenved.
Ez nem normális üzletpolitika. Én nem igazán értem. A gerillamarketing itt már nem alternatíva. -
Dunbar
senior tag
Főleg, hogy ahová az Omnia 7 ára süllyedt, annyiért csak Defy-t kapsz. Az O7 pedig jóval gyengébb hardverrel gyorsulja le simán az SGS-t. Minőségről pedig ne is beszéljünk, mert kirobban a fém vs. műanyag vita
Wave 2 egy hw SGS-sel, amit ugye 2/3 áron adnak, fém házban, a kijelzője kevesebb csak.llaszlo Jobb is, ha sok van belőle, jobban fejlesztenek rá alkalmazást, jobban támogatják. De mivel a MS áll a rendszer mögött, még ez sem lehet probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- További aktív témák...
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Wave 2 egy hw SGS-sel, amit ugye 2/3 áron adnak, fém házban, a kijelzője kevesebb csak.