- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Depression #105 üzenetére
nem mondtam ilyet, de a WP-t alapból erre a koncepcióra építették, így valószínűleg már hamarabb megvoltak vele, mint az SE widget-je. de lényegtelen is, hogy az ötlet honnan jött, mert magától értetődő volt a közösségi hálók terjedésével, hogy így kell.
az ICS-re és a People app-ra visszatérve viszont tagadhatatlan, hogy inkább a WP "People" hub-jára hajaz, mint erre a kártyás nézetre. (ami szerintem a UI tervezés katasztrófája.)
-
moonman
titán
válasz
Depression #103 üzenetére
mert sokkal jobban hajaz ra. a wp-t egyebkent nem masfel eve fejlesztettek, hanem legalabb harom.
(egyebkent sem lattam meg senkit, aki hasznalna timescape-et, ami az se borzaszto ui-anak koszonhetoen nem is csoda.)
-
moonman
titán
válasz
#65755648 #86 üzenetére
"Éppen hogy az Androidos telók közül is a csúcskészülékek fogynak a legjobban, az SGS2-ből adtak el 10 milliót 5 hónap alatt, nem a galaxy 5-ből."
ember, nézz már körül az utcán, szerinted SGS2-vel szaladgál mindenki?
a legtöbb Android user nem is tudja, hogy Android user. annyira vannak képben a telefonjukkal kapcsolatban, hogy "érintős" meg "szamszung", azt kész.
"Mert az OS nem drágítja meg a telefont, bár ez ellen nagyon küzd a MS és az Apple is a pereikkel és licencdíjaikkal."
az a helyzet, hogy ha valamit összelopkodott technológiákból építek meg, majd ingyen próbálom osztogatni, az a világ legtöbb országában törvényellenes.
-
moonman
titán
válasz
D.Zsombor #85 üzenetére
nem volt nehéz keresni, mivel az egész felület look&feel-jét a WP-ről mintázták, a "People app" jellegű dolgokról nem is beszélve.
és pont a Google volt, aki ezután a szemérmetlen koppintás után még elkezdett beszólogatni MS-nek, hogy mekkora fos a termékük és milyen hibás a koncepció, amit követnek. hát lol, ne is haragudj.
-
moonman
titán
"De az emberek SZVSZ nem szoktak drágán sz@rt venni. Így az eladások szerintem elég jó mutatók."
nem, az eladások még mindig nem jó mutatók WP esetében, ugyanis most indul a reklámkampány. (gyk: Nokia bemutatóval egyidőben.)"Az M$ ezzel szemben a wp7 kiadásakor sutba dobott minden winmos tapasztalatot."
ez így természetesen nem igaz, ha kicsit behatóbban ismernéd mindkét rendszert, tudnád, hogy rengeteg hasonlóság van és éles szeműek itt-ott felfedezhetik a régi megoldásokat is."A mangoval kellett volna kijönniük anno."
nem, szerintem a Windows Phone 9-cel kellett volna kijönniük. komolyan, nem akarunk leszokni erről a marhaságról? vagy itt mindenki időgéppel közlekedik?"A NOKIA is miattuk szenved."
ezt meg magyarázd már el, légy oly kedves. a Nokiát egyelőre úgy tűnik, hogy a Microsoft fogja megmenteni a totális csődtől."Ez nem normális üzletpolitika."
tekintve, hogy a Microsoft hónapról-hónapra döntögeti a pénzügyi rekordokat, ennek a megállapításnak sem látom sok alapját. -
moonman
titán
"Nekem nem kell a rendszer szinten integrált cumó, mert én nem facebookozok"
800millió másik ember meg igen. és valamit nem használni a rendszerből sokkal egyszerűbb, mint később beletákolni valahogy, nem?"Viszont az a kritikai megjegyzésem, hogy a WP7 nem adja azt a fasza Today nézetet, amit a régi WinMo..."
a WM Today képernyőjén is csak a következő eseményt láttad, nem az összeset. a WP home képernyője sokkal hatékonyabb, mint a régi today, mert oda csak néhány plugint lehetett kitenni, a WP home pedig maga egy nagy értesítési terület, minden egyes tile több információt is hordoz, pláne ha több oldalas."A OneNote-t tényleg nem érted. WP7, beépített alkalmazás, felhőben szinkronizál, LiveID azonosít."
kösz, de napi szinten használom.akkor elmondom, mit próbálj ki, merthogy van lehetőség visszaállításra: telefonon setting-applications-office-reset office. ezután IE-ből menj fel a skydrive.com-ra, keresd ki a használni kívánt OneNote notebook-ot. meg fog nyílni telefonon, nyomj hosszan a section nevére és bökj a "set as default"-ra. és kész is, ezentúl ezzel a notebook-kal fog szinkronizálni. anno én is így állítottam be a már korábban használt notebook-omat, mert a telefon alapból létrehoz egyet, de nekem egy másik volt használatban.
-
moonman
titán
"Alapból valóban nem azonos a nevezett szolgáltatás. De csak egy plusz widget kérdése."
ami még mindig fasorban sincs a WP-ben teljes rendszerszinten integrált információáramláshoz képest. mindent mindenhonnan elérsz, míg a widget egy önálló kis szigetként működik.a naptár csempe mindig a következő tennivalót mutatja. ráböksz és látod a többit. most ez tényleg probléma? miért kéne telehányni a kijelzőt naptárbejegyzésekkel?
"diákoknak zenét hallgatni, facebookozni, meg ilyenek. Felnőtteknek, dolgozni ennél több kell, mint amit ezek a termék menedzser skacok belelátnak a dologba..."
ömm... wtf?elég régóta nem vagyok diák, és remekül "dolgozom"* a telefonomon, úgyhogy nem értem, mire gondolsz.
*dolgozás alatt gondolom az Office-fájlok küldözgetését, szerkesztését, e-mailezést, esetleg online bizniszelést értünk, ami természetesen mind profi módon megoldható WP-n.
"Arról nem beszélve, hogy a OneNote - amit PC-n imádok - belezavarodott a szinkronizálásba. és a saját liveID-vel nem működik. És nincs lehetőség resetre a felhőben."
mi az, hogy "belezavarodott"?egyébként van lehetőség, csinálsz Web Apps-ben egy újat, WP-ről böngészőben kikeresed, megnyitja és ráböksz, hogy mostantól használja ezt default-ként. problem solved.
-
moonman
titán
válasz
mrhitoshi #57 üzenetére
papíron erősebb, de mindkettő Cortex-A8-ra épül, úgyhogy a grafikus teljesítményt leszámítva nem "jóval" gyengébb az.
a grafikus teljesítmény meg tudjuk, hogy az Android mumusa, mert nincs hardveres gyorsítás implementálva a rendszerbe, így kvázi akármilyen erős lehet a GPU, a szoftver nem használja ki.
-
moonman
titán
hagyjuk már azokat a nyomorult eladásokat... most komolyan semmi más érvet nem tudtok felhozni azon kívül, hogy egy épp elindulóban lévő rendszerből nem adnak el annyit, mint egy több, mint három éve keményen marketingelt másikból, amit még kenyérpirítóra telepítve is árulnak?
mondjak jobbat, mint az SGS? Omnia 7. pedig a hardver lényegében ugyanaz, csak épp fémből van, szebb, gyorsabb.
mondjak jobbat, mint az SGS2? HTC Titan. nagyobb, szebb, gyorsabb.
konkrétan minden WP-készülék jobb az árban vele egy szinten lévő Androidosoknál.
-
moonman
titán
ugyan hagyd.
az meg külön vicces, amikor a HTC Sense-szel ellenpéldáloznak. nekem volt Sense-em több évig, és hát... lehet, hogy az alapötlet onnan származott (nem mintha nem lett volna magától értetődő, ahogy többen is említették), de hogy funkcionalitásban egy kvarcóra szintjén volt a People hub-hoz képest, az is biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- 3D nyomtatás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged