- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dunbar
senior tag
Főleg, hogy ahová az Omnia 7 ára süllyedt, annyiért csak Defy-t kapsz. Az O7 pedig jóval gyengébb hardverrel gyorsulja le simán az SGS-t. Minőségről pedig ne is beszéljünk, mert kirobban a fém vs. műanyag vita
Wave 2 egy hw SGS-sel, amit ugye 2/3 áron adnak, fém házban, a kijelzője kevesebb csak.
llaszlo Jobb is, ha sok van belőle, jobban fejlesztenek rá alkalmazást, jobban támogatják. De mivel a MS áll a rendszer mögött, még ez sem lehet probléma.
-
Dunbar
senior tag
Másolják, a MS-nak ez csak jól jön
Meg szerintem a felhasználóknak is. Ma kezembe fogtam egy Blade-et nosztalgiából, WP után még zavaróbb a droid "igénytelensége". Szóval ha nem abba az 1%-ba tartozol, aki éjszakákat tölt azzal, hogy képeket/ikonokat keressen a személyre szabáshoz (Androidos topic- mutasd a Home Screen-ed, vagy valami ilyesmi, ott például nagyon jók szoktak lenni) akkor egy összegányolt rendszert kapsz. Nem a folyamatos működésről beszélek, mert azt a komolyabb telók nagyjából hozzák (szvsz. általában azért nem iOS vagy WP7 szinten), hanem a ronda ikonokról, ronda fontokról, béna animációkról, az alap alkalmazások (pl. Fotók, Zenék, Videók) pedig nem egységesek. És ha ez, akár copy-val javulni fog (+Market-nak is van hova fejlődnie), akkor lehetne a droid a "tökéletes rendszer", mert én is örülnék a nyíltságnak, + az újítások (pl. 2 mag, HD felbontás, 3D) úgyis itt jönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest